2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Multivitamin dediğin elevit mi?

ben de ocean plus balik yagina ve maltofer demir hapina devam ediyorum 2 ay daha kullancaksn dedi doktor hamilelik boyunca da kullanmstm kuzum 4 kg dogdu demekki faydasi oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiyafet olarak da body + tulum + penye battaniye. Eger elleri usurse yun battaniye.

Eldiven yok sapka yok yelek vs yok.

Hem de mis gibi Antalyadasin :)

bebegim yesil kaka yapmis nedeni ne olabilir acaba gunduz banyo yaptirmistik usutmus mudur?

Yaa balık yağı aklıma gelmedi hiç yarın onuda alayım. Umarım yarin emzirmeye baslayabilirim.dua edin bu gece son mamali gecemiz olsun.bugün çaresizlikten oğlumun mustela pisik kremini sürdüm meme ucuna baya kapatmış catlaklari şimdi yine sürdüm sabaha kadar iyileşmiş olur inşallah..gogsume deyip acittigi için oglumu kucağıma bile alamaz oldum

Ben yabanci bir marka kullaniyorum ama ayni mantik. Hamilelikte kullanilan multivitamin emzirirken de devam. Kalsiyum destegi osteocare devam, efa balik yagi devam...
.
Doktor bana sadece demir hapı verdi okadar.bende balık yağı falan alayım bari.

Kiyafet olarak da body + tulum + penye battaniye. Eger elleri usurse yun battaniye.

Eldiven yok sapka yok yelek vs yok.

Hem de mis gibi Antalyadasin :)

ama şapka takmadığımda burnu soğuk oluyor korkuyorum bende :S eldivenide kendini çizer diye korkuyorum.. off ne zormuş anne olmak

bebegim yesil kaka yapmis nedeni ne olabilir acaba gunduz banyo yaptirmistik usutmus mudur?

Emzirme Esnasında:
Anne sütü bir mucize. Bir memedeki sütü "Çorba-Ana yemek-Tatlı" gibi düşünün. Yani yavrukuş emmeye başladığında memeden önce susuzluğu gideren süt gelir, karbonhidrat ağırlıklıdır. Emmeye devam ettikçe geriden protein ve yağ bakımından zengin olan, asıl besleyici olan süt gelir (son süt). Bu sebeple, bir memedeki süt bitmeden diğer memeye geçmemekte fayda var emzirirken; bu sayede bebeğiniz sütün besleyici kısmından faydalanabilir. Eğer iki göğsünüzden de azar azar emzirirseniz sadece karbonhidrat ağırlıklı olur bebeğinizin beslenmesi, sık acıkır, kakası yeşile döner.

canım ayrıca diğer bir neden de sıcak ortamda olmasıymış sıcakta balgam oluyormuş bebekte ve onu yutunca kakanın rengi yeşil oluyormuş..

ama şapka takmadığımda burnu soğuk oluyor korkuyorum bende :S eldivenide kendini çizer diye korkuyorum.. off ne zormuş anne olmak

Banyodan sonra filan tak tabi ki. Usuyorsa da tak.
Eldiven de mumkunse takmamal lazim motor kaslarinin kuvvetlenmesi icin.

Aranizda 34 haftalikken doopler bakilan oldumu.Neden istedi doktorunuz.
ve plesenta previa akreata teshisiyle dogum yapaniniz varmi.

muhtemelen sicaktan oldu 26-27 derece evin ici usutmeyelim derken abartiyoruz petegin birini kapattim hemen cok sagol cnm :-*

Banyodan sonra filan tak tabi ki. Usuyorsa da tak.
Eldiven de mumkunse takmamal lazim motor kaslarinin kuvvetlenmesi icin.

anladım canım şapkasını çıkardım zaten şimdi eldivenini de çıkarayım..gerçekten bebeğimi boğuyormuşum sıcaktan 2 gündür sayende rahat nefes alıyor ve burnu tıkanmadı. hırıltısı kesildi yavrumun.. çok saol canım yaa..

annelik böyle bişeymiş sürekli üşüyor gibi geliyor, sürekli aç gibi geliyor neredeyse uyurken bile başında nöbet tutucam gazı gelirde çıkaramazsa diye

Aranizda 34 haftalikken doopler bakilan oldumu.Neden istedi doktorunuz.
ve plesenta previa akreata teshisiyle dogum yapaniniz varmi.

walla canım burda yazılanları genelde takip ederdim hiç karşılaşmadım böyle bir sorunu olanla.zaten çoğu girmiyor artık buraya istersen şubat annelerine sor bide.

Kizlar bebegim 17 gunluk uyandiginda hep 2saat sonra ancak uyuyabiliyor uykuya dalmakta sıkıntı yasiyor gunde toplam 13 15 saat falan uyuyo sizinkiler nasil

Kizlar bebegim 17 gunluk uyandiginda hep 2saat sonra ancak uyuyabiliyor uykuya dalmakta sıkıntı yasiyor gunde toplam 13 15 saat falan uyuyo sizinkiler nasil

13-15 saat uyusa keske 10-12 saat anca uyuyo o da saatlerce ugrasiyorum uyutmak icin

Merhabalar bende mart annesiyim bende antalyadanim
Hangi cocuk doktoruna gidiyorsunuz?

arkadaslar emzirme sutyeni yada atleti kullaniyo musunuz? kullaniyosaniz hangi marka ve memnun musunuz? bende ilk bebegimden var tane ama memnun degilim onlardan. goguslerim kotu gorunuyo onlarla. yeni alcam ama kararsiz kaldim marka-model konusunda.tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…