canım bende olmadı öyle birşey ama gelen varmış
meraba kızlar nasılsınız bisey sorucam gögsünden süt gelen var mı benim gögsümden süt geliyo
ahhh canım o mide ağrısı sendedemi var nasıl yok edicez bunu yaaa
canım mide ağrıları bendede oluyor yöntemi basit ya 1 bardak süt iç yada 1 tane yeşil elma ye hemen geçiyor
yani bende öyle oluyor birden dayanılmaz bi kramp giriyor ne yapsam geçmiyordu annem tavsiye etti şimdi 1 elma yada 1 bardak sütle hemen geçiyor anında rahatlıyor dene canımmmm geçmiş olsun
meraba kızlar nasılsınız bisey sorucam gögsünden süt gelen var mı benim gögsümden süt geliyo
Merhaba arkadaşlar..
Bizde aranıza katılmak istiyoruz :) son adet tarihim 30. Mayıs..
1. Temmuzda ilk testimi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.. Şuan 8+6 yız.. :)
Halsizlik ve miğde ağrım gün gectikce artıyor..
Umarım hepimiz cok güzel bir hamilelik geciririz..
Kızlar ailelere haber verdiniz mi?
Yoksa ilk üç ayın geçmesini bekleyecek misiniz?
Biz kısmetse en azından 10. haftaya kadar beklemeyi planlıyoruz.
Benim bir önceki kaybımdan dolayı böyle bir şey tercih ediyoruz.
tatlım korkma hiç o bendede var tamamen süt hormonlaryla alakalı belki erken yükselmştir sakın ama sakın sıkma ve kontrol etme sürekli, bu düşüğe ve erken doğuma sebebiyet veriyor diye duydum.birde annem hamile olduğunu hep gögüslerinden süt geldiği zaman anlarmış yani gebelik belirtiside olabilir yinede sor doktoruna rahatlat içini.çünkü benim taaaa bekarlıktan beri göğüslerimden süt geliyor o yüzden ben takılmıyorum...
saolun doktor hamile oldugumu bildiği halde süt hormonu testi yaptırdı diğer doktor kızdı ama olması gereken degerden yüksek biraz evham oldum
Bakiyorum da herkes mide bulantisina takmis benimde yok.o yuzden yiyebildigim kadar yiyorum cok sukur.:))yanliz bende acayip bi sicrama var.korkuyorum en ufak seyde hihihhh diyiveriyorum.biri gizlice yaklassin ya da ani bise olsun.hemen sicriyorum.sizde de var mi??
Bakiyorum da herkes mide bulantisina takmis benimde yok.o yuzden yiyebildigim kadar yiyorum cok sukur.:))yanliz bende acayip bi sicrama var.korkuyorum en ufak seyde hihihhh diyiveriyorum.biri gizlice yaklassin ya da ani bise olsun.hemen sicriyorum.sizde de var mi??
Kızlar malum yazın çok balık olmuyor o yüzden omega3 pek alamıyoruz. Semizotunda da bol miktarda omega3 varmış araştırdım nette bol bol yiyin . Ben tamda mide bulantılarımın yoğun olduğu dönemde yedim o yüzden tiksindim yitirmiyorum maalesef ha birde dini bir kaynakta görmüştüm gebe kadınların armut yemeleri gerekiyor diye
cnm hayrlısı olur inşallah strese girme stres süt hormonunun en büyük düşmanı tetikler ve iyice artar
kaç çıktı süt hormonun??
bende süt hormonu maduruyum ve tedaviyle hamile kaldım umarım yükselmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?