2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın kızlar. Biraz önce peçetem sarımtırak sümüksü bali gibi bi akıntı geldi çok yogundu uzuayan bişe.. normal akıntı degildi.. acaba nişan olabilir mi
bir tatlı kaşıgı kadardı:26:

Günaydın kızlar. Biraz önce peçetem sarımtırak sümüksü bali gibi bi akıntı geldi çok yogundu uzuayan bişe.. normal akıntı degildi.. acaba nişan olabilir mi
bir tatlı kaşıgı kadardı:26:

nisan pembe oluyor.biraz kanli. gecen hafta 3-4 gun benim akintim hep dedigin gibiydi.azaldi sonra.neden oldugunu bilmiyorum

Ben de bugün 39+3 oldum.ctesi gittim kontrole. Alttan muayene etti ilk defa , hiç açılma falan yok daha 1 hafta 10 gün rahat bekler dedi.Çocuğun kafası kanala girmemiş daha, beklicez daha dedi.Cuma günü tekrar gidicem bakalım.Hakkımızda hayırlısı

Benim de sanki çatı muayenesinden sonra karnım daha da bi aşağı indi gibi geliyor ama hala hiçbir belirti yok

Evet, hep söylüyolardı son zamanlar geçmek bilmiyo diyo, gerçekten öyleymiş.Ben de sıkıldım artık beklemekten ama hayırlısı olsun yapıcak birşey yok

öncelikle gözünaydın canım yavruna kavuşmuşsun
Rabbim hakkıyla büyütmeyi nasip etsin,
bol bol dua et,inşallah en kısa zamanda iyileşir miniğin

Çok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin

Yardım edin lütfen 24 gün oldu doğum yapalı sütüm kaliteli değil herhalde kızım hiç gelişmiyor sütün kalitesini artirmak icin ne yapmaliym

Benim de sanki çatı muayenesinden sonra karnım daha da bi aşağı indi gibi geliyor ama hala hiçbir belirti yok

aynen benim de oyle canim. hergun hurma yemekten icimde hurma agaci cikicak ama tik yok:) normal dogum olsun cok istiyorum ama olmayacak galiba.hayirlisi...

Yardım edin lütfen 24 gün oldu doğum yapalı sütüm kaliteli değil herhalde kızım hiç gelişmiyor sütün kalitesini artirmak icin ne yapmaliym

Bende de ayni sekilde canim.doktora gittik mamaya baslayacaz dedi.kilo pek almadi ama kizin erken dogdu ilk gunler sut pek gelmese de emzirdim sariluk falan da olmadi,kakasini yapiyordu vs.sutumun pek yarari olmadi sanirim kizima.ben de bu duruma uzuluyorum.cozum bulursan bana da yazar misin?

Merhaba anneler, harikasınız, çoğu anne doğum yapmış.
Doktora tezimle oğraştığımdan ve bir de kolik annesi olduğumdan hayatla bağım bayağıdır koptu. Geri dönmeye çalışıyorum. Vakit buldukça geriye dönük okuyup neler kaynattınız bakacağım.

Biz de seni ozledik.onceden isten dolayi yazamiyordum ama okuyordum hep.doktora tezi mi maasallah.ben de dun 2.universite icin ygs ye gireyim dedim ama bizim kolik kiz yuzunden gozum yemedi.seneye ins.biran once biter ins bu sancilar.

Bana daha doğum yaptığım gün hastanede içirmeye başladılar. Hala kullanıyorum. Tadı çok güzel. V çok işe yarıyor. Oğlum hepten dombili oldu. Sütü sağıp dolaba koyuyorum. İçi sadece yağ, donuyor. Biberonu salladığımda içinde hiç sıvı sallanmıyor. Safi kaymak. Ben sizlerde de işe yaracağına eminim. Ayrıca kafaya taktığınız an sütünüz azalmakla kalmaz kalitesi de düşer, haberniz ola... Hiç sütü gelmeyen anneler bebecikleri de sağlıkla büyüyor. O yüzden kafaya takmayın. Çaya başlayın ve kendinize 2-3 hafta vakit tanıyın...

bebegim gelismiyo derken kilo alimi cok mu az canim.dr bebegin gelisimini begenmediyse mamaya basla demistir buyuk ihtimal ama dr bisey demeden sakin mama baslama bence.kilo alimi ve kaka sayisi sutun yetip yetmedigini gosterir biliyosundur.
sutun kalitesi diye bisey olmadigini okumustum ben biyerde.sutunun miktari yeterli mi ve bebegin gogsunu bosaltiyo mu bunlari takip et bence.belki sadece ilk gelen su gibi olan sutu icip yagli kisim gelince emmeyi birakiyodur.

Biz de seni ozledik.onceden isten dolayi yazamiyordum ama okuyordum hep.doktora tezi mi maasallah.ben de dun 2.universite icin ygs ye gireyim dedim ama bizim kolik kiz yuzunden gozum yemedi.seneye ins.biran once biter ins bu sancilar.

Benim oğluş da kollik . Şmdi 54 günlük oldu. 3 ayın bitiminde biter diyorlar, ben de beklemedeyim. Çok yorucu oluyor, insan anneliğin keyfine varamıyor ki....

15 günlük götürdük hiç kilo almamış bebeğim kakasi iyi ama süt yağlı değil sütumde az mama vermek istemiyorum

Yazmayı unutmuşum. Oğlum bşr ay erken doğdu, sarılıktı ve hep uyuyordu. Asla ve asla 2-3 dakikadan fazla ememiyordu, artık ağlıyordum. Kendimce şöyle bir çözüm buldum. Emzirip iki memede de artan sütü sağıyordum, son süt daha yağlı olduğu için. Az çıkarsa sonraki emzirmeden sonrakini de sağıp ekliyordum. Ve gee uyandığında o yağdan zengin sütleri içirdim biberonla hep. Hem hergün memeleri iki kez tamamen bosalttığımdan sütüm giderek çok arttı hem oğlum kilo aldı. Biz eve geldiğimizde oğlum yarım kilo kaybetmişti. Az kalsın hastaneye yatacaktı çünkü kilo kaybı sınırını aşmıştı. Sonra o açığı hızla kapattı. Son sütler yağdan çok zendin oluyor. Ki memeden de emzirip geri kalanını sağın. Az çıkarsa çıksın. Üzülmek yok. Sağrken az az damlayanları bile sabırla toplayıp içirdim. Arkasından da çikolatalı muzlu pasta yedim :26:
Sütün aromasını bebekler çok seviyor... Herşey yoluna girecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…