hadi bakalım güzel haberlerle gel.sat ın kaç canım yanı kaç haftalıksın tamm??
Kızlar peki hamile gibi hissediyor musunuz?
Yani bulantı, uyku filan dışında..
Fiziksel olarak yani, içeride bir şeyler oluyor mu?
Acaba ne zaman karnımızın içinde olduğunu hissederiz?
ben hiç hamile gibi hissetmiyorum o kadar unutuyorum ki bazen işte koştururmuşum
geçenlerde dolmuşa yetişmek için koştum
bi tek sofrayı toplarken aklıma geliyor tepsiyi kaldırmamak için sanırım bilinç altım yapıyor bunu
eşime bu çok ağır oldu sen götür bunu diyorum
bi de acıkınça aklıma geliyo
yani hissetmeyi geçtim aklıma bile gelmiyo nerdeyse
ben hiç hamile gibi hissetmiyorum o kadar unutuyorum ki bazen işte koştururmuşum
bi tek sofrayı toplarken aklıma geliyor tepsiyi kaldırmamak için sanırım bilinç altım yapıyor bunu
ben mi çok pimpirikliyim acaba yaa otobüsü kaçırdığımı göre göre koşmuyorum bennnnn
ben mi çok pimpirikliyim acaba yaa otobüsü kaçırdığımı göre göre koşmuyorum bennnnn
Haha aynı taktik bende de var.
Masa toplarken tepsiye dolduruyorum her şeyi.
Sonra da "bu çok ağır ben taşımayayım" diyorum.
Kaçıncı haftadasın sen? Sat kaç?
Ehjrb canin hic sikilmasin benim normalde 9+4olmam gerekirken 8+0 bugun.gec dollenme.bizde gec dogururuz.takma kafana:))
Kızlar selam nasılsınz bnm canım hiç birşey yemek istemior sütü bile zor içiyorum
asıl ben pimpirikliyim.öğretmen olduğum için şimdi evdeyim korkumdan dışarıya çıkıp otobüse binmiyorum.ama dün artık sıkıntıdan patladım ve bindim otobüse çarşıya gittima ma nasıl gittim yani.her kasisten geçişte pişman oldum.çarşıda yürürken biri bana çarpçak,düşçem diye canım çıktı yani. :18:ben daha eylüle kadar evden çıkmam
valla cnm bnde de cok istahsizlik var 2 haftadir... ilk baslarda iyiydim su aralar istahsiz oldum
hergordugume burun kiviriyorum
ama bazilarinda oyle olabiliyormus.
valla bende unutuyorum gibi cunku bulanti kusma yok ... sadece istahsizlik :26:
arada karin agrisi yada sanci gibi o da belli degil nezamn oldugu ... dun cok iyiydim bugun biraz agri var gibi agrida degil ama boyle rahatsizlik hissi...
ben artık süt içemiyorum peynir ve ayranla idare ediyorumKızlar selam nasılsınz bnm canım hiç birşey yemek istemior sütü bile zor içiyorum
aaa ne güzel bişi bu android telefonlarda var mı bu program canım biliyor musun akşam hemen indireyim ay heyecan yaptımselam kıslar!akıllı telefonu olanlar için güzel bir uygulama önerim var adı "kolay hamilelik"arkadaşlar içinde haftalık bilgiler var.isterseniz kilonuzu,bel çevre ölçünüzü,bebeğin ölçüşerini ve fotograflarınızı yükleyebiliyorsunuz.hatta doktor randevularınızıda.yani ilerde böle aşama aşama göbüşünüzün nasıl büyüdüğünü görebilirsiniz,bebişinizin boyunu ve gramlarınıda :)kesinlikle öneririm.hem orda direk hangi hafta ve günde olduğunuzda takvim üzerinde gözüküyor.
Bu arada sabahları kurt gibi acıkıyorum ama yemek istemiyorum yinedeeeee!
işe yarıyor değil mi
hemde her konuda
gece üstümdeki örtünün hepsini toplamış kendi yanına yığmış
normalde kalkar o örtüyü alır sarılırdım
şimdi uyanıyorum bi bakıyorum örtü yok
eşime seslenip uyandırıyorum üstümü açmışsın diyorum kalkıyo bi güzel örtüyo devam ediyo uykusunaçok kötüyüm
8. haftanın içindeyiz sat 6 haziran
Kızlar peki hamile gibi hissediyor musunuz?
Yani bulantı, uyku filan dışında..
Fiziksel olarak yani, içeride bir şeyler oluyor mu?
Acaba ne zaman karnımızın içinde olduğunu hissederiz?
ben artık süt içemiyorum peynir ve ayranla idare ediyorum
aaa ne güzel bişi bu android telefonlarda var mı bu program canım biliyor musun akşam hemen indireyim ay heyecan yaptım
Ben yurt dışında bir hamilede görmüştüm, hani arabalar için "Dikkat bebek var" gibi yazılar var ya, kadın montunun üstüne "Dikkat bebek var" yazan yaka iğnesi takmıştı. Çok hoşuma gitmişti. Daha hamilelik göbişlerden belli değilken tam ihtiyacımız olan şey aslında o.
Çok işe yarıyor da, bu nazdan sıkılırsa diye de korkuyorum : )
Sen benden tam 1 hafta öndesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?