2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ben dagiden aldm cok memnunum.cok rahat.kaliteside guzel

atletin markasi pretty mom cok memnunum sutyen de manken marka kompedandan almistm cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar bizde 32 günlük olduk 40ımız çıksın diye gün sayıyorum pişik,gaz aynı sorunlar bizde de var pişik için oksizinc kullandım sonra bepanthole geçtim iyi geldi bir de zeytinyağı kullanıorum gaz için de doktorumuz sab simplex verdi düzenli kullanamasamda veriorum şu humananın çaylarından içiorum dün gece rezene çayından kızımada verdim biraz rahatlattı deneyebilrsiniz..
gerçekten annelik çok zormuşşşş bir o kadarda güzelll..
emzirme sütyeni nbb almıştım memnunum
bizimde suratımız fısır fısır oldu sıcaktan mı yoksa babasının sakallarından mı bilmiorum sizin bebeişlerde de var mı?

Kizlar bu topikte mi devam edecegiz yoksa baska bir topige gectiniz benim mi haberim yok?

Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie
Ve daha bir suru gobekdasim ne yapiyorsunuz?

selan Schaqa cım. kk bilgisayar başında daha pratik ama bebişler doğduktan sonra facebook daha pratik olmaya başladı. çoğumuz sabahın ilk ışıklarına kadar ki nöbetlerimizi beraber geçiriyoruz orda. gelmek isterseniz gelin bekleriz. ama işe başlayınca kk ya dönüş yaparız mutlaka

Emelcim ben de bilgisayar acamiyorum. Telefon aplikasyunu yukledim kadinlar kulubunun. Cepten giriyorum :)

Yuzdeki pitirciklar anne sutunden gecen hormonlardanmis. Bir sey yapmamiza gerek yok. Kendiliginden gecermis.

Emzirme atleti h&m muhtesem. Sutyen de marks 'n spencer

Aynen yaa keşke devam etselerdi burada sonuçta doğurmakla bitmedi herşey hala birbirimize ihtiyacımız olabiliyor..

sizler telefondan mı giriyorsunuz kk ya. zor olmuyor mu? facebook ta paylaşımlar daha da samimi olmaya başladı.hem burda yarım gün bile girmesen sohbetten uzak kalıyorken facebook ta bildirim telefona geldiğinden sohbetlerden geri kalmıyorsun
yani çoğu kişinin bu aralar hele ki bebişlerin zor zamanlarında sohbet nerde kalmıştı diyip geri sayfaları okuyacak zamanı yok. soru sorduğunda gelen cevaplar kaçıncı sayfada diye teker teker kontrol etmeye de zamanı yok. facebook bence hiçbirşeyi bozmadı aksine daha kalıcı dostluklar için bir adım ve zor anda hemen ulaşılabilir bir yol oldu.

Arkadaşlar benim moralim bozuk valla. 30 günlük olduk testislerinin biri daha inmemiş sizlerde de oldumu. Ne zaman inecek acaba

arkadaşlar bebişleriniz nasıl bizimkinin uykusunda sorun var daha doğrusu gazını çıkarttığım halde uyurken bırt yaptıktan sonra basıyo çığlığı anlayamıyorum her şey normal kaka yapması falan ama bırttan sonra ağlıyor bazende emerken sinirleniyor resmen göğsümle kavga ediyor sütüm geliyor hani karnı da doyuyor burnu tıkalı kalmasın diye sürekli açıyorumda inşallah geçer bu durumlar kilosu gelişimi çok güzel

Arkadaşlar benim moralim bozuk valla. 30 günlük olduk testislerinin biri daha inmemiş sizlerde de oldumu. Ne zaman inecek acaba

canım geçmiş olsun önce doktorun sana masaj yapmanı tavsiye etmeliydi en azndan yeğenime öyle yapılmıştı sıcak su ile testisleri açıyorsun yani masaj uyguluyorsun mutlaka doktora sor....
kızlar bide bebeğim sürekli dilini iki dudağın arasına alıyor neden acaba bilğiniz var mı....

Benim oglum da bugun 20 gunluk oldu ayni sikayetler bizde de var uykuya da dalamiyor ama dun bugun iyi dunden beri farkli olarak yaptigimiz emzik tutturduk biraz biraz bi de aktardan elma yagi ve susam yagi aldim 100 ml susam yagina 1 kapak elma yagini karistirip ayak tabanina ve karnina masaj yaptim 2 3 damla yeter her seferinde gunde 1 kez. Belki o fayda etti belki emzik bilmiyorum.

Masaji nasil yapiliyodu bide yegeninin masajla mi indi

Çok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin
Haticecim geçmiş olsun, nasıl oldu bebişin canım? Bu arada güle güle büyüt inşallah

bizimkide yukarda bi tanesi ultrason falan cekildi 3 ay sonunda falan iniyo endiselenmeyin dedi doktorumz umarim gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…