Mart ayinin guzel anneleri bebisleriniz kilo aldi mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de mart annesiyim sütüm azdı her emzirmeden sonra mama da veriyordum lansinoh çiftli pompASI ALDIM sütümü arttırdı artık sadece yatarken mama veriyorum
Arkadaslar benim bebeğim emerken bazen kusuyor neden olabilir
Mart ayinin guzel anneleri bebisleriniz kilo aldi mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimkide 1250 almış ama ben çoğunlukla mama veriyordum yeni yeni emmeyi çoğalttık bakalım insallah şu yaralar iyice geçerde sadece meme veririm..
kızlar bende 6martta meleğimi kucağıma aldım göğüslerimden çok çektim yara oldu çok canım yandı ama onun bir bakışı herşeye değer harika bir duygu darısı henüz doğurmayanların başına
cnm bnmki 2 hafta sonra hafiflediaynı dertten bende muzdaribim çok cnm yanıyo emzirirkengöğüslerimden kan geliyor artık nekadar sürüyo o acı
aynı dertten bende muzdaribim çok cnm yanıyo emzirirkengöğüslerimden kan geliyor artık nekadar sürüyo o acı
benimki de 1 kg almiş emme ile.. Bakalım 2.ay kontrolumuzde nasıl olcak..ben asıl 5. ayda işe baslayinca ne olcak onu merak ediyorum:26:
arkadaşlar bir sorum olacak sizlere,
5 martta doğum yaptım ve 14 nisanda kırkımız çıktı şükürler olsun. buna rağmen kanamam azda olsa devam ediyor. hala temizlenemedim. yarın dr kontrolüm var. 6. haftada kontrole gideniniz varmı. muayene nasıl oluyor. ve kanaması devam edenleriniz varmı ???????????
Bende pompa aldım cnm aynı lanshnohun ne kadar sıklıkla sağıyorsun göğsünü
benimkide 1250 almış ama ben çoğunlukla mama veriyordum yeni yeni emmeyi çoğalttık bakalım insallah şu yaralar iyice geçerde sadece meme veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?