2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

tamam canım çok teşekkürederim.herkez sserum iyi geliyor diyor bulantıyıda ağrıyıda kesiyormu acaba....

Kızlar selam nasılsınz bnm canım hiç birşey yemek istemior sütü bile zor içiyorum

aynnneennn canım oruç tutamıyorum mide ağrısından ama birşey yiyip içtiğimde yok

Cnm ya aslında yemek istiorum bebeğimi düşünüyorum ama içim almıo 1 saattir sütü bitiremedim yarın doktora sorucam burayada yazarım inş iştahımız acılır

sor canım bizide bilgilendir inşallah iyi oluruz bir an önce.bu bulantı ağrı nezaman geçer bir bilen varmı arkadaşlar yaaa

ben hapşırırken bile kasıklarımı sıkıyorum bi teyzemiz söyledi ya da istifra ederken öğürmek rahmin kasılmasına sebep oluyormuş ya korkuyorummm
evet evet var ben google play store'dan indirdim:)
ayyy hemen indiriyorummmm

Cnm ya aslında yemek istiorum bebeğimi düşünüyorum ama içim almıo 1 saattir sütü bitiremedim yarın doktora sorucam burayada yazarım inş iştahımız acılır
yani bana doktor bir yorumda bulunmadi..
bende yogurt fln yiyiyorum..
aslinda ac gibiyim ama icim almiyor ... canim istemiyor zorlayinca oguruyorum...
en iyi cagreyi sade seyler yemekte buldum... yogurt - patates haslama - bulgur pilavi sade -
boyle yavas yavas kasik kasik... bence su ilk haftalardan sonra vucut alisinca iyice hamislige acilicaktir mutlaka...
her bunyenin hamilelige tepkisi farkli oluyor sonucta..

ay ne güzel eskiden olduğu gibi ürünü ilk haliyle yiyoruz,hiçbirşeyle karıştırmadan sade,yavan şekliyle.bunun hikmeti vardır kızlar

bu bulantı ağrı nezaman geçer bir bilen varmı arkadaşlar yaaa

ay canım hiçkimse şıp diye kesecek bir çare bilmiyor maalesef.sanki bulantısız günler çok uzakta gibi,sanki hiç güzel şeyler yemedimn,koklamadım gibi...yatağın başında,kanepede otururken yanımda,işe giderken çantamda boş poşet taşıyorum.sanki öncesinde iyi gelen şeylere de vücut alışıyor artık etkisi olmuyor gibi.eninde sonunda geçecek diyorum.3-4 ay sonra geçer diyorlar.kimisi 9 ay da çekmiş.hadi en kötüsünü düşünelim 2 ayı bitirdik kaldı 7 ay.sonra normaliz inş. ama inş. bu kadar da uzun sürmez.eşim naz yaptığımı düşünmeye başladı.adamın yanından öğürerek kalkıp tuvalette çıkarınca inanıyor sanki

Canım ya bişiler ye aç kalma herkeste farklı bnde hep uyumak istıyorum

Ama aç değilim ki :2: Of pof çokta uykum var. Bıktım geç yatıp erken kalkmaktan. Bayramdan sonra çalışmıcam artık yeter

Eskiden çalışmak mı varmış. Kocam baksınnn

Canım ya bişiler ye aç kalma herkeste farklı bnde hep uyumak istıyorum

tv karşısında yemek yemeyin ne kadar yediğinizi bilmezsiniz diyorlar ya.aslında bulantıyı,iştahsızlığı unutup bir şeyler yemek için bu yöntemi kullanabiliriz.ekranın karşısında 2 bardak su içtim.diğer türlü olsam ben bardağa o bana bakar ama bir türlü içmeyi içim almazdı.

Yemek yiyemeyen arkadaslar, tedirgin olmaya gerek yokmus. Ilk aylarda bebek sizden besleniyormus. Yediklerinizden degil :))
3-4 aydan sonra duzelir umarim bu sorun ....

Ama aç değilim ki :2: Of pof çokta uykum var. Bıktım geç yatıp erken kalkmaktan. Bayramdan sonra çalışmıcam artık yeter

Eskiden çalışmak mı varmış. Kocam baksınnn

Walla bnde izne çktım 20 gün gitmicem ii oldu bnm için bn 7/25 uyuyorum başka bişi yok hiç tadım tuzum yok

Haklısın aslında çk su için diolar içioruz iştahımız kapanıo aman ya napcamı şaşırıdm

Bulantıya zencefil iyi geliyormuş.
Zencefilli kurabiye yiyen biliyorum.
Taze, toz ya da kök zencefil fark etmiyor.
Farklı tarifler de deneyebilirsiniz.

ya kızlar benim kocamdamı hamile ne:)
hamile kaldğm günden beri benim nerem ağrısa diyo benimde ağrıyo,ya midem ağrıyo diyorum diyoki aynen,çok sık idrara gdiyorum diyorum dyoki aynen,başım dönüyo halsizim diyorum diyo aynen aynen,bacaklarım ağrıyo dyo aynen
kısacası tüm gebelik belirtilerini benden çok o yaşıyo bi tuhaflaştı hamileliğimi öğrendğnden beri,naz yapıp duruyo ben ilgi bekliceme o benden ilgi bekliyo tuhaf değilmi sizcede:)

ayyy inşallah 9 ay çekmeyiz kuzum yaa.ianan bende sağlıklı olduğum günleri unuttum sanki :) hastalıklı gibi geziyorum etrafta ne iş yapasım var ne yiyesim içesim var.bir an önce bitse budurum.bunada şükür diyorum sağsalim olsunlarda inşallah başka acı yaşatmasınlarda bize bunada şükür.

ayy benimki de aynı inanmıyor yesene deyip duruyor sinir oluyorum
herşey kokuyor o çok sevdiğim kolonya bile artık öğürmeme sebep oluyor yaaa
Offff midem çok kötü ağrıyo sanki çok açmışım gibi
kıyamam canım kendine iyi gelen bişeyler bulman lazım misal ben çıbık kemiriryorum iyi geliyor şükür gerçi anlık çözümler ama napalım buna da şükür bu arada ben geçen hafta p.tesiden beri düne kadar 300gr. almışım nasıl olduğunu anlamadım ama
bazı erkekler eşleriyle birlikte hamilelik semptomları yaşayabiliyorlarmış canım maalesef seninki de o gruptan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…