- 1 Aralık 2008
- 247
- 58
- 123
- 40
merhaba, ben oldum olası zeynep ismini çok severim. Kulağa gelen tınısını çok seviyorum. Zeynep tek başına çok zengin bir isim. Yanına yine üç harfli bir isim bulsak? Ablasının ismi nefise naz, peki kardeşin de ismi zeynep naz olsa, takım olsa saçma mı olur?
Kizlar benim oglumda 18 gunluk oldu ama bana 18 ay gibi geliyor. Yapmak istemedigim ne varsa hepsine mecbur kaldim. 2. Gunu hastaneye kostuk hic uyumadan agladi ac kalmis mamaya basladik. İnanilmaz gaz problemimiz var kaka yaparken çiş yaparken gaz cikarirken oyle bi agliyorki sesi kisildi artik. 2 tane gaz damlasi kullaniyoruz. Bebegim ishal ve oyyyle bir pişik oldu ki gorenin yuregi parcalaniyo kaniyor. Mustela kullaniyodum sudocrem vardi onu denedim zeytinyagi suruyoruz eczaneden dermo trosdy krem aldik fayda etmedi. Simdide hametan ve travazol kullaniyoruz bunlarin da faydasini goremedim. İslak mendil kullanmiyorum ılık su ve pamukla siliyorum yinede bi gelisme yok. Gobegi dustukten sonra kanadi k vitamini tekrar yapildi ama dun yine kanadi. Cok agladigi icin dun emzige basladim artik nefesi kesilmesin diye. Tum psikolojim alt ust hic boyle hayal etmemistim aglama krizine giriyorum bazen !!! 40 i ciksin diye gun sayiyorum...
O kremi ben doğumdan 2-3 hafta önce başladım kullanmaya ona rağmen böyleyim doğumdan sonrada devam ettim ama faydasızsonradan garmastan aldım ama oda faydasız bugünde balmumu duydum onu deniyorum bilmiyorum ne olur umarım sutum kesilmeden iyileşir
elif isminide çok severim kendi ismimide seviyorum zeynep yani. zeynep'in anlamıda çok güzel babasının en kıymetlisi, bitanesi anlamına geliyor. bende zeynep ece ismini önerebilirim sana.
zeynep ece ilk kizimin ismi basak ada ikincisinin bu arada sunu da söylemeliyim sare isminin aslında sara olarak konmasi gerekirmiş int.arastirirsan fark edersin.tabii bu bir oneri..haddini asmak istemem.elif beste de benim beğendiğim bir isim ikilisi oolmuş
ben de ayni durumdayim canim. evde hakiki.zeytinyagi varsa onu kullan denemediysen. beni o rahatlatiyo biraz. yarik yarik oldu meme uclarim ama z.yagi acimi hafifletiyo. emzirmenin boyle eziyet olcgini hic dusunmemistim ben. yarin sogan-z.yagi-unla olan kuru deniycem. sifa olur insallah
O kremi ben doğumdan 2-3 hafta önce başladım kullanmaya ona rağmen böyleyim doğumdan sonrada devam ettim ama faydasızsonradan garmastan aldım ama oda faydasız bugünde balmumu duydum onu deniyorum bilmiyorum ne olur umarım sutum kesilmeden iyileşir
Merhabalar herkese.. Birlikte 9 ay geçirdik cok şey paylaştık destek olduk sevindik üzüldük bazsn etrafımızdan göremediğimiz ilgiyi yakınlığıburda yaşadık..bende oğlumu 14 martta dünyaya getirdim. 40 haftayı doldurmuştum ama ne sancıne ağrı hiç gelmeye niyetı yoktu doktor suyu azalmış kireclenme var alalım dedi. Yatışım yapıldı. Suni sancı takıldı suyum patlatıldı ve 15 saat sonra oğluma kavuştum çok zor geçti epidural normal doğum yaptım normal sancı yasamadan olduğu için çok zorlandım. Ama onu görünce tüm acılarım geçti ve dikişim olmadığıiçin cok rahatım hemen aaklandım hattadoğum yapr yapmaz kosabılecek haldeydim.:)))))) 19 günümüz bugün şükür gaz dışında bi sıkıntımız yok Allaha şükür.gecmişi çok okuyamadım herkesin evladını Allah bağışlasın darısı nisan annelerinin başına...
Evet canım özel hastanede yaptım dogumu eşime vermişler reçeteyi git hemen al gel diye. Doktor yazmamış sağlık bakanligininin recetesiymis. Birsürü şey vardı içinde doğumdan sonra ihtiyacım olan. hemde ucuza geldi reçete olunca.ama gerçekten kremi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
Bende bu balmumu ise yaramazsa soğan kurune devam edeceğim en iyisi o azından.bugün meme veremedim hiç bide iltihap oldu uclarim aşırı yariklar yüzünden. Seninde çok derin mi yani böyle paramparca mi? Emzirebiliyormusun?
kızlarınızın isimleri çok güzelmiş öneri için de teşekkür ederim
Bugün verem aşımızı olduk. Aşı olan tüm bebekler çok ağladı. Sıra beklerden dayanamadım, ben de ağladım. Sol koldan ve iki bacaktan. Oğlum hala huysuz, ateşlenebilirmiş. Tv'de bir prof, aşı ateş yapabilir, 38'i geçmiyorsa ateş düşürücü vermeyin, aşıdaki amaç vücudun o virüse alışmasıdır, bu da savunma mekanizmasının ateş ile verdiği tepkiyle olur, diyor. Eşim bana ateş düşürücü surup aldırdı. Yok öyle birşey falan dedi. Her bir şeyi çok bilir kendileri!!! Ne yapacağımı bilemedim.
arkadaslar ben bugun dikisimin ustundeki bandaji cikardim.acik kalsin artik demisti dr. ama sag tarafta dikisin bittigi yer hafif sis kucuk top gibi sert. camasirima leke surulmustu ordan baktim ki. ama batikon mu kan mi emin olamadim.var mi benim gibi olan sezeryanli. dikislerimde bi sorun olcak diye cok korkuyorum. kanamiyodur insallah
Ben de o korkuyu iki hafta cok yasadim. Cok agrim vardi dikisimde. Ustelik misina gibi bir sey cikmisti sol taraftan. Ama cok sukur zamanla normale dondu.
Ne zaman oldun sezeryani? Ben 5. gunden itibaren hep bepanthen merhem surdum. Dikisleri rahatlatti.
Ates dusurucu verme canim benim. Aynen senin dedigin gibi. Ates gerekli. Vucut savasmali. Tabi oglun gozetiminde olsun. Vucut sicakligini dogal yontemlerle dusurmeye calismak en iyisi.
Kizlar merhaba
Artik kimse girmiyordur diyordum simdi firsat bulunca bakayim dedim ne guzel yazmissiniz gene eski gunleri ozledim :)
Gecem gunduzume karismis vaziyette surekli oglusumlayim hic ayrilmak istemiyorum emerken kucagimda uyuyor yatagina yatirmak gelmiyor icimden :) sagolsun annem ve yardimcimizin sayesinde oglumdan baska bisiyle ilgilenmiyorum
Pisik problemi olan arkadaslar biz 26 gunluk olduk pisigimiz hic olmadi ama hic bekletmiyorum surekli kontrol ediyorum gecen gun saydim 24 saat icinde 12-15 arasi bez degistiriyormusum :s
bu arada 3 cocuk doktoru degistirdik tam icime sinen birisini bulamadim anadolu yakasinda doktor onerebilecek olan var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?