kızlar moralim çok bozuk 30 günlük olduk işitme testine gittik olumsuz çıktıiki hafta sonra tekrar gideceğiz benim gibi olan var mı
Arkadaslar slm, şuan sizi bebegimi gögsüme yatirmis sirtini sivazlayarak takip ediyorum :) öyle huzurlu sesler çıkariyo ki . Çok tatlı. çok güzel bir duyguymuş.Yüce rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. Bizimde tsh ilk günlerde 12 çikmisti üst sınır 9 muş. Dün tekrarladık 7 olmuş . Bizim gibi olanınız var mı. Biraz tedirginim. Bide bizim doktor kalça ultrasona 2. Ay bakacaz dedi normal bakılma zamanı ne zaman ki
Ne yapalım, biz de seni özlüyoruz. Bak bizim kızlar facebook üzerinden yazışıyorlarmış. Benim de haberim yoktu.
Bizimde yüksek çıktı. pazartesi 3. topuk kanı alındı. Sağlık müdürlüğünü az önce aradım daha sonuç çıkmamış. Hastanede alınan normal, sağlık ocağında alınan 10,3 çıkmış. Bende endişeyle bekliyorum. İnşallah bebeklerimizin değerleri düşer, bunun için dua ediyorum....
Topuk kaninda tsh da bakılıyomuydu bilmiyodum. Bizi daha kimse aramadı
27 günlük bebeğim. Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
evet tepki veriyor sarılık geçirmedi :26: 15 gün sonra tekrar gel dedi ama içimi rahatlattın sağol
annecikler yarin 40imiz cikiyo da 40 banyosunu nasil yaptirdiniz suyun icine neler attiniz ? bir suru fikir var 40 veya 41 tane tas,yuzuk ve supurge copu konuyo diyo kayinvalidm biraz fikir verirseniz cook iyi olur
kizlar kac saatte 60 cc oluyo sutunuz. merak ettim ben de sagcam bi.
bide sagdiginiz sutu biberonla mi veriyosunuz.ben kasikla veriyorum memeyi birakir diye.ama zor oluyo. zaten sagmiyorum 5 gundur filan emiyo hep. ama bugun sagcam gogsumu dinlendircem. uclari cok fena
selam kızlar uzun zaman oldu girmeyeli, bebeğim artık çok fazla ağlamaya başladı, doktora götürdük gaz sancısı için nurse harveys verdi işe yaramadı sanırım , daha doğrusu ben düzenli kullanmadım sadece çok ıkındığında verdim, halbuki doktor gazı olsun olmasın günde 4 tatlı kaşığı ver demişti ama korkuyorum bebeğimin bünyesine o kadar ilaç gitsin istemiyorum, ne kadar bitkisel deseler de değil işte içinde ilaç katkıntısı varbu arada 40 günlük olduk bugün çok ağlıyor ya gazı çıksa bile ağlıyor sabaha kadar uyutmuyor günde 8 saat uyusa sevinecem. artık eşim çocuk yaptığına pişman olduğunu bile söyledi hiç duymak istemediğim bi cümleydi, çocuk ağladığında sinirden kanepelere yumruk atıyor artık çok üzülüyorum korkuyorum Allahın gücüne gider onu bizden alır diye kızlar bu sebebini bilmediğimiz ağlamalar ne zaman bitecek, tecrübeli annişler yada bilgisi olan annişler ne zaman bize tepki verecek bebeğimiz gülücükler saçacak? dört gözle bekliyorum o günleri, miniğimi çok seviyorum annelik bambaşka babalık gibi değil iyiki bizimle yavrum..
Ilk 3 ay normal zaman
sağolun kızlar cevaplarınız için, emdikten sonra eğer uyursa gazını çıkarmaya korkuyorum çünkü zaten hiç uyumayan bi bebek, uyanırsa bi daha hiç uyumaz diyekundağa da alıştırmadım şimdiye kadar, şu anda 40 günlüğüz ve kundaklamaya çalıştıkça daha çok sinirleniyor alıştıramam artık malesef tavsiyelerinizi dinlemeye çalışacam inşallah en kısa zamanda atlatırız bu zor günleri, kendimden geçtim artık ama bebeğime de çok üzülüyorum onu öyle hep ağlarken gördükçe içim parçalanıyor. bu arada konak oluşmasından korkuyorum, başını hala su dökerek yıkamıyoruz silme yıkama yapıyoruz yani elimle sile sile alıyorum köpükleri, malum başta büyük olmayınca kimse öğretmeyince nasıl bebek yıkanır bilmiyoruz, kendi başıma da denemek istemedim kafasına su dökerek yıkamayı korktum açıkçası
Canım bende 20 gündür gogus yara çatlak ve iltihaptan çekiyorum. 2gündür emziremiyorum zaten iltihap yüzünden..buarada denediğim ve faydasını gördüğüm 2 şey oldu aklında bulunsun diye söylüyorum seninki yara mi bilmiyorum çünkü.yaraysa yada catlaksa kesinlikle tentirdiot'la sil 2. Gün yara kapanmaya başlamış benim. Baticon kullanıyorum ben.Ayrıca ayva çekirdekleri çok iyi geldi.keşke başta baticonla temizleseydim iltihap kapmamis olacaktı şimdi.ben biberonla veriyorum ebe bebekler öyle hemen birakmaz dedi 10 günden sonra emmeyi unuturlar dedi.hastanede 4gun yattı sariliktan emzirme saatleri vardı ama gogsum aşırı kanayinca doktor emzirme biz mama verecez dedi. 4 gün hiç emmedi. Hastaneden ciktigimizda almaz kesin dedim ama 10-15 dk uğraştıktan sonra aldı hemen.şimdi yine emziremiyorum umarım birakmaz..
Canım bizdede aynı ya altın koyarlar yada 40 tane taş. Ayrıca hayırlı uğurlu olsun
Kızlar sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kaldım çok üzülüyorum göğsümü de bırakır diye neler neler yiyorum süt olsun diye ama olmuyo( sağıyorum ancak 30 40cc çıkıyor biberonla onu veriyorum her gün dua ediyorum süt olsun diye benim gibi olanınız var mı?? ((
batikon sureyim diycem ama emziriyorum.aslinda dinlendirsem goguslerimi iyilesir gibi geliyo bana. ama kizim beni emmeden sakinlesmiyo. Kasikla veriyodum sagdigim sutu.artik kasikla icmiyo da.emmek istiyo.biberon aliyim yarin. 2 gun sagiyim insallah gecer.ayva cekirdegini denemedim onu deniyc bide. Emsin de baska bisey istemem diyodum hep.eksik dua etmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?