2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım benimde aynıydı hiç sutum yoktu sağ göğsümü sagdigimda 20cc anca cikiyordu.denemedigim şey kalmadı.pilavlar yedim kasık kasık. Sutlac hosaf herşeyi yedim bitürlü cogalmadi hatta o gogsum süt üretmiyor diye düşünmeye baslamistim Ama 2 gündür 50-60cc çıkıyor.bol bol marul,dereotu ve semizotu yedim sanırım o ise yaradı.ıstersen bi dene sende.normalde 2 göğsümü sagdigimda toplam 50-60cc oluyordu dün onları yiyince 120cc süt çıktı evdekiler bile şaşırdı.bugün tekrar test edicem onlar mi süt yaptı diye.dün onun dışında pilav yedim cevizli kadayıf yedim kremalı mantar çorbası ve herzamanki gibi rezene kimyon cayi ictim.yazmamın sebebi dediğim gibi 2 gogusten toplam 50cc ciktiginda şükrediyordum bianda yarıdan fazla artış oldu belki bunların sanada bir faydasi olur.üstelik ben emzirmiyorum suan sagdigim halde çoğaldı. Rabbim yavrunun rızkını bol bol versin inşallah..

Rezene ve papatya cayi da mukemmel sut yapiyo ve kesinlikle bulgur pilavi bu arada bebeginiz kac gunluk ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok tşk cnm ben de denicem inşallah olur hergüm ağlıyorum dua ediyorum amin güzel duan için.bebegim çok küçük henüz 24 günlük

Canım bebeğim sarılık olmuştu mama verdiler hastanede sütüm yetmiyordu şimdi biberona alıştı göğsümü çok az alıyor mecbur sağıyorum kesilmesin diye mama yiyor yaniogunlukla hergün ağlıyorum dua ediyorum olsun diye((

Çok tşk cnm ben de denicem inşallah olur hergüm ağlıyorum dua ediyorum amin güzel duan için.bebegim çok küçük henüz 24 günlük

Canım benimde 22günlük.sakin moralini bozma inan çok etkiliyor.benim sutten goguslerim taş gibiydi 5 günlükken sariligi tehlikeli boyutlara geldiğinden yogunbakimda yattı 4gün ve deli gibi aglamaktan sutum azaldı.artık ne olursa olsun üzülmüyorum.sende sakin olmak zorundasın.artık tek değiliz ve evlatlarimiz için güçlü olmamız lazım. Emin ol daha kötü durumda olanlar var.zaten yolun başındayız zamanla sutumuzde duzene girecek.dün ebe söyledi bunu bana.rabbim yardimcimiz olsun inşallah.

Canım seninle ayniymisiz bak tek degilsin.dediğim gibi benimde sarılık oldu ve goguslerim yarildigi için kanadigi için mama verdiler 4gün.şimdi ise sutum azaldı bebeğim emmeyi bırakmadı ama benim gogsum iltihap kaptığı için ben emziremiyorum.bende mama veriyorum ve sagarak veriyorum.yavrum hala bırakmadı emmeyi ve ben hala emziremiyorum.sen yine sagmaktan vazgecme azda icse fayda faydadir anne sutunu almış olması önemli biberonla yada emerek farketmez..

Benim bebegiminde topuk kaninda tsh yuksek cikti ilk kez duydum boyle birsey agladim yemez icmez oldum baktim ki boyle devam ederse sutum daha da azalicak ona iyi bakmam lazim
Benimle ayni durumu yasayan var mi ?

canım benim oğlumda da tsh çok yüksek çıkmıştı 0-5 arasında olması gereken değer 21 çıkmıştı ilk ölçüldüğünde ve benim doktorum beni o kadar korkutmuştu ki, oğlum 2 aylıkken profesöre gittik ve prof. muayene etti, dediği şey tsh bebeklerde tek başına ölçülmez serbest t3 ve serbest t4 değerlerine de bakılması lazım, ve ayrıca emen bebeklerde anne sütünden dolayı tsh yüksek çıkarmış. Ben de telaş yapmayı bıraktım ve oğlum gayet sağlıklı bu arada oğlum artık 9 yaşında ve hiçbir sıkıntısı yok elh. Zehir gibi bir çocuk :) kendini üzme sadece takipte ol, sizin ne kadar çıktı tsh.
şimdi de kızımda sarılık var iyice azaldı değer olarak ama yüzündeki sarı renk hala kaybolmadı tam olarak. yeni bir bilgi daha öğrendim tsh yüksek olursa sarılık daha zor geçiyormuş yani anne sütü alan bebekte süt sarılığı dedikleri bu imiş. Çok uzun yazdım k.bakma.

Sukurler olsun ki gecmis canim ilk topuk kaninda cikan deger 13 du t4 de normalden biraz fazla t3 ise normaldi ikinci sonuclar ise tsh 4 e dusmustu t4 de normale donmustu bu seferde t3 birazcik azcik fazla cikti bakalim takipteyiz yine de Rabbime sukurler olsun hastanelerde goruyoruz ne kotu durumda olanlar var sukur ki tedavisi olan birsey insallah hersey normal olacak

Kızlar bizde 20 günlük olduk Rabbim isteyen herkese versin göğüs yarası demişsiniz bende aynı sorunları yasadım baharatçılarda sabun şeklinde kakao yağı alın benmişti usulü eritin onu sürün baya iyi geliyor bebek için zararlı değil hatta ağzındaki aft lara iyi geliyor Prof tavsiyesi

Bugün 23 gün oldu hala iyilesmedi denemedigim birşey kalmadı. Senin dediğini de deneyeyim.eğer biraz daha emzirmezsem bırakacak beni bugün emzireyim dedim zor aldı biberon sanıyor ucunu alacam diye ugrasiyor.oda kötü durumdaki uçları dahada acitiyor. Umarım o emmeyi unutmadan emzirebilir duruma gelebilirim

ilk zamanlar benimde sütüm azdı. internetten bi bitki çayı tarifi buldum çok faydasını gördüm. rezene ıhlamur ısırgan otu tohumu ve anasonu kaynar suya at bir taşım kaynat demlemeye bırak bir iki dakika sonra süz ve iç. bende çok işe yaradı günde iki üç kere iç hiçbir zararı yok. birde moralini yüksek tut. eğer sütün olursa da kimseye söyleme sütüm çok diye süte çok nazar değer. sütün bol olur inşallah üzülme

slm kızlar süt için ben çok sıkıntı çektim ve bebeğimi mamayla besliyordum yemediğim denemediğim şey kalmamıştı ve malesef değişen bieyde olmamıştı dün eşimde boza deneyelim dedi ve gitti boza aldı bol bol da su içtim sabah sütümü sağdım ve çok şükür daha iyi çıktı hergün içeceğim işllh gün gün dahada artar hiç mama kullanmayız. ve bugün kendimi daha iyi hissettim çünkü bebeğime yetmediğini düşünmek kadar üzücü bişey yok umarım sütü yetmeyenler için bi faydam olur dedim ve ilk fırsatta yazayım dedim.

Selam herkese.
Bende 2014 martta doğum yaptım bebeğim 41 günlük oldu.
Gögüs yarası için aklıma gelenleri paylaşayım ilk iki hafta bende çok çektim çünkü.
Bebeğiniz bir göğsünüzü emerken diğerini de açın. O emerken diğerinden süt akacaktır. O sütü o damladıkça göğsünüzün etrafına sürün. Sonra kuruyana kadar açık bırakın. Ben 3-4 gün resmen ikisini de açıp gezdim diyebilirim. Her emzirirken bunu yapın ben en çok bunun faydasını gördüm arkadaşlar. Islak bırakmayın sakın. Kremde kullandım lanolin ama en çok bu süt sürmenin ve kuru bırakmanın faydası oldu. İnşallah sizlerinde tez zamanda düzelir. Süt içinde Malt içeceğini ve rezene, ısırgan, kimyon ve anasonu tavsiye ederim. Sürekli bunu içiyorum.

Canım nasılsın gorusemedik kaç gündür. Goguslerim iltihap oldu 3gündür onlarla ugrasiyorum acidan bakamadim birşeye.. Bebisin nasıl herşey yolunda mi..

Cok sukur.
40 mevludumuzu yaptik.
Tahminimden daha guzel oldu.
40-45 kisi olduk.

Kizimin kaslari kulaklari alni ve kafasi konak oldu.

Zeytinyag ile masaj yapip tarakla taraya taraya gecti sayilir.

Sana da gecmis olsun. Umarim gecer hemen.

çok Sagol canım benim bana destek oldugun için inşallah evet sağıyorum sürekli haklısın seni ve bebeğini öpüyorum..

Çok tşk canım denilen inşallah haklısın..

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.darısı basimiza
konak içinde mustelanin sabunu var hemen geçiriyor.bide karbonatla silerlermis eskiden annem söyledi hemen geçiriyor dedi.biz bugün 24 günlük olduk.daha 40imiza cok var.

Aranızda kanguru kullanan var mı? Hangi matka ve modeli kullanıyorsunuz acaba? Gaz için bi arkadaşım muskat cevizini sütüyle karıştırıp veriyormuş denesem mi bilmiyorum ben metsil kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…