aldımmm evettttt58 kiloydum 60,8 olmuşum
kizlarr simdi doktordan geldim cok sukur duyduk biz de kalp atislarini ama burda pit pit diye yazdiginiz icin ben de boyle narin bi ses bekliyorum doktor sesi bi acti güm pata güm pata resmen ortaligi inletti hahaha ayy nasil guldum :))) bu ses bundan mi cikio dedim
allahim isteyen herkese hayirlisiyla bi an once nasip etsin insallah
ben ilk hamileliğimde 8. ayıma kadar hep bebe yağı sürdüm hiç çatlama olmadı sonra bıraktım sürmeyi son ayda çatladı ama çok az üstelik hem memleketimin havası kuru idi hem de ben 23 kilo almıştım ve karnım ikiz bebeğim varmış gibi kocamandı yani bebe yağı bana iyi geldi keşke son ayda da bırakmasaydım ama yine de bilemem belki ciltle alakalı bir şeydir çünkü biz 6 kardeşiz ve annemde bir tane çatlak yok
oyy maaşallah :) iştahın açık ne güzel canım ya, bende herşeyi yiyorum valla ama almadım henüz kilo
canım seninki kaç haftalıktı
kızlar artık yavaş yavaş şişmeye başlayacağız,çatlak kremleri araştırıyor musunuz? :26:
mustella kreme çok rastladım internette.ama memnun olan da var olmayanda
Locherber çatlak kremi
ve doğal içerikli ve ucuz fiyatı,memnuniyet derecesi de iyi olan kakao yağlı Palmer's gerginliği önleyici krem ve losyon arasında bir tercih yapacağım.Ama muhtemelen bu son dediğim olacak gibi.tabi kokulara karşı hassas olmam acaba kremi sürme olayımı devamlı kılar mı şüphem var :44:
doğum sonrası için de toplayıcı külot ve korse düşünüyorum.çevrenizde kullanan oldu mu korse?
canım bir sakıncası olmazmı ya doktor vermeden ilaç almayada korkuyorum ama mide ağrısından ve yanmasından duramıyorum bende üçü bir arada valla ağrı yanma bulantı.su bile içemiyorum düşünün.günde 3 bardak içersem anca yani afedersiniz su tüketmediğimden sanırım akıntımda koyu sarı oluyor korkuyorum
kızlar artık yavaş yavaş şişmeye başlayacağız,çatlak kremleri araştırıyor musunuz? :26:
mustella kreme çok rastladım internette.ama memnun olan da var olmayanda
Locherber çatlak kremi
ve doğal içerikli ve ucuz fiyatı,memnuniyet derecesi de iyi olan kakao yağlı Palmer's gerginliği önleyici krem ve losyon arasında bir tercih yapacağım.Ama muhtemelen bu son dediğim olacak gibi.tabi kokulara karşı hassas olmam acaba kremi sürme olayımı devamlı kılar mı şüphem var :44:
doğum sonrası için de toplayıcı külot ve korse düşünüyorum.çevrenizde kullanan oldu mu korse?
Aldımmm evettttt58 kiloydum 60,8 olmuşum
gunaydın kızlar herkesler ıyıdır ınsallah
ben dun oruc tutmamıstım bugun yıne tutuyorum
şu anda zor olmuuormu oruc tutmak? Günlük alman gereken su yokmu? bebisini susuz birakmayasin.
canım bir sakıncası olmazmı ya doktor vermeden ilaç almayada korkuyorum ama mide ağrısından ve yanmasından duramıyorum bende üçü bir arada valla ağrı yanma bulantı.su bile içemiyorum düşünün.günde 3 bardak içersem anca yani afedersiniz su tüketmediğimden sanırım akıntımda koyu sarı oluyor korkuyorum
protein ağırlıklı beslenirseniz çok kilo almazsınız hemde bebişleriniz iyi beslenir hamur işi yemeyin sadece size yararcanım boyun kaç? ah evlendiğimde 53-54 kg dum o zaman hamile kalsaydım 10 kg alsam bile normal kg sınırlarımda olacaktım.ama sonra 60-61 kg ya çıktımhatta 62 leri geçip 63 ü de zorlamıştım güya kilo verecektim.şuan kilom 61,2.kilo almaktan da korkuyorum :18: arkadaşımın haziran da doğum yaptı 20 kg almıştı nasıl verecem diyordu :18: eşimin iş yerindeki bayan her ay çikolataya 800 tl veriyordum o kadar çok yiyordum ki demiş.29 kg almış :18: bebekte normal kiloda doğmuş.eltim evlenir evlenmez hamile kaldı 44 kg filandı.sadece top gibi göbeği vardı.o da doğumla gitti yine aynı kiloda.acaba biz ne olacağız :18::18: şu bulantılarım gitsin de diyetisyene gideceğiz.bana beslenme programı çıkarsın.şuan bir şey yiyemediğimden korkmuyorum zaten.
kızlar merhaba tekrar yeni doktordan geldim bebeğimin kalp atışını duyduk maşallah doktor iyi dedi.ama kafama birşey takıldı.doktor tam 6 haftalık dedi bende dedim ki bügün aslında 7 haftası bitiyor doktor dediki geç döllenmiş olabilir dedi.sizde de oldumu böyle birşey kafama takıldı.öğleden sonra testlerimi almaya gidecem.soda içebilir miyim dedim sorun yok içebilirsin dedi ton balığını sordum bende hamileliğim de kullandım sorun yok dedi. ya canım sıkıldı....
canım dun oruc degıldım ve bır bardak suyla aksam ettım
hıc su ıcen bı tıp degılım zaten
ama sahurda 6 bardak ıctım oruc tutcam dıyeoruc daha yararlı bana
Ben çatlak için Bio Oil kullanmaya karar verdim.
Çatlak için 4. aydan itibaren kullanmaya başlabilirmişiz.
Hamile arkadaşlarım da kullanıp, memnun kaldılar.
protein ağırlıklı beslenirseniz çok kilo almazsınız hemde bebişleriniz iyi beslenir hamur işi yemeyin sadece size yarargece acıktığınızda salataık domates yiyip yatın ekmeğe sarılmayın. kuruyemiş yiyin hem bebeişe faydalı hem iştahı kapatır. meyve bol bol yiyin poalı özellikle. bunları diyetisyen komşumuz söyledi
canım boyun kaç? ah evlendiğimde 53-54 kg dum o zaman hamile kalsaydım 10 kg alsam bile normal kg sınırlarımda olacaktım.ama sonra 60-61 kg ya çıktımhatta 62 leri geçip 63 ü de zorlamıştım güya kilo verecektim.şuan kilom 61,2.kilo almaktan da korkuyorum :18: arkadaşımın haziran da doğum yaptı 20 kg almıştı nasıl verecem diyordu :18: eşimin iş yerindeki bayan her ay çikolataya 800 tl veriyordum o kadar çok yiyordum ki demiş.29 kg almış :18: bebekte normal kiloda doğmuş.eltim evlenir evlenmez hamile kaldı 44 kg filandı.sadece top gibi göbeği vardı.o da doğumla gitti yine aynı kiloda.acaba biz ne olacağız :18::18: şu bulantılarım gitsin de diyetisyene gideceğiz.bana beslenme programı çıkarsın.şuan bir şey yiyemediğimden korkmuyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?