Slm kızlar :)
Ben de mart annesiyim..Hamılelğim başında yazmaya fırsat bulabılıyordum ama sonrasında malesef vakıt sıkıntısı nedenıyle yazamadım..Uzun bır zamandır da okuyabılıyorum sadece yazdıklarınızı..Şu an cok daha onemlı bence paylasımlarımız..Her sey cocuklarımız ıcın..Oyle ki evlat yetıstırmek konusunda hataya ızın yok bence..
Bazı arkadasların sut konusunda sıkıntılarını okudum..Deva olabılırsem ne mutlu ..Incırın bu konuda cok faydalı oldugunu dusunuyorum kızlar..Incırı kaynaıtp suyunu ıcersenız farkı goreceksınız..Hem bagırsaklara hem de vıtamın acısından da faydalı ayrıca..Ahmet Marankı cok ıddıalı konusmustu bu konuda..Ben de çok sukur sorun yasamadım bu sayede..Bır de dereotu ve semızotu da gercekten cok ıse yarıyor..
Ben de bebegınızı nasıl uyutuyorsunuz onu merak edıyorum..Doktorların dedıgı gıbı "yatagına bırak uyusun"u basarabılıyor musunuz?Gogsumde uyuyor benım yavrum.. Ama o bıle her zaman ıse yarayamayabılıyor
Benimki de cogu zaman memede uyuyo yada emikten sonra gazi ciksin diye pispislarken kucagimda uyuyo.yataginda uyumayi ogretmek icin henuz cok erken diye dusunuyorum.okudugum yerlerde de ilk 3 ay bebeginizi kucaklamaktan ve kucaginizda uyutmaktan korkmayin yaziyo.aliskanliklar 3 aydan sonra basliyomus. Zaten emerken oyle guzel uyuyorki memeyi biraktiginda yuzundeki gulumsemeyi gormek harika. Ben hic sikayetci degilim acikcasi
Trt 1 de güzel bilgiler var izleyebilirsinizben yemek konusunda zorlanıyorum o kadar çok gaz yapar de ilen yiyecekler var ki geriye bir şey kalmıyor. Sütüm olsun iyi besleneyim istiyorum ama gereksiz kilo almak da istemiyorum. Bugünkü menüm tarhana çorba kavurma et makarna salata. Sizler ne pişiriyosunuz? :)) meyve olarak bi elma gaz yapmıyor gibi görünüyo ne yiyip ne içiyosunuz gün içinde 😉
Slm kızlar :)
Ben de mart annesiyim..Hamılelğim başında yazmaya fırsat bulabılıyordum ama sonrasında malesef vakıt sıkıntısı nedenıyle yazamadım..Uzun bır zamandır da okuyabılıyorum sadece yazdıklarınızı..Şu an cok daha onemlı bence paylasımlarımız..Her sey cocuklarımız ıcın..Oyle ki evlat yetıstırmek konusunda hataya ızın yok bence..
Bazı arkadasların sut konusunda sıkıntılarını okudum..Deva olabılırsem ne mutlu ..Incırın bu konuda cok faydalı oldugunu dusunuyorum kızlar..Incırı kaynaıtp suyunu ıcersenız farkı goreceksınız..Hem bagırsaklara hem de vıtamın acısından da faydalı ayrıca..Ahmet Marankı cok ıddıalı konusmustu bu konuda..Ben de çok sukur sorun yasamadım bu sayede..Bır de dereotu ve semızotu da gercekten cok ıse yarıyor..
Ben de bebegınızı nasıl uyutuyorsunuz onu merak edıyorum..Doktorların dedıgı gıbı "yatagına bırak uyusun"u basarabılıyor musunuz?Gogsumde uyuyor benım yavrum.. Ama o bıle her zaman ıse yarayamayabılıyor
Insallah kardesim ilkinde kac cikmisti acaba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hastanede alınanda normal çıktı, ikincisi 10,3 ikincisi 8 çıktı. Dün tıp fakultesine sevk ettiler orada normal çıktı. Yani herşey çok normal...çok sevindik...darısı bekleyenlerin başına:)
merhaba bebeğim 33 günlük. ilk .hafta sürekli uyuyordu gün geçtikçe uykular azaldı. Şimdide gündüzleri neredeyse hiçuyumuyor. 1 saat uyutmya uğraşıyorum en fala 10 dk uyuyor uyanıyor. Ne tavsiye edersiniz lütfen acil yardımlarınıza ihtiyacım var. gaz derdi yok.Sürekli gezmek istiyor oturunca mızırdıyor.
merhaba bebeğim 33 günlük. ilk .hafta sürekli uyuyordu gün geçtikçe uykular azaldı. Şimdide gündüzleri neredeyse hiçuyumuyor. 1 saat uyutmya uğraşıyorum en fala 10 dk uyuyor uyanıyor. Ne tavsiye edersiniz lütfen acil yardımlarınıza ihtiyacım var. gaz derdi yok.Sürekli gezmek istiyor oturunca mızırdıyor.
