2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benimki de cogu zaman memede uyuyo yada emikten sonra gazi ciksin diye pispislarken kucagimda uyuyo.yataginda uyumayi ogretmek icin henuz cok erken diye dusunuyorum.okudugum yerlerde de ilk 3 ay bebeginizi kucaklamaktan ve kucaginizda uyutmaktan korkmayin yaziyo.aliskanliklar 3 aydan sonra basliyomus. Zaten emerken oyle guzel uyuyorki memeyi biraktiginda yuzundeki gulumsemeyi gormek harika. Ben hic sikayetci degilim acikcasi

Aynennnn katiliyorummm

Trt 1 de güzel bilgiler var izleyebilirsiniz ben yemek konusunda zorlanıyorum o kadar çok gaz yapar de ilen yiyecekler var ki geriye bir şey kalmıyor. Sütüm olsun iyi besleneyim istiyorum ama gereksiz kilo almak da istemiyorum. Bugünkü menüm tarhana çorba kavurma et makarna salata. Sizler ne pişiriyosunuz? :)) meyve olarak bi elma gaz yapmıyor gibi görünüyo ne yiyip ne içiyosunuz gün içinde 😉

merhaba arkadaşlar bugün prensesimin kırkı çıktı 38. günde adet oldum ben benim gibi olan varmı merak ettim. ayrıca maalesef kızım kolik ve reflüsü var çok sıkıntılı günler geçiriyorum psikolojim bozuldu resmen o ağladıkça bende sinir bozukluğundan ağlıyordum artık durumu kabullendim sabırla bu günlerin geçmesini bekliyorum doktorumuzun en son verdiği damla işe yarayacak gibi ama emin olamıyorum artık kolik uzmanı oldum okumadığım şey kalmadı 3 ayın sonunda biter diyorlar inşallah biter

Walla ben hersey yiyorum. Aci ve baharattan uzak duruyorum. Bide pismemis sogan ve sarimsakli seyler yemiyorum. Gecen aksam mercimek corbasi bile ictim bi kase ama bi cay kasigi kimyon attim icine. Oylede boylede gaz olcak. Bence abartmadan herseyden az da olsa yemek lazim

ilk 3 ay uyku eğitimi için çok erken ..3 aylık olana kadar bebek ne isterse yapılmalı imiş bir sitede öyle okumuştum benimki de memede uyuyor yada göğsümde uyuyor aynen sizinki gibi.. çokda hoşuma gidiyor.insan ileri yaşta 37 yaşında çocuk doğurunca şımartmak istiyor galiba birazda diğer çocuklarımda böyle değildim 4. aydan sonra yatağında kendi haline bırakma tekniğini deneyebiliriz

Herkese yeniden merhaba
Kızlar doğdu doğacak alışveriş doğum yazılırsınız derken sonunda sağalım bebeklerimizi aldık kucağımıza çok şükür şimdi de sancı süt gibi konuları konuşur olduk :)
Bizim de 40mız çıktı çok şükür ilk zamanlar sorunlar yaşandı tabi kolay olmadı ama zamanla hergün farklı tempolarda geçiyor günler benim bebeğim de pamukcuk oldu bu nedenle göğüsümle bağı kesildi 2 haftadır sağarak veriyorum günde 1-2 de mama takviyesi yapıyorum biberonda Dr browns tek geçerim daha önce ablam kullanmıştı çok memnun kaldı dünyanın hatta Hollywood starlarının bile tek tercihi :) ama gaz sancısı biberonla geçen bi durum değil tabi doktorumuz erkek çocuklarında daha erken ve fazla görülebileceğini en kritik zamanı 4-8 hafta arası olduğunu söyledi 1 haftadır bizde sancı tavan yapmış durumdaydı ne Nurs harvey ne omx işe yaramadı Sab siplex rahatlattı bi de en önemli tavsiye aktarlarda rahatça bulabileceğiniz acı elma yağı adaaçayı yağı olarak da geçiyor hergün duştan sonra biraz elinize döküp elinizi birbirine sürün ve bebeğinizin ayağının altına masaj yaparak sürün daha sonra 2 kat çorap giydirin anında etkisini göreceksiniz denedikten sonra bana dua etmeyi unutmayın :) kısmazlar içinse benim doktorum emzirme bitiminde hemen yatırma mutlaka 2 defa gazı çıkana kadar dik tut dedi ayrıca refleks yatağı önerdi e- bebek de satılıyor 55 ₺ civarı hem güvenli hemde bayağı işe yarıyor bilginiz olsun şimdilik aklıma gelen bu kadar Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlık sıhhat versin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah kardesim ilkinde kac cikmisti acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastanede alınanda normal çıktı, ikincisi 10,3 ikincisi 8 çıktı. Dün tıp fakultesine sevk ettiler orada normal çıktı. Yani herşey çok normal...çok sevindik...darısı bekleyenlerin başına:)

