benim 7. haftamda başlamıştı hala devam ediyor hastaneye yatırdı beni o dereceMide bulantısı yaşayan arkadaşlar bulantılarınız ne kadarlıkken başladı. Ben bugün doktora gittim doktor mide bulantın varsa korkma dedi. Benim de mide bulantım yok malesef. Bebeğin kalbi atmaya başladığında bulantı olur şimdi erken dedi ama sizlerin ne zaman başladı.
7. hafta başladı da önce hiç olmadı mı acababenim 7. haftamda başlamıştı hala devam ediyor hastaneye yatırdı beni o derece
ayyy öyle değilmiş işte canım yaa.asıl şanslılar sizlersiniz. Bulantın olsaydı korkmazdım dedi doktor. Benim önceki gebeliğimde de yoktu 8 haftayken kalbi durdu. Ha bütün midesi bulunmayanın düşüğümü olur hayır tabiki ama genellikle bulantı iyidir dedi doktorbenimki 5+3 gibi basladi daha oncekiler hafifti simdi hicbir is yapamicak durumdayim krakerle duruorum yemek hic dusnemiorum bile umarim baslamaz senin de valla bulantisi olmayanlar sukretsin sanslilar
yok hiç olmaı hatta neden bulanmıyor diye endişe bile etmiştim7. hafta başladı da önce hiç olmadı mı acaba
ayyy öyle değilmiş işte canım yaa.asıl şanslılar sizlersiniz. Bulantın olsaydı korkmazdım dedi doktor. Benim önceki gebeliğimde de yoktu 8 haftayken kalbi durdu. Ha bütün midesi bulunmayanın düşüğümü olur hayır tabiki ama genellikle bulantı iyidir dedi doktor
Bende simdi care bulamadim cikardim hala bulaniyorelmayı denemedim ama süt de fayda etmiyor bana canımya
Sagol canim.ben oglumda ruyamda cok buyuk bir incir agaci gordum ustlerden bir incir aldim vr actim yemek icin yasin suresi vardi icinde .diguma kadar okumuştum yasini.incir kisa gelince hamilelik recelini yemistim .canımcım biraz uzun oldu ama oku bence:)
ARMUT: EĞER ANNE HAMıLEYKEN ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE ıYı AHLAKLI OLUR. KALBıN GÜÇLENMESıNE, MıDENıN TEMıZLENMESıNE, GÜZELLıK VE CESARET VERıR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VıTAMıNı VARDIR.
NAR: CUMA GÜNLERı KAHVALTI YAPMADAN NAR YEMEK ÇOK ıYıDıR. BULANTIYI ENGELLER. KANSIZLIĞI GıDERıR. TANSıYONA DA ıYıDıR.
ıNCıR: KURANDA ADINA YEMıN EDıLEN MEYVEDıR. AĞIZ KOKUSUNU GıDERıR VE KEMıKLERı GÜÇLENDıRıR
KAVUN: ANNE HAMıLEYKEN KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.
BUNLARIN YANISIRA; BADEM, SEBZELER, HURMA, BALIK, MERCıMEK, LAHANA, MARUL, BAL, FASÜLYE, ŞEFTALı, ZEYTıNYAĞI, FINDIK VE SÜT ÜRÜNLERı TÜKETMEK ÇOK YARARLIDIR. FINDIK VS YERKEN AŞIRIYA KAÇMAMAK ıYıDıR.
BUNLAR HEM TIPTAN HEM DE HADıSLERDEN YARARLANILARAK EDıNıLMıŞ BıLGıLERDıR.
Hayirli olsun canim Allah kucaginada almayi nasip etsinSelam kizlar bugun fasulyemin kalp atislarini duyduk cok sukur..insallah saglikla kucaklarimiza da aliriz.ben bir an once buyusun dogsun istiyorum yaa:)))
Canim bos ver olmasin benimki 6.hafta biterken basladi .git gide artiyor az once cikardim ve hic iyi degilim.oglumda hic midem bulanmamisti.kafani bu tur seylerle karistirma7. hafta başladı da önce hiç olmadı mı acaba
Bende ilkinde hcg pozitif görünce herkesi arayıp haber vermiştim, sonra dış gebelik olduğunu öğrenip yıkılmıştım. O yüzden bu sefer keseyi ve kalp atışını görünce kendi aileme, kayınvalideme ve yakın arkadaşıma söyledim. Tabi onlarıda tembihleyerek, 3 ay bitsin, ondan sonra söyleyin dedim. Kendimde öyle yapıyorum, iş yerimde de söylemedim. Herkese söyleyince sanki büyü bozulacak gibi hissediyorum. Tamamen psikolojik bir olay bu, kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle davranın bence. Doktoruma da anlattım korkularımı, o da 12 haftayı bitir, tarama testlerinide gör, ondan sonra söylersin madem dedi.
Rabbim sağlık, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese versin, evlat büyük bir nimet, Rabbim aratmasın...
ayyy buna sevindim işte. Inşallah benim de hayırlısıyla haftaya başlaryok hiç olmaı hatta neden bulanmıyor diye endişe bile etmiştim
ayy duygucum bilmiyorum ki doktor iyiye işaret mide bulantısı dedi. Kişiden kişiye değişiyordur muhakkak. Annemin de 4 çocuğu olmuş 4 ünde de bulanmamış yani. Belkii ırsidır benimkidecanım benim ilk gebeligimde 1 kere bile bulanmadi midem, oglum oldu... 2. Gebeligimde cok fazla midem bulaniyordu, ve 8. Haftada kalbi durdu.. Bu 3. Gebeligim bunda da bulaniyor..
AYYY NE BİLİYİM YAA. DOKTORUMA DA ÇOK GÜVENİNCE. KORKTUM VALLA. PROF Bİ DE NE BİLİYİM NEDEN ÖYLE DEDİBende simdi care bulamadim cikardim hala bulaniyor
Sagol canim.ben oglumda ruyamda cok buyuk bir incir agaci gordum ustlerden bir incir aldim vr actim yemek icin yasin suresi vardi icinde .diguma kadar okumuştum yasini.incir kisa gelince hamilelik recelini yemistim .
Hayirli olsun canim Allah kucaginada almayi nasip etsin
Canim bos ver olmasin benimki 6.hafta biterken basladi .git gide artiyor az once cikardim ve hic iyi degilim.oglumda hic midem bulanmamisti.kafani bu tur seylerle karistirma
canım inşallah hiç başlamaz senin rahat bi gebelik geçirirsinayyy buna se vindim işte. Inşallah benim de hayırlısıyla haftaya başlar
canım sağlıklı olsunlar da önemli olan bu.canım inşallah hiç başlamaz senin rahat bi gebelik geçirirsin
geçmiş olsun öncelikle. Moralini bozma kalp atışı varsa hiç bir sıkıntı yok. Usg den usg ye de değişiyor gebelik. Kalbini bozma bak bebeğin deninlemerhaba arkadaşlar ben de bugün lekem oldu doktora gittim muayenede biraz kanama var göründü progestan artırıldı bebeğim bugün 7+1 olması gerekiyordu ama doktorum 6 haftalık dedi gün de söylemedi acil gittiğim için şoktaydım sormayı unuttum zaten.kalp atışlarını duydum inşallah sağlıklıdır ve arayı kapatır tecrübeli anneler varsa belki ban ayazacakları olur içim ferahlar biraz ama dileğim hayırlısı olması sağlıklı olması tek dileğim
ayy duygucum bilmiyorum ki doktor iyiye işaret mide bulantısı dedi. Kişiden kişiye değişiyordur muhakkak. Annemin de 4 çocuğu olmuş 4 ünde de bulanmamış yani. Belkii ırsidır benimkide
amin canım inşallah tek isteğimiz bucanım sağlıklı olsunlar da önemli olan bu.
Inşallah hepimizinki hayırlısıyla sağlıkla doğsun
Canim sen kalp atisini duydun mu?kac haftaliksin?doktorun icine boyle bi suphe dusurmesi de ilginc yani!bi suphesi varsa solesin.ne alaka bulanti olmazsa sagliksi mi demek?nasi bi genelleme anlamadim.sacmaaa bosuna uzmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?