2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Hamilelikte renni duo içilebiliyor. Onu al iç istersen. Birde simit sakın yeme bir daha (susamı mahvediyor onun), bende dün canım çektiği için simit yeme gafletinde bulundum, sabaha kadar midemin ağrısından uyuyamadım. Benim mide problemlerim hep vardı, gebelikle de artıyor tabi. Eşimi gece yarısı eczaneye yolladım, rennie duo aldırdım, içtim ve rahatladım. Mide ekşimesi,yanmaya birebir.

ya kıslar cumartesi uzuyoda uzuyo gelmiyo.doktora gidicez.sat'a göre 6+4 oluyoruz duyulur mu sizce karındaaannnn?çatlıcam valla meraktan yaa:18:

batlarimiz aynigibi seninle ..bizi de cumartesi cagirdi doktorumuz. insallah sagliklidir ve kalp atislarini duyabilirz

Moralini bozma hiç. benim 5.haftada kanamam olmuştu. Ultrasonda hep kanama odakları görüyordu doktorum. Crinone jel kullanıyordum ben kanamadan sonra progestan iğneye geçtim, 9. haftama geldim hala iğne oluyorum. Çünkü ara ara siyah noktacıklar gene geliyor. Pzt kontrolüm vardı, kanama odağım azalmakla beraber hala vardı. Ama bebişim iyi çok şükür, önemli olan kalp atışları ve gelişimi,sıkma canını. Bol bol dinlen, fazla yorma kendini. Birde ultrasondaki haftaya ilk başlarda hiç takma, çünkü benim,9 haftama kadar hep 4 gün geriden geliyordu ultrason ölçümü. Bol bol su içmeyide ihmal etme.

Günaydın anne ve anne adayları nasılsınız...2 gündür şükür bulantım yok rahatım sadece midemde bir şişkinlik var o kadar....
İnşallah bitmiştir bulantı olayım :))

canım bir sakıncası olmazmı ya doktor vermeden ilaç almayada korkuyorum ama mide ağrısından ve yanmasından duramıyorum bende üçü bir arada valla ağrı yanma bulantı.su bile içemiyorum düşünün.günde 3 bardak içersem anca yani afedersiniz su tüketmediğimden sanırım akıntımda koyu sarı oluyor korkuyorum

kızlar artık yavaş yavaş şişmeye başlayacağız,çatlak kremleri araştırıyor musunuz? :26:

mustella kreme çok rastladım internette.ama memnun olan da var olmayanda
Locherber çatlak kremi
ve doğal içerikli ve ucuz fiyatı,memnuniyet derecesi de iyi olan kakao yağlı Palmer's gerginliği önleyici krem ve losyon arasında bir tercih yapacağım.Ama muhtemelen bu son dediğim olacak gibi.tabi kokulara karşı hassas olmam acaba kremi sürme olayımı devamlı kılar mı şüphem var :44:

doğum sonrası için de toplayıcı külot ve korse düşünüyorum.çevrenizde kullanan oldu mu korse?

ben kızımda badem yagı kullandım ama catladım
bıkere catlayınca ıkıncıde yıne catlanıyormu acaba?????

Ayyy şişmek deme ya çok korkuyorum O kadar çok acıkıyorum ki yediğimin haddi hesabı yok. 3 kilo aldım bile. O yüzden artık korkmaya başladım. Ben krem felan kullanmak istemiyorum ama bitkisel yağlardan kullanmayı düşünüyorum cnm

kız daha 6 haftalık hamilesin ve 3 kilomu aldın vay anam vay babam :)

Kizlarr simdi doktordan geldim cok sukur duyduk biz de kalp atislarini ama burda pit pit diye yazdiginiz icin ben de boyle narin bi ses bekliyorum doktor sesi bi acti güm pata güm pata resmen ortaligi inletti hahaha ayy nasil guldum :))) bu ses bundan mi cikio dedim
Allahim isteyen herkese hayirlisiyla bi an once nasip etsin insallah

ya bende korkuyorum cok kılo almaktan ve canım sıkılıyor bu aralar hamılelık bunalımına gırdım galıba
rabbıme cok sukur elbette ama bunalıyorum

ben ilk hamileliğimde 8. ayıma kadar hep bebe yağı sürdüm hiç çatlama olmadı sonra bıraktım sürmeyi son ayda çatladı ama çok az üstelik hem memleketimin havası kuru idi hem de ben 23 kilo almıştım ve karnım ikiz bebeğim varmış gibi kocamandı yani bebe yağı bana iyi geldi keşke son ayda da bırakmasaydım ama yine de bilemem belki ciltle alakalı bir şeydir çünkü biz 6 kardeşiz ve annemde bir tane çatlak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…