2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benim ilk dogumum da oyle oldu.saatlerce suni sancidan sonra sezeryan olmak zorunda kaldim.yine de bunda normal olsun diye bekliyorum.ilki sezeryan oldugu icin suni sanci veremeyiz zorlayamayiz rahmi dedi dr. mumkun olsa yine sezeryana karar vermeden once suni sanciyi denerdim.suni sanciyla cok kolay dogum yapan arkadaslarim var.benim gunum de crsamba doluyo.duruma gore 5 gun daha bekliycez yada sezeryan olcak.

normal doğum yapıp dikişleri hala düzelmeyen var mı bugün 21 günlük olduk hala düzelme yok yarın doktora gidicem enfeksiyondan korkuyorum (( o kadar da bakıımına dikkat ettim

Bizde 39+4 uz..persembe son gunumuz o gun doktora gitcem.. dr en fazla 1 hafta daha bekleriz demisti.. ben de bekleme taraftariyim..epidural normal dogum istiyorum cunku..arkadaslarin da dedigi gibi olmazsa suni sanci verir. Sezeryan benim son carem olacak

beni saglik ocagindan ebe cagirmisti kontrole gittim bugun. bebegin kafasi cok asagida. bugun yarin gelebilir dedi. ama ben cok umutlu degilim. bakalim nasil olcak.

benim günüm cuma doluyor ama cumartesi doktora gitcem o zaman konuşacağız bi 5 gün daha beklerim büyük ihtimalle:26:

burası çok yavaşlamış, doğuran anneler artık eskisi gibi giremiyor sanırım aynı benim gibi, daha doğurmamış olanlara Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Canim bencede bekle sezeryan hic kolay degil benim kanamadan dolayi sorunlu gecti hala cekiyorum ameliyat sonucta

Allah razı olsun canım..nişan geldiyse baya yaklaşmıştır artık sende bugün yarın bekle yavrunu umarım senin kolaylıkla olur..Rabbim bi solukta kurtarsın sizi..

arkadaşlar cuma günü akşam 9:30da oğlum dünyaya geldi.. çok zorlu bi süreç oldu benim için. saat 12 de gittiğimde 2 cm açılmam vardı yatırdılar saat 4de 3,5 4 cm olmuştu. daha sonra sancılarım iyice çoğaldı dayanacak gücüm kalmamıştı saat 9 da hala 4 cm di yani açılmam olmadı bitürlü en son artık acil sezeryana aldılar bebk strese girecek diye. anlayacağınız boşu boşuna okadar sancı çektim ama neyseki oğlum sağlıkla doğdu çok şükür.. şimdi sezeryan yerimde çok ağrı var yürümek zor geliyor ve göğüslerim parçalandı resmen emzirirken ağlayasım geliyor çatlak kremi kullanıyorum ama nekadar fayda ederse.. bu dönemi kaç günde atlatırım acaba?

canım ben yeni yaşadım bu olayı yani açılmam olmadı ve en son sezeryana alındım inan bana hem normal doğumu yaşamış oluyorsun hemde sezeryanı ve bu seni tamamen yoruyor. eğer açılmayla ilgili en ufak şüphe varsa yorma kendini. çünkü gerçekten çok zorlu bir süreç ve doğumlada bitmiyor doğumdan sonra hem normal doğum için yaptığın kasılmaların acısıyla yüzleşiyorsun hemde sezeryanın acısı oluyor. doktorunla görüş bu konuyu bence. benim doktorda çatı muayenesinden sonra normal doğumu deneyebiliriz dedi demekki yapabilirsinle deneyebiliriz aynı olmuyormuş..

O dediğin sumuksu şeffaf uzayan şey bendede oldu sonra nisan geldi dogdu
Yardım edin lütfen 24 gün oldu doğum yapalı sütüm kaliteli değil herhalde kızım hiç gelişmiyor sütün kalitesini artirmak icin ne yapmaliym
Kilo alımı nasıl çiş kac defa yapiyor
Dr nasıl karar verdi mamaya .benim oglumda 23 şubatta doğdu kilo alımı nasıl biz gitmedik henüz kontrole

Kizim 400 gr almisti.ben de hissediyordum fazla gelismedigi neyse ki sagliktan yana bir problem cikmadi.simdi yine emziriyorum eskuye gire sutum iyi bir 100 gr daha aldi ama doktor 900 gr almali demisti ilk ay icin bizim kiz 500 ile tamamladi

Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..

Kizlar dun sunumksu sari renkte gelen akintim bu gece sanciyla once pembe sonra kan seklinde gelmeye basladi. Sancilarim 3 ten beri yarim saatte bir 5-10 sn suruyo bakalim esim ilceden gelicek hastaneye gidicek dua edin lutfen..

canm hayırlı olsun bebişin geliyor artık :)

sancıların 5 dk da 1 e dusunceye kadar bekle bence.. nasıl bır dogum ıstıyorsun bılmıyorum ama eğer normal doğum yapacaksan hemen hastaneye gitme derim..

Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah .. sakın korkma.. doğum yaptıktan sonra bugünlerini , çektiğin sancıları hatırlamayacaksın bile :)

Kızlar doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun diyorum...
bekleyenlerede bir nefeste rabbım kurtarsın inşaallah.... saglıcakla yavrularınızı alın kucaklarınıza..
Ben eylül annelerindenim...
Merak ettiğim bazı şeyler vardı.cevaplayabilirseniz sevinirim..
Sincan Koruda doğum yapan birisiyle konusmak istıyorum. Özelden bana mesaj atarsa cok sevınırım...
Allaha emanet olun...

ayy cok heyecanlandim senin adina canim bem yine doguramadim gece agrilarim vardi ama kasilma degil.turp gibi kalktim sabah yine:) hayirlisiyla kolay ve saglikli bi dogum nasip etsin Rabbim sana ve bekleyen hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…