2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463

zeynep ismini bende çok seviyorum ama iki naz olmaz sanırım :) cvp için teşekkürler bu arada
 

gecmis olsun canim. bizim henuz pisigimiz yok ama ilk cocugumdan tecrubem vr bu konuda.oglum d dedigin gibi pisik olmustu.hicbisey gecirmedi. dr bi krem yazdi kortizonlu oldugu icin cok kullanmamak lazim ama zaten bir kere surunce geciriyo. locoid lipokrem adi. umarim fayfasini gorursun
 

ben de ayni durumdayim canim. evde hakiki.zeytinyagi varsa onu kullan denemediysen. beni o rahatlatiyo biraz. yarik yarik oldu meme uclarim ama z.yagi acimi hafifletiyo. emzirmenin boyle eziyet olcgini hic dusunmemistim ben. yarin sogan-z.yagi-unla olan kuru deniycem. sifa olur insallah
 

kızlarınızın isimleri çok güzelmiş öneri için de teşekkür ederim
 

Bende bu balmumu ise yaramazsa soğan kurune devam edeceğim en iyisi o azından.bugün meme veremedim hiç bide iltihap oldu uclarim aşırı yariklar yüzünden. Seninde çok derin mi yani böyle paramparca mi? Emzirebiliyormusun?
 

inşallah iyileşir..
ben bır de sogan basıp ustune bal sürün diye bişey duymuştum..
ne kadar etkılı olur bılmem ama onu catlamadan once yapman gerekıyor sanırım.. yoksa sogan yakar be :S :44:
 
Arkadaslar emzirmenin eziyet olma sebebi bebegin memeyi dogru kavrayamamasindan. Meme yarasi icin sey bebegin memeyi dogru emmesi. Yoksa hic bir ilac krem filan ise yaramiyor.

Memeyi emmeden once agzini iyice actigindan emin oku. Tomris'in emzirme notlarini okuyun.

Philips avent icinde sut biriktiren gogus ucu koruyucusunu alin. Lansinoh kremi surup kalkani takin emzirmedikce.
 
Son düzenleme:

Hayirli olsunnn
 

Ben de ozelde yaptim. Bize vermediler oyle bur recete yaa.
Icinde neler vardi?
 

emziriyorum canim.aglatiyo baze ama napiyim. ilk tutarken aciyo zaten.bi tutabilse sonrasi acimiyo aslinda. tutmayi ogrenemedi benimki hala. memeyi ilk tutcagi zaman epey cebellesiyoruz. acili ve yorucu oluyo. tuttuktan sonra sorun yok
 
Bugün verem aşımızı olduk. Aşı olan tüm bebekler çok ağladı. Sıra beklerden dayanamadım, ben de ağladım. Sol koldan ve iki bacaktan. Oğlum hala huysuz, ateşlenebilirmiş. Tv'de bir prof, aşı ateş yapabilir, 38'i geçmiyorsa ateş düşürücü vermeyin, aşıdaki amaç vücudun o virüse alışmasıdır, bu da savunma mekanizmasının ateş ile verdiği tepkiyle olur, diyor. Eşim bana ateş düşürücü surup aldırdı. Yok öyle birşey falan dedi. Her bir şeyi çok bilir kendileri!!! Ne yapacağımı bilemedim.
 

Ates dusurucu verme canim benim. Aynen senin dedigin gibi. Ates gerekli. Vucut savasmali. Tabi oglun gozetiminde olsun. Vucut sicakligini dogal yontemlerle dusurmeye calismak en iyisi.
 
arkadaslar ben bugun dikisimin ustundeki bandaji cikardim.acik kalsin artik demisti dr. ama sag tarafta dikisin bittigi yer hafif sis kucuk top gibi sert. camasirima leke surulmustu ordan baktim ki. ama batikon mu kan mi emin olamadim.var mi benim gibi olan sezeryanli. dikislerimde bi sorun olcak diye cok korkuyorum. kanamiyodur insallah
 

Ben de o korkuyu iki hafta cok yasadim. Cok agrim vardi dikisimde. Ustelik misina gibi bir sey cikmisti sol taraftan. Ama cok sukur zamanla normale dondu.

Ne zaman oldun sezeryani? Ben 5. gunden itibaren hep bepanthen merhem surdum. Dikisleri rahatlatti.
 
Son düzenleme:

bugun 8.gun canim. aynen siyah misina gibi bi dugum de var. kan oldu mu seninkinde?pecete koydum ben oraya.nokta nokta kan bulasiyo sanki
 
Kizlar merhaba
Artik kimse girmiyordur diyordum simdi firsat bulunca bakayim dedim ne guzel yazmissiniz gene eski gunleri ozledim :)
Gecem gunduzume karismis vaziyette surekli oglusumlayim hic ayrilmak istemiyorum emerken kucagimda uyuyor yatagina yatirmak gelmiyor icimden :) sagolsun annem ve yardimcimizin sayesinde oglumdan baska bisiyle ilgilenmiyorum
Pisik problemi olan arkadaslar biz 26 gunluk olduk pisigimiz hic olmadi ama hic bekletmiyorum surekli kontrol ediyorum gecen gun saydim 24 saat icinde 12-15 arasi bez degistiriyormusum :s

bu arada 3 cocuk doktoru degistirdik tam icime sinen birisini bulamadim anadolu yakasinda doktor onerebilecek olan var mi acaba?
 
Ates dusurucu verme canim benim. Aynen senin dedigin gibi. Ates gerekli. Vucut savasmali. Tabi oglun gozetiminde olsun. Vucut sicakligini dogal yontemlerle dusurmeye calismak en iyisi.

Bu arada şu saate kadar ateşi hiç çıkmadı, kullanmamıza da gerek kalmadı. Umarım böyle devam eder...
 

Merhaba, ben de senin gibiyim. İki doktor değiştirdim. En son maltepe üniversitesinden gökmen beye götürdük. Süper bir adam. Çok çok rahat. İshal diye götürdüm, kakasının rengi koyu yeşildi. Olabilir dedi. Ama sümüksü dedim, gökmen bey de oda 23-24 derecedir, solunum yolları sıcakta tıkanır, balgam oluşur ve bebek de yutunca kaka yoluyla atılır. Oğlanı hergün gezdirin. Teöiz hava alsın, bahar havasına polenlere ve tozlara alışsın. Oda sıcaklığı da 19-21 derece arası olsun, dedi. Koliğini de hafifletti. Ben çok çok memnunum. Sana da öneririm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…