2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ton balık konserve balık, aman haaa, konserve ürünlerini kesinlikle önermiyor uzmanlar

Evettt çok güzel anlatmışsın Uygulasak çok iyi olurrr
tabi bir de işin acı gerçekleri var.okuyup anlamak güzel de bir de uygulamak var.daha su içemezkeeennn
inş. güzel olacak güzel olacak hepimiz için...

Canım suyu nasıl içemiyorsunuz yaa ? Ben iş saatleri içerisinde 3 litre su içiyorum eve gidince sayamıyorum bardakları. Gece yatmadan da 1 litreye yakın içiyorum yani. Su içmeden duramam. Canım sıkıldıkça su içerim

ayyy bir de beğenmez yarabbim hadi Allah gönlünden geçeni versin bakalım

ne bilim canım yaa kız evlat sanki daha vefalı geliyor.annesinin derttaşı,evlense de gerisini unutmayan şefkatli bir varlık sanki.erkek çocuğu daha sakin,ancak babayla vakit geçirince mutlu olur ve daha özgür bir varlık gibi geliyor.kızımla çarşıya çıksam onun zamanında neler satılır bilemem de bir fikir de bulunuruz karşılıklı mutlu mutlu oğlumla çarşıya çıksam anne neyi beğendiysen onu al der sıyrılır işin içinden

şaka bir yana töbe Yarabbim Allah'ın gücüne gidecek vereceği neyse o benim için hayırlıki onu verecek ama ben kendimce istekte bulunuyorum :18:
Rabbim anne baba kıymeti bilen,dost,arkadaş,insan kıymeti bilen,edepli,ahlaklı,hayırlı,eli ayağı düzgün,aklı yerinde,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.amin

ben de acayip bir göbüş çıktı arkadaşlar, öyle böyle değil yarabbim, göbeğim midemle birleşti sanki kilo almadım ama genişledim sanki yaaafff

ben de acayip bir göbüş çıktı arkadaşlar, öyle böyle değil yarabbim, göbeğim midemle birleşti sanki kilo almadım ama genişledim sanki yaaafff

bende de........................
kimse bebeği bilmiyor
ablam hamile diğer ablamı aramış
sanki hamile olan ben değil de sadem öyle bir göbüşü var ki diyo
bilmiyo ki sadem de hamile

selam kızlarrrrrr
bugün beşte ilk doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır

kız erkek tabi ki farketmez, hep hayırlı ve sağlıklı bir evlat diledim, rabbim bana ne verirse bilirim ki en hayırlısı budur. gönülden geçirmek başka bir şey tabi, bir kızım var, şimdi bir oğlum olmasını çok isterim, ama iki kızım olsa da çok sevinirim,ben senin ne demek istediğini anlıyorum, Allah herkesin gönlünden geçeni versin.

İlk trimesterda yenmesi gerekenler;
1- Ispanak; folic acid
2- Mercimek; protein
3- Turunçgiller; folic acid
4- Fındık, fıstık, ceviz, badem; omega 3
5- Peynir; kalsiyum ve protein (Pastörize olmayan ürünler yasak)
6- Kuşkonmaz; D vitamini
7- Yumurta; protein, kalsiyum, D vitamini (İyi pişmiş olmalı)
8- Brokoli; demir
9- Fasulye, nohut; protein
10- Yoğurt ; kalsiyum, D vitamini
11- Bamya; folic acid
12- Tavuk; demir ve protein (Fakat Türkiye'de doğal, serbest dolaşan tavuk bulmak neredeyse imkansız olduğu için bunu seçeneği atlamanızı öneririm.)
13- Somon; protein, omega 3, D vitamini
14- Kırmızı et; protein, demir (İyi pişmiş olmalı)

canım inan bana ben de çok içerdim.evde bir ben bir çiçekler çok su içiyordu açken bile su içsem doyuyordum öyle yani.yolda sürekli su içerim.daha yemeğe başlamadan iki büyük bardak su içerdim.ama şimdi bilmiyorum tiksindim yaaa

anaaa sudan mı tiksindinn olabilirr hamile gacılarız her şeyden tiksinebilirizz. İnşallah bir an önce geçerr

alemsssiinn yaa öldüm gülmekten :)

selam kızlarrrrrr
bugün beşte ilk doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır

ay canım seninle aynı günmüş sat.ımız
umarım çok güzel şeyler duyarsın
dönünce haber ver olurmu bende yarın gitçem doktora

canım paylaşımın harika peynir pastörize olacak öyle mi? bir de kuşkonmaz hiç denemedim tadı neye benziyor acaba :26:

canım paylaşımın harika peynir pastörize olacak öyle mi? bir de kuşkonmaz hiç denemedim tadı neye benziyor acaba :26:

Tabi tabi, peynir çeşitleri, yoğurt ve süt kesinlikle pastörize olmak zorunda.
Bir de light ürünler yasak.

Kuşkonmaz tat olarak biraz yeşil bibere benziyor.
Tek başına hafif yağlayıp tuzlayıp, sıra sıra dizip, fırında pişiriliyor ama tek başına yemek insanın içini bayıyor.
Yani bunu ana yemeğin yanına garnitür olarak düşünmek lazım.

sonumuz hastane oldu dün serumumuzu yedik rahatladık şükür
canım bende de var o sorun ama karnımın büyümesi falan değil sebep hiç bir şey giymek istemiyorum her şey sıkıyor sanki en geniş kıyafet bile daralıyorum resmen psikolojik mi acaba
patlayacak hissi yaratıyor nedense bende pantolonlar düğmem açık geziyorum daha bu kaadar erkenden de hamile pantolonu alınmaz ki yaf
evet geneli öyle sormadan söylemiyor nedense kaç haftalık olduğunu bile ben sorup öğrendim dün normal gidiyormuşuz teyzeleri biz sata göre gidiyoruz inşallah haftaya duyarız kalbi de çifte bayram yaparız

Kızlar peki hamile gibi hissediyor musunuz?
Yani bulantı, uyku filan dışında..
Fiziksel olarak yani, içeride bir şeyler oluyor mu?
Acaba ne zaman karnımızın içinde olduğunu hissederiz?

Son düzenleme:

Canım ben doktorumla konuştum renni duo ilacını. 12 hafta bitmeden ilaç kullanımını pek tavsiye etmiyoruz ama kar- zarar oranınada bakıyoruz dedi. Gebenin kullanması gerekiyorsa bazı ilaçları mecburen veriyoruz dedi. Benimde çok ağrım olduğu için ve mide problemleri de bildiği için çok sıkıntıya düştüğünde içebilirsin dedi. 12 hafta olayına dikkat etmek daha önemli tabi ama ben dayanamıyorum bazen. Sende doktoruna danış. İnşallah senin doğal yollarla geçer sıkıntıların.

Canım ben doktorumla konuştum renni duo ilacını. 12 hafta bitmeden ilaç kullanımını pek tavsiye etmiyoruz ama kar- zarar oranınada bakıyoruz dedi. Gebenin kullanması gerekiyorsa bazı ilaçları mecburen veriyoruz dedi. Benimde çok ağrım olduğu için ve mide problemleri de bildiği için çok sıkıntıya düştüğünde içebilirsin dedi. 12 hafta olayına dikkat etmek daha önemli tabi ama ben dayanamıyorum bazen. Sende doktoruna danış. İnşallah senin doğal yollarla geçer sıkıntıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…