kızlar facede bi sayfa yapsak 2014 mart anneleri olarak ve ordan konuşsak daha güzel olmazmıııı ne diyosunuzzz
Olurr tabisisi
ya kızlar ben pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum artık çok erken değil mi 6.haftada aynı sorunu yaşayan var mı acaba:44:
nasıl yapıcaz bu işi kızlar hadi toplanalım faceden takip etmek daha kolay
Ben sayfa açmaktan felan anlamam da açılana dahil olabilirim
Birakmanda fayda var canim hrm senin hemde bebegin için .saglik problemi cok oluyor icenlerdekızlaaaar çok üzgünüm çoğunuz yadırgayacaksınız belki ama ben sigarayı bırakamadım daha7, haftamdayım eskiden 1 paket içerdim şimdi 5-6 adet içiyorum bırakamıyorum varmı aranızda aynı dertten muzdarip olan
kızlar Rabbim hepimize sağlıklı,eli,ayağı düzgün,aklı yerinde çocuklar versin inş. eşime arkadaşı ikili üçlü testler oluyor bu testlerle çocuğunuzda problem olduğu ortaya çıkarsa aldıracak mısınız? öyle bir şey düşünmüyorsanız bence yaptırmanıza gerek yok demiş.:26: siz de bahsi geçti mi? :44:
bu arada bugün tahliller için 108 tl istediler.eşim gitti müdürle konuştu.86 olsun taman demiş.sonra düz 80 olsun demiş.akıntı kültürü için de 35 tl istediler.onu da gitti 20 tl ye indirdirtti.çok pahalı yahu altı üstü rutin tahliller işte
bende öyle sayfa açmayı bilmem ayyy biri çıksada hadin kıslar gelinn dese
Kimse bizi sevmiyoo
kuzum öyle bi durumda ben dahil olamam facee çünkü herkesin şu anda bilmesini istemiyorum. bütün arkadaşlar görcek ondan sonra. hem de face tahmin ettiğiniz kadar eğlenceli olmuyo. emin olun burası daha eğlenceli. biz de bi topikte facede toplanmıştık. sonra kimse ora girmez oldu. yine burdan devam.
kuzum öyle bi durumda ben dahil olamam facee çünkü herkesin şu anda bilmesini istemiyorum. bütün arkadaşlar görcek ondan sonra. hem de face tahmin ettiğiniz kadar eğlenceli olmuyo. emin olun burası daha eğlenceli. biz de bi topikte facede toplanmıştık. sonra kimse ora girmez oldu. yine burdan devam.
Merhaba arkadaşlar..
Bizde aranıza katılmak istiyoruz :) son adet tarihim 30. Mayıs..
1. Temmuzda ilk testimi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.. Şuan 8+6 yız.. :)
Halsizlik ve miğde ağrım gün gectikce artıyor..
Umarım hepimiz cok güzel bir hamilelik geciririz..
kızlar facede bi sayfa yapsak 2014 mart anneleri olarak ve ordan konuşsak daha güzel olmazmıııı ne diyosunuzzz
meraba kızlar nasılsınız bisey sorucam gögsünden süt gelen var mı benim gögsümden süt geliyo
kızlar face dede kapalı gruo oluyor zaten sadece o grup uyelerı sızın yazdıklarınızı gorebılır...bız ne kayınvalıdeler kocalar cekıstırdık:) ama burası sımdılık daha ıyı bencede ılerde herkes bırbırını tanıyınca face kolayAynı fikirdeyim.
Olay Facebooka taşınınca her şey çok ortada oluyor.
meraba kızlar nasılsınız bisey sorucam gögsünden süt gelen var mı benim gögsümden süt geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?