Herkese yeniden merhaba
Kızlar doğdu doğacak alışveriş doğum yazılırsınız derken sonunda sağalım bebeklerimizi aldık kucağımıza çok şükür şimdi de sancı süt gibi konuları konuşur olduk :)
Bizim de 40mız çıktı çok şükür ilk zamanlar sorunlar yaşandı tabi kolay olmadı ama zamanla hergün farklı tempolarda geçiyor günler benim bebeğim de pamukcuk oldu bu nedenle göğüsümle bağı kesildi 2 haftadır sağarak veriyorum günde 1-2 de mama takviyesi yapıyorum biberonda Dr browns tek geçerim daha önce ablam kullanmıştı çok memnun kaldı dünyanın hatta Hollywood starlarının bile tek tercihi :) ama gaz sancısı biberonla geçen bi durum değil tabi doktorumuz erkek çocuklarında daha erken ve fazla görülebileceğini en kritik zamanı 4-8 hafta arası olduğunu söyledi 1 haftadır bizde sancı tavan yapmış durumdaydı ne Nurs harvey ne omx işe yaramadı Sab siplex rahatlattı bi de en önemli tavsiye aktarlarda rahatça bulabileceğiniz acı elma yağı adaaçayı yağı olarak da geçiyor hergün duştan sonra biraz elinize döküp elinizi birbirine sürün ve bebeğinizin ayağının altına masaj yaparak sürün daha sonra 2 kat çorap giydirin anında etkisini göreceksiniz denedikten sonra bana dua etmeyi unutmayın :) kısmazlar içinse benim doktorum emzirme bitiminde hemen yatırma mutlaka 2 defa gazı çıkana kadar dik tut dedi ayrıca refleks yatağı önerdi e- bebek de satılıyor 55 ₺ civarı hem güvenli hemde bayağı işe yarıyor bilginiz olsun şimdilik aklıma gelen bu kadar Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlık sıhhat versin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr brows biberonunu bende aldim ama temizlemesi cok ugraştırıci. Bende avent vardı cam şişe, mamadan sonra duru suyla deterjansiz yikiyorum sonra sıcak sudan geçiriyorum , kullanacağim zamanda sıcak sudan geçirip mama yapıyodum. İçinde mama kalırsa da 2 saat içinde sıcak kaseye koyup tekrar veriyorum. Brows un çok aparatı var. Tek tek sökmek zorunda kalıyorum.Mamadan sonra sıcak sudan geçirince içi yağlı gibi kalıyo. Birde içinde mama kalınca biberonu sıcak kaseye koyabiliyomuyuz. Plastik gibi ya
Dr brows biberonunu bende aldim ama temizlemesi cok ugraştırıci. Bende avent vardı cam şişe, mamadan sonra duru suyla deterjansiz yikiyorum sonra sıcak sudan geçiriyorum , kullanacağim zamanda sıcak sudan geçirip mama yapıyodum. İçinde mama kalırsa da 2 saat içinde sıcak kaseye koyup tekrar veriyorum. Brows un çok aparatı var. Tek tek sökmek zorunda kalıyorum.Mamadan sonra sıcak sudan geçirince içi yağlı gibi kalıyo. Birde içinde mama kalınca biberonu sıcak kaseye koyabiliyomuyuz. Plastik gibi ya
Evet aparatı çok ama o aparatlar gazı önlüyor zaten :) ben e bebekten biberonlar için likit temizleyici aldım iyice durulduktan sonra bol suya likit temizleyiciden az miktar döküp biberon fırcasıyla temizliyorum daha sonra weewell kurutmalı sterilizatöre (şiddetle öneririm içimi çok rahatlatıyor ) yerleştiriyorum tertemiz oluyor temizliğe doğumdan sonra çok daha fazla düştüm o yüzden çok rahat oluyor
Dr brows biberonu hergün deterjanlayıp sterilazatöre mi birakiyosun. Bende jokerden organik sıvı deterjan almıştım.Cam olanı haftada 1 yıkiyorum diğer zamanlar sıcak sudan geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?