ben de cuma günü gidicem kontrole ama ben suni sancıdan korkuyorum biraz.Daha 2 gün önce dayımın kızı sabahtan akşama kadar sancı çekti, yetmedi suni sancı verdiler ama yine de sezeryan oldu.Ben öyle bişey yaşamak istemiyorum ama bilemeyiz tabi.Suni sancıdansa sezeryanı tercih edicem galiba ama cuma günü konuşucaz artık doktorla
Bizde 39+4 uz..persembe son gunumuz o gun doktora gitcem.. dr en fazla 1 hafta daha bekleriz demisti.. ben de bekleme taraftariyim..epidural normal dogum istiyorum cunku..arkadaslarin da dedigi gibi olmazsa suni sanci verir. Sezeryan benim son carem olacaksoruma cevap verecek kimse kalmamış
39+4 olduk perşembe günü 40 olucaz eğer açılma olmazsa bekleyelim dedi 1 hafta
yine birşey olmazsa suni sancı verelim dedi ama ben artık beklemek istemiyorum sıkıldım cuma günü sezeryan mı istesem okuyan kızlar ne olur bir şey söyleyin
normal doğum yapıp dikişleri hala düzelmeyen var mı bugün 21 günlük olduk hala düzelme yok yarın doktora gidicem enfeksiyondan korkuyorum(( o kadar da bakıımına dikkat ettim
Rezene ve anason aldim sut ve sanci icin acaba baslasam mi daha dogum yapmadim.
Canim bencede bekle sezeryan hic kolay degil benim kanamadan dolayi sorunlu gecti hala cekiyorum ameliyat sonuctasoruma cevap verecek kimse kalmamış
yine birşey olmazsa suni sancı verelim dedi ama ben artık beklemek istemiyorum sıkıldım cuma günü sezeryan mı istesem okuyan kızlar ne olur bir şey söyleyin
gözünaydın canım
Allah analı babalı büyütsün
bdt miz aynıymış.
benim cua nişan gelmişti ama hala doğum yapamadım: (
dün acile gittik,
göğüs kafesim ve sırtım çok ağrıyordu ama nst de bişey çıkmadı :26:
soruma cevap verecek kimse kalmamış
O dediğin sumuksu şeffaf uzayan şey bendede oldu sonra nisan geldi dogduGünaydın kızlar. Biraz önce peçetem sarımtırak sümüksü bali gibi bi akıntı geldi çok yogundu uzuayan bişe.. normal akıntı degildi.. acaba nişan olabilir mi
bir tatlı kaşıgı kadardı:26:
Kilo alımı nasıl çiş kac defa yapiyorYardım edin lütfen 24 gün oldu doğum yapalı sütüm kaliteli değil herhalde kızım hiç gelişmiyor sütün kalitesini artirmak icin ne yapmaliym
Dr nasıl karar verdi mamaya .benim oglumda 23 şubatta doğdu kilo alımı nasıl biz gitmedik henüz kontroleBende de ayni sekilde canim.doktora gittik mamaya baslayacaz dedi.kilo pek almadi ama kizin erken dogdu ilk gunler sut pek gelmese de emzirdim sariluk falan da olmadi,kakasini yapiyordu vs.sutumun pek yarari olmadi sanirim kizima.ben de bu duruma uzuluyorum.cozum bulursan bana da yazar misin?
Kizim 400 gr almisti.ben de hissediyordum fazla gelismedigi neyse ki sagliktan yana bir problem cikmadi.simdi yine emziriyorum eskuye gire sutum iyi bir 100 gr daha aldi ama doktor 900 gr almali demisti ilk ay icin bizim kiz 500 ile tamamladiO dediğin sumuksu şeffaf uzayan şey bendede oldu sonra nisan geldi dogdu
Kilo alımı nasıl çiş kac defa yapiyor
Dr nasıl karar verdi mamaya .benim oglumda 23 şubatta doğdu kilo alımı nasıl biz gitmedik henüz kontrole
Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..
Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?