12.haftadan sonra bebişin göstermesine başlı görebilirsiniz canım bir de Dr.a bağlı tabi tecrübeli olması lazım sonra kız beklerken 5ayda erkek olduğunu öğrenebilirsiniz[/QUOT
14. haftada cogumuz ogrenırız cınsıyetlerı heralde
değil küçük canım, forumdada okursan, sorun şurdan kaynaklanıyor; internetteki çoğu site baştan ayağa kadar genellikle, ama normalde doktorlar baştan popoya kadar ölçerler...
sağlıkla kucağına al inşallah
ya kızlar ben pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum artık çok erken değil mi 6.haftada aynı sorunu yaşayan var mı acaba:44:
ya kızlar ben pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum artık çok erken değil mi 6.haftada aynı sorunu yaşayan var mı acaba:44:
12.haftadan sonra bebişin göstermesine başlı görebilirsiniz canım bir de Dr.a bağlı tabi tecrübeli olması lazım sonra kız beklerken 5ayda erkek olduğunu öğrenebilirsiniz
kızlaaaar çok üzgünüm çoğunuz yadırgayacaksınız belki ama ben sigarayı bırakamadım daha7, haftamdayım eskiden 1 paket içerdim şimdi 5-6 adet içiyorum bırakamıyorum varmı aranızda aynı dertten muzdarip olan
benim bütün kasığım ağrıyor yaa sağlı sollu acaba bu ne ola ki bende bi kız bi erkek var o zaman
bnm arkadasım da bırakamadı "doktoru eger ıcmeyıp daha cok stres yapıcaksan 3 tameye kadarıc demıstı" ben hamıle oldugumda ırakmıstım sımdı 3 senedır ıcmıyorum....
aynen öyle katılıyorum evimde olup uyumak istiyorummmmm
Ben bulnatidan uyuyamiyorum bileins en kisa surede gecer diye dua ediyorum kendime ve hepimize
benim bütün kasığım ağrıyor yaa sağlı sollu acaba bu ne ola ki bende bi kız bi erkek var o zaman
canım peki çocukta sorun olmuşmuydu
genelde solunum sıkıntısı yaşar flan derlerya
hmm bizim doktor çok suskun,pek konuşmayı sevmiyor.sanırım biz cinsiyetini sormadıkça o söylemezkızkardeşim ve eltim 5.aylarında sormuşlardı doktora.bakalım bizimki ne dicek.
ay yaklaşık 2-3 ay sonra artık midem bulanıyordu bulanmıyordu muhabbetinin yerini cinsiyet,isim bulma konuları alacak.çok heyecanlı
peki canım limonata kanı sulandırmaz mı? birden aklıma geldi.:26:
ah ah eşimde tutturmuş bizim ailede büyük erkek çocuğun oğlu olursa babasının ismi konulur diye.kayınpederimin adı Mehmet.Annem rüyasında daha hamile değildim Melih adını görmüş.Anne oğlum olacak adı Melih diyormuşum.Annem heyecanla arayıp kızım unutma bu adı demişti.Eşim de annemin ardından rüyasında oğlu olduğunu görüyor adını Kaan koymuşuz.Diyorum eşime ne güzel annemle sana malum olmuş.Şimdi Mehmet nerden çıktı ne güzel Melih Kaan konulur diyorumo yok dedikçe bende de duygusallıktan mı ne gıcık olmaya başlıyorum adama
5. ayda belli oluyor diye biliyorum canım:)
hemde nasıl ağladım ağlicam yani o dereceyim şu anda
kızlaaaar çok üzgünüm çoğunuz yadırgayacaksınız belki ama ben sigarayı bırakamadım daha7, haftamdayım eskiden 1 paket içerdim şimdi 5-6 adet içiyorum bırakamıyorum varmı aranızda aynı dertten muzdarip olan
bebeğiniz ne tarafta arkadaşlar
benimki sağ tarafta doktor ultrasonla baktığında da sağ kasığıma tutuyor öyle görülüyor
zaten hep sağ kasığım ağrıyordu başlarda da
bebeğin durduğu tarafla ilgili cinsiyet belirleme inançları var nette
canım peki çocukta sorun olmuşmuydu
genelde solunum sıkıntısı yaşar flan derlerya
benimki de sağa doğru tuttuydu sanki :44: sağda olunca noluyomuş kız mı
Derinn bir sessizlik hakim
kızlar Rabbim hepimize sağlıklı,eli,ayağı düzgün,aklı yerinde çocuklar versin inş. eşime arkadaşı ikili üçlü testler oluyor bu testlerle çocuğunuzda problem olduğu ortaya çıkarsa aldıracak mısınız? öyle bir şey düşünmüyorsanız bence yaptırmanıza gerek yok demiş.:26: siz de bahsi geçti mi? :44:
bu arada bugün tahliller için 108 tl istediler.eşim gitti müdürle konuştu.86 olsun taman demiş.sonra düz 80 olsun demiş.akıntı kültürü için de 35 tl istediler.onu da gitti 20 tl ye indirdirtti.çok pahalı yahu altı üstü rutin tahliller işte
sağlık ocagı vsaıre yokmu etrafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?