2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benimde bebegimin kaşları ve saçı konak oldu sanırım çoksinir bozucu ama 2aylık olduk dun nasıl gecircez bebe yagımı sursem banyosuyunamı doksem banada yardım ve neden olurmuş bu konak

benimde bebegimin kaşları ve saçı konak oldu sanırım çoksinir bozucu ama 2aylık olduk dun nasıl gecircez bebe yagımı sursem banyosuyunamı doksem banada yardım ve neden olurmuş bu konak

Bende zeytinyagi ve karbonat gecirir diye biliyorum banyosundan once surulup taranirmis hep oyle diyordu kvalidem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar emzirirken çok halsiz oluyorum, başım da dönüyor sanki olduğum yerde yığılacak kadar oluyorum sebebi demir eksikliği diye düşünüyorum vitamin ve demir ilacı içmeye başladım başka bir sebebi olmaz inşallah en son kan testinde 9 falan çıktı kan değerim

Aranızda kanguru kullanan var mı? Hangi matka ve modeli kullanıyorsunuz acaba? Gaz için bi arkadaşım muskat cevizini sütüyle karıştırıp veriyormuş denesem mi bilmiyorum ben metsil kullanıyorum

Merhaba, Ben şal gibi olanlardan kullanıyorum. Kızımda kullandım. Daha doğrusu her iki modelden de almıştım hem şal gibi olanlardan hemde diğer şu önde takılıp çanta şeklinde olanlardan ama çanta gibi olanı hiç kullanamamıştım. Diğerini çok uzun zaman rahatlıkla kullandım. Şimdi de şal gibi olanını 1,5 aylık bebeğime kullanıyorum. Ben çok rahat ediyorum onunla.
Muskatı bende duydum aldım bile ama denedim. Ben gaz için zinco, relaktaz ve bibiform kullanıyorum ama hala çoookkk gazlıyız. Metsil ve sab da kullandım ama onlar daha az işe yaradı bizde.

ben de mart annesiyim sütüm azdı her emzirmeden sonra mama da veriyordum lansinoh çiftli pompASI ALDIM sütümü arttırdı artık sadece yatarken mama veriyorum

ne zamanlar sagiyosun cnm benimki zaten surekli emmek istiyo ayni.pompadan aldim ama 1 kez sagdim daha

sezen güle güle büyüt bebeğini canım diyet topiğinde aynı gruptaydık bi aralar şimdi yazını görünce sevindim...

Bizimde yüksek çıktı...3.kez kan alındı sonuç bugün veya yarın çıkacak...bende bekliyorum....bebek annenin hormonlarından etkilendiği için bazen yüksek çıkabiliyormuş..

Bizimde yüksek çıktı...3.kez kan alındı sonuç bugün veya yarın çıkacak...bende bekliyorum....bebek annenin hormonlarından etkilendiği için bazen yüksek çıkabiliyormuş..

Dogru yeni dogan bebeklerde olabiliyormus sonra zamanla duzene giriyormus bizde 3. kez kan verdik endokrinoloji sonuclar aciklandi biraz daha dusmus degerler dr korkulacak birsey yok dedi cok sukur Allahm sifa versin bebislerimize

Gözünaydın.... Çok sevindim. Bizimkide inşallah iyi çıkar...

slm kızlar hepimizde hemen hemen aynı sorunlar yaşanıyor biz de çok gazlıyız sab simplex işe yaramadı metsil kullanıorum şu an rezene kimyon çaya devam
bnm kızım çok kusuyor sizinkiler de çok kusuyor mu doktora sordum çok emiyor fazlasını kusuyor dedi ama emdikten sonra bi kusuyor emdiğinden fazla içim parçalanıyor bi taraftan gaz sancısı oturup ağlıorum kızımla beraber siz ne durumdasınız?

gaz için sicak soguk kompres jeller var eczanede dışı kumaş kılıflı. karnına ve ayaklarına koyuyorum ben geceleri. bir de bacaklarını karnına itmek iyi geliyor.

ayrıca dr. browns biberonu oneririm gaz konusunda. hayat kurtaran biberon diyorum. ben avent set almıştım iyi diyerek ama çocuk içerken hava baloncuklarini yuttugunu goruyordum bu gaz yapmaz da ne yapar. 1 haftadir dr browns kullaniyoruz hava yutmuyor gorebiliyorum. nispeten azaldı gaz sorunumuz.

Slm kızlar :)
Ben de mart annesiyim..Hamılelğim başında yazmaya fırsat bulabılıyordum ama sonrasında malesef vakıt sıkıntısı nedenıyle yazamadım..Uzun bır zamandır da okuyabılıyorum sadece yazdıklarınızı..Şu an cok daha onemlı bence paylasımlarımız..Her sey cocuklarımız ıcın..Oyle ki evlat yetıstırmek konusunda hataya ızın yok bence..
Bazı arkadasların sut konusunda sıkıntılarını okudum..Deva olabılırsem ne mutlu ..Incırın bu konuda cok faydalı oldugunu dusunuyorum kızlar..Incırı kaynaıtp suyunu ıcersenız farkı goreceksınız..Hem bagırsaklara hem de vıtamın acısından da faydalı ayrıca..Ahmet Marankı cok ıddıalı konusmustu bu konuda..Ben de çok sukur sorun yasamadım bu sayede..Bır de dereotu ve semızotu da gercekten cok ıse yarıyor..

Ben de bebegınızı nasıl uyutuyorsunuz onu merak edıyorum..Doktorların dedıgı gıbı "yatagına bırak uyusun"u basarabılıyor musunuz?Gogsumde uyuyor benım yavrum.. Ama o bıle her zaman ıse yarayamayabılıyor

ne zamanlar sagiyosun cnm benimki zaten surekli emmek istiyo ayni.pompadan aldim ama 1 kez sagdim daha

evet benimki de genelde saat başı emmek istiyor öğlenleri uykuya dalıyor daha uzun uyuyor emzirdikten 1 saat sonra sütün %75 i yeniden üretilirmiş diye okumuştum bebeğim emerek uyuyor öğlen emzirerek uyutuyorum 1,5 saat sonra sağıyorum

ben de bi deniyim bakalm sagol cnm

Emzirip besigine koyuyorum uyuyor gaz sorunu olmasa hersey daha kolay olacak ve birde emzigi emmeyi becerebilse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…