Canım ben doktorumla konuştum renni duo ilacını. 12 hafta bitmeden ilaç kullanımını pek tavsiye etmiyoruz ama kar- zarar oranınada bakıyoruz dedi. Gebenin kullanması gerekiyorsa bazı ilaçları mecburen veriyoruz dedi. Benimde çok ağrım olduğu için ve mide problemleri de bildiği için çok sıkıntıya düştüğünde içebilirsin dedi. 12 hafta olayına dikkat etmek daha önemli tabi ama ben dayanamıyorum bazen. Sende doktoruna danış. İnşallah senin doğal yollarla geçer sıkıntıların
Kızlar selam nasılsınz bnm canım hiç birşey yemek istemior sütü bile zor içiyorum
Cnm ya aslında yemek istiorum bebeğimi düşünüyorum ama içim almıo 1 saattir sütü bitiremedim yarın doktora sorucam burayada yazarım inş iştahımız acılır
ben hapşırırken bile kasıklarımı sıkıyorum bi teyzemiz söyledi ya da istifra ederken öğürmek rahmin kasılmasına sebep oluyormuş ya korkuyorummmkendimi uyku,bulantı,hiçbir şeyden tat alamadığım iştahsızlık,herşeyin pis kokması yüzünden hasta gibi hissediyorum.sonra hasta mıyım ki diyorum yoo hamileyim.fiziksel olarak eskiden merdivenleri bile koştura koştura çıkardım artık çıkmıyorum.otobüs,minibüs hoplaya zıplaya gidiyor karnımı tutuyorum.doktora sordum bir şey olur mu diye bir şey olmaz dedi.
ama bazen iki büklüm oturuyorum.
ya da yerimden aniden kalkıyorum,unuttuğum da oluyor hani
ayyy hemen indiriyorummmmevet evet var ben google play store'dan indirdim:)
yani bana doktor bir yorumda bulunmadi..Cnm ya aslında yemek istiorum bebeğimi düşünüyorum ama içim almıo 1 saattir sütü bitiremedim yarın doktora sorucam burayada yazarım inş iştahımız acılır
çok güzel bi uygulamaymış valla göbüş büyüyünce zaten herkes anlıyo yer veriyo vs.ama asıl şimdi ihtiyacımız var bizim buna:)
en iyi cagreyi sade seyler yemekte buldum... yogurt - patates haslama - bulgur pilavi sade -
boyle yavas yavas kasik kasik... bence su ilk haftalardan sonra vucut alisinca iyice hamislige acilicaktir mutlaka...
her bunyenin hamilelige tepkisi farkli oluyor sonucta..
bu bulantı ağrı nezaman geçer bir bilen varmı arkadaşlar yaaa
Offff midem çok kötü ağrıyo sanki çok açmışım gibi
Canım ya bişiler ye aç kalma herkeste farklı bnde hep uyumak istıyorum
Canım ya bişiler ye aç kalma herkeste farklı bnde hep uyumak istıyorum
Ama aç değilim ki :2: Of pof çokta uykum var. Bıktım geç yatıp erken kalkmaktan. Bayramdan sonra çalışmıcam artık yeter
Eskiden çalışmak mı varmış. Kocam baksınnn
tv karşısında yemek yemeyin ne kadar yediğinizi bilmezsiniz diyorlar ya.aslında bulantıyı,iştahsızlığı unutup bir şeyler yemek için bu yöntemi kullanabiliriz.ekranın karşısında 2 bardak su içtim.diğer türlü olsam ben bardağa o bana bakar ama bir türlü içmeyi içim almazdı.
ay canım hiçkimse şıp diye kesecek bir çare bilmiyor maalesef.sanki bulantısız günler çok uzakta gibi,sanki hiç güzel şeyler yemedimn,koklamadım gibi...yatağın başında,kanepede otururken yanımda,işe giderken çantamda boş poşet taşıyorum.sanki öncesinde iyi gelen şeylere de vücut alışıyor artık etkisi olmuyor gibi.eninde sonunda geçecek diyorum.3-4 ay sonra geçer diyorlar.kimisi 9 ay da çekmiş.hadi en kötüsünü düşünelim 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.sonra normaliz inş. ama inş. bu kadar da uzun sürmez.eşim naz yaptığımı düşünmeye başladı.adamın yanından öğürerek kalkıp tuvalette çıkarınca inanıyor sanki
tamam canım çok teşekkürederim.herkez sserum iyi geliyor diyor bulantıyıda ağrıyıda kesiyormu acaba....
sor canım bizide bilgilendir inşallah iyi oluruz bir an önce.bu bulantı ağrı nezaman geçer bir bilen varmı arkadaşlar yaaa
Walla bnde izne çktım 20 gün gitmicem ii oldu bnm için bn 7/25 uyuyorum başka bişi yok hiç tadım tuzum yok
ay canım hiçkimse şıp diye kesecek bir çare bilmiyor maalesef.sanki bulantısız günler çok uzakta gibi,sanki hiç güzel şeyler yemedimn,koklamadım gibi...yatağın başında,kanepede otururken yanımda,işe giderken çantamda boş poşet taşıyorum.sanki öncesinde iyi gelen şeylere de vücut alışıyor artık etkisi olmuyor gibi.eninde sonunda geçecek diyorum.3-4 ay sonra geçer diyorlar.kimisi 9 ay da çekmiş.hadi en kötüsünü düşünelim 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.sonra normaliz inş. ama inş. bu kadar da uzun sürmez.eşim naz yaptığımı düşünmeye başladı.adamın yanından öğürerek kalkıp tuvalette çıkarınca inanıyor sanki
Ben ebediyen bırakcam izin felan kar etmez
ayy benimki de aynı inanmıyor yesene deyip duruyor sinir oluyorumay canım hiçkimse şıp diye kesecek bir çare bilmiyor maalesef.sanki bulantısız günler çok uzakta gibi,sanki hiç güzel şeyler yemedimn,koklamadım gibi...yatağın başında,kanepede otururken yanımda,işe giderken çantamda boş poşet taşıyorum.sanki öncesinde iyi gelen şeylere de vücut alışıyor artık etkisi olmuyor gibi.eninde sonunda geçecek diyorum.3-4 ay sonra geçer diyorlar.kimisi 9 ay da çekmiş.hadi en kötüsünü düşünelim 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.sonra normaliz inş. ama inş. bu kadar da uzun sürmez.eşim naz yaptığımı düşünmeye başladı.adamın yanından öğürerek kalkıp tuvalette çıkarınca inanıyor sanki
kıyamam canım kendine iyi gelen bişeyler bulman lazım misal ben çıbık kemiriryorum iyi geliyor şükür gerçi anlık çözümler ama napalım buna da şükür bu arada ben geçen hafta p.tesiden beri düne kadar 300gr. almışım nasıl olduğunu anlamadım amaOffff midem çok kötü ağrıyo sanki çok açmışım gibi
bazı erkekler eşleriyle birlikte hamilelik semptomları yaşayabiliyorlarmış canım maalesef seninki de o gruptan sanırımya kızlar benim kocamdamı hamile ne:)
hamile kaldğm günden beri benim nerem ağrısa diyo benimde ağrıyo,ya midem ağrıyo diyorum diyoki aynen,çok sık idrara gdiyorum diyorum dyoki aynen,başım dönüyo halsizim diyorum diyo aynen aynen,bacaklarım ağrıyo dyo aynen
kısacası tüm gebelik belirtilerini benden çok o yaşıyo bi tuhaflaştı hamileliğimi öğrendğnden beri,naz yapıp duruyo ben ilgi bekliceme o benden ilgi bekliyo tuhaf değilmi sizcede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?