Günaydın kızlar. Biraz önce peçetem sarımtırak sümüksü bali gibi bi akıntı geldi çok yogundu uzuayan bişe.. normal akıntı degildi.. acaba nişan olabilir mi
bir tatlı kaşıgı kadardı:26:
ben hiç böyle hayal etmemiştim,sanki 38.haftada doğacak diye düşünürdüm
39 hafta bugün bitti benim.
2 saat önce nişanım geldi :18:
doğum ne zaman olur acaba,sancı gelmeden doktora gitmek istemiyorum çünkü 2 gün evvel doktordaydım ve çatı muayenesi yapıldı,açılma 1 cm di.
o yüzden sancı başlayınca gideceğim sanırım.
sende durumlar nasıl?
ben varıımm( ve hala bebişimi ne zaman kucağıma alacağımı bilmiyorum imreniyorum sizlere de
benim bdt 26 mart. son 3 gun. beklemek zor gercekten ama sonu guzel olcak ins. keske cati muayenesi yapsaymis doktorun.dogumu tetikliyo cunku.benim dr cati muayenesi yaptiktan sonra karnim iyce asagi indi.her gecen gun daha da iniyo sanki. ama hala sanci filan yok. olmazsa eger 26 sinda sezeryan olcam ben beklemiycem artik.
bu arada epidural kesinlikle yaptirmak lazim bence.
Sent from my GT-S5570 using Kadınlar Kulübü mobile app
her gece yataga giderken bu gece sancilarim baslasin diye dua edip sabah hayal kirikligiyla uyaniyorum.cok yoruldum beklemekten.bugun 39+4 bitirdik. normal yolla gelmezse kizim carsamba sezeryan olcam artik. hayirlisi olsun diyorum ama bu bekleyis cok yordu beni yaa..
sag salim kucagima alsam bi hayirlisiyla insallah
öncelikle gözünaydın canım yavruna kavuşmuşsun
Rabbim hakkıyla büyütmeyi nasip etsin,
bol bol dua et,inşallah en kısa zamanda iyileşir miniğin
Çok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin
Benim de sanki çatı muayenesinden sonra karnım daha da bi aşağı indi gibi geliyor ama hala hiçbir belirti yok
Yardım edin lütfen 24 gün oldu doğum yapalı sütüm kaliteli değil herhalde kızım hiç gelişmiyor sütün kalitesini artirmak icin ne yapmaliym
Merhaba anneler, harikasınız, çoğu anne doğum yapmış.
Doktora tezimle oğraştığımdan ve bir de kolik annesi olduğumdan hayatla bağım bayağıdır koptu. Geri dönmeye çalışıyorum. Vakit buldukça geriye dönük okuyup neler kaynattınız bakacağım.
Yardım edin lütfen 24 gün oldu doğum yapalı sütüm kaliteli değil herhalde kızım hiç gelişmiyor sütün kalitesini artirmak icin ne yapmaliym
Biz de seni ozledik.onceden isten dolayi yazamiyordum ama okuyordum hep.doktora tezi mi maasallah.ben de dun 2.universite icin ygs ye gireyim dedim ama bizim kolik kiz yuzunden gozum yemedi.seneye ins.biran once biter ins bu sancilar.
bebegim gelismiyo derken kilo alimi cok mu az canim.dr bebegin gelisimini begenmediyse mamaya basla demistir buyuk ihtimal ama dr bisey demeden sakin mama baslama bence.kilo alimi ve kaka sayisi sutun yetip yetmedigini gosterir biliyosundur.
sutun kalitesi diye bisey olmadigini okumustum ben biyerde.sutunun miktari yeterli mi ve bebegin gogsunu bosaltiyo mu bunlari takip et bence.belki sadece ilk gelen su gibi olan sutu icip yagli kisim gelince emmeyi birakiyodur.
Sütüm su rengi nerdeyse moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?