annecikler dinleniyorlardır.daha çok derin sessizlikler olur
kızlar Rabbim hepimize sağlıklı,eli,ayağı düzgün,aklı yerinde çocuklar versin inş. eşime arkadaşı ikili üçlü testler oluyor bu testlerle çocuğunuzda problem olduğu ortaya çıkarsa aldıracak mısınız? öyle bir şey düşünmüyorsanız bence yaptırmanıza gerek yok demiş.:26: siz de bahsi geçti mi? :44:
bu arada bugün tahliller için 108 tl istediler.eşim gitti müdürle konuştu.86 olsun taman demiş.sonra düz 80 olsun demiş.akıntı kültürü için de 35 tl istediler.onu da gitti 20 tl ye indirdirtti.çok pahalı yahu altı üstü rutin tahliller işte
kızlar Rabbim hepimize sağlıklı,eli,ayağı düzgün,aklı yerinde çocuklar versin inş. eşime arkadaşı ikili üçlü testler oluyor bu testlerle çocuğunuzda problem olduğu ortaya çıkarsa aldıracak mısınız? öyle bir şey düşünmüyorsanız bence yaptırmanıza gerek yok demiş.:26: siz de bahsi geçti mi? :44:
bu arada bugün tahliller için 108 tl istediler.eşim gitti müdürle konuştu.86 olsun taman demiş.sonra düz 80 olsun demiş.akıntı kültürü için de 35 tl istediler.onu da gitti 20 tl ye indirdirtti.çok pahalı yahu altı üstü rutin tahliller işte
hayırlıs olsun bebısınn...14 hazıran gıbı felan ozaman senın satın 6 haftalıksa.....ben hergun 2 bebeye nası balcam dıe dusunuyorum ama senın buyuk kuzunda kucukmus:)bende 2011 hazıran annesıydım
canım bıraz erken degıl mı hanı bende gıtsem duyarım heralde pıtpıtları ayyy çok heyecanlandım böle senden duyunca benım sat 16 hazıran
sat'ımız aynı.bizde bu cmt gidicez inşallah duyarız bizde...
arnavutköy de oturuyorum canım habibleri geçtikten sonraki yerde bebek arnavutköy olsa :) keşke araç sıkıntı olma canım eşimin aracı var haklısın yakında olmasının faydası var ama burası yeni gelişmekte birde bayan doktor olsun istıyoruz o yuzden yenide geldim ıstanbula 1 yıl olacak ama çok fazla bilmıorum fazla değil hiç bilmıyorum rabbım yardım eder inşallah
teşekkür ederim evet oğlum küçük ama hiç bir endisem yok Allah bana nasip ettiyse kolayligini verecektir kaldiramayacagimiz yükü vermez Rabbim hem arkadaş aramaya gerek kalmayacak iki kardes iki arkadas ne guzel. sen kac haftaliksin?
aaa cnm darısı başıma bende 16 haziran son adet tarihim yani senin bebişten 2 gün büyük gitsem kalp atışları duyulurmu acaba?
geçen hafta gittim keseyi gördk normal boyutlarda dedi ama kalp atışı için daha çok erken demişti ben 7 haftadan önce kalp atışı duyulmaz diye biliyodum
bide canım bulantın varmııııı bende hç bi belirti yok korkuyorum acaba niye bukadar normalim diye:)
ben 10. haftamdayım hala mide bulantım yok, mide bulantısı olan arkadaşlar da sağlıklı gebeliğin göstergesi dedikçe bizim gibi midesi bulanmayanları gerçekten çok korkutuyorlar ve üzüyorlar, zaten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye korkuyoruz yorum yaparken bizlerin durumunu da düşünerek yorum yaparsanız sevineceğiz.
cnm boşuna takma sen bende oğlumda korkuyodum midem bulanmıyo bi sorunmu var die şu an 3 yaşında ve 6 haftalık hamileyim yine bulanmıyo herşeyde yolunda hamdd olsun bence sevin biz şanslı hamileleriz
oooohh süpermıs cnmmmm kocacıgım gelsın hemen koşcammm :)
cnm sabahları bi iki öğürtü dışında benimde yok bulantım benim 3 yaşında oğlum var ondada sabah 1 dk lık öğürtüler dışiında olmamıştı ve şu an 3 yaşında gayet sağlıklı teyzesi bulantıya takılma şükret raghat geçicek gibi görünüyo banada 7. hafta demişti dr ama oğlumuda 6 haftalık duyduğum için gittim iyikide gitmişim çok meraklanıp dayanamicaksan git görürsün bence banada haber ver
ayyyy bende heyecan yaptim simdi.cuma yada cumartesi gidicem ben. insallah bizede nasip olur pitpitlar.
kalp atışının sesini de telefona kaydedin.biz sesini çektik.hatıra olur.hatta mesaj sesi ya da eşiniz aradığında bebeğiniz kalbi atar
duyarsın canım ama dr lar garantı olsun dıye 7 haftaya dogru cagırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?