2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bebiklerimiz doğunca face oluruz Şimdide benimle arkadaş olmak isteyenleri tekliflerini değerlendirebilirimm

Kızlar ailelere haber verdiniz mi?
Yoksa ilk üç ayın geçmesini bekleyecek misiniz?

Biz kısmetse en azından 10. haftaya kadar beklemeyi planlıyoruz.
Benim bir önceki kaybımdan dolayı böyle bir şey tercih ediyoruz.

meraba kızlar nasılsınız bisey sorucam gögsünden süt gelen var mı benim gögsümden süt geliyo

tatlım korkma hiç o bendede var tamamen süt hormonlaryla alakalı belki erken yükselmştir sakın ama sakın sıkma ve kontrol etme sürekli, bu düşüğe ve erken doğuma sebebiyet veriyor diye duydum.birde annem hamile olduğunu hep gögüslerinden süt geldiği zaman anlarmış yani gebelik belirtiside olabilir yinede sor doktoruna rahatlat içini.çünkü benim taaaa bekarlıktan beri göğüslerimden süt geliyor o yüzden ben takılmıyorum...

Hayırlı olsun, benimle aynısın. İnşallah sağlıkla alırız minnoşları kucağımıza.
Bebişini gördünmü?

biz verdik. senin gibi benim de bir kaybım var ama sonuçta yine allah korusun böyle bi durumda yanımızda olacak olanlar ailelerimiz. kötü bi durum bile olsa şok olmalarını istemedim. söyledik.

saolun doktor hamile oldugumu bildiği halde süt hormonu testi yaptırdı diğer doktor kızdı ama olması gereken degerden yüksek biraz evham oldum

annemlere söyledim mide bulantımdan dolayı hergün yemeğe gidiyorumkayınvalidelere geç söyleyeceğim ilkindede söylemeyecektimde işgüzar görümce ultrason kâğıdını gördü

Bende ilkinde hcg pozitif görünce herkesi arayıp haber vermiştim, sonra dış gebelik olduğunu öğrenip yıkılmıştım. O yüzden bu sefer keseyi ve kalp atışını görünce kendi aileme, kayınvalideme ve yakın arkadaşıma söyledim. Tabi onlarıda tembihleyerek, 3 ay bitsin, ondan sonra söyleyin dedim. Kendimde öyle yapıyorum, iş yerimde de söylemedim. Herkese söyleyince sanki büyü bozulacak gibi hissediyorum. Tamamen psikolojik bir olay bu, kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın bence. Doktoruma da anlattım korkularımı, o da 12 haftayı bitir, tarama testlerinide gör, ondan sonra söylersin madem dedi.
Rabbim sağlık, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese versin, evlat büyük bir nimet, Rabbim aratmasın...

ben test cubugunu gösterdim garibim annemin(kayınvalidemin) nutku tutuldu tepki veremedi hala korkudan sevincini gösteremiyor ilk gebeliğimde kızdım söylemicem dedim 2.5 aylıktı elıne düştüm kanama yüzünden o zaman sok olmustu :)

Kızlar malum yazın çok balık olmuyor o yüzden omega3 pek alamıyoruz. Semizotunda da bol miktarda omega3 varmış araştırdım nette bol bol yiyin . Ben tamda mide bulantılarımın yoğun olduğu dönemde yedim o yüzden tiksindim yitirmiyorum maalesef ha birde dini bir kaynakta görmüştüm gebe kadınların armut yemeleri gerekiyor diye

Bakiyorum da herkes mide bulantisina takmis benimde yok.o yuzden yiyebildigim kadar yiyorum cok sukur.:))yanliz bende acayip bi sicrama var.korkuyorum en ufak seyde hihihhh diyiveriyorum.biri gizlice yaklassin ya da ani bise olsun.hemen sicriyorum.sizde de var mi??

saolun doktor hamile oldugumu bildiği halde süt hormonu testi yaptırdı diğer doktor kızdı ama olması gereken degerden yüksek biraz evham oldum

cnm hayrlısı olur inşallah strese girme stres süt hormonunun en büyük düşmanı tetikler ve iyice artar
kaç çıktı süt hormonun??
bende süt hormonu maduruyum ve tedaviyle hamile kaldım umarım yükselmez artık

Bende de var.
Şu sıralar ekstra hassas olduğumuz için böyle diye düşünüyorum.

ben gördüğüm rüyalardan yada olumsuz her durumdan etkilenmeye ve korkmaya başladım.mesela dün gece odada yalnız uyuyamadım korktum normal heralde hormonel bşey.ayetel kürsi oku cnm hergün bitane oku iyi gelr kalbini rahatlatır.hoş bende okumuyorumda okuyalm bundan sonra huzur verir:)

Somon ve ceviz omega 3 açısından çok zengin.

Yani sictamam ole bole degil hatta bi keresinde sicradim yine bole ve baktim agliyorum.bildigin korktum yani offff bi kalp atimini gorsemmm (

134 olması gerekiyodu ben doktora dedim süt hormonum yüksek dedim doktorda hamile kalamazdın dedi hamile kaldıysan sorun deil dedi ama korkuyor insan allah kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…