- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
Çok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin
aynen benim de oyle canim. hergun hurma yemekten icimde hurma agaci cikicak ama tik yok:) normal dogum olsun cok istiyorum ama olmayacak galiba.hayirlisi...
Benim oğluş da kollik . Şmdi 54 günlük oldu. 3 ayın bitiminde biter diyorlar, ben de beklemedeyim. Çok yorucu oluyor, insan anneliğin keyfine varamıyor ki....
merhaba benim bebeğimde sarılıktan 3 gün küvezde kaldı doktor 10. günü atlatırsak beyne zarar vermez sıkıntı kalmaz dedi ama 1 aylık olmasına rağmen hafifte olsa sarılığı sürüyor ve sürekli uyumak istiyor emmeyince de sütüm azaldı mamaya başladık umarım sizde bizde bu süreci hemen atlatırız rabbim yar ve yardımcımız olsun....
Canım nisanmis dün doğum yaptım
Ben de bugün 39+3 oldum.ctesi gittim kontrole. Alttan muayene etti ilk defa , hiç açılma falan yok daha 1 hafta 10 gün rahat bekler dedi.Çocuğun kafası kanala girmemiş daha, beklicez daha dedi.Cuma günü tekrar gidicem bakalım.Hakkımızda hayırlısı
Çok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin
soruma cevap verecek kimse kalmamış
39+4 olduk perşembe günü 40 olucaz eğer açılma olmazsa bekleyelim dedi 1 hafta
yine birşey olmazsa suni sancı verelim dedi ama ben artık beklemek istemiyorum sıkıldım cuma günü sezeryan mı istesem okuyan kızlar ne olur bir şey söyleyin
yine birşey olmazsa suni sancı verelim dedi ama ben artık beklemek istemiyorum sıkıldım cuma günü sezeryan mı istesem okuyan kızlar ne olur bir şey söyleyin
gerçekten mi :26:
benimde bdt 28 mart.
ve benimde bir daha ki kontrolüm cuma...
bendeki açılma 1 cm.
geçen perşembe olmuştum muayeneyi,
dün acile gittim göğüs kafesimdeki ve sırtımdaki ağrıdan dolayı.
ebe çatı muayenesi yaptı açılma olmamış hala 1 cm.
nst de de sancı çıkmadı...
hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bizim nazlı bebişler
ben de cuma günü gidicem kontrole ama ben suni sancıdan korkuyorum biraz.Daha 2 gün önce dayımın kızı sabahtan akşama kadar sancı çekti, yetmedi suni sancı verdiler ama yine de sezeryan oldu.Ben öyle bişey yaşamak istemiyorum ama bilemeyiz tabi.Suni sancıdansa sezeryanı tercih edicem galiba ama cuma günü konuşucaz artık doktorla
allah hepimize kolaylık versin ben suni sancıyı epidural olduğu için rahatlıkla kabul ettim.. hissetmiceğimi düşünerek doktorumda öle söledi. allahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı
gift84 cnm bende aynı durumdayım da epidurali suni sancıyı verirken direk veriyorlar mı? ben 4-5 cm açıklık olunca veriyorlar die duymuştm :18:
doktora sorduk hemen takıcaz dedi. ama senin dediğinide duydum ben 4 cm den sonra takıolarv die.. atkadaşım yeni doğum yaptı onunda doğumunu suni sancıyla başlattı hemen epidurali taktı sancıyı duymadı.
yattığı günün ertesi günü doğum oldu suni sancıyla başladığı için süreç biraz uzun sürüo ama sıkıntı çekmedi sadece epidural yüzünden biraz miden bulanıo demişti. hayırlısyla sende inşallah istediğin gibi doğum yaparsın. hayırlısıyla nezman yatıcaksın cnm??hm anladım cnm.arkadaşının doğumu nasıl geçmiş? zor olmuş mu?benimde ilk olunca korku heyecan kAygı hepsi birarada:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?