bugün doktora bulantı için gaviscon yazmasını söyledim.buradan bir arkadaş önermişti bulantı için.ama genelde reflü şikayeti gibi yanmalara iyiymiş kardeşime ve arkadaşıma sordum öyle dediler.ve 6 aylıkken yazmaya başlıyor doktor demişlerdi.doktor bulantı için bir şey söylemeyince ben de yazdırdım işte.şuan var yaaaaa bulantıyı geçtim midem cayır cayır yanıyor sankimidemden yemek borumdan yukarı bir alev topu içindeyim
sabahtan beri sadece iki tane simit yedim.1,5 lt kadar su içtim canım bir şey istemiyor hala :44:
ya kıslar cumartesi uzuyoda uzuyo gelmiyo.doktora gidicez.sat'a göre 6+4 oluyoruz duyulur mu sizce karındaaannnn?çatlıcam valla meraktan yaa:18:
merhaba arkadaşlar ben de bugün lekem oldu doktora gittim muayenede biraz kanama var göründü progestan artırıldı bebeğim bugün 7+1 olması gerekiyordu ama doktorum 6 haftalık dedi gün de söylemedi acil gittiğim için şoktaydım sormayı unuttum zaten.kalp atışlarını duydum inşallah sağlıklıdır ve arayı kapatır tecrübeli anneler varsa belki ban ayazacakları olur içim ferahlar biraz ama dileğim hayırlısı olması sağlıklı olması tek dileğim
keseyi 6hafta bittiğinde gördüm, kalp atışını ise 8 hafta bittiğinde duyabildim, sakin ol, bol dua et, stresin sana da bebeğine de faydası yok, acele karar verme bence
Nekadar sessiz burası bugün??
Nerdesiniz kızçeler
Hamilelikte renni duo içilebiliyor. Onu al iç istersen. Birde simit sakın yeme bir daha (susamı mahvediyor onun), bende dün canım çektiği için simit yeme gafletinde bulundum, sabaha kadar midemin ağrısından uyuyamadım. Benim mide problemlerim hep vardı, gebelikle de artıyor tabi. Eşimi gece yarısı eczaneye yolladım, rennie duo aldırdım, içtim ve rahatladım. Mide ekşimesi,yanmaya birebir.
Ben beklicem mecbur.canim ama bir aklimda eski doktoruna git diyor muallaktayim ne yapsam diye .
kızlar artık yavaş yavaş şişmeye başlayacağız,çatlak kremleri araştırıyor musunuz? :26:
mustella kreme çok rastladım internette.ama memnun olan da var olmayanda
Locherber çatlak kremi
ve doğal içerikli ve ucuz fiyatı,memnuniyet derecesi de iyi olan kakao yağlı Palmer's gerginliği önleyici krem ve losyon arasında bir tercih yapacağım.Ama muhtemelen bu son dediğim olacak gibi.tabi kokulara karşı hassas olmam acaba kremi sürme olayımı devamlı kılar mı şüphem var :44:
doğum sonrası için de toplayıcı külot ve korse düşünüyorum.çevrenizde kullanan oldu mu korse?
kızlar artık yavaş yavaş şişmeye başlayacağız,çatlak kremleri araştırıyor musunuz? :26:
mustella kreme çok rastladım internette.ama memnun olan da var olmayanda
Locherber çatlak kremi
ve doğal içerikli ve ucuz fiyatı,memnuniyet derecesi de iyi olan kakao yağlı Palmer's gerginliği önleyici krem ve losyon arasında bir tercih yapacağım.Ama muhtemelen bu son dediğim olacak gibi.tabi kokulara karşı hassas olmam acaba kremi sürme olayımı devamlı kılar mı şüphem var :44:
doğum sonrası için de toplayıcı külot ve korse düşünüyorum.çevrenizde kullanan oldu mu korse?
Ayyy şişmek deme ya çok korkuyorumO kadar çok acıkıyorum ki yediğimin haddi hesabı yok. 3 kilo aldım bile. O yüzden artık korkmaya başladım. Ben krem felan kullanmak istemiyorum ama bitkisel yağlardan kullanmayı düşünüyorum cnm
kız daha 6 haftalık hamilesin ve 3 kilomu aldın vay anam vay babam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?