2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sen en cok doktora gıttıgınde ne kadardı cnm

ya kızlar ben pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum artık çok erken değil mi 6.haftada aynı sorunu yaşayan var mı acaba:44:

canım valla bende aynı durumdayım, hiç bir pantolonum olmuyor . Deli gibi göbek çıktı :)
Bolca tayt giyiyorm artık rahat ve bol olduğu iiçin..

Bence de çok erken ama şimdiden karnımın çıkması hoşuma da gitti yani :)

ya kızlar ben pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum artık çok erken değil mi 6.haftada aynı sorunu yaşayan var mı acaba:44:

Patlamakk üzereyimmmm Gerçekten pantolomlarımı kapatamıyorum düğme açık oturuyorum hep. Zaten ben 2 kilo almış biriyim şuan

Ayrıca Bende hamile değildim rüyamda bebeğim olmuş kız mı erkek mi bilmiyorum ama diyorum ki Adını Berk mi koysam Ada mı koysam

Bu yüzden kızda erkekte olsa 2. isim olarak koyucam bu isimleri

12.haftadan sonra bebişin göstermesine başlı görebilirsiniz canım bir de Dr.a bağlı tabi tecrübeli olması lazım sonra kız beklerken 5ayda erkek olduğunu öğrenebilirsiniz

hmm bizim doktor çok suskun,pek konuşmayı sevmiyor.sanırım biz cinsiyetini sormadıkça o söylemez kızkardeşim ve eltim 5.aylarında sormuşlardı doktora.bakalım bizimki ne dicek.
ay yaklaşık 2-3 ay sonra artık midem bulanıyordu bulanmıyordu muhabbetinin yerini cinsiyet,isim bulma konuları alacak.çok heyecanlı

bnm arkadasım da bırakamadı "doktoru eger ıcmeyıp daha cok stres yapıcaksan 3 tameye kadarıc demıstı" ben hamıle oldugumda ırakmıstım sımdı 3 senedır ıcmıyorum....

İns ikizdir ne guzel olur ben isterdim ikiz olmasini

canım peki çocukta sorun olmuşmuydu
genelde solunum sıkıntısı yaşar flan derlerya

Bende içiyordum cnm. Ama şimdi tek başımayken felan asla yakıp içmiyorum. Arkadaşım yanımda içerse 2 3 duman içiyorum o kadar. Yani şuanda da istedi canım bak aklıma geldi ama yapcak birşey yok alışcaz

İns hayirlisiyla o gunleri goruruzz bu arada bizdede babnin annenin ismini koyma muhabbeti gecio en sonunda agladim bi daha acilmicak bu konu dedim bilmiyorum sonradan ne olur

peki canım limonata kanı sulandırmaz mı? birden aklıma geldi.:26:

evet evet limonun öyle bi durumu var. benim kan pıhtılaşma sorunum var bahsetmiştim. doktorum limonu biraz artırmamı söyledi. salatalarda falan.

5.ay mııı yok kııııs o kadar geç değildirrrrrr benceeee sen eğer bebişin erkek olursa eşini rüyalardaki isimlere ikna etmeye bak mehmet de güzel isim de yani melih kaan daha güzel oldu

hemde nasıl ağladım ağlicam yani o dereceyim şu anda

ağlama kuzum kıyamam. sevdiğin bişiy yapsana? seni iyi hissettircek. sevdiğin birini ara mesela, ne biliyim alışveriş yap, neyi seversen işte.

kapanmıyo değil de patlıcak gibi hissediyorum sıkıyo baya

ben

benimki de sağa doğru tuttuydu sanki :44: sağda olunca noluyomuş kız mı

Son düzenleme:
kızlar Rabbim hepimize sağlıklı,eli,ayağı düzgün,aklı yerinde çocuklar versin inş. eşime arkadaşı ikili üçlü testler oluyor bu testlerle çocuğunuzda problem olduğu ortaya çıkarsa aldıracak mısınız? öyle bir şey düşünmüyorsanız bence yaptırmanıza gerek yok demiş.:26: siz de bahsi geçti mi? :44:

bu arada bugün tahliller için 108 tl istediler.eşim gitti müdürle konuştu.86 olsun taman demiş.sonra düz 80 olsun demiş.akıntı kültürü için de 35 tl istediler.onu da gitti 20 tl ye indirdirtti.çok pahalı yahu altı üstü rutin tahliller işte

sağlık ocagı vsaıre yokmu etrafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…