- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
Bilmem ki. Biz de aldik bunlari eninde sonunda gerci :) laktamil kullanmiyorum ben onun yerine multivitamine devam :)
Multivitamin dediğin elevit mi?
Multivitamin dediğin elevit mi?
hadi yaa ben baya abartmisimbende diyorum burnu niye tıkanıp duruyor bide balgam oluyor galiba arada.bende usudugu için burnu tikaniyor diye sarıp sarmaliyorum.bide antalya'da yaşıyorum.. Saol canım bundan sonra 25 de birakicam hep. Sayende yanlış yaptığım birşeyi duzelticem Allah razı olsun canım..
ben de ocean plus balik yagina ve maltofer demir hapina devam ediyorum 2 ay daha kullancaksn dedi doktor hamilelik boyunca da kullanmstm kuzum 4 kg dogdu demekki faydasi oluyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
.Ben yabanci bir marka kullaniyorum ama ayni mantik. Hamilelikte kullanilan multivitamin emzirirken de devam. Kalsiyum destegi osteocare devam, efa balik yagi devam...
Kiyafet olarak da body + tulum + penye battaniye. Eger elleri usurse yun battaniye.
Eldiven yok sapka yok yelek vs yok.
Hem de mis gibi Antalyadasin :)
bebegim yesil kaka yapmis nedeni ne olabilir acaba gunduz banyo yaptirmistik usutmus mudur?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama şapka takmadığımda burnu soğuk oluyor korkuyorum bende :S eldivenide kendini çizer diye korkuyorum.. off ne zormuş anne olmak
Emzirme Esnasında:
Anne sütü bir mucize. Bir memedeki sütü "Çorba-Ana yemek-Tatlı" gibi düşünün. Yani yavrukuş emmeye başladığında memeden önce susuzluğu gideren süt gelir, karbonhidrat ağırlıklıdır. Emmeye devam ettikçe geriden protein ve yağ bakımından zengin olan, asıl besleyici olan süt gelir (son süt). Bu sebeple, bir memedeki süt bitmeden diğer memeye geçmemekte fayda var emzirirken; bu sayede bebeğiniz sütün besleyici kısmından faydalanabilir. Eğer iki göğsünüzden de azar azar emzirirseniz sadece karbonhidrat ağırlıklı olur bebeğinizin beslenmesi, sık acıkır, kakası yeşile döner.
canım ayrıca diğer bir neden de sıcak ortamda olmasıymış sıcakta balgam oluyormuş bebekte ve onu yutunca kakanın rengi yeşil oluyormuş..
Banyodan sonra filan tak tabi ki. Usuyorsa da tak.
Eldiven de mumkunse takmamal lazim motor kaslarinin kuvvetlenmesi icin.
Aranizda 34 haftalikken doopler bakilan oldumu.Neden istedi doktorunuz.
ve plesenta previa akreata teshisiyle dogum yapaniniz varmi.
Kizlar bebegim 17 gunluk uyandiginda hep 2saat sonra ancak uyuyabiliyor uykuya dalmakta sıkıntı yasiyor gunde toplam 13 15 saat falan uyuyo sizinkiler nasil
Kiyafet olarak da body + tulum + penye battaniye. Eger elleri usurse yun battaniye.
Eldiven yok sapka yok yelek vs yok.
Hem de mis gibi Antalyadasin :)
anladım canım şapkasını çıkardım zaten şimdi eldivenini de çıkarayım..gerçekten bebeğimi boğuyormuşum sıcaktan 2 gündür sayende rahat nefes alıyor ve burnu tıkanmadı. hırıltısı kesildi yavrumun.. çok saol canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?