Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.darısı basimiza
konak içinde mustelanin sabunu var hemen geçiriyor.bide karbonatla silerlermis eskiden annem söyledi hemen geçiriyor dedi.biz bugün 24 günlük olduk.daha 40imiza cok var.
benimde bebegimin kaşları ve saçı konak oldu sanırım çoksinir bozucu ama 2aylık olduk dun nasıl gecircez bebe yagımı sursem banyosuyunamı doksem banada yardım ve neden olurmuş bu konak
Çok tşk canım denilen inşallah haklısın..
Aranızda kanguru kullanan var mı? Hangi matka ve modeli kullanıyorsunuz acaba? Gaz için bi arkadaşım muskat cevizini sütüyle karıştırıp veriyormuş denesem mi bilmiyorum ben metsil kullanıyorum
ben de mart annesiyim sütüm azdı her emzirmeden sonra mama da veriyordum lansinoh çiftli pompASI ALDIM sütümü arttırdı artık sadece yatarken mama veriyorum
Selam herkese.
Bende 2014 martta doğum yaptım bebeğim 41 günlük oldu.
Gögüs yarası için aklıma gelenleri paylaşayım ilk iki hafta bende çok çektim çünkü.
Bebeğiniz bir göğsünüzü emerken diğerini de açın. O emerken diğerinden süt akacaktır. O sütü o damladıkça göğsünüzün etrafına sürün. Sonra kuruyana kadar açık bırakın. Ben 3-4 gün resmen ikisini de açıp gezdim diyebilirim. Her emzirirken bunu yapın ben en çok bunun faydasını gördüm arkadaşlar. Islak bırakmayın sakın. Kremde kullandım lanolin ama en çok bu süt sürmenin ve kuru bırakmanın faydası oldu. İnşallah sizlerinde tez zamanda düzelir. Süt içinde Malt içeceğini ve rezene, ısırgan, kimyon ve anasonu tavsiye ederim. Sürekli bunu içiyorum.
Benim bebegiminde topuk kaninda tsh yuksek cikti ilk kez duydum boyle birsey agladim yemez icmez oldum baktim ki boyle devam ederse sutum daha da azalicak ona iyi bakmam lazim
Benimle ayni durumu yasayan var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizimde yüksek çıktı...3.kez kan alındı sonuç bugün veya yarın çıkacak...bende bekliyorum....bebek annenin hormonlarından etkilendiği için bazen yüksek çıkabiliyormuş..
Dogru yeni dogan bebeklerde olabiliyormus sonra zamanla duzene giriyormus bizde 3. kez kan verdik endokrinoloji sonuclar aciklandi biraz daha dusmus degerler dr korkulacak birsey yok dedi cok sukur Allahm sifa versin bebislerimize
Gözünaydın.... Çok sevindim. Bizimkide inşallah iyi çıkar...
Bizimde 40 mız çıktı çok şükür. Benim merak ettiğim ne zaman adet görücez.
ne zamanlar sagiyosun cnm benimki zaten surekli emmek istiyo ayni.pompadan aldim ama 1 kez sagdim daha
evet benimki de genelde saat başı emmek istiyor öğlenleri uykuya dalıyor daha uzun uyuyor emzirdikten 1 saat sonra sütün %75 i yeniden üretilirmiş diye okumuştum bebeğim emerek uyuyor öğlen emzirerek uyutuyorum 1,5 saat sonra sağıyorum
Slm kızlar :)
Ben de mart annesiyim..Hamılelğim başında yazmaya fırsat bulabılıyordum ama sonrasında malesef vakıt sıkıntısı nedenıyle yazamadım..Uzun bır zamandır da okuyabılıyorum sadece yazdıklarınızı..Şu an cok daha onemlı bence paylasımlarımız..Her sey cocuklarımız ıcın..Oyle ki evlat yetıstırmek konusunda hataya ızın yok bence..
Bazı arkadasların sut konusunda sıkıntılarını okudum..Deva olabılırsem ne mutlu ..Incırın bu konuda cok faydalı oldugunu dusunuyorum kızlar..Incırı kaynaıtp suyunu ıcersenız farkı goreceksınız..Hem bagırsaklara hem de vıtamın acısından da faydalı ayrıca..Ahmet Marankı cok ıddıalı konusmustu bu konuda..Ben de çok sukur sorun yasamadım bu sayede..Bır de dereotu ve semızotu da gercekten cok ıse yarıyor..
Ben de bebegınızı nasıl uyutuyorsunuz onu merak edıyorum..Doktorların dedıgı gıbı "yatagına bırak uyusun"u basarabılıyor musunuz?Gogsumde uyuyor benım yavrum.. Ama o bıle her zaman ıse yarayamayabılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?