2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Yok canım ya . biraz kilo verdim sonra dizimden ameliyat oldum 3 ay hareketsiz evde oturunca 65 kilo oldum şimdi gene kilo verme telaşına düştüm.eski takım güzeldi ya. arıyorum o zamanları valla. sen başarırsın 50 kiloyken bile uğraşırdın.sa da hamileymiş. bebişin sağlık sıhhatle büyür inşallah.

yaa kuralım eski takımı bende çok özlüyorum çok hele şu winstonun uzun süren yazıları sezenin google sezen araştırmalrıı valla tekrra takımı toplsak çok güzel olurr buarad ben hala şişkoyum11 kg verdim ama 88 im hala şişko yum yani

ay süper olurya .ben varım ya yeni takım kuralım yada zayıflama günlüklerinde biraraya gelelim.
Bende hala şişkoyum ama hala vazgeçmedim.

biz çok geç kalmışız o zaman yaa ama çok fazla yüzüne gözüne götürüyor elini korkuyorum çıkarmaya. bir hafta önce kestik tırnaklarını ben cesaret edemedim eşim kesti sağolsun ama parmağını gözüne sokar diye korkuyorum. aslında haklısınıız kavramayı öğrenmesi lazım. benim bebek doğduğundan beri avuçları açık nedenini bilmiyorum. normalde bebeklerin avcunun içine parmağımızı koyduğumuzda sıkı sıkı tutarlar ama benimki sadece elini tutup çektiğim zaman yakalıyor parmağımı. onun dışında hep açık.
Sağol canim ya amin inşallah. Siz de inşallah gaz sorununu atlatirsiniz
amin canım yaa gerçekten çok zor günler geçiriyoruz

bugün sağlık ocağına gittik kızlar 3 doz aşısı yapıldı yavrumun. verem olan aşı ateş yapıyormuş gitmeden yarım çay kaşığı ateş düşürücü içirdim ne olur ne olmaz diye. 3. ayda ishal aşısı varmış devlet karşılamıyormuş kendi aşımızı alıp gelmek lazımmış ücreti de 150 liraymış yaptırmak kendi tercihimize bağlıymış. biz yaptırmayı düşünmüyoruz. aranızda yaptıracak olan varmmı ??

Ben yaptircam canim,rotavirus asisi,ilkinde de yaptirmistim.2.ayda veremle ayni gun yapiyolar,ya da ayni gun yaptirmazsan ilk doz 3.ayda dedigin gibi,yaptirirsan iyi olur,rotavirus tehlikeli cocuklarda cok kotu ates ishal yapiyor

bende yaptıracağım bence imkanınız varsa sizde mutlaka yaptırın

ay süper olurya .ben varım ya yeni takım kuralım yada zayıflama günlüklerinde biraraya gelelim.
Bende hala şişkoyum ama hala vazgeçmedim.

Bende varım kızlar. Günlüklerde buluşabiliriz. Winston bacıya da ulaşalım ama o bizim neşe kaynağımız onunla daha bi gaza geliyor insan.

Son düzenleme:
Kızlar 40 lamayi nasıl yaptınız ??

bir kova suya 40 adet tas bi tane altin yuzuk kendi alyansimi koydum ben bide supurge ti koyduk o suyla yikadik bebegi bi kac tas da kendim dokundum ayni sudan oyle iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende varım kızlar. Günlüklerde buluşabiliriz. Winston bacıya da ulaşalım ama o bizim neşe kaynağımız onunla daha bi gaza geliyor insan.

ay süper olur ya. Heyecanlandım valla. Ozaman ilk iş bir günlük açalım.

Ben yaptircam canim,rotavirus asisi,ilkinde de yaptirmistim.2.ayda veremle ayni gun yapiyolar,ya da ayni gun yaptirmazsan ilk doz 3.ayda dedigin gibi,yaptirirsan iyi olur,rotavirus tehlikeli cocuklarda cok kotu ates ishal yapiyor

carsamba gunu 2. ay kontrolumuz vardi dra sordum ben 3. ay ve 5. ayda tavsiye ediyorum rota asisini 2. ayda cok asi var cunku dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2. Ay aşıları yaptıran arkadaşlar bebeginiz nasil tepki verdi. Aşı olmadan önce ağrı kesici içeren olmuş faydasını gördünuz mü.

Ben aşıdan sonra verdim gitmeden önce verenler var öyle yapmadım.eve gelince bir ölçek verdim sonra sık sık ateşini ölçtüm ihtiyaç olunca verdim

Merhaba arkadaslar yenı hamıleyım 9+4 fakat hamıleyım olmakla hepatıt b olmamı öğrenmem testlerde çıktı bebeğe sevınemedım bulantılarınız yenı geçit ve araştırmadayım benım gıbı olanlar varsa doğumdan sonra ne oluyor bebege gecıyormu emzırmeyle mı emzıremıycekmıyım. Mı lutfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…