2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar facede bi sayfa yapsak 2014 mart anneleri olarak ve ordan konuşsak daha güzel olmazmıııı ne diyosunuzzz

sevgili annişler ben çıkıyorum.Allah'a emanetsiniz,bir ara yine gelirim sevgiler...

Son düzenleme:
ya kızlar ben pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum artık çok erken değil mi 6.haftada aynı sorunu yaşayan var mı acaba:44:

canım bende de var o sorun ama karnımın büyümesi falan değil sebep hiç bir şey giymek istemiyorum her şey sıkıyor sanki en geniş kıyafet bile daralıyorum resmen psikolojik mi acaba

Birakmanda fayda var canim hrm senin hemde bebegin için .saglik problemi cok oluyor icenlerde

Neden okadar cok saglik guvenceniz tahlilleri karşılamıyor mu

Kimse bizi sevmiyoo

kuzum öyle bi durumda ben dahil olamam facee çünkü herkesin şu anda bilmesini istemiyorum. bütün arkadaşlar görcek ondan sonra. hem de face tahmin ettiğiniz kadar eğlenceli olmuyo. emin olun burası daha eğlenceli. biz de bi topikte facede toplanmıştık. sonra kimse ora girmez oldu. yine burdan devam.

Bunu düşünemedik daha kalp atışını duymayan ve söylemeyen arkadaşlar var düşünemedim kusura bakmayın ayyy az kaldı ama sizlerinde dimi hewrkes pıt pıt ları duycak allah ın izniyle

Bilmem ben hiç toplaşşmadım faceden. Burası eğlenceli zaten ama olursa da girerimm

meraba kızlar nasılsınız bisey sorucam gögsünden süt gelen var mı benim gögsümden süt geliyo

anneler bol bol ceviz ve badem yemeyi unutmayın en az günde bir avuç yemeye çalışın zeka gelişimini çok etkiliyomuş.doktorlar ilk 3 ay beslenme önemli değil deselerde bunlar bilimsel araştırmalar sonucunda ortaya çıkmış gerçekler kulakardı etmeyelim.
birazda beslenme konusuna değinelim bildiklerimizi birbirimize aktaralımmı?:)
Hamilelikte Beslenme - YouTube
adresinede bi göz atın bence çok faydalı bilgiler var kısaca videoda anlatılmış beslenme

Aynı fikirdeyim.
Olay Facebooka taşınınca her şey çok ortada oluyor.

ahhh canım o mide ağrısı sendedemi var nasıl yok edicez bunu yaaa

kızlar facede bi sayfa yapsak 2014 mart anneleri olarak ve ordan konuşsak daha güzel olmazmıııı ne diyosunuzzz

valla süper olur yaa burada güzel ama... :)

meraba kızlar nasılsınız bisey sorucam gögsünden süt gelen var mı benim gögsümden süt geliyo

canım bende olmadı öyle birşey ama gelen varmış

facenin kötü yanıda yaptğmız her yorumu herkes görecek bura iyi bence cnm buradan takılalım.rahat rahat her konuda yazışabiliyoruz burada facede öyle olmaz bence.kopmayalım kal burda:)

Aynı fikirdeyim.
Olay Facebooka taşınınca her şey çok ortada oluyor.
kızlar face dede kapalı gruo oluyor zaten sadece o grup uyelerı sızın yazdıklarınızı gorebılır...bız ne kayınvalıdeler kocalar cekıstırdık:) ama burası sımdılık daha ıyı bencede ılerde herkes bırbırını tanıyınca face kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…