2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
benim 7. haftamda başlamıştı hala devam ediyor hastaneye yatırdı beni o derece

Selam kizlar bugun fasulyemin kalp atislarini duyduk cok sukur..insallah saglikla kucaklarimiza da aliriz.ben bir an once buyusun dogsun istiyorum yaa:)))

benimki 5+3 gibi basladi daha oncekiler hafifti simdi hicbir is yapamicak durumdayim krakerle duruorum yemek hic dusnemiorum bile umarim baslamaz senin de valla bulantisi olmayanlar sukretsin sanslilar
ayyy öyle değilmiş işte canım yaa.asıl şanslılar sizlersiniz. Bulantın olsaydı korkmazdım dedi doktor. Benim önceki gebeliğimde de yoktu 8 haftayken kalbi durdu. Ha bütün midesi bulunmayanın düşüğümü olur hayır tabiki ama genellikle bulantı iyidir dedi doktor

canım benim ilk gebeligimde 1 kere bile bulanmadi midem, oglum oldu... 2. gebeligimde cok fazla midem bulaniyordu, ve 8. haftada kalbi durdu.. Bu 3. gebeligim bunda da bulaniyor..

ben de dr.unun dedigi gibi yapmaı planliyorum canım, bi tek annem ve kayınvalideme soyledim bu hafta.. suan 9.hafta içindeyim.. 2. gebeligim 8.haftada kalp durması olmustu, dusukle sonuclanmişi. Bu seferkini de tarama testi sonuclansın ondan sonra cevreye duyurmayı planliyorum.. tabi bu arada farkeden olursa yapcak bişi yok

canım benim ilk gebeligimde 1 kere bile bulanmadi midem, oglum oldu... 2. Gebeligimde cok fazla midem bulaniyordu, ve 8. Haftada kalbi durdu.. Bu 3. Gebeligim bunda da bulaniyor..
ayy duygucum bilmiyorum ki doktor iyiye işaret mide bulantısı dedi. Kişiden kişiye değişiyordur muhakkak. Annemin de 4 çocuğu olmuş 4 ünde de bulanmamış yani. Belkii ırsidır benimkide

Arkadaşlar merhaba. Bende bu konu başlığını uzun süredir sadece okuyarak takip ediyordum artık bu gruba dahil olmak istedim :) Yazılanların hızına yetişemiyorum akşam kapatıyorum sabaha kadar uçmuş gitmiş sayfalar... Bende 7+1 günlük hamileyim tahmini doğum tarihi de 18.04.2014. Dün doktor randevum vardı keseyi de gördük kalp atışını da duyduk Doktorumun söylediğine göre bebek 6+5 günlük görünüyordu. 2 gün geriden geldiği için çok önemsemedim zamanla arayı kapatır inşallah. Benim de 4 ay kadar önce bir düşüğüm olmuştu. Bu yüzden doktorum bana baya ilaç verdi. Progestan, corasprin, elevit, premesis verdi folik asiti de ekleyince günde 5 farklı ilaç oluyor. Bu kadar ilaç içmek doğru mu bilemedim ama doktoruma güveniyorum. Bulantım çok fazla benimde 24 saat bulanıyor midem ama hiç çıkarmadım. Hiçbir şey yiyip içmek gelmiyor içimden ve 1 haftada 1 kilo verdim. Herkesin hikayesi, hamileliği farklı ama bence hepimiz bir noktada kesişiyoruz. illaki ortak bir yönümüz oluyor bence :)

merhaba arkadaşlar ben de bugün lekem oldu doktora gittim muayenede biraz kanama var göründü progestan artırıldı bebeğim bugün 7+1 olması gerekiyordu ama doktorum 6 haftalık dedi gün de söylemedi acil gittiğim için şoktaydım sormayı unuttum zaten.kalp atışlarını duydum inşallah sağlıklıdır ve arayı kapatır tecrübeli anneler varsa belki ban ayazacakları olur içim ferahlar biraz ama dileğim hayırlısı olması sağlıklı olması tek dileğim

geçmiş olsun öncelikle. Moralini bozma kalp atışı varsa hiç bir sıkıntı yok. Usg den usg ye de değişiyor gebelik. Kalbini bozma bak bebeğin deninle

ayy duygucum bilmiyorum ki doktor iyiye işaret mide bulantısı dedi. Kişiden kişiye değişiyordur muhakkak. Annemin de 4 çocuğu olmuş 4 ünde de bulanmamış yani. Belkii ırsidır benimkide

Canim sen kalp atisini duydun mu?kac haftaliksin?doktorun icine boyle bi suphe dusurmesi de ilginc yani!bi suphesi varsa solesin.ne alaka bulanti olmazsa sagliksi mi demek?nasi bi genelleme anlamadim.sacmaaa bosuna uzmeyin kendinizi

Canim sen kalp atisini duydun mu?kac haftaliksin?doktorun icine boyle bi suphe dusurmesi de ilginc yani!bi suphesi varsa solesin.ne alaka bulanti olmazsa sagliksi mi demek?nasi bi genelleme anlamadim.sacmaaa bosuna uzmeyin kendinizi

bencede genelleme çok yanlış.istisnalar neden unutuluyor.zaten her hamile doktora giderken bir merak,tedirginlik içinde gidiyor.doktorlar o kadar duygusal anne adaylarıyla muhattap oluyorlar biraz daha şefkatli ve cesaretlendirici olsalar neleri eksilir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…