2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Çok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin

merhaba benim bebeğimde sarılıktan 3 gün küvezde kaldı doktor 10. günü atlatırsak beyne zarar vermez sıkıntı kalmaz dedi ama 1 aylık olmasına rağmen hafifte olsa sarılığı sürüyor ve sürekli uyumak istiyor emmeyince de sütüm azaldı mamaya başladık umarım sizde bizde bu süreci hemen atlatırız rabbim yar ve yardımcımız olsun....

arkadaslar sutunuz azsa ne olur sagin.gogsunuz tamamen bosalincaya kadar sagin.amargi de yazmis ama ben de soyliyim dedim.benim oglum hic emmedi.memeyi tutmadi.dr sagarak en fazla 1 ay sutun gelir kesilir sonra dedi.ama ben sabirla sagdim.ilk zamanlar her agladiginda sagiyodum.10-20 cc anca geliyodu bazen ama pes etmedim.6 ay anne sutuyle besledim oglumu.gunde 1 kez mama veriyodum bazn ona da gerek kalmiyordu.arada bir de cani isterse emiyodu slikon meme ucuyla.boyle boyle buyuduk.4 yasinda simdi.gayet saglikli cok sukur.

Benim oğluş da kollik . Şmdi 54 günlük oldu. 3 ayın bitiminde biter diyorlar, ben de beklemedeyim. Çok yorucu oluyor, insan anneliğin keyfine varamıyor ki....

Doguma gitmedwn onceki gunlerdeki mesajlarini hatirlar gibiyim.uzaktan ne cabuk geciyor zaman.biz de 29gunluguz.ben de 3ayin gecmesini beklitorum.ayni sekilde devam ederse hayal kirikligi olur sanirim.zinco,nurse harvesy kullaniyorum ama yine ayni.ingiltere de kolik bebekler icin cok kullanilan infacol isimli bir damla varmis kullananlar memnun.simdi turkiye de de satistaymis olmadi bir de onu deneyecegim.kesinlikle anneligin keyfine varamadin ben de daha.her gelen ne guzel hareketleri bakislari tatli vs deseler de ben yorgunluktan bisey anlamis degilim daha.ailem bizimlebizimle kalmasalar cok daha zor olurdu.oglusuna da sancisiz bol gulucukler sactigi zaman hemen gwlir umarim.tavsiyen icin tesekkurler

gecmis olsun canim.tez zamanda toparlar insallah bebegin.bnim ilk cocugumda olmstu sarilik.fototerapiye gerek kalmadigi halde rengi 1 ayda ancak duzelmisti. peygamber efendimiz yeni dogan bebeklere hurma veriyomus cok az.zemzemle ezip damagina suruyomus azicik. sariligi engelliyomus.oglumda yapmamistim ama kizim dogunca yapcam ins. dogum cantama koydum hurmayla zemzemi. sifa olur insallah

Canım nisanmis dün doğum yaptım

gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütsün
bdt miz aynıymış.
benim cua nişan gelmişti ama hala doğum yapamadım: (
dün acile gittik,
göğüs kafesim ve sırtım çok ağrıyordu ama nst de bişey çıkmadı :26:

gerçekten mi :26:
benimde bdt 28 mart.
ve benimde bir daha ki kontrolüm cuma...
bendeki açılma 1 cm.
geçen perşembe olmuştum muayeneyi,
dün acile gittim göğüs kafesimdeki ve sırtımdaki ağrıdan dolayı.
ebe çatı muayenesi yaptı açılma olmamış hala 1 cm.
nst de de sancı çıkmadı...
hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bizim nazlı bebişler

Çok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin

Amin canım.
çok geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versin yavruna.
bol bol dua edin.
yanında aileden biri kalıyor mu peki?
sabret,elbet bu günlerinde geçecek..

Dogum yapan herkesi tebrik ederim.Allah yavrulariniza saglikli uzun omurler versin.
Benim bebisim de 6 gunluk hastane macerasindan sonra cok sukur iyi simdi misil misil uyuyor.Sakin sarilik oldu diye korkmayin fototerapiyle geciyor.Benim kizim da kansizlikta oldugu icin biraz uzun surdu iyilesmesi.2 gun kan verdiler ve kan degeri cok sukur yukseldi.
Hepinize bebeklerinizi buyuturken kolayliklar dilerim

soruma cevap verecek kimse kalmamış
39+4 olduk perşembe günü 40 olucaz eğer açılma olmazsa bekleyelim dedi 1 hafta
yine birşey olmazsa suni sancı verelim dedi ama ben artık beklemek istemiyorum sıkıldım cuma günü sezeryan mı istesem okuyan kızlar ne olur bir şey söyleyin

ben olsam isterdim ama kaarar senin

merhaba benimde son günüm cuma bugun muaynedeydim doktorum cumaya kadar bekliycek kendisi gelmezse cuma günü yatışımı yapıp suni sancı vericek direk sezeryan deil suni sancıda isteyebilirsin bekjlemek istemiosan

aman diyeyim bekle.
2 kez sezaryen olmulş biri olarak söylüyorum. ekstra bir sıkıntı çekmememe rağmen hiç tavsiye etmiyorum. rahat filan deil
bir engel yoksa bekleyin, sonsuza kadar orada kalacak degil ya:)

bende de nst de sancı çıkmadı, üstüne zaten açılma da yok hiç, nolcak bakalım bilmiyorum.

ben de cuma günü gidicem kontrole ama ben suni sancıdan korkuyorum biraz.Daha 2 gün önce dayımın kızı sabahtan akşama kadar sancı çekti, yetmedi suni sancı verdiler ama yine de sezeryan oldu.Ben öyle bişey yaşamak istemiyorum ama bilemeyiz tabi.Suni sancıdansa sezeryanı tercih edicem galiba ama cuma günü konuşucaz artık doktorla

allah hepimize kolaylık versin ben suni sancıyı epidural olduğu için rahatlıkla kabul ettim.. hissetmiceğimi düşünerek doktorumda öle söledi. allahım hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı

gift84 cnm bende aynı durumdayım da epidurali suni sancıyı verirken direk veriyorlar mı? ben 4-5 cm açıklık olunca veriyorlar die duymuştm :18:

gift84 cnm bende aynı durumdayım da epidurali suni sancıyı verirken direk veriyorlar mı? ben 4-5 cm açıklık olunca veriyorlar die duymuştm :18:

doktora sorduk hemen takıcaz dedi. ama senin dediğinide duydum ben 4 cm den sonra takıolarv die.. atkadaşım yeni doğum yaptı onunda doğumunu suni sancıyla başlattı hemen epidurali taktı sancıyı duymadı.

doktora sorduk hemen takıcaz dedi. ama senin dediğinide duydum ben 4 cm den sonra takıolarv die.. atkadaşım yeni doğum yaptı onunda doğumunu suni sancıyla başlattı hemen epidurali taktı sancıyı duymadı.

hm anladım cnm.arkadaşının doğumu nasıl geçmiş? zor olmuş mu?benimde ilk olunca korku heyecan kAygı hepsi birarada:18:

hm anladım cnm.arkadaşının doğumu nasıl geçmiş? zor olmuş mu?benimde ilk olunca korku heyecan kAygı hepsi birarada:18:
yattığı günün ertesi günü doğum oldu suni sancıyla başladığı için süreç biraz uzun sürüo ama sıkıntı çekmedi sadece epidural yüzünden biraz miden bulanıo demişti. hayırlısyla sende inşallah istediğin gibi doğum yaparsın. hayırlısıyla nezman yatıcaksın cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…