bebeğim genelde sık emiyor ağleden sonra uzun uyuyor bebek uyuduktan 1,5 saat sonra sağıyorum henüz çalışmaya başlamadığımdan sıksık emziriyorum sadece uzun süre uyuduğunda sağıyorum
herkese günaydın uzun süredir yazacak oluyorum ama bi fırsat bulamıyorum herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inş.bizim gaz sorunumuz var buna bi çözüm bulan var mı aranızda varsa lütfen yazsın çünkü çok zor bi süreç.
sütü az olan annelere tavsiyem bir ölçü sade maden suyuyla bi ölçü vişne suyunu karıştırıp içsin yarım saate olmadan farkı hissedeceksiniz inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
arkadaşlar bir sorum olacak sizlere,
5 martta doğum yaptım ve 14 nisanda kırkımız çıktı şükürler olsun. buna rağmen kanamam azda olsa devam ediyor. hala temizlenemedim. yarın dr kontrolüm var. 6. haftada kontrole gideniniz varmı. muayene nasıl oluyor. ve kanaması devam edenleriniz varmı ???????????
Süt olsun diye neler yiyorsun cnm?? Mama verirkene ne kadar sıklıkla sağıyordun peki cnm?
mama verirken o zaman pompam yoktu pompayla sağmaya başlayınca sütüm artınca mmamayı sadece gece yatmadan önce vermeye başladım.. süt olsun diye burada bir bitkisel çay tarifi okumuştum onu kaynatıp içiyorum gündüzleri 3-4 bardak. ısırgan tohumu, rezene Anason ve ıhlamur. ayrıca bulgur pilavı da işe yarıyor birde tahin pekmez yiyorum
herkese günaydın uzun süredir yazacak oluyorum ama bi fırsat bulamıyorum herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inş.bizim gaz sorunumuz var buna bi çözüm bulan var mı aranızda varsa lütfen yazsın çünkü çok zor bi süreç.
sütü az olan annelere tavsiyem bir ölçü sade maden suyuyla bi ölçü vişne suyunu karıştırıp içsin yarım saate olmadan farkı hissedeceksiniz inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaslar benim akşamları bacaklarım kopacak gibi ağrıyor birde topuklarımın üstünede basamıyorum artık onlarda ağrıyor. Sızınde böyle şikayetleriniz var mı. Yorgunluktanmıdır acaba bilemedim
Senin yaralar gecmedi mi canim hala. Benim de tam olarak gecmedi ama epey azaldi. Eskisi kadar cok acimiyo. Ayva cekirdegi iyi geldi bana. Bide gogus pedi kullanmiyorum artik. Hava alip kuruyunca iyilesiyomus onu anladim. Tamamen gecer de bebeklerimizi sifir aciyla emzirebiliriz insallah
Bugun tam 1 ay oldu sadece emziriyorum bebegim 1300 almis 3 cm boy uzamis minigimin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ya kusura bakma geç yazıyorum tek başıma başa çıkamayacağımı anlayınca annemle beraber memlekete geldim.şimdi köydeyim.hala bakamıyorum bebeğime tam olarak ve evet hala geçmedi göğüslerim3 gündür yine sağ göğsü veremiyorum ee bu seferde sol göğse yüklenince solda az acıyorken şimdi yine bağırarak veriyorum inan böyle sersem gibiyim hiçbişeyden zevk almıyorum oturdugum yerden kalkasım gelmiyor canım hiçbişey yapmak istemiyor. sadece acı hissediyorum okadar 35 gün oldu geçmeyecek galiba ve denemediğim hiçbişey kalmadı bende bırakmış durumdayım yani pes ettim..sadece yağ sürüyorum yumuşak kalsın diye okadar bıktım artık walla ayrıca benim yavrumda emmeyi çok seviyor ve beni emerken uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım dün 2 saat durmadan emdi ben çekince deli gibi aranmaya başlıyor biberon veriyorum istemiyor emzirirken dişlerimi sıkmaktan çenem kasılmış ve acayip baş ağrısı çekiyorum her emzirme sonrası sanırım kendimi sıkmaktan bende hala inatla emzirmekten vazgeçmiyorum daha doğrusu onun bu hakkını elinden almaya kıyamıyorum. ayrıca bende göğüs pedi kullanmıyorum ve hatta hiçbişey kullanmıyorum 35 gündür acık geziyorum babam geldiğinden sadece ince bi gazlı bez koyup kapatıyorum okadar. eskiden babamdan nasıl utanırdım şimdi kaç defa yakalandım ona ama napaım bana bol bol dua edin canım başka bi ilacım yok galiba benim..
maşallah canım rabbim nazarlardan saklasın sizi
Allah razı olsun canım ve sanada sabır versin.senin bebisin annene alışmış olmasın canım.benimkiyle annem ilgileniyor ve gece onun yanında yatıyor.sürekli onun kucağında ve gündüz ya göğsünde yada ayağında sallayarak uyutuyor. Bu yüzden benimki benimle zor uyuyor.annemin sesini duyunca gülüyor ve onu dinliyor ama benim sesimi duyunca hemen aranıp ağlamaya başlıyorAllah yardimcin olsun canim.insallah duzelir goguslerin en kisa zamanda.
Benim kizim da beni cok yoruyo bikac gundur. Uyumuyo biturlu. Kucagimda uyuyo yerine koyuyorum en fazla 15 dk uyuyup uyaniyo. Annem varken iyiydi o oyaliyodu susturuyodu kizimi. Simdi annem gitti kayinvalidem yanimda. Cocugu iki pispisliyo sonra bana veriyo emcek bu galiba diyip. Yani kiz hep tepemde. Oglum da hasta 3 gundur ates filan derken o da uyutmadi. Zombi gibi dolaniyorum evde uykusuzluktan. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Zor ama tatli yorgunluklar bnlar. Biraz sabredicez neyapalim
Canım benimde bacaklarim özellikle dizlerim çok ağrıyor.genel anestezi oldum ondanmi bilmem ama sanki goguslerimin agrisi bütün vücuduma vuruyor gibi hissediyorum.Benim de bacaklarim cok agriyo. Belim de oyle. Azcik dolansam evin icinde dunya kadar is yapmisim gibi agriyo. Epidural sezaryen oldum ben. Onun etkisiymis bunlar. Zamanla gecermis. Senin dogum seklini bilmiyorum ama bendr durum boyle
canım her mamadan sonra mi oluyor balgam. Ben bebelak kullanıyorum benim oglumdada oluyor bazen ama dr bebeklerde balgam olur normal dedi.Slm kızlar ben bebeğime aptamil mama veriyorum.mamayı yedikten sonra ağzında sanki balgam gibi bişey oluşuyor.bebegimi rahatsız ediyor oda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı??(
Benim sadece 10 gün sürdü normal başladı doğum ama sonunda sezaryen oldum.senin çok uzun surmus canım doktoruna sorsaydin bi. Seni çok halsiz yapar sonuçta.kızlar 54 günlük olduk bende kanama hala devam ediyor normal doğum yaptım aranızda benle aynı durumda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?