arkadaslar emzirme sutyeni yada atleti kullaniyo musunuz? kullaniyosaniz hangi marka ve memnun musunuz? bende ilk bebegimden var tane ama memnun degilim onlardan. goguslerim kotu gorunuyo onlarla. yeni alcam ama kararsiz kaldim marka-model konusunda.tavsiyelerinizi bekliyorum
arkadaslar emzirme sutyeni yada atleti kullaniyo musunuz? kullaniyosaniz hangi marka ve memnun musunuz? bende ilk bebegimden var tane ama memnun degilim onlardan. goguslerim kotu gorunuyo onlarla. yeni alcam ama kararsiz kaldim marka-model konusunda.tavsiyelerinizi bekliyorum
Kizlar bu topikte mi devam edecegiz yoksa baska bir topige gectiniz benim mi haberim yok?
Bir suru kisiyi ozledim.
Loveli
Genic
Eml_83
Amargi
Codulu
Smasher
Bianka
Baloncuk
Barbie
Ve daha bir suru gobekdasim ne yapiyorsunuz?
selan Schaqa cım. kk bilgisayar başında daha pratik ama bebişler doğduktan sonra facebook daha pratik olmaya başladı. çoğumuz sabahın ilk ışıklarına kadar ki nöbetlerimizi beraber geçiriyoruz orda. gelmek isterseniz gelin bekleriz. ama işe başlayınca kk ya dönüş yaparız mutlaka
slm kızlar bizde 32 günlük olduk 40ımız çıksın diye gün sayıyorum pişik,gaz aynı sorunlar bizde de var pişik için oksizinc kullandım sonra bepanthole geçtim iyi geldi bir de zeytinyağı kullanıorum gaz için de doktorumuz sab simplex verdi düzenli kullanamasamda veriorum şu humananın çaylarından içiorum dün gece rezene çayından kızımada verdim biraz rahatlattı deneyebilrsiniz..
gerçekten annelik çok zormuşşşş bir o kadarda güzelll..
emzirme sütyeni nbb almıştım memnunum
bizimde suratımız fısır fısır oldu sıcaktan mı yoksa babasının sakallarından mı bilmiorum sizin bebeişlerde de var mı?
Aynen yaa keşke devam etselerdi buradasonuçta doğurmakla bitmedi herşey hala birbirimize ihtiyacımız olabiliyor..
Emelcim ben de bilgisayar acamiyorum. Telefon aplikasyunu yukledim kadinlar kulubunun. Cepten giriyorum :)
davet gönderdim canım bekleriz:))
Yuzdeki pitirciklar anne sutunden gecen hormonlardanmis. Bir sey yapmamiza gerek yok. Kendiliginden gecermis.
Arkadaşlar benim moralim bozuk valla. 30 günlük olduk testislerinin biri daha inmemiş sizlerde de oldumu. Ne zaman inecek acaba
arkadaşlar bebişleriniz nasıl bizimkinin uykusunda sorun var daha doğrusu gazını çıkarttığım halde uyurken bırt yaptıktan sonra basıyo çığlığı anlayamıyorum her şey normal kaka yapması falan ama bırttan sonra ağlıyor bazende emerken sinirleniyor resmen göğsümle kavga ediyor sütüm geliyor hani karnı da doyuyor burnu tıkalı kalmasın diye sürekli açıyorumda inşallah geçer bu durumlar kilosu gelişimi çok güzel
canım geçmiş olsun önce doktorun sana masaj yapmanı tavsiye etmeliydi en azndan yeğenime öyle yapılmıştı sıcak su ile testisleri açıyorsun yani masaj uyguluyorsun mutlaka doktora sor....
kızlar bide bebeğim sürekli dilini iki dudağın arasına alıyor neden acaba bilğiniz var mı....
Masaji nasil yapiliyodu bide yegeninin masajla mi indi
Haticecim geçmiş olsun, nasıl oldu bebişin canım? Bu arada güle güle büyüt inşallahÇok zor günler geçiriyoruz eşim 1 kez kucağına aldı :-( bugün 8.günümüz hala eve dönemedik .rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin
Arkadaşlar benim moralim bozuk valla. 30 günlük olduk testislerinin biri daha inmemiş sizlerde de oldumu. Ne zaman inecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?