2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Evet
Çok uzun zamandır sürekli yerli yabancı kaynakları okuyorum.
Burası da sanki benim özet defterim gibi oldu

ya kızlar bu topicte benden başka miyomu olan yok mu? 2 cm bebeğim 3 cm miyomum var benim :S bugün doktor doğum esnasında çıkmaz bu dedi rahmin içinde duvara yapışmış bebeğimin kesesinin hemen üstünde duruyo doğum sonrası operasyonla alırız dedi. büyük bi ihtimal bebeğe ve sana zararı dokunmaz ama belli olmaz dedi kontrol altında tutulması gerekmiş.

arkadaslar madem okuyorsunuz
hypnobırthıng mongan yontemı dıye bı kıtap var onuda okuyun bende sıparıs verıcem
hatta ıngıltere prensesıde bu yontemle agrısız sızısız normal dogum yapmıs

Kısmetse bir kaç hafta sonra doğuracak olan arkadaşımda var.
O sezeryan olacağı için, doğumda alırız demiş doktor.
Sen doktoruna normal doğumda nasıl bir çözüm öneriyor onu sor.

istifradan boğazım tahriş oldu heralde.az önce lavaboya gitmiştim.yine çıkardım.ama çok az kan da geldi içinden ve gerçekten de kasıklarım çok zorlanıyor ya çocuğa bir şey olursa ne güzel bir şeyim yoktu.bir lavaboya gittim tüm moralim bozuldu

Istifra ederken dizini yere koyarak klozetin kenarindan destek alirsan cok kasilmiyo. Bi dene istersen :)
Benim de bigazim kotu oldu gunlerdir istifra etmekten. Kan olduguna emin misin?
Domates... vb kirmizi bisey olabilir.
Sana da gecmis olsun cok. Suanda seni eniyi anlayanlardan biri benim.

Kısmetse bir kaç hafta sonra doğuracak olan arkadaşımda var.
O sezeryan olacağı için, doğumda alırız demiş doktor.
Sen doktoruna normal doğumda nasıl bir çözüm öneriyor onu sor.

peki arkadaşının sezeryan olmasının miyomla ilgisi var mı, miyom yüzünden mi sezeryan oluyo acaba? normal doğum esnasında kendiliğinden çıkmaz dedi ama doğumda müdahaleyle alınır mı onu sormak aklıma gelmedi o anda. artık bi dahaki randevuda sorarım kesin.

canım sabahtan beri sadece çubuk kraker,şu halk ekmekçilerde satılan altın çörekten yedim bir de su içtim.zaten günlerdir domates yemiyorum ya da salçalı bir şeyler.boğazım acıyor zaten.kandı kesin bizdeki alaturka canım ya.klozet değil

senin de dediğin gibi tahriş olmuştur canım hemen bozma moralini. ayaklarının altına yastık koy uzan dinlen, aklına da kötü şeyler getirme. ikidir fark ediyorum benim minnoşum duygularımdan çok etkileniyo. moralim bozulduğunda stres yaptığım anda ikidir dikkat ediyorum kasıklarım normalden fazla ağrıyo kasılıyo. sen de olumlu düşün lütfen...

kızlar benim dünden beri göğüslerim söndü gibi :26: sizde de var mı bu durum?

Miyomla ilgisi yok, hamile kalmadan önce bile sadece sezeryan olmayı planlıyordu. Keyfi yani.

Ahh ahh bi bilsem korkuyorum.tamam haftaya duyariz. Falan dese kesin nise solese bari korkuyorum umutsuzum Allah im ins bebegim benimle. Ve. Sagliklidir

Ahh ahh bi bilsem korkuyorum.tamam haftaya duyariz. Falan dese kesin nise solese bari korkuyorum umutsuzum Allah im ins bebegim benimle. Ve. Sagliklidir(

Selam kizlar bugun iyi degilim yaa.ne bulanti ne mide ne agri.sorun hicbiri degil.sadece asiri gerginim.aglamak istyrm doyasiya.herseye aliniyorum bgun.ve hersey batiyor bugun..

ya benim şu kabuslarım ne zaman son bulacak? dün gece evde pıt pıt yürüme sesi duydum, gözlerimi açtım, bir baktım yatak odasının kapısından birisi bizi izliyor, bakıp bakıp kafasını çekiyor, birden eşime bağırdım, kalk kalk evde birisi var dedim, eşim kim o diye bağırarak yataktan fırladı, ilk işimiz kızın yattığı odaya koşmak oldu, derken kapıyı kontol ettik, evde her yeri didik didik ettik, ama tabi bir şey çıkmadı meğerse ben yine hayal görmüşüm sabaha kadar uyuyamadım, sabah kalktım bir baktım, dudağımda kocaman bir uçuk çıkmış

ayy kizlar bugun cok acayip karnim ve midem ...
biraz arastirdim tam beklenen ikinci adet donemim o sebeple rahimden kaynaklanabilirmis.
sanki adet olucakmis gibi hafif agri ve sanci gibi... her yerde dogal oldugu soyleniyor ama insan garip hissediyor. yatiyorken bile dizlerimi cekip yatiyorum ayaklarimi uzatamiyorum boyle boylu boyunca :18:

aranizda boyle olan var mi? Allahim insallah bebisimle ilgili degildir.

Kızlar meraba nasılsınız bn ıyıyım halsızlıkden gunlerdır yazamamıstım pazartesi 8+3 olcam dr a gtcm randevum war kalp atıslarını duyarım ınsallah drum bugun maıl atmıs mıneral bakımından zengın oldgundan gunde bır tane soda ıcmemın bebegım ıcın ıyı olacagını soledı sizinlede paylaşmak istedim opuorumm hepınızı allah yardımcımız olsun..

Selam kizlar bugun iyi degilim yaa.ne bulanti ne mide ne agri.sorun hicbiri degil.sadece asiri gerginim.aglamak istyrm doyasiya.herseye aliniyorum bgun.ve hersey batiyor bugun..

inan bu sadece hormonlarının suçu, kapan bir odaya ağla, iyi gelir

değildir bu ağrıyı doğurana kadar çekeceğiz malesef bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…