ahhh canım o mide ağrısı sendedemi var nasıl yok edicez bunu yaaa
canım mide ağrıları bendede oluyor yöntemi basit ya 1 bardak süt iç yada 1 tane yeşil elma ye hemen geçiyor
yani bende öyle oluyor birden dayanılmaz bi kramp giriyor ne yapsam geçmiyordu annem tavsiye etti şimdi 1 elma yada 1 bardak sütle hemen geçiyor anında rahatlıyor dene canımmmm geçmiş olsun
elmayı denemedim ama süt de fayda etmiyor bana canımya
Kızlar malum yazın çok balık olmuyor o yüzden omega3 pek alamıyoruz. Semizotunda da bol miktarda omega3 varmış araştırdım nette bol bol yiyin . Ben tamda mide bulantılarımın yoğun olduğu dönemde yedim o yüzden tiksindim yitirmiyorum maalesef ha birde dini bir kaynakta görmüştüm gebe kadınların armut yemeleri gerekiyor diye
elmayı denemedim ama süt de fayda etmiyor bana canımya
Muzu dene ben bugun yedim baya iyi geldi .sabah
Bakiyorum da herkes mide bulantisina takmis benimde yok.o yuzden yiyebildigim kadar yiyorum cok sukur.:))yanliz bende acayip bi sicrama var.korkuyorum en ufak seyde hihihhh diyiveriyorum.biri gizlice yaklassin ya da ani bise olsun.hemen sicriyorum.sizde de var mi??
Muzu dene ben bugun yedim baya iyi geldi .sabah
onuda denedim canım :) bende var bir sıkıntı ozmann
Merhaba; aynı durum bende de var, iyice korkak oldum çıktım ... bir de insanlara kızıyorum insan bir haber verir geliyorum der filan diyorum herkese :)
Bu arada ben de kendi aileme,yakın arkadaşlarıma söyledim bu akşam da eşimin ailesine söylicez kısmetse kayınpederim 79 yaşında torun hasretiyle yanıp tutuşuyolar nasıl sevinirler siz düşünün artık
Sevinirler tabiBenim kaynanamların 16. torunu olcak benim evladım
Ohh maşallah Allah daha çok versinbenim tarafta da 3 tane var ama heralde benim ilk olucağı için benimkinin yeri ayrı olur diye düşünüyorum sen İzmirin neresindesin?
Bu arada ben de kendi aileme,yakın arkadaşlarıma söyledim bu akşam da eşimin ailesine söylicez kısmetse kayınpederim 79 yaşında torun hasretiyle yanıp tutuşuyolar nasıl sevinirler siz düşünün artık
Bizde pzartesi doktordan cikinca aradik anneleri annem asiri sevindi surekli ariyoresim tarafinda pek heyecan goremedim acikcasi bizde ilk esim tarafindan 3.torun olacak ins
Semiz otuna bayilirim deneyecem burda cok oluyor. Armut neden acaba.birde hamileliğin 4.ayinda akşam aya bakarak gobusunu elleyerek ayva yersen cocuk gamzeli olurmus ben oglumda yaptim bir yanaginda hafiften var.peygamber efendimizin yapin dermis bir yerde okumustun .
3. torunda mı heyecan göremedin16. diyorum sanaa Ama yinede çok sevindiğini söylüyor. En küçük çocuğunun bebeği diye heyecanlanıyor olabilirler belkim
Mide bulantısı yaşayan arkadaşlar bulantılarınız ne kadarlıkken başladı. Ben bugün doktora gittim doktor mide bulantın varsa korkma dedi. Benim de mide bulantım yok malesef. Bebeğin kalbi atmaya başladığında bulantı olur şimdi erken dedi ama sizlerin ne zaman başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?