2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende çok para veriyorum canım hastanede. Sadece %20 indirim yaptılar başhekim yakını diye o kadar

Cnm tahlillerini devlet hastanesinde de yaptirabilirsin bosuna o kadar para vermeyin

hayırlıs olsun bebısınn...14 hazıran gıbı felan ozaman senın satın 6 haftalıksa.....ben hergun 2 bebeye nası balcam dıe dusunuyorum ama senın buyuk kuzunda kucukmus:)bende 2011 hazıran annesıydım

teşekkür ederim evet oğlum küçük ama hiç bir endisem yok Allah bana nasip ettiyse kolayligini verecektir kaldiramayacagimiz yükü vermez Rabbim hem arkadaş aramaya gerek kalmayacak iki kardes iki arkadas ne guzel. sen kac haftaliksin?

canım eşimin yengesi ile görüştüm.yengesinin 3 çocuğu var.iki tane doktoru var bazen birisine bazen birisine gitmiş.ikisinden de çok memnunmuş gelinleri ve kızkardeşi de aynı doktorlara gitmişler ve doğum yapmışlar çok memnun kalır dedi.

Medicalpark Sultangazi Dr.Hadiye Çokcan
Küçükköy Asya Hastanesi Dr.Ayten Bölükbaş

Son düzenleme:

haklısın canım...ınsallah bende buyutebılırım ben cok korkuyorum kızımla ılgılenemıyecegım dıye uzuluyorum ben
8 haftalıgım ben cnm

cnm sabahları bi iki öğürtü dışında benimde yok bulantım benim 3 yaşında oğlum var ondada sabah 1 dk lık öğürtüler dışiında olmamıştı ve şu an 3 yaşında gayet sağlıklı teyzesi bulantıya takılma şükret raghat geçicek gibi görünüyo banada 7. hafta demişti dr ama oğlumuda 6 haftalık duyduğum için gittim iyikide gitmişim çok meraklanıp dayanamicaksan git görürsün bence banada haber ver

cnm boşuna takma sen bende oğlumda korkuyodum midem bulanmıyo bi sorunmu var die şu an 3 yaşında ve 6 haftalık hamileyim yine bulanmıyo herşeyde yolunda hamdd olsun bence sevin biz şanslı hamileleriz

cnm boşuna takma sen bende oğlumda korkuyodum midem bulanmıyo bi sorunmu var die şu an 3 yaşında ve 6 haftalık hamileyim yine bulanmıyo herşeyde yolunda hamdd olsun bence sevin biz şanslı hamileleriz

hay maşallah ne kadarrr güzel kimyasal orucumu bozdum ben de limonlu,çilekli,portakallı şekerler,çubuk krakerler yemekten...doktor büyümüş biraz daha dediğinde hiçbir şey yiyemiyorum dedim.farketmez genelde anneler ilk 3 ay yiyemez zaten.bebek depodan besleniyor dedi.eşim de aferin çocuğumuza iyi bakıyorsun dedi.ben bakmıyorum ki zamanında sağlıklı diye çeşit çeşit yediğim salatalar,meyveler sayesinde dedim.iyi de çocuk depoyu bitiriyor.eee anne ne oluyor.depodakiler de biterse ayakta duramayız yawww :44:

sağol cnm benim verdiğin bilgilerden dolayı
cumartesi anca gidebilirim çalışıyorum ozamana kadarda muhtemelen duyulur inşallah:)

bugün hastanede bakıyorum hamile bayanlara iyice süslenmişler.ben de betim benzim atık duruyorum.eşim çok kötü duruyorsun sanki doğum yapmış gibi dedi ben de makyaj yapayım da can gelsin yüzüme dedim

Merhaba arkadaşlar..
Bizde aranıza katılmak istiyoruz :) son adet tarihim 30. Mayıs..
1. Temmuzda ilk testimi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.. Şuan 8+6 yız.. :)
Halsizlik ve miğde ağrım gün gectikce artıyor..
Umarım hepimiz cok güzel bir hamilelik geciririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…