2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Mart ayinin guzel anneleri bebisleriniz kilo aldi mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk ay kontrolunde tam 1 kg almisti iyi dedi doktor ama mama takviyesi vardi cok az bu ay sadece anne sutu bakalm kac kg alicak

Benim oğlum da 1 kg almıştı sadece anne sütüyle. Gerçi nasıl aldı bilmiyorum 5-10 dk anca emiyo. Memelerimin dolu boş olduğunu anlayamıyorum 35 günlük olmamıza rağmen.

Benim oglum da 3780 dogmustu bugun 1 ay.kontrolunde 5300 olmus anne sutu veriyorum sadece doktor mamaya gerek yok dedi bakalim hep boyle gider insallah..

Mart ayinin guzel anneleri bebisleriniz kilo aldi mi :)

benimkide 1250 almış ama ben çoğunlukla mama veriyordum yeni yeni emmeyi çoğalttık bakalım insallah şu yaralar iyice geçerde sadece meme veririm..

benimkide 1250 almış ama ben çoğunlukla mama veriyordum yeni yeni emmeyi çoğalttık bakalım insallah şu yaralar iyice geçerde sadece meme veririm..

Senin yaralar gecmedi mi canim hala. Benim de tam olarak gecmedi ama epey azaldi. Eskisi kadar cok acimiyo. Ayva cekirdegi iyi geldi bana. Bide gogus pedi kullanmiyorum artik. Hava alip kuruyunca iyilesiyomus onu anladim. Tamamen gecer de bebeklerimizi sifir aciyla emzirebiliriz insallah

benimki de 1 kg almiş emme ile.. Bakalım 2.ay kontrolumuzde nasıl olcak..ben asıl 5. ayda işe baslayinca ne olcak onu merak ediyorum:26:

mrh arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum int yoktu.Doğum yaptım bende çok şükür ama tam bir hüsrandı hiç böyle hayal etmiyordum.Evde sancım başladı hastneye gittiğimde 4 santim açılma vardı suni sancıyla falan 10 cm açıldı ama bebek gelmiyor dediler hemen sezeryana aldılarBen okadar sancıyı çektiğimle bide sezeryandan sonra o ağrıyı çektiğimle kaldım.Ebeler hiç ilgilenmedi doktor tam bir avaraldi zaten şimdiki aklım olsa özele giderdimOlan oldu artık çok şükür bebişimde bende iyiyiz şimdi:))

aynı dertten bende muzdaribim çok cnm yanıyo emzirirkengöğüslerimden kan geliyor artıknekadar sürüyo o acı

Kızlar selam ben Eylül annaesi olacagım inşaallah Rabbımın izniye..
Size birşey soracagım.
Ankara Sincan Koru Hastanesinde doğum yapan varmı?
Tecrubelerinizi alabılırmıyım?
Temizmi? doktor ,ebe ve Hemşire nın davranışları nasıl?
Vs...
Nolur cevap verinnnn

aynı dertten bende muzdaribim çok cnm yanıyo emzirirkengöğüslerimden kan geliyor artıknekadar sürüyo o acı
cnm bnmki 2 hafta sonra hafifledi
e vitamini sürdüm bepanten bi de lansinoh sıcak banyo yaptım hala daha ara sıra acıyo ama ilk günler felaketti inş. en kısa zamanda geçer cnm

benimki de 1 kg almiş emme ile.. Bakalım 2.ay kontrolumuzde nasıl olcak..ben asıl 5. ayda işe baslayinca ne olcak onu merak ediyorum:26:

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.

işe baslayacaksanız dolaba süt depolamaya baslamıs olman gerekir. umarım sütün sağıp saklayacak kadar fazladır. hiç vakit kaybetmeden sağmalısın. her emmeden sonra artanını sağ 1-2 ml bile olsa biberonda biriktir ve poşetle. ilk kızımda 4. ayda işe basladım ve derin dondurucuyu doldurmuştum sütle. buna rağmen 6 ayı tamamlayamadım ve 6 nın bitmesine 2 hafta kala mama verdim. işe baslandığında çok fazla süt tüketiyorlar ve yeterli olmuyor.

arkadaşlar bir sorum olacak sizlere,

5 martta doğum yaptım ve 14 nisanda kırkımız çıktı şükürler olsun. buna rağmen kanamam azda olsa devam ediyor. hala temizlenemedim. yarın dr kontrolüm var. 6. haftada kontrole gideniniz varmı. muayene nasıl oluyor. ve kanaması devam edenleriniz varmı ???????????

40 biter bitmez adet olanlar varmis canim adet olmussundur belki.

Bende pompa aldım cnm aynı lanshnohun ne kadar sıklıkla sağıyorsun göğsünü

bebeğim genelde sık emiyor ağleden sonra uzun uyuyor bebek uyuduktan 1,5 saat sonra sağıyorum henüz çalışmaya başlamadığımdan sıksık emziriyorum sadece uzun süre uyuduğunda sağıyorum

Bugun tam 1 ay oldu sadece emziriyorum bebegim 1300 almis 3 cm boy uzamis minigimin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…