2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım eve geldik ..anca yazabilyorum .sen ne yaptın doğum oldu mu ?

gözünüzaydın,şimdi nasıl bebeğin?
ben 25 martta doğum yaptım yani 15 gün önce.
normal doğum yaptım,çok şükür iyiyiz şimdilik
sadece ilk başta süt sorunum oldu biraz

canım devlette mi yaptırdın testi yoksa özelde mi ve 40 günlükken mi gittiniz ben de yarına randevu aldım gelişimine falan hep bakıyorlar mı

kalca ultrasonunu ozelde yaptirmiştim dogum yaptigim hastanede, tam 1 aylıkken. Ultrasonla kalcasına bakılıyor, cıkık var mı ya da gelişim geriliği var mı diye..Bizde sol kalca saga gore hafif daha az gelişmiş, ilk 3 ayda cift bezle duzelebiliyormus hafif derecede olanlar.. 2 aylıkken bir daha gidecegiz ultrasonla baktirmaya.

mrb cnm oncelıkle coookk gecmıs olsub baya seyler atlatmıssın bnde formda yenıyım hamıle degılım ama dusubuyorum rabbım tez zmnda sana da bebısede sıfalar versın

Arkadaslar slm, şuan sizi bebegimi gögsüme yatirmis sirtini sivazlayarak takip ediyorum :) öyle huzurlu sesler çıkariyo ki . Çok tatlı. çok güzel bir duyguymuş.Yüce rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bizimde tsh ilk günlerde 12 çikmisti üst sınır 9 muş. Dün tekrarladık 7 olmuş . Bizim gibi olanınız var mı. Biraz tedirginim. Bide bizim doktor kalça ultrasona 2. Ay bakacaz dedi normal bakılma zamanı ne zaman ki

Son düzenleme:

Baloncuk canim benim bebekleri sakinlestirmek icin 5 adim uygulamak gerekiyor diyor Harvey Karp;
Swaddle - kundaklamak
Side or stomach position - yan veya gobek ustu pozisyon
Shush - shhh demek / beyaz gurultu
Swing - pispislamak sallamak
Suck - emzirmek / emzik

Bebis aglama krizindeyse bu 5'liyi bir arada yapmak lazimmis. Youtube'ta arat istersen ornekleri var.

Ilk 3 ay normal zaman

gözünüzaydın,şimdi nasıl bebeğin?
ben 25 martta doğum yaptım yani 15 gün önce.
normal doğum yaptım,çok şükür iyiyiz şimdilik
sadece ilk başta süt sorunum oldu biraz

oh çok şüükr sevindim canım adına...süt sorunu ahh ahh... doğumum da or oldu vakumla aldılar oğlumu doğum anında bebğinbüyük olduğunu farkettiler ne yaptık doğmadı tehlikeye girmesin diye vakum kullanıldı çook dikişim var 25 günlüğüz şu an ve hala rahat oturup kalkamıyom diyebilirim bir de iştihaım hiiç yok başlarda sürekli ağla üzül ...geçen gün ebeye anlattım depresyona girmeyesinhatice dedi...şimdi toparlamaya çalııyorum...

kızlar moralim çok bozuk 30 günlük olduk işitme testine gittik olumsuz çıktı iki hafta sonra tekrar gideceğiz benim gibi olan var mı

Merhaba annişler.. Ben de 15 martta 38 haftalıkken doğum yaptım normal yolla. Bebeğim sarılık oldu, 15 günden sonra düşüşe geçti şükür. O zamanlar uyandıramıyordum beslemek için. Şimdi de uyutamıyorum gündüzleri çok zor uyuyor uyusa da 30-45 dk. Karnından guruldamalar geliyor. Gazımız var o mu uyutmuyor bilmiyorum, metsil damla kullanıyoruz, sıcak suntorbası koyuyorum. Şöyle huzurla uyumasına hasret kaldım. Beni en fazla 10 dk emiyo karnı mı tam doymuyor acaba? Sütümü bazen sağıp veriyorum 60 ml içebiliyor

biz 16 gunluguz kucuguz sizden ama benim kiz da 20 dk filan emmiyo canim. dakika tutmuyorum artik.stres yapiyo beni cunku.bazen guzel uyuyo bazen uyutana kadar akla karayi seciyoruz. malesef bebeklerin nerdeyse hepsi boyle. benimki dun gece guzel uyudu mesela(masallah). sabah 8 den beri uyumadi nerdeyse. surekli emmek istedi. karni da agriyo ayaklarini ceke ceke agladi. sabahtan beri emdigi icin sutum bitti artik ama hala emmek istiyodu. cok az mama yaptim iki yudum icti kakasini yapti sonra. az once koydum yatagina uyuyo. uyur biraz insallah. demem o ki Allah yardimcimiz olsun yorulcaz boyle:)

kızlar moralim çok bozuk 30 günlük olduk işitme testine gittik olumsuz çıktı iki hafta sonra tekrar gideceğiz benim gibi olan var mı

ben yasamadim oyle bisey ama bi arkadasimin oglu sarilik olup fototerapi almisti. isitme testinden gecmedi once.sonraki testte gecti. cok saglikli masallah. siz de bi sonraki testte gecersiniz insallah canim. ani seslere filan tepki vermiyo mu bebegin?

ayni seyleri biz de yasiyoruz cnm sagdim doymuyo mu diye 60 cc cikti sutum doktor da 60 cc yeter gazdan dolayi huysuzlaniyo uzun uykuya gecemiyo dedi kucagimda tutarken gazin midesinde gezindigini hissediyorum elimle damla falan kullaniyoruz ama 3 ay cekicez bu illeti bi gun iyi olsa 2. gun huysuz uyumuyo umarim bi an once duzelir bebislerimizin uykulari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar kac saatte 60 cc oluyo sutunuz. merak ettim ben de sagcam bi.
bide sagdiginiz sutu biberonla mi veriyosunuz.ben kasikla veriyorum memeyi birakir diye.ama zor oluyo. zaten sagmiyorum 5 gundur filan emiyo hep. ama bugun sagcam gogsumu dinlendircem. uclari cok fena

Her gün sağmıyorum ben. Canım istediğinde☺️ Oğlum kısa emince içimde bi his hep dolu kaldığını söylüyor. Sütün artmasının bir nedeni de boş meme olunca bazen sağıyorum süt artsın diye. Lansinoh kullanıyorum L7 L2 seviyesinde ki güçlü çekiyo oğlum bu kadar hızlı emmiyor yani, iki mememden de 60-70 çıkıyor (maşallah) 20-30 dk sağıyorum

Sağlıklı olsunlar da sorun değil. Uyumayınca gelişimi olumsuz etkilenir mi diyorum. Uykusz olunca benim de verimim düşüyor, her şeyini de ben yapıyorum oğlumun. Bu kitabı bilgiler mi yalan yaws. 16-18 sa uyurmuş pöf! Var mı böyle uyuyan bebek? Ben arada sallıyorum tiny love da ancak dalıyo gerçi 40 dk ya geri uyanıyo. Emzirip uyutmaya çalışana kadar diğer emzirme saatimiz geliyo zaten ☺️

Amin inşallah düzelir. O kadar süt göğsümde var ama makinenin çekiş gücü ve süresiyle bebeğimin çekiş süresi ve gücü aynı değil. Yani oğlumun 10 dkda mememden o kadar süt alabildiğini düşünmüyorum 3 aydan sonra uyku eğitimleri vs başlıyormuş ya bakalım. 3 ay bişey değil ama şimdiden de temel attığımız için yanlış bir şey yapmak istemiyorum

benim 2-3 saatte anca 60 cc oluyo ama ben denemek icin bi kez sagdim simdi hep emziriyorum mama da vermiyorum doktor yeter dedigi icin bnim de sol gogsum sizliyo ucu beyaz oldu ama emziriyorum sadece tutarken aciyo sonra hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet tepki veriyor sarılık geçirmedi :26: 15 gün sonra tekrar gel dedi ama içimi rahatlattın sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…