canım eve geldik ..anca yazabilyorum .sen ne yaptın doğum oldu mu ?
canım devlette mi yaptırdın testi yoksa özelde mi ve 40 günlükken mi gittiniz ben de yarına randevu aldım gelişimine falan hep bakıyorlar mı
selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli, bebeğim artık çok fazla ağlamaya başladı, doktora götürdük gaz sancısı için nurse harveys verdi işe yaramadı sanırım , daha doğrusu ben düzenli kullanmadım sadece çok ıkındığında verdim, halbuki doktor gazı olsun olmasın günde 4 tatlı kaşığı ver demişti ama korkuyorum bebeğimin bünyesine o kadar ilaç gitsin istemiyorum, ne kadar bitkisel deseler de değil işte içinde ilaç katkıntısı varbu arada 40 günlük olduk bugün çok ağlıyor ya gazı çıksa bile ağlıyor sabaha kadar uyutmuyor günde 8 saat uyusa sevinecem. artık eşim çocuk yaptığına pişman olduğunu bile söyledi hiç duymak istemediğim bi cümleydi, çocuk ağladığında sinirden kanepelere yumruk atıyor artık çok üzülüyorum korkuyorum Allahın gücüne gider onu bizden alır diye kızlar bu sebebini bilmediğimiz ağlamalar ne zaman bitecek, tecrübeli annişler yada bilgisi olan annişler ne zaman bize tepki verecek bebeğimiz gülücükler saçacak? dört gözle bekliyorum o günleri, miniğimi çok seviyorum annelik bambaşka babalık gibi değil iyiki bizimle yavrum..
Arkadaslar slm, şuan sizi bebegimi gögsüme yatirmis sirtini sivazlayarak takip ediyorum :) öyle huzurlu sesler çıkariyo ki . Çok tatlı. çok güzel bir duyguymuş.Yüce rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bizimde tsh ilk günlerde 12 çikmisti üst sınır 9 muş. Dün tekrarladık 7 olmuş . Bizim gibi olanınız var mı. Biraz tedirginim. Bide bizim doktor kalça ultrasona 2. Ay bakacaz dedi normal bakılma zamanı ne zaman ki
gözünüzaydın,şimdi nasıl bebeğin?
ben 25 martta doğum yaptım yani 15 gün önce.
normal doğum yaptım,çok şükür iyiyiz şimdilik
sadece ilk başta süt sorunum oldu biraz
kızlar bebek arabası markası önerilerinizi bekliyorum ?
Merhaba annişler.. Ben de 15 martta 38 haftalıkken doğum yaptım normal yolla. Bebeğim sarılık oldu, 15 günden sonra düşüşe geçti şükür. O zamanlar uyandıramıyordum beslemek için. Şimdi de uyutamıyorumgündüzleri çok zor uyuyor uyusa da 30-45 dk. Karnından guruldamalar geliyor. Gazımız var o mu uyutmuyor bilmiyorum, metsil damla kullanıyoruz, sıcak suntorbası koyuyorum. Şöyle huzurla uyumasına hasret kaldım. Beni en fazla 10 dk emiyo karnı mı tam doymuyor acaba? Sütümü bazen sağıp veriyorum 60 ml içebiliyor
kızlar moralim çok bozuk 30 günlük olduk işitme testine gittik olumsuz çıktıiki hafta sonra tekrar gideceğiz benim gibi olan var mı
Merhaba annişler.. Ben de 15 martta 38 haftalıkken doğum yaptım normal yolla. Bebeğim sarılık oldu, 15 günden sonra düşüşe geçti şükür. O zamanlar uyandıramıyordum beslemek için. Şimdi de uyutamıyorumgündüzleri çok zor uyuyor uyusa da 30-45 dk. Karnından guruldamalar geliyor. Gazımız var o mu uyutmuyor bilmiyorum, metsil damla kullanıyoruz, sıcak suntorbası koyuyorum. Şöyle huzurla uyumasına hasret kaldım. Beni en fazla 10 dk emiyo karnı mı tam doymuyor acaba? Sütümü bazen sağıp veriyorum 60 ml içebiliyor
ayni seyleri biz de yasiyoruz cnm sagdim doymuyo mu diye 60 cc cikti sutum doktor da 60 cc yeter gazdan dolayi huysuzlaniyo uzun uykuya gecemiyo dedi kucagimda tutarken gazin midesinde gezindigini hissediyorum elimle damla falan kullaniyoruz ama 3 ay cekicez bu illeti bi gun iyi olsa 2. gun huysuz uyumuyo umarim bi an once duzelir bebislerimizin uykulari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar kac saatte 60 cc oluyo sutunuz. merak ettim ben de sagcam bi.
bide sagdiginiz sutu biberonla mi veriyosunuz.ben kasikla veriyorum memeyi birakir diye.ama zor oluyo. zaten sagmiyorum 5 gundur filan emiyo hep. ama bugun sagcam gogsumu dinlendircem. uclari cok fena
biz 16 gunluguz kucuguz sizden ama benim kiz da 20 dk filan emmiyo canim. dakika tutmuyorum artik.stres yapiyo beni cunku.bazen guzel uyuyo bazen uyutana kadar akla karayi seciyoruz. malesef bebeklerin nerdeyse hepsi boyle. benimki dun gece guzel uyudu mesela(masallah). sabah 8 den beri uyumadi nerdeyse. surekli emmek istedi. karni da agriyo ayaklarini ceke ceke agladi. sabahtan beri emdigi icin sutum bitti artik ama hala emmek istiyodu. cok az mama yaptim iki yudum icti kakasini yapti sonra. az once koydum yatagina uyuyo. uyur biraz insallah. demem o ki Allah yardimcimiz olsun yorulcaz boyle:)
ayni seyleri biz de yasiyoruz cnm sagdim doymuyo mu diye 60 cc cikti sutum doktor da 60 cc yeter gazdan dolayi huysuzlaniyo uzun uykuya gecemiyo dedi kucagimda tutarken gazin midesinde gezindigini hissediyorum elimle damla falan kullaniyoruz ama 3 ay cekicez bu illeti bi gun iyi olsa 2. gun huysuz uyumuyo umarim bi an once duzelir bebislerimizin uykulari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar kac saatte 60 cc oluyo sutunuz. merak ettim ben de sagcam bi.
bide sagdiginiz sutu biberonla mi veriyosunuz.ben kasikla veriyorum memeyi birakir diye.ama zor oluyo. zaten sagmiyorum 5 gundur filan emiyo hep. ama bugun sagcam gogsumu dinlendircem. uclari cok fena
ben yasamadim oyle bisey ama bi arkadasimin oglu sarilik olup fototerapi almisti. isitme testinden gecmedi once.sonraki testte gecti. cok saglikli masallah. siz de bi sonraki testte gecersiniz insallah canim. ani seslere filan tepki vermiyo mu bebegin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?