2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ihtiyaca binaen bu kadar olur ya.sanki canım ton balığı istiyor gibiydi.o kadar şey kokuyor diyip yemiyorum şimdi durmuş balık istiyorum.ey hamilelik daha nelere kadirsin hatta akşam eşime iş dönüşü markete uğrayıp almasını isteyecektim.ama yazdığınızı okuyunca vazgeçtim.sabah bir de canım ne çekti kızlar annem mercimek çorbası yapardı biz de yarım ekmeği bir güzel çorbaya batırır,sokağa koşar hem oynar hem o ekmeği yerdik.canım ondan çekti sanki

bende aldım almadan araştırmıştım lierac herkesin memnun olduğu bir kremdi.hem içinde zararlı bir madde yok bende onu aldım
3 .aydan itibaren onu kullanacam

Valla canım benimde kuzenimin eşi zayıf bir kızdı. Doğum yaptı o kadar kilolu ki şuan anlatamam. Onu gördükçe korkuyorum. Benim boyum 1,75 şuan hala zayıfım ama sonuçta kilo aldım

Allah iyiliğini versin canım 1,75 boya kilo aldım diye mi korkuyorsun.sen 15 kg daha alsan en fazla balık etli olursun. doğumdan sonra da bir kısmı gider zaten normal kg aralıklarında olursun.ah ah senin yerinde olmak vardı şimdi.benim gibi arkadaşlar 4 kg dan sonra normal kg sınırını aşıp şişkoluk sınırına girmiş olacaklar

Aynen katılıyorum. En risksiz balık somon. Gönül rahatlığıyla yiyebiliriz.

ah canım benım de herdakka burnuma bıseyın kokusu gelıyor
lahmacun,zeytın,cıgkofte..
dun komsularla oturduk yemek konusuyoruz yesıl mercımek yaptım aksama sonra komsunun domateslı pılavı vardı onuda canım cektı ama yapmamıstım komsu yapıp getırmıs :)
bugun ıkeada yıyecegım ıftarı esım yok kızımla orda takılcam

Fırın tepsisine yağlı kağıt koy, limon dilimleyip, yağlı kağıda ser, üzerine somon dilimini koy. 180-200 derecede üstü hafif kızarana kadar pişsin. Sonra afiyetle ye.

Su içme tekniklerinden biri saat başı bir bardak su içmek.. Telefonunuza alarm kurun her saat üşenmeyip, bir dikişte için.
İkinci seçenek de yanınızda şişe su bulundurmak.
Suyun tadı sıkıcı geliyorsa, içine dilim limon, bir iki parça salatalık ya da bir iki parça meyve atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fırın tepsisine yağlı kağıt koy, limon dilimleyip, yağlı kağıda ser, üzerine somon dilimini koy. 180-200 derecede üstü hafif kızarana kadar pişsin. Sonra afiyetle ye.

fırınım patlamayaydı iyiydi
neyse ablam yakın ondan alayım fırını somonu nasıl hazırlasam iyi olur yani sos falan yapıyomusun

Olsunnn ben balık etli bile olmak istemiyorum bi tek göbüşüm olsun

Ehjrb canin hic sikilmasin benim normalde 9+4olmam gerekirken 8+0 bugun.gec dollenme.bizde gec dogururuz.takma kafana:))

fırınım patlamayaydı iyiydi
neyse ablam yakın ondan alayım fırını somonu nasıl hazırlasam iyi olur yani sos falan yapıyomusun

Yok direkt sudan geçirip limonların üzerine koyuyorum. Tuza gerek yok. Belki karabiber, o kadar.
Çok lezzetli oluyor. Üstelik diğer balıklar gibi de kokmuyor.
Yalnız limon önemli çünkü eğer limonsuz yaparsan; hem kağıda yapışabiliyor hem de çok yağ salıp, ağır bir tadı oluyor.

balıklardan çipura,palamut,somon tavsiye etmişler.çipuranın buğulamasını çok severim acaba yiyebilir miyim ki acaba Eminönünde bulabilir miyim ki :44:

Palamut kışın var ama çipuranın zamanını hiç bilmiyorum ki.
Ben hala somon taraftarıyım.
Hem işi hiç yok gibi bir şey.
Hem kokusu diğer balıklara göre çok az.

Olsunnn ben balık etli bile olmak istemiyorum bi tek göbüşüm olsun

sırf göbüşün olsun istiyorsan ne yapıyor muşuzz?:26:

1-Asla hamur işi şeyler yemiyormuşuuzzz,önümüz bayram baklava börek kesin olacak.belki yarım ya da bir dilim bayramın hatrına yiyormuşuzzz çünküü bebişimize hiiiç faydası olmayan bu yiyecekler biz de bıngıl bıngıl kiloluk et oluyormuuuşşş
2-proteince zengin yiyecekler tüketiyormuşuuzzz.haftada 2 kere somon,palamut yada çipura yiyormuşuuz
3-sebze ve meyve tüketmeyi de unutmuyormuşuz
4-çay,kahve,kola,sigara,konsantre içecekler ve konservelerden de uzak duruyormuşuuzz
5-bol bol sıvı tüketiyormuşuz.özellikle su

o zaman doğumdan sonra aaaa ne güzel hiç kilon yok diyenlerin hayran bakışlarından nazar değmesin diy annemiz bize nazar duası okurkeeennn bebişlerimiize de göğüslerimizde duracak yer bulamayıp akan bol vitaminli sütümüzle besleyip hem sağlıklı hem de zeki bebişler büyütüyormuşuzz

yazı da anlatılmak istenen neymişşşş hamilelikte beslenme çok önemli hem anne hem bebeği için

h

ayyy bir de beğenmez yarabbim hadi Allah gönlünden geçeni versin bakalım

balıklardan çipura,palamut,somon tavsiye etmişler.çipuranın buğulamasını çok severim acaba yiyebilir miyim ki acaba Eminönünde bulabilir miyim ki :44:

cnm somon baligi haftada yada 10 gunde bir 1 porsiyon o da yaklasik 100-150 grama tekabul eder...
somon baligi yagli balik yani dip baligi icinde agir metal barindirabilir. ama omega-3 bakimindan zengin.
bu sebeple mumkunse kenarlari yenmeden sadece ic pembe kismini ye. 1 porsiyondan fazla degil ama...
diger saydilarinizda sIkinti yok... onlar yagsiz baliklar. o sebeple tehlikeli degilller.
bizim ulkemizde denizlerde metal olcumu yapilmadigi icin fazlasi tavsiye edilmiyor yemek icin.

vallahi zorlamaya çalışıyorum ama gitmiyor sanki daha çok midemi bulandırıyor içmem gerektğini biliyorum ama gitmiyor.idrarımda koyulaştı canım

canim doktoruna sormadan icme ilac falan
herkesin vücut fonsiyonlari farkli.baskasina dokunmaz sana dokunur.önce doktoruna danis.
doğru söylüyorsun canım yarın sırf bu mide için gideceğim .aslında ilaç içmek istemiyorum ama dayanamıyorum

canım çok teşekkürederim tavsiyelerin için inan gün boyu araştırıyorum dediklerini uygulamaya çalışıyorum.sabahları sahurda ballı tarçınlı süt içiyorum acı severdim acıyı bıraktım,çorbalarada 1 damla limon sıkıyorum zarar verir diye benimde mide problemliydi zaten.duaların içinde allah razı olsun canım inşallah rabbim verir şifasını

canım içmeye çalışıyorum ama gitmiyor valla içiyim diye alıyorum şişeyi elime 2,3 yudum anca içebiliyorum yaaa.allahımın bugünkü gününe şükür beterinden korusun rabbim.inşallah bana ve benim gibilere şifa verir allahım

Son düzenleme:
Palamut kışın var ama çipuranın zamanını hiç bilmiyorum ki.
Ben hala somon taraftarıyım.
Hem işi hiç yok gibi bir şey.
Hem kokusu diğer balıklara göre çok az.

somon en ağır kokan balık bana göre bir de nerde okumuştum ya hatırlmaıyorum ama ilk dönemde somon yemeyin demişti, saklanma koşullarından dolayıydı galiba, bilemiyorum tabi ne kadar doğru

tabi bir de işin acı gerçekleri var.okuyup anlamak güzel de bir de uygulamak var.daha su içemezkeeennn
inş. güzel olacak güzel olacak hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…