2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Rica ederim : ) Hayırlı uçuşlar : )
Uzun uçuş olsaydı bir de şöyle bir öneri var; genel bir bilgi olarak bulunsun;
Uçus sırasında belli aralıklarla yürümek lazımmış.

ah gidip kussa ne çok güleriiiiiiiiiiiiiimmm
ay o da olur mu olur heeeee anlar seni en azındannnnnn bir daha gıkını çıkarırsa namerdim
ben zencefili normalde bile yiyemezken şimdimi yiyeceğim ay düşüncesi bile kötüüüü
fena alıştırmışssın bacım yaptır valla benimki de bişey yapmazdı şimdi ben başımı kaldıramadığımdan mütevellit herşeye koşturuyor
Oyyy benimde 22haziran ben keseyi gordum cts tekrar gidicemm.bakalim sen kalp atsini gorecek nisinnn :)) heyecanla bekliyorum yaz tamm mi?:)
kuzummm c.tesi duyabilecek misiniz kalp atışlarını duyarsanız bende salı günü duyarım inşallahhhh
arkadaşta geçen rica etti ama dr. raporu istemişler canım
10.hafta civarı bhcg tavan yaparmış ondan sonra da düşmeye başlayıp sabitlenirmiş o yüzden mide bulantının bu haftadan sonra hafiflemesi gerekiyor inşallah canım
bende aynıyım yaa durmadan uyuyasım var kaçıncı haftandasın canım

Walla bnde izne çktım 20 gün gitmicem ii oldu bnm için bn 7/25 uyuyorum başka bişi yok hiç tadım tuzum yok

ayy izin kullnamak istiyorum ben de ama bir yandan da ilerde lazım olur diye bekletiyorum ; aslında kullanacaktım ama öylece kaldı .bu yıldan 20 gün iznim duruyor.bakalım

ayy canım ya aynıyız benim eşim daha kötü ; aşeriyor

Kraker ve beyaz leblebinin iyi geldiğini duymuştum.Bir arkadaşım yataktan kalkmadan önce , başucunda bulundurur , atıştırıp öyle kalkardı.Allah kolaylık versin.
leblebi de gaz yapıyormuş diye duydum o yüzden korkuyorum
Ayyyy söyledim patronuma bayramdan sonra çalışamıcam dedim. Hastayım çok dedim. Ama tam o sırada biri geldi yarım kaldıı
kuzum az daha sıksaydın dişini bi kaç hafta sonra düzelecek bişeyin kalmayacak Allahımın izniyle
Duygu bende cok sikildim.otobuse binmek istemiyorum.ciksammi diye dusunuyordum.seni okuyunca En iyisi evde biraz daha oturayim
keşke benimde öyle bi şansım olsa yaaaa

canımcım ben cihazdan geçmek istemiyorum gebeym ddm bu cihazlarn bi zararı yok ama tabi dediler geçrmediler
avm girişlerinde flanda gebeym dedğn zaman anlayş gösteriyolar tabi gıcıklar çıkar arada belki bilinmez
ama belgeye flan gerek yok zaten elle arıyolar sorun olmaz rahat ol

ben de acayip bir göbüş çıktı arkadaşlar, öyle böyle değil yarabbim, göbeğim midemle birleşti sanki kilo almadım ama genişledim sanki yaaafff

aynı şey bendede var :26:
Kilom aynı , ama pantalonlarımın hiçbişiri olmuyor . Kalçamdan geçmiyor yayılmışım sanki

Bu arada hamile baba sendromu diye birşey varmış bayanlar

Hamilelik sendromu nedir? Belirtileri nelerdir?

Hamilelik sendromu nedir? Belirtileri nelerdir?
Eşleri hamile kalan erkeklerin kısa bir süre sonra hamilelik semptomları yasamasına “hamilelik sendromu” denir. Baba adaylarının yaklaşık yüzde 10 ile yüzde 65′inde görülür. Bu durum hamilelik sırasında her an olabileceği gibi hamileliğiniz 3. ayına yaklaşırken ya da doğum yaklaştığında ortaya çıkar.

Belirtileri nelerdir?
Hamilelik sendromunun belirtileri, anne adayının hamileliği döneminde yaşadığı şikayetlerle aynıdır. Nefes almakta güçlük çekme, hazımsızlık, karın ağrısı, karında şişkinlik, duygusal değişimler, yorgunluk, bas ağrısı, bel ağrısı, bacaklarda kramplar, kilo almak, mide bulantısı, bas dönmesi ve asermek gibi..

Kızlar benim göbişim çıktı biliyorum çok erken olmaz ama göbeğm gömleklermn düğmesini gerdiriyor baya çıktı yani
varmı göbişi çıkan?acaba çok su içiyorz ondanmı bilemiyorum ama benm baya çıktı göbiş

ay canım adam seni anlamıyor sen de onu.o da sana bakıp psikolojik olarak senin moduna girmiş,o seni sıkıştırmayı bırakmış,sen de onu sıkıştırmayı bırak.bir gün senin şikayetlerin geçince onunki de geçecek o zaman birlikte yaparsınız canım ya bugün beni çok güldürdün.Allah'ta seni hep güldürsün

Kraker ve beyaz leblebinin iyi geldiğini duymuştum.Bir arkadaşım yataktan kalkmadan önce , başucunda bulundurur , atıştırıp öyle kalkardı.Allah kolaylık versin.

Az önce yazdığım zencefil yöntemlerini deneyebilirsin. Belki biri işe yarar.

Kraker ve beyaz leblebiyi çok yedim artık onlardan da sıkıldım. Zaten benim bulantım daha çok kokularla ilgili. Her şey kötü kokuyormuş gibi geliyor burnuma. Kendi evimden tiksindim o derece. Zencefili denemedim ama artık hiçbir şeyin iyi geleceğine umudum kalmadı.

Bizim ev de gelmiş geçmiş en pis günlerini yaşıyor. Boşver sen de rahat ol. Erkekler çok rahat bu konularda sen de bırak gitsin rahatını düşün.

ay ben kendimi çekemiyorum,evde ikinci bir hamileyi de çekemem heeee

Offff midem çok kötü ağrıyo sanki çok açmışım gibi

karnın kazınıyor di mi bende de var...

benim de çıkmış canım..artık şişkinlik mi normal mi bilemiyorum..

Son düzenleme:
bir de faullerime lazer epilasyon yaptırıyordum 1 senedir.şimdi onlar da kesintiye uğrayacak.şimdiden azıcık tek tük çıktılar yaaa :44: iğneli epilasyon ve lazer epilasyona 7 ay ara veriyorum.sonra da 40 gün de öyle evden çıkamam heralde.iyice çıkacak tüyler :18:

Ben buraya belli aralıklarla bazı bilgiler yazmaya devam etmek istiyorum.
Azıcık bile aklımızda kalsa her koşulda faydası dokunur.
Daha hayırlısıyla doğuma çok zaman var ama;

Doğumdan sonra göbek bağının hemen kesilmemesi gerekiyormuş.
Doğumdan hemen sonra kesilmesinin bebekte demir eksikliğine yol açabileceği belirlenmiş.
Doğumdan sonra kalp atışlarının normal düzeye gelmesinin ardından, 2-5 dakika sonra göbek bağının kesilmesi tavsiye edililiyormuş.

Emzirme konusunda da;
Doğumdan sonra en fazla 30 dakika içinde bebeğin anneye emzirmesi için verilmesi gerekiyormuş.

Bazı hastanelerde; bebek doğduğunda mama ve şekerli su veriliyormuş. Emzirmek isteyen annelerin buna kesinlikle karşı çıkması gerekiyormuş. Şekerli su geçici olarak bebeğin şeker dengesini düzeltse de zararı faydasından çok olduğundan, siz o sırada pek kendinizde olmazsanız diye, her ihtimale karşı eşinizi konudan haberdar edin. O hemşireleri uyarsın.

maşallah canım sen kendini hamilelik,doğum,bebek büyütmeye şimdiden hazırlamaya başlamışsın.evlenmeden önce bir sürü tavsiye kitabı okumuştum.şimdi sıra bebekte.biran önce benim de başlamam lazım bir şeyler okumaya.

kızlaaarr ben dayanamadım bugün doktora gittim :) 8+4 üz bugün kafa ve vücuttan oluşuyo artık bişeye benzemeye başlamış miniminnacık kalbi pıt pıt atıyo yaa elime alıp sevesim varr saatlerdir fotografına bakıyom. boyu 2.05 cm olmuş. 6+4 te gittiğimde 7 mm ydi nasıl hızlı büyüyolar 2 hafta da 3 kat büyümüş sıpam. yerim ben onu. ben pek anlayamadım ama doktor kolunun ve bacaklarının çıkmaya başladığını söyledi. Allahım nasıl bi duygu bu yaaaaaa :) buarada 3 kez doktora gittim toplamda 3 ü de farklı. bugün gittiğim çok içime sindi çok iyi ilgilenip her şeyi bi güzel anlattı ama bu doktor bursada bense sadece 3 hafta burdayım adapazarında oturuyorum normalde bi tane içime sinen doktor bulamadım. ha bi de 11-14 hafta arası ikili test yapılcakmış haberiniz olsun canlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…