2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

elif isminide çok severim kendi ismimide seviyorum zeynep yani. zeynep'in anlamıda çok güzel babasının en kıymetlisi, bitanesi anlamına geliyor. bende zeynep ece ismini önerebilirim sana.

canım sanada faydası olurmu bilmiyorum ama otri bebe diye bişey var doktor yazmış bana doğumda. aparatlı birşey. önce damlası var deniz suyu galiba sadece 1-2 damla döküyorsun aparatını burnuna yerleştirip bi ucundan nefesinle çekiyorsun tabi pislik sana gelmiyor filtresi var ben baya beğendim bugün yaptık oğluma tıkanmıştı burnu şimdi rahatladı yavrum.

Zeynep Ece ilk kizimin ismi basak ada ikincisinin bu arada sunu da söylemeliyim sare isminin aslında sara olarak konmasi gerekirmiş int.arastirirsan fark edersin.tabii bu bir oneri..haddini asmak istemem.elif beste de benim beğendiğim bir isim ikilisi oolmuş

gecmis olsun cnm vallahi deneyelim artik hem emzirmek istiyorum hem aci cekiyorum cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım merhaba,
ben de sezeryan oldum, 2.sezeryanım. benim de karnım jole gibi suan ve hissizlik var.. hissin gelmesi biraz zaman alıyor, normal bir durum yani.

sumuk problemi oglumda da var, otribebe ile cekiyoruz.. o burun damlasından gunde 2 defa ikiser damla damlatabilirsin.. cekme işlemini e gunde 2 kezden fazla yapma aksi halde bebegin burnunda odem olusur, ve burun damarları cok ince ve hassas oldugu için zedeleyebilirsin..

pisik için dr.una danisarak krem kullan istersen.. ama her bezlemeden once bir 5 dakka poposunun hava almasına izin ver hemen bezleme, ve popouyu hic ıslak bırakma.. Bir de az birsey bile yapsa bezini hemen değiştirirsen iyi olur... cok kolay gelsin canım.. bebişini benim yerime kokla

Merhaba kızlar Mart annelerinden benim gibi daha dogurmayan var mı acaba:26:
benim BDT 27 mart idi ama hala tık yok:18::26:

Kızım 1 aylık oldu az kilo almış doktor diyor biberonla süt verme kendi emzir iyi güzel kızım çok uyuyor masaallah uykuda göğsümü almiyor bende biberon veriyorum çünkü uyanmiyor bir türlü gunduzleri uyanmiyor birderin uyuyor.psikolojim bozuldu saatlerce uğraşıyorum almiyor uykuda meme de bende biberon veriyorum kafam karışık herkes birşey söylüyor kimi diyorboşver biberon ver çocuk ac kalmasın kimi diyor memeyi unutur kimi diyor pompa sutunu azaltır eee ben ne yapayim daha kırkim çıkmadı tek başıma evdeyim bunalima girdim resmen

Kac kilo almis ki?uyandirmayi denesen ,hemsireler bana ayagini gidikla,bezini cikar emzir ,elini yuzunu islak mendille sil uyanip emmezse demislerdi ilk gun

Kac kilo almis ki?uyandirmayi denesen ,hemsireler bana ayagini gidikla,bezini cikar emzir ,elini yuzunu islak mendille sil uyanip emmezse demislerdi ilk gun

3000 kilo doğdu şimdi 3600 hiç bir şekilde uyanmiyor her şeyi denedim artık oturup ağlıyorum çünkü uyanmiyor 1 saat sürüyor uyandırmak doktor dediki bir buçuk saatte bir emzir iyi hoş uyanmiyor test yaptık allaha şükür birşey çıkmadı hasret oldu onu memede görmek en fazla 15 dk emiyor

Kizlar bu topikte mi devam edecegiz yoksa baska bir topige gectiniz benim mi haberim yok?

Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie
Ve daha bir suru gobekdasim ne yapiyorsunuz?

ayy canımm bizde seni özledikk ne yapalım bebişle uğraşıyoruz 28 şubatta doğum yaptım bende, çok aşırı gaz problemimiz var özellikle bir haftadır yavrum kendinden geçiyor ıkınmaktan çörek otunu kaynatıp suyunu ver demişlerdi kızlar aranızda deneyen varmı, ben korkuyorum daha sindirim sistemi tam gelişmemiştir zararı olur mu diye, anne sütü dışında birşey gitmesin istiyorum yavruma ama sanırım bi gün denemek zorundaa kalacam.

benim bebeğim de bir aylık oldu canım, ilk bir hafta senin anlattığın gibiydi 4-5 saat uyuduğu zamanları bilirim, bir türlü uyandıramıyordum oturup ağlıyordum. hafif sarılık atlattı ama tedavisiz geçti çok şüküür. altını açardım topuğunu burnunu sıkardım kolllarını bacaklarını hareket ettirirdim yok banamısın demiyordu. en son eşim el attı, çocuğun topuğunu nasıl sıktıysa bas bas bağırıyordu, ben yavaş sıkıyordum sanırım anne yüreği işte. sana da Allah kolaylıklar versin, ben ilk bir ay 2 saatte bir uyandırıyordum, şimdi 3 saatte bire geçtim

tamam canım çok teşekkür ederim still tea yi de alayım içeyim madem bide onu deneyeyim. dereotunu denedim gerçekten çok faydasını gördüm iyi süt yapıyor.

Bende bugün topuk sıktım çok agladi ama uyudu hemen memede uyudu memeyi unutur diye korkuyorum yoksa biberon veririm en azından kendini toparlayana kadar

canım ben pişik için bepanthol krem ve jansons baby nin pudrasını denedim ikisi de fayda etmedi, son bir haftadır her banyodan sonra chicco nun bebek yağını tüm vücuduyla beraber pişik bölgelerine de sürüyorum tamamen geçti hiç pişiği kalmadı

Bende bugün topuk sıktım çok agladi ama uyudu hemen memede uyudu memeyi unutur diye korkuyorum yoksa biberon veririm en azından kendini toparlayana kadar

evet haklısın benim bebeğim de ağlardı bas bas bağırırdı ama genelde memeyi veremeden geri susardı , saatlerce uğraştım hiç biberonla vermedim ama zorda kalırsan vermelisin bence , bebeğin aç kalmasında n iyidir, çok zor günlerdi çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun..

Baloncuk canim gaz icin bebege hic bir sey verme. Sen her yemek oncesi bir tatli kasigi toz kimyonu su ile yut. Bulursan kimyon tohumu var onu demle bitki cayi gibi ic. Ayrica bir damla aci elma yagi ile bebisin ayak tabanina masaj yap. Bacaklarini bisiklet cevirir gibi yaptir. Sonra iki bacagini karnina dogru bastir. Muhtemelen pirtlar :)

İnşallah tez zamanda düzelir bende diledigim kadar emziririm hiç birşey anlamadım annelikten moralim sıfır tek başıma evdeyim

canım günlük kendime çorba yapıyorum her öğlen yemeğinde çorba içiyorum ve içine bir kaseye bir çay kaşığı kadar toz kimyon katıyorum, artık öyle bi duruma geldim ki kimyonsuz çorbalar bana saman gibi geliyor o derece alıştım bacak hareketlerini de yapıyorum öyle bi pırtlıyor ki neresinde biriktirdi o kadar gazı anlamıyorum ama 10dk geçmeden başlıyor yine ıkınmaya ağlamaya. umarım kolik olmamıştır benim bebeğim de ya korkuyorum. acı elma yağını duymamıştım nerde satılıyor?

Aktarlarda var. belki eczanede bile vardir. Baska bir adi daha var parantez icinde yaziyor. Hatirlayamadim simdi.

Sumuk icin surekli evi havalandirmak biraz ise yaradi bizde. Nem olcer almam gerekiyor sanirin. Otribebeyi biz de aldik ama daha cesaret edemedim cunku riskli bir sey. Cekerken zarar verebilirmisiz.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…