2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

kııızzz 2 tane bebiş olacak ozman sizin daha önceden çok ilgileniyorsan şimdi ilgiyi azalttıysan naz yapıyordur sana ama tuhaf tabiki naz sahibi olması gereken sensin

Bulantıya zencefil iyi geliyormuş.
Zencefilli kurabiye yiyen biliyorum.
Taze, toz ya da kök zencefil fark etmiyor.
Farklı tarifler de deneyebilirsiniz.

mide bulantısında ilk denediğim şey zencefil oldu.zencefilli şeker aldım.bir gün yedim ikinci gün bulantılarım arttı.
maden suyu içiyordum.içine bir çay kaşığı toz zencefil atıp ilk gün işe yaradı ikinci gün cıks.
şuan kiler dolabın kapısını açınca zencefilin kokusunu ayırdediyorum.ve midemi bulandırıyor.

Kurabiye tarifini ben bilmiyorum ama kurabiye fikri güzel olabilir belki.
Bir de mesela ben, toz zencefil sadece bal ile karıştırınca yiyebiliyorum.
Taze zencefil çok acı geliyor, taze sıkma mevye suyuna azıcık karıştırabiliyorum.
Kök zencefili de, limon elma ve çubuk tarçın ile beraber kaynatıp içebiliyorum.

Elimdeki tarifler bu kadar : )

kııızzz 2 tane bebiş olacak ozman sizin daha önceden çok ilgileniyorsan şimdi ilgiyi azalttıysan naz yapıyordur sana ama tuhaf tabiki naz sahibi olması gereken sensin

:) aslında ilgisi eksilmedide işler başına kaldı heralde ondan:)
bende çalışıyorum akşam eve geldğmde ona hç iş yaptırmazdm eskiden şimdi yoruluyorum ve kendimi çok yormamak adına yardım bekliyorum her iş istememde bi tarafları ağrıyor midesi flan bulanıyo sorma gtsin:):)

niye iş yaptırmıyorsun ya
walla ben işte koşturuyom eve gidiyom bide evde aynı tempo yardım etmese dayanamam
neden iş yaptırmıyosun ki hem alışsın yaşlılıkta gerek olur

kıslar walla canım çekti eve gidim hemen yapıcam şu an işteyim...

Herkese merhaba.güp güpler için hepinize teşekkür ederim:)Bulantı sorunu almış topiği.Bulantısız günler dilerim.arkadaşlar yakında uçak yolculuğu yapacağım.havaalanındaki güvenlik kapıları( metal dedektörlü kapılar) zararlı mıdır acaba?bu kapıların x-ray olmadığını biliyorum.ama yinede tedirginim.oradaki polislere söylesem geçmesem diye, hamile olduğumu nasıl ispatlayacağım ?

Selam ben de 2014 Mart anne adayıyım. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri mide bulantılarından hayatım karardı. 10. haftadayım hala bir azalma yok aksine artıyor. Bir an önce bulantılarımın geçeceği günü bekliyorum

Canım ya bişiler ye aç kalma herkeste farklı bnde hep uyumak istıyorum

Bende hep uyumak istiyorum , işten eve gidince bi yatıyorum, bazen yemek bile yiyemiyorum, uyumaktan. İştede yorgun geziyorum hep. Çevremdeki herkes çok yorgun gözüküyorsun, hasta mısın diyorlar, hamileliğimi bilmiyorlar. Kafamı koysam hemen uyuyacağım ama nerde, çalışınca zor işte... Mide bulantılarım ilk başta olmuştu benim, sonra kesildi. Hatta kesilince doktora gitmiştim, bir şey mi oldu acaba diye. Herkes sağlıklı bebek belirtisi diyor ya. Doktorum alakası yok, herkes de farklı belirtiler olur bak, sen de uyuyormuşsun hep dedi. Buda iyi bir belirtidir dedi bende rahatladım. Şimdi forumdaki kızların mide bulantılarından çok muzdarip olduklarını görünce halime şükrettim. İnşallah onlarında geçer bir an önce. Bulantıdansa uyku daha iyidir herhalde. Gerçi eşim artık şikayet moduna geçti, yüzünü gören, iki laf eden cennetlik diye :))

Ben doktora sormuştum. Hiç bir zararı yok çünkü çok kısa süreli bir şey demişti. Yani kapıdan geçmen 3 saniye filan sürüyor. Ama yine de ilk seçenek olarak geçmek istemiyorum diyebilirsin. İspatlamak için de yanında rapor bulundurabilirsin. Ama yurtdışı uçuşu ise, kapıdan geçmezsen, elle aranmayı tercih ediyorum demek gibi bir şey oluyor bu.

niye iş yaptırmıyorsun ya
walla ben işte koşturuyom eve gidiyom bide evde aynı tempo yardım etmese dayanamam
neden iş yaptırmıyosun ki hem alışsın yaşlılıkta gerek olur

aman bi işi kırk kere söylemektense kalkıp yapmak daha kolayıma geliyo o yüzden heralde canım ya
diyorum hadi evi süpür diyo yarın süpürücm söz aşkım ,yarında haftasonu yaparm söz diyo salladkça sallıyo keyfinin gelmesinide bekleyemiyorum sinirleniyorum oyzden
artık saldım umurumda deil eve gelen onun arkadaşları ve onun ailesi benim kmsem gelmiyo ailem başka şehirde şimdi evi pislik götürsede çok umurumda olmuyo kendisi düşünsün o rezil olur napiym:)
(dün akşam ısrarla arkadaşlarını davet edp duruyo ddm evin haline bakta öyle davet et.diyoki aşkım sen hastasınya anlayş gösterirler bşey olmaz nolucak:):):)adamın umurunda değil rahat yani

Az önce yazdığım zencefil yöntemlerini deneyebilirsin. Belki biri işe yarar.

Çok teşekkür ederim, içim rahatladı.2 gün önce doktordaydım, raporu unuttum.doktorda şu an tatilde, artık ispatlamak için ultrason fotolarını götürürmüşüm :)) bak polis amcası bu bebek dermişim :))) ilk aylar olunca endişelendim biraz.yurtiçi uçacağım.

Kraker ve beyaz leblebinin iyi geldiğini duymuştum.Bir arkadaşım yataktan kalkmadan önce , başucunda bulundurur , atıştırıp öyle kalkardı.Allah kolaylık versin.

Ayyyy söyledim patronuma bayramdan sonra çalışamıcam dedim. Hastayım çok dedim. Ama tam o sırada biri geldi yarım kaldıı

kııızz rahat değil o pismiş arkadaşım
aman hepimizin ki öyle. bişeyi 50 kere diyecen bin tane naz edecen de ancak öyle yaptıracan
benim oğlum olursa kız gibi büyütecem daha yürümeye başlar başlamaz eline bezi verecem sil çocuğum şuraları diyecem
kızım olursa da erkek gibi sözünü geçirmeyi öğretecem nasıl fikir

Duygu bende cok sikildim.otobuse binmek istemiyorum.ciksammi diye dusunuyordum.seni okuyunca En iyisi evde biraz daha oturayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…