ya kızlar benim kocamdamı hamile ne:)
hamile kaldğm günden beri benim nerem ağrısa diyo benimde ağrıyo,ya midem ağrıyo diyorum diyoki aynen,çok sık idrara gdiyorum diyorum dyoki aynen,başım dönüyo halsizim diyorum diyo aynen aynen,bacaklarım ağrıyo dyo aynen
kısacası tüm gebelik belirtilerini benden çok o yaşıyo bi tuhaflaştı hamileliğimi öğrendğnden beri,naz yapıp duruyo ben ilgi bekliceme o benden ilgi bekliyo tuhaf değilmi sizcede:)
Bulantıya zencefil iyi geliyormuş.
Zencefilli kurabiye yiyen biliyorum.
Taze, toz ya da kök zencefil fark etmiyor.
Farklı tarifler de deneyebilirsiniz.
bazı erkekler eşleriyle birlikte hamilelik semptomları yaşayabiliyorlarmış canım maalesef seninki de o gruptan sanırım
mide bulantısında ilk denediğim şey zencefil oldu.zencefilli şeker aldım.bir gün yedim ikinci gün bulantılarım arttı.
maden suyu içiyordum.içine bir çay kaşığı toz zencefil atıp ilk gün işe yaradı ikinci gün cıks.
şuan kiler dolabın kapısını açınca zencefilin kokusunu ayırdediyorum.ve midemi bulandırıyor.
kııızzz 2 tane bebiş olacak ozman sizindaha önceden çok ilgileniyorsan şimdi ilgiyi azalttıysan naz yapıyordur sana ama tuhaf tabiki naz sahibi olması gereken sensin
:) aslında ilgisi eksilmedide işler başına kaldı heralde ondan:)
bende çalışıyorum akşam eve geldğmde ona hç iş yaptırmazdm eskiden şimdi yoruluyorum ve kendimi çok yormamak adına yardım bekliyorum her iş istememde bi tarafları ağrıyor midesi flan bulanıyo sorma gtsin:):)
kıslar walla canım çekti eve gidim hemen yapıcam şu an işteyim...
20 haziran canım
Canım ya bişiler ye aç kalma herkeste farklı bnde hep uyumak istıyorum
Herkese merhaba.güp güpler için hepinize teşekkür ederim:)Bulantı sorunu almış topiği.Bulantısız günler dilerim.arkadaşlar yakında uçak yolculuğu yapacağım.havaalanındaki güvenlik kapıları( metal dedektörlü kapılar) zararlı mıdır acaba?bu kapıların x-ray olmadığını biliyorum.ama yinede tedirginim.oradaki polislere söylesem geçmesem diye, hamile olduğumu nasıl ispatlayacağım ?
niye iş yaptırmıyorsun ya
walla ben işte koşturuyom eve gidiyom bide evde aynı tempo yardım etmese dayanamam
neden iş yaptırmıyosun ki hem alışsın yaşlılıkta gerek olur
Selam ben de 2014 Mart anne adayıyım. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri mide bulantılarından hayatım karardı. 10. haftadayım hala bir azalma yok aksine artıyor. Bir an önce bulantılarımın geçeceği günü bekliyorum
Ben doktora sormuştum. Hiç bir zararı yok çünkü çok kısa süreli bir şey demişti. Yani kapıdan geçmen 3 saniye filan sürüyor. Ama yine de ilk seçenek olarak geçmek istemiyorum diyebilirsin. İspatlamak için de yanında rapor bulundurabilirsin. Ama yurtdışı uçuşu ise, kapıdan geçmezsen, elle aranmayı tercih ediyorum demek gibi bir şey oluyor bu.
Selam ben de 2014 Mart anne adayıyım. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri mide bulantılarından hayatım karardı. 10. haftadayım hala bir azalma yok aksine artıyor. Bir an önce bulantılarımın geçeceği günü bekliyorum
aman bi işi kırk kere söylemektense kalkıp yapmak daha kolayıma geliyo o yüzden heralde canım ya
diyorum hadi evi süpür diyo yarın süpürücm söz aşkım ,yarında haftasonu yaparm söz diyo salladkça sallıyo keyfinin gelmesinide bekleyemiyorum sinirleniyorum oyzden
artık saldım umurumda deil eve gelen onun arkadaşları ve onun ailesi benim kmsem gelmiyo ailem başka şehirde şimdi evi pislik götürsede çok umurumda olmuyo kendisi düşünsün o rezil olur napiym:)
(dün akşam ısrarla arkadaşlarını davet edp duruyo ddm evin haline bakta öyle davet et.diyoki aşkım sen hastasınya anlayş gösterirler bşey olmaz nolucak:):):)adamın umurunda değil rahat yani
Duygu bende cok sikildim.otobuse binmek istemiyorum.ciksammi diye dusunuyordum.seni okuyunca En iyisi evde biraz daha oturayimasıl ben pimpirikliyim.öğretmen olduğum için şimdi evdeyim korkumdan dışarıya çıkıp otobüse binmiyorum.ama dün artık sıkıntıdan patladım ve bindim otobüse çarşıya gittima ma nasıl gittim yani.her kasisten geçişte pişman oldum.çarşıda yürürken biri bana çarpçak,düşçem diye canım çıktı yani. :18:ben daha eylüle kadar evden çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?