2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

cnm sen kendine bir kursun doktursene.... bende bir donem olmustu eskiden geceleri uyuyamazdim sicrayarak uyanirdim fln babaannem bir hoca vardi ona kursun dokturmustu... ondan sonra uykularim duzene girdi... pek oyle seylere inanmam ama insani basta psikolijik olarak rahatlatiyor. bide bazi dualar vardi... anneannem hep okurdu gece yataga girince...
bence endiselisin hamilelik fln etkiliyordur seni... bende geceleri cok sIk uyaniyorum... hep yatak odasinin kapisina bakiyorum birimi var diye
kalkip bir tur atiyorum su icip yatiyorum sonra... yada koridorda fln isigi acik birak bir sure...

canım bendede var hemde 6cm doktorm dediki korkma zararı olmaz eğer çok sancı verirse gel müdahale edelim sancı olmazsada sıkıntı yok dedi.ilaçlamı hamile kaldın klomen kullandnmı yani

kızlar mide bulantılarım yüzünden zaten doğru düzgün ne su içebiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. normalde suyu çok severim yani 3-3,5 lt içerim ama bulantılar yüzünden fazla içemiyorum bu sebeple oruç tutuyorum gayettte rahatım yalnız 3 kilo vermişim

Cnm bnde ole adet sancısı gbı oluomus drum uyardı bnı ama okadar sddtlı olmadı daha sadece dız kapaklarımdan kasgıma dgru bı agrı oluo aksamlarıbndr yrgunlukdan oluo sandım ama olması notmal herhalde cnmmm

Aklıma bir kitap daha geldi;

Çocuğum Yemek Yemiyor - Carlos Gonzales

Kızlar benim çok kuru bir cildim var ona rağmen hiç çatlağım olmadı. her gece vazelin sürüp yatmıştım yine aynısını yapıcam tavsiye ederim

Cnm bnde ole adet sancısı gbı oluomus drum uyardı bnı ama okadar sddtlı olmadı daha sadece dız kapaklarımdan kasgıma dgru bı agrı oluo aksamlarıbndr yrgunlukdan oluo sandım ama olması notmal herhalde cnmmm

evet banada soylemisti... ama ilk hamis oldugumu ogrendigimde ...
bugun yine oyle karnimda sanki adet olcakmisim gibi hissetmeye baslayinca arastirdim...
normaal oldugu yaziyor bu hafta icin... oyle cok agri yok ama rahatsizlik hissi veriyor iste :105:

slm kızlar bende 8 haftama yenı gırdım mart 12 gıbı dedı doktor umarım hepimiz saglıcakla kavusuruz bebişlerimize :)

Kızlar benim çok kuru bir cildim var ona rağmen hiç çatlağım olmadı. her gece vazelin sürüp yatmıştım yine aynısını yapıcam tavsiye ederim

Canim catlak icin gulben ergen cilek yagi ve bir kac yag daha vardi netten bak hem doğal iyi olur.ben kakoa ve susam yagi kullandim doguma kadar ama malesef catladi.aslinda genetikmis bu catlak.annem ablam hepsinin catladi.ama yinede surun siz belki en aza indirir catlagi .

Son düzenleme:

Her adet dongusunde sanci oluyor kizlar oglumdayken 4.aya kadar her adet gunumde sancilandim aklinizda olsun.dun benimde vardi belimde agri adet olacak gibi

canım bendede var hemde 6cm doktorm dediki korkma zararı olmaz eğer çok sancı verirse gel müdahale edelim sancı olmazsada sıkıntı yok dedi.ilaçlamı hamile kaldın klomen kullandnmı yani

Yok canim ilac kullanmadim normal hamile kaldim miyomu da keseyi gormeye gittigim zaman doktor soyledi yeni ogrendim yani. Insallah bi sorun cikmadan dogururuz

Merhaba,benimde mide bulantım ve tiksintim var.Hergün serum takılıyor,ayakta zor duruyorum,açlıktan midem kazınıyor ama yemek yiyemiyorum,çok zor geçiyor.sen nasıl oruç tutuyorsun merak ettim.İftar ve sahurda da birşey yiyemezsin ve miden bulanırken zorlanmıyor musun?

Canım ya ben de lazere gidiyodum 6 seanslık bir paketim vardı 4 seansım bitti yaz dolayısıyla ara vermiştik.şimdi de böyle bir durum oldu ve zaten çıkmaya başladı tüylerim ama tâbiki iyiki bu ay gitmemişim hamile olduğumu öğrenmeden 3-5 gün önce günes görmeyen bölgelere devam edecektik hayırlısı olmuş.tabi ben tüylerime kaynamaya başladım bu arada

Allah kolaylık versın cnm senın durumun cok zor benım annemde senın gıbıydı ben Allaha sukur o kadar degılım ama yıne de mıde bulantısı ve kusma belımı bukmus durumda. serum yıyenler dogumdan sonra bırden sısıyorlar genelde cnm dıkkat et mumkun oldugunca az serum taktırmaya calıs gerekırse yedıkten 5 dk snra gıt kus ama yıne de ye bebegın alsın vıtamınını serumla beslenmek durumunda kalmasın.
hadı mıdesı bulanmayan kusmayanlar oruc tutuyorlar tamam da mıde bulantısı varken nasıl oruc tutuyorlar bravo valla. ben bulantı ılacı ıcmeden duramıyorum cok fecı oldugum zamanlar ve ılacın tesırı gecınce de dırek berbat bı hale gırıyorum zaten. Allah borclarımızı kolaylıkla tutmak nasıp etsın ne dıyelım...

Alaturkada olsa diz cokmen gerekiyormus. Zor olur sanirim ama bence mutlaka diz cokmelisin.
Bi tabure alsan ondan kolunla
guc alip istifra etsen daha iyi olabilir.

bende pazartesı 8+1 de duydum pıtpıtları canım sende gorursun ınsallah cok muthıs bır duygu gumbudu gumbudu dıye bır kalp ayıyor ıcınde esım aglayacaktı nerdeyse cok duygulandık:) allah duymayan herkese bunu yasatsın ınsallah :)

Kızlar ben bebeğim için günlük tutmak istiyorum ama internette bulamadim nereden bulabilirim bilgisi olan V ar mı

Cnm moral verdın valla ınsallh bnde duyarım cok tedırgın oluorumm oladar kndımı kptrdım heyecanlndımkıı ınsallh duyarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…