2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bende kalp atısından once bırkac arkadasa soyledım sadece
kalbı duyunca anneme soyledım daha kayınvalıdeler bılmıyor hemen soyleyesımde yok

Semiz otuna bayilirim deneyecem burda cok oluyor. Armut neden acaba.birde hamileliğin 4.ayinda akşam aya bakarak gobusunu elleyerek ayva yersen cocuk gamzeli olurmus ben oglumda yaptim bir yanaginda hafiften var.peygamber efendimizin yapin dermis bir yerde okumustun .

Merhaba; aynı durum bende de var, iyice korkak oldum çıktım ... bir de insanlara kızıyorum insan bir haber verir geliyorum der filan diyorum herkese :)

Merhaba; aynı durum bende de var, iyice korkak oldum çıktım ... bir de insanlara kızıyorum insan bir haber verir geliyorum der filan diyorum herkese :)

Aynen oleee :)) hatta bugun baya kizdim :)) aglayasim geliyoo hayir o degill :)))

Ben omega 3 alıyorum doktor son gidişimde sordu içiyosun dimi dedi evet dedim ama içmiyodum burda yazılarnları okuyunca içmeyi bırakmıştım ama dün doktorun yazdığını yabancı marka olan balık yağını aldım ona devam...

Ben de kalp atışları için arefe günü gidicem insallah duyulur yoksa o bayram bana geçmek bilmez

Bu arada ben de kendi aileme,yakın arkadaşlarıma söyledim bu akşam da eşimin ailesine söylicez kısmetse kayınpederim 79 yaşında torun hasretiyle yanıp tutuşuyolar nasıl sevinirler siz düşünün artık

Sevinirler tabi Benim kaynanamların 16. torunu olcak benim evladım

Son düzenleme:
Ohh maşallah Allah daha çok versin benim tarafta da 3 tane var ama heralde benim ilk olucağı için benimkinin yeri ayrı olur diye düşünüyorum sen İzmirin neresindesin?

Benim tarafımda ilk olacakk bizimkiler çok heyecanlılar

Bizde pzartesi doktordan cikinca aradik anneleri annem asiri sevindi surekli ariyor esim tarafinda pek heyecan goremedim acikcasi bizde ilk esim tarafindan 3.torun olacak ins

Bizde pzartesi doktordan cikinca aradik anneleri annem asiri sevindi surekli ariyor esim tarafinda pek heyecan goremedim acikcasi bizde ilk esim tarafindan 3.torun olacak ins

3. torunda mı heyecan göremedin 16. diyorum sanaa Ama yinede çok sevindiğini söylüyor. En küçük çocuğunun bebeği diye heyecanlanıyor olabilirler belkim

Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar bulantılarınız ne kadarlıkken başladı. Ben bugün doktora gittim doktor mide bulantın varsa korkma dedi. Benim de mide bulantım yok malesef. Bebeğin kalbi atmaya başladığında bulantı olur şimdi erken dedi ama sizlerin ne zaman başladı.

canımcım biraz uzun oldu ama oku bence:)
ARMUT: EĞER ANNE HAMıLEYKEN ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE ıYı AHLAKLI OLUR. KALBıN GÜÇLENMESıNE, MıDENıN TEMıZLENMESıNE, GÜZELLıK VE CESARET VERıR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VıTAMıNı VARDIR.
NAR: CUMA GÜNLERı KAHVALTI YAPMADAN NAR YEMEK ÇOK ıYıDıR. BULANTIYI ENGELLER. KANSIZLIĞI GıDERıR. TANSıYONA DA ıYıDıR.
ıNCıR: KURANDA ADINA YEMıN EDıLEN MEYVEDıR. AĞIZ KOKUSUNU GıDERıR VE KEMıKLERı GÜÇLENDıRıR
KAVUN: ANNE HAMıLEYKEN KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.

BUNLARIN YANISIRA; BADEM, SEBZELER, HURMA, BALIK, MERCıMEK, LAHANA, MARUL, BAL, FASÜLYE, ŞEFTALı, ZEYTıNYAĞI, FINDIK VE SÜT ÜRÜNLERı TÜKETMEK ÇOK YARARLIDIR. FINDIK VS YERKEN AŞIRIYA KAÇMAMAK ıYıDıR.

BUNLAR HEM TIPTAN HEM DE HADıSLERDEN YARARLANILARAK EDıNıLMıŞ BıLGıLERDıR.

kızlar maydanoz ve hurmaya dikkat özellikle hurmanın iyi geldiği bol bol yenilmesi söyleniyor fakat günde 1 taneden fazla kuru hurma düşüğe sebebiyet verir doğumunuzun yaklaştğı günlerde yemeniz lazımmış kasları gevşettiği için rahat doğum sağlarmış.aksi halde düşük ve erken doğuma sebep olurmuş.maydanozun gebelikte çok zararı var bunu herkes biliyodr zaten düşüğe yol açıyor

3. torunda mı heyecan göremedin 16. diyorum sanaa Ama yinede çok sevindiğini söylüyor. En küçük çocuğunun bebeği diye heyecanlanıyor olabilirler belkim

Kayinbabamla daha hic konusmadik kayinvaldemde cok gosteren biri degildir sevgisini falan ondan cok zoruma gitmiyor zaten simcik ole seyleri dusunebilecek durmda bilene degilimen kucuk cocuklar herzaman farkli olur derler ondandir cnm zaten olmasi gerekende o sevinmeleri lazim canim

Benimki 5+3 gibi basladi daha oncekiler hafifti simdi hicbir is yapamicak durumdayim krakerle duruorum yemek hic dusnemiorum bile umarim baslamaz senin de valla bulantisi olmayanlar sukretsin sanslilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…