2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar moralim çok bozuk 30 günlük olduk işitme testine gittik olumsuz çıktı iki hafta sonra tekrar gideceğiz benim gibi olan var mı

Biz de 1 haftalıkken gittik işitme testine.Kulağın birinde sıkıntı yok ama diğeri çok geç tepki verdiği için emin olamadılar.Kulakta sıvı kalmış olabiir dediler.Sezeryanla doğanlarda olabiliyormuş genelde.Yarın tekrara gidicez inşallah bi sıkıntı çıkmaz.Çoğu kendiliğnde düzeliyormuş.Sizde de birşey yoktur inşallah

Bizimde yüksek çıktı. pazartesi 3. topuk kanı alındı. Sağlık müdürlüğünü az önce aradım daha sonuç çıkmamış. Hastanede alınan normal, sağlık ocağında alınan 10,3 çıkmış. Bende endişeyle bekliyorum. İnşallah bebeklerimizin değerleri düşer, bunun için dua ediyorum....

Ne yapalım, biz de seni özlüyoruz. Bak bizim kızlar facebook üzerinden yazışıyorlarmış. Benim de haberim yoktu.

şimdi facede seni sordum amargi bende facede herkes diye inan bidaha buraya girmedim daha bugun sordum haberi olan varmı diye gelirsen gorursun bebişini seni merak ettim nekadarlık oldu bebişin

Topuk kaninda tsh da bakılıyomuydu bilmiyodum. Bizi daha kimse aramadı

annecikler yarin 40imiz cikiyo da 40 banyosunu nasil yaptirdiniz suyun icine neler attiniz ? bir suru fikir var 40 veya 41 tane tas,yuzuk ve supurge copu konuyo diyo kayinvalidm biraz fikir verirseniz cook iyi olur

evet tepki veriyor sarılık geçirmedi :26: 15 gün sonra tekrar gel dedi ama içimi rahatlattın sağol

Canım tepki veriyorsa korkma bişey yoktur allahın izniyle.biz 5 günlükken 32,5 olarak hastaneye gittik 4gün yogunbakimda yattı bebeğim.ilk saglikocaginda anlaşıldı sarılık ve ebeler panikle yolladi hastaneye ve sürekli inşallah beynine bi hasar vermeden kurtarirlar diye telkinde bulundular sağolsunlar..Allaha şükür ilk testen geçtik. Ama oradaki bayan sariligi çok yukselmis 2. Test çok önemli bundan geçmiş olması önemli değil asıl 2.test önemli inşallah bişey yoktur diyerek yine korkuttular. Ama ben bebeğime ne zaman seslensem uyuyorsa bile gözünü açıyor..sende tepki veriyor diyorsan hiç moralini bozma.benim ablamin bebeği doğduğunda gormuyor dediler biz 3-4ayına kadar gormuyor sanıyorduk masallah şimdi 7 yaşında gayet güzel görüyor sadece sasilik vardı oda geçti şimdi.

annecikler yarin 40imiz cikiyo da 40 banyosunu nasil yaptirdiniz suyun icine neler attiniz ? bir suru fikir var 40 veya 41 tane tas,yuzuk ve supurge copu konuyo diyo kayinvalidm biraz fikir verirseniz cook iyi olur

Canım bizdede aynı ya altın koyarlar yada 40 tane taş. Ayrıca hayırlı uğurlu olsun

Canım bende 20 gündür gogus yara çatlak ve iltihaptan çekiyorum. 2gündür emziremiyorum zaten iltihap yüzünden..buarada denediğim ve faydasını gördüğüm 2 şey oldu aklında bulunsun diye söylüyorum seninki yara mi bilmiyorum çünkü.yaraysa yada catlaksa kesinlikle tentirdiot'la sil 2. Gün yara kapanmaya başlamış benim. Baticon kullanıyorum ben.Ayrıca ayva çekirdekleri çok iyi geldi.keşke başta baticonla temizleseydim iltihap kapmamis olacaktı şimdi.ben biberonla veriyorum ebe bebekler öyle hemen birakmaz dedi 10 günden sonra emmeyi unuturlar dedi.hastanede 4gun yattı sariliktan emzirme saatleri vardı ama gogsum aşırı kanayinca doktor emzirme biz mama verecez dedi. 4 gün hiç emmedi. Hastaneden ciktigimizda almaz kesin dedim ama 10-15 dk uğraştıktan sonra aldı hemen.şimdi yine emziremiyorum umarım birakmaz..

Canım ayrıca gazi için yeşil kimyon ve rezeneyi karistir çayını yap iç gaza birebir.kimyonun toz olanini yemeklerine kat.hatta bebisin çok ağrılı olduğunda yeşil kimyon cayindan 1 çay kaşığı ver agzina.ben o çaydan icmedigimde benimkide huzursuz günde 1 bardak içiyorum masallah gazman gibi oglusum.

Canım yikarken normal yikayabilirsin annemin yikamasini görsen bide. eminim sen daha kibar yikarsin.ayrıca mustelanin sabunu al konak olsa bile tek yikamada geçiriyor.

batikon sureyim diycem ama emziriyorum.aslinda dinlendirsem goguslerimi iyilesir gibi geliyo bana. ama kizim beni emmeden sakinlesmiyo. Kasikla veriyodum sagdigim sutu.artik kasikla icmiyo da.emmek istiyo.biberon aliyim yarin. 2 gun sagiyim insallah gecer.ayva cekirdegini denemedim onu deniyc bide. Emsin de baska bisey istemem diyodum hep.eksik dua etmisim.

Mrb oncelikle cok gecmis olsun 22 gunluk bebegim var bizde de ayni sorun oldu tsh 13 cikti tekrar kan verdik 4 e dusmus baya bi dusus olmus ama yine de takip edilmesi gerek dedi dr Allahm sifa versin bebislerimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kaldım çok üzülüyorum göğsümü de bırakır diye neler neler yiyorum süt olsun diye ama olmuyo( sağıyorum ancak 30 40cc çıkıyor biberonla onu veriyorum her gün dua ediyorum süt olsun diye benim gibi olanınız var mı??((

canım bol bol su iç, meyve suyu artırıyor sütü evde kendin sık ama bir de dut suyu kaynatıp içebilirsin, bulgur çorbası pilavı ye herşeyden önemlisi moralini yüksek tut üzülüncede azalır sütün
bebeğin emmiyor mu seni neden sağıyorsun ? bebek kendi emmeyince zaten yavaş yavaş azalıyor

Sağlık ocaginda ebelere ve doktora sordum baticonu onlar iyi akıl etmissin Dediler.emzirmeden önce ilik suyla yıka ama sabun surme dediler. Nasıl derindi yaralar anlatamam suan tek sıkıntım iltihap kaldı.yaralar küçüldü.bide evicap kullanıyorum.inşallah 2güne rahat rahat emzirmeye baslarim..ozamana kadar bebeğim emmeyi unutmazsa 3 gündür emzirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…