ya benim şu kabuslarım ne zaman son bulacak? dün gece evde pıt pıt yürüme sesi duydum, gözlerimi açtım, bir baktım yatak odasının kapısından birisi bizi izliyor, bakıp bakıp kafasını çekiyor, birden eşime bağırdım, kalk kalk evde birisi var dedim, eşim kim o diye bağırarak yataktan fırladı, ilk işimiz kızın yattığı odaya koşmak oldu, derken kapıyı kontol ettik, evde her yeri didik didik ettik, ama tabi bir şey çıkmadımeğerse ben yine hayal görmüşüm sabaha kadar uyuyamadım, sabah kalktım bir baktım, dudağımda kocaman bir uçuk çıkmış
inan bu sadece hormonlarının suçu, kapan bir odaya ağla, iyi gelir
Ah bi yapabilsem memleketteyiz ve cok kalabalik burasi inanin kendi ailemi cekemez oldum.istanbula kendi evime gitmek yanliz kalmak istyrm.
ya kızlar bu topicte benden başka miyomu olan yok mu? 2 cm bebeğim 3 cm miyomum var benim :S bugün doktor doğum esnasında çıkmaz bu dedi rahmin içinde duvara yapışmış bebeğimin kesesinin hemen üstünde duruyodoğum sonrası operasyonla alırız dedi. büyük bi ihtimal bebeğe ve sana zararı dokunmaz ama belli olmaz dedi kontrol altında tutulması gerekmiş.
ayy kizlar bugun cok acayip karnim ve midem ...
biraz arastirdim tam beklenen ikinci adet donemim o sebeple rahimden kaynaklanabilirmis.
sanki adet olucakmis gibi hafif agri ve sanci gibi... her yerde dogal oldugu soyleniyor ama insan garip hissediyor. yatiyorken bile dizlerimi cekip yatiyorumayaklarimi uzatamiyorum boyle boylu boyunca :18:
aranizda boyle olan var mi? Allahim insallah bebisimle ilgili degildir.
Ben bir de okunması gereken kitaplar listesi yapmak istiyorum aslında.
Şimdilik tavsiyeler sonucu oluşan liste;
HypnoBirthing - Marie F. Mongan
Emzirme Sanatı - La Leche League
Mahallenin En Mutlu Bebeği - Harvey Karp
Mahallenin En Mutlu Yumurcağı - Harvey Karp
Bir de emzirme konusunda Tomris'in emzirme notları'nı çok tavsiye ederim. Yanılmıyorsam 14 bölümden oluşuyor.
kızlar artık yavaş yavaş şişmeye başlayacağız,çatlak kremleri araştırıyor musunuz? :26:
mustella kreme çok rastladım internette.ama memnun olan da var olmayanda
Locherber çatlak kremi
ve doğal içerikli ve ucuz fiyatı,memnuniyet derecesi de iyi olan kakao yağlı Palmer's gerginliği önleyici krem ve losyon arasında bir tercih yapacağım.Ama muhtemelen bu son dediğim olacak gibi.tabi kokulara karşı hassas olmam acaba kremi sürme olayımı devamlı kılar mı şüphem var :44:
doğum sonrası için de toplayıcı külot ve korse düşünüyorum.çevrenizde kullanan oldu mu korse?
Cnm bnde ole adet sancısı gbı oluomus drum uyardı bnı ama okadar sddtlı olmadı daha sadece dız kapaklarımdan kasgıma dgru bı agrı oluo aksamlarıbndr yrgunlukdan oluo sandım ama olması notmal herhalde cnmmm
Kızlar benim çok kuru bir cildim var ona rağmen hiç çatlağım olmadı. her gece vazelin sürüp yatmıştım yine aynısını yapıcam tavsiye ederim
Kızlar benim çok kuru bir cildim var ona rağmen hiç çatlağım olmadı. her gece vazelin sürüp yatmıştım yine aynısını yapıcam tavsiye ederim
evet banada soylemisti... ama ilk hamis oldugumu ogrendigimde ...
bugun yine oyle karnimda sanki adet olcakmisim gibi hissetmeye baslayinca arastirdim...
normaal oldugu yaziyor bu hafta icin... oyle cok agri yok ama rahatsizlik hissi veriyor iste :105:
canım bendede var hemde 6cm doktorm dediki korkma zararı olmaz eğer çok sancı verirse gel müdahale edelim sancı olmazsada sıkıntı yok dedi.ilaçlamı hamile kaldın klomen kullandnmı yani
kızlar mide bulantılarım yüzünden zaten doğru düzgün ne su içebiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. normalde suyu çok severim yani 3-3,5 lt içerim ama bulantılar yüzünden fazla içemiyorum bu sebeple oruç tutuyorum gayettte rahatım yalnız 3 kilo vermişim
bir de faullerime lazer epilasyon yaptırıyordum 1 senedir.şimdi onlar da kesintiye uğrayacak.şimdiden azıcık tek tük çıktılar yaaa :44: iğneli epilasyon ve lazer epilasyona 7 ay ara veriyorum.sonra da 40 gün de öyle evden çıkamam heralde.iyice çıkacak tüyler :18:
Merhaba,benimde mide bulantım ve tiksintim var.Hergün serum takılıyor,ayakta zor duruyorum,açlıktan midem kazınıyor ama yemek yiyemiyorum,çok zor geçiyor.sen nasıl oruç tutuyorsun merak ettim.İftar ve sahurda da birşey yiyemezsin ve miden bulanırken zorlanmıyor musun?
canım sabahtan beri sadece çubuk kraker,şu halk ekmekçilerde satılan altın çörekten yedim bir de su içtim.zaten günlerdir domates yemiyorum ya da salçalı bir şeyler.boğazım acıyor zaten.kandı kesinbizdeki alaturka canım ya.klozet değil
Merhaba,benimde mide bulantım ve tiksintim var.Hergün serum takılıyor,ayakta zor duruyorum,açlıktan midem kazınıyor ama yemek yiyemiyorum,çok zor geçiyor.sen nasıl oruç tutuyorsun merak ettim.İftar ve sahurda da birşey yiyemezsin ve miden bulanırken zorlanmıyor musun?[
bulantım en fazla sahurda oluyor sütü ısıtıp içiyorum bol şekerli o yatıştırıyor sonrada kahvaltı türü daha çok ekmek arası peynir yiyorum daha sonra gün boyu bulantılarım oluyor ama şiddetli olmuyor. iftarda da zaten su ile karnım doyuyor azıcık yemek yiyorum, 1 saat sonra meyve ile devam ediyorum yani bebeğe yarayacak gıdalardan almaya çalışıyorum ben çok doymasamda
mesela: meyve, sebze, süt, yeşillikler özellikle, kuru üzüm çekirdekli, dondurma ara sıra, yoğurt çok fazla tüktiyorum yani doymuyorum ama midemi rahatlatacak ve bebeğimi besleyecek şekilde beslenmeye çalışıyorum
Kızlar meraba nasılsınız bn ıyıyım halsızlıkden gunlerdır yