maşallah canım sen kendini hamilelik,doğum,bebek büyütmeye şimdiden hazırlamaya başlamışsın.evlenmeden önce bir sürü tavsiye kitabı okumuştum.şimdi sıra bebekte.biran önce benim de başlamam lazım bir şeyler okumaya.
ya kızlar bu topicte benden başka miyomu olan yok mu? 2 cm bebeğim 3 cm miyomum var benim :S bugün doktor doğum esnasında çıkmaz bu dedi rahmin içinde duvara yapışmış bebeğimin kesesinin hemen üstünde duruyodoğum sonrası operasyonla alırız dedi. büyük bi ihtimal bebeğe ve sana zararı dokunmaz ama belli olmaz dedi kontrol altında tutulması gerekmiş.
istifradan boğazım tahriş oldu heralde.az önce lavaboya gitmiştim.yine çıkardım.ama çok az kan da geldi içindenve gerçekten de kasıklarım çok zorlanıyor ya çocuğa bir şey olursa ne güzel bir şeyim yoktu.bir lavaboya gittim tüm moralim bozuldu
Kısmetse bir kaç hafta sonra doğuracak olan arkadaşımda var.
O sezeryan olacağı için, doğumda alırız demiş doktor.
Sen doktoruna normal doğumda nasıl bir çözüm öneriyor onu sor.
Istifra ederken dizini yere koyarak klozetin kenarindan destek alirsan cok kasilmiyo. Bi dene istersen :)
Benim de bigazim kotu oldu gunlerdir istifra etmekten. Kan olduguna emin misin?
Domates... vb kirmizi bisey olabilir.
Sana da gecmis olsun cok. Suanda seni eniyi anlayanlardan biri benim.
istifradan boğazım tahriş oldu heralde.az önce lavaboya gitmiştim.yine çıkardım.ama çok az kan da geldi içindenve gerçekten de kasıklarım çok zorlanıyor ya çocuğa bir şey olursa ne güzel bir şeyim yoktu.bir lavaboya gittim tüm moralim bozuldu
peki arkadaşının sezeryan olmasının miyomla ilgisi var mı, miyom yüzünden mi sezeryan oluyo acaba? normal doğum esnasında kendiliğinden çıkmaz dedi ama doğumda müdahaleyle alınır mı onu sormak aklıma gelmedi o anda. artık bi dahaki randevuda sorarım kesin.
bana müsade kızlar evet biraz dinleneyim.Allah'a emanetsiniz.
ay o da olur mu olur heeeee anlar seni en azındannnnnnbir daha gıkını çıkarırsa namerdim
ben zencefili normalde bile yiyemezken şimdimi yiyeceğim ay düşüncesi bile kötüüüü
fena alıştırmışssın bacım yaptır valla benimki de bişey yapmazdı şimdi ben başımı kaldıramadığımdan mütevellit herşeye koşturuyor
kuzummm c.tesi duyabilecek misiniz kalp atışlarını duyarsanız bende salı günü duyarım inşallahhhh
arkadaşta geçen rica etti ama dr. raporu istemişler canım
10.hafta civarı bhcg tavan yaparmış ondan sonra da düşmeye başlayıp sabitlenirmiş o yüzden mide bulantının bu haftadan sonra hafiflemesi gerekiyor inşallah canım
bende aynıyım yaa durmadan uyuyasım var kaçıncı haftandasın canım
ay o da olur mu olur heeeee anlar seni en azındannnnnnbir daha gıkını çıkarırsa namerdim
ben zencefili normalde bile yiyemezken şimdimi yiyeceğim ay düşüncesi bile kötüüüü
fena alıştırmışssın bacım yaptır valla benimki de bişey yapmazdı şimdi ben başımı kaldıramadığımdan mütevellit herşeye koşturuyor
kuzummm c.tesi duyabilecek misiniz kalp atışlarını duyarsanız bende salı günü duyarım inşallahhhh
arkadaşta geçen rica etti ama dr. raporu istemişler canım
10.hafta civarı bhcg tavan yaparmış ondan sonra da düşmeye başlayıp sabitlenirmiş o yüzden mide bulantının bu haftadan sonra hafiflemesi gerekiyor inşallah canım
bende aynıyım yaa durmadan uyuyasım var kaçıncı haftandasın canım
Selam kizlar bugun iyi degilim yaa.ne bulanti ne mide ne agri.sorun hicbiri degil.sadece asiri gerginim.aglamak istyrm doyasiya.herseye aliniyorum bgun.ve hersey batiyor bugun..
ayy kizlar bugun cok acayip karnim ve midem ...
biraz arastirdim tam beklenen ikinci adet donemim o sebeple rahimden kaynaklanabilirmis.
sanki adet olucakmis gibi hafif agri ve sanci gibi... her yerde dogal oldugu soyleniyor ama insan garip hissediyor. yatiyorken bile dizlerimi cekip yatiyorumayaklarimi uzatamiyorum boyle boylu boyunca :18:
aranizda boyle olan var mi? Allahim insallah bebisimle ilgili degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?