Vayyy yakar bacım. Eski rakibim, mekik aletinin canına okuyan bacım ne yapıyorsun. zayıflamışsındır ve artık zayıflama topiklerinde yoksundur kesin sen. Ben şimdide doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. 10 gitti kaldı 9. Ama eski takım olmayınca zayıflama topiklerine pek takılamıyorum.
Yok canım ya . biraz kilo verdim sonra dizimden ameliyat oldum 3 ay hareketsiz evde oturunca 65 kilo oldum şimdi gene kilo verme telaşına düştüm.eski takım güzeldi ya. arıyorum o zamanları valla. sen başarırsın 50 kiloyken bile uğraşırdın.sa da hamileymiş. bebişin sağlık sıhhatle büyür inşallah.
yaa kuralım eski takımı bende çok özlüyorum çok hele şu winstonun uzun süren yazıları sezenin google sezen araştırmalrıı valla tekrra takımı toplsak çok güzel olurr buarad ben hala şişkoyum11 kg verdim ama 88 im hala şişko yum yani
Canım benim kızım kirk günlük çıkardım eldivenlerini sadece dışarıya çıkınca giydiriyorum tabi sana kalmis bisey ama bakıyorum eğer yüzüne zarar veriyorsa giydiriyorum ilk zamanlar aglayinca sinirlenince yüzünü cirmalardi ama artik yapmıyor o yüzden çıkardım eldivenleri .
40 i cikar cikmaz tirnaklarini kestim eldivenleri cikarttik ama bugunlerde elini emmeye basladi kavga ediyoruz bildgn o agzina goturuyo ben cikartiyorm alismasa bari emmeye elini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz çok geç kalmışız o zaman yaa10 gun oldu bizdr cikardik eldivenleri canim
Elleriyle kavramayi ogrensin diyr artik
Acalim dedik ama tirnak kesene kadar ter
Attik allahtan babanin eli cok yatkinda
O halletti bi emziremiyor onuda yapsa 1 haftalik
Tatile cikabilirimm cok sukurki bole bir esim varrr
amin canım yaa gerçekten çok zor günler geçiriyoruzSağol canim ya amin inşallah. Siz de inşallah gaz sorununu atlatirsiniz
bugün sağlık ocağına gittik kızlar 3 doz aşısı yapıldı yavrumun. verem olan aşı ateş yapıyormuş gitmeden yarım çay kaşığı ateş düşürücü içirdim ne olur ne olmaz diye. 3. ayda ishal aşısı varmış devlet karşılamıyormuş kendi aşımızı alıp gelmek lazımmış ücreti de 150 liraymışyaptırmak kendi tercihimize bağlıymış. biz yaptırmayı düşünmüyoruz. aranızda yaptıracak olan varmmı ??
bugün sağlık ocağına gittik kızlar 3 doz aşısı yapıldı yavrumun. verem olan aşı ateş yapıyormuş gitmeden yarım çay kaşığı ateş düşürücü içirdim ne olur ne olmaz diye. 3. ayda ishal aşısı varmış devlet karşılamıyormuş kendi aşımızı alıp gelmek lazımmış ücreti de 150 liraymışyaptırmak kendi tercihimize bağlıymış. biz yaptırmayı düşünmüyoruz. aranızda yaptıracak olan varmmı ??
ay süper olurya .ben varım ya yeni takım kuralım yada zayıflama günlüklerinde biraraya gelelim.
Bende hala şişkoyum ama hala vazgeçmedim.
Kızlar 40 lamayi nasıl yaptınız ??
bende varım kızlar. Günlüklerde buluşabiliriz. Winston bacıya da ulaşalım ama o bizim neşe kaynağımız onunla daha bi gaza geliyor insan.
aynen hanımlarr bend evarım mattikada buralarda olması laızm onuda buluruzzz
Ben yaptircam canim,rotavirus asisi,ilkinde de yaptirmistim.2.ayda veremle ayni gun yapiyolar,ya da ayni gun yaptirmazsan ilk doz 3.ayda dedigin gibi,yaptirirsan iyi olur,rotavirus tehlikeli cocuklarda cok kotu ates ishal yapiyor
bir kova suya 40 adet tas bi tane altin yuzuk kendi alyansimi koydum ben bide supurge ti koyduk o suyla yikadik bebegi bi kac tas da kendim dokundum ayni sudan oyle iste
Tskler bilgi için :)
onemli degill :) cok cesitli bilgiler var ama biz boyle yapiverdik adet yerini buldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?