Hastanede alınanda normal çıktı, ikincisi 10,3 ikincisi 8 çıktı. Dün tıp fakultesine sevk ettiler orada normal çıktı. Yani herşey çok normal...çok sevindik...darısı bekleyenlerin başına:)

Ohh cok sukur cok sevindim Allah o durumda olanlara sifa versin :)

merhaba bebeğim 33 günlük. ilk .hafta sürekli uyuyordu gün geçtikçe uykular azaldı. Şimdide gündüzleri neredeyse hiçuyumuyor. 1 saat uyutmya uğraşıyorum en fala 10 dk uyuyor uyanıyor. Ne tavsiye edersiniz lütfen acil yardımlarınıza ihtiyacım var. gaz derdi yok.Sürekli gezmek istiyor oturunca mızırdıyor.

ahh arkadaşım allah yardımcın olsun bende uykuya hasret kalanlardanım kızım sadece bebek arabasında uyuyor ileri geri sürüp duruyorum arabayı en az 6 kere 10 dakikalık kısa uykulardan sonra 1,5 saatin sonunda derin uykuya dalıyor oda en fazla 2 saat sürüyor sabırla bekliyorum bu günlerin geçmesini

Cnm aç olabilir , sen doyduğunu zannediyorsundur. Alti temizmi , gazı var mi. Tabi birazda kucakta gezmeside olacak. Bizimkide seninki gibi. Uykusu az. Ama napalım surekli ćozüm bulmaya çalışıyoruz. Yattığı yerde bile durmuyo sürekli kıpır kıpır. Bide emzik vermeyide dene. Benimki kucakta dalıyo uyuyo. Ne zamanki yataga koydun uyanıyo. Çok yorulacakki yatakta uyusun. Odayida havalandirmayi unutma. Bunlar benim yaptıklarım. Başka yollar bulursam yazarım

Dr brows biberonunu bende aldim ama temizlemesi cok ugraştırıci. Bende avent vardı cam şişe, mamadan sonra duru suyla deterjansiz yikiyorum sonra sıcak sudan geçiriyorum , kullanacağim zamanda sıcak sudan geçirip mama yapıyodum. İçinde mama kalırsa da 2 saat içinde sıcak kaseye koyup tekrar veriyorum. Brows un çok aparatı var. Tek tek sökmek zorunda kalıyorum.Mamadan sonra sıcak sudan geçirince içi yağlı gibi kalıyo. Birde içinde mama kalınca biberonu sıcak kaseye koyabiliyomuyuz. Plastik gibi ya

Evet aparatı çok ama o aparatlar gazı önlüyor zaten :) ben e bebekten biberonlar için likit temizleyici aldım iyice durulduktan sonra bol suya likit temizleyiciden az miktar döküp biberon fırcasıyla temizliyorum daha sonra weewell kurutmalı sterilizatöre (şiddetle öneririm içimi çok rahatlatıyor ) yerleştiriyorum tertemiz oluyor temizliğe doğumdan sonra çok daha fazla düştüm o yüzden çok rahat oluyor

Bi de ben camı da plastik olanını da aldım plasitiği genelde kendi sütümde kullanıyorum sütümü dolaba koyduğum zaman ılıtmak için sıcak kâseye çok rahat koyorum zaten üzerinde de yazıyor camı da mamada kullanıyorum hem daha sağlıklı oluyor hemde olurda sıcak olduğunda soğutma camda daha kolay oluyor

Dr brows biberonu hergün deterjanlayıp sterilazatöre mi birakiyosun. Bende jokerden organik sıvı deterjan almıştım.Cam olanı haftada 1 yıkiyorum diğer zamanlar sıcak sudan geçiriyorum.

Dr brows biberonu hergün deterjanlayıp sterilazatöre mi birakiyosun. Bende jokerden organik sıvı deterjan almıştım.Cam olanı haftada 1 yıkiyorum diğer zamanlar sıcak sudan geçiriyorum.

Evet günde 1 defa tüm malzemelerini yıkayıp sterilizatöre koyuyorum pompa biberon emzik başka türlü içim rahat etmiyo likit temizleyici de organik aynı amaçlı

Mart ayinin guzel anneleri bebisleriniz kilo aldi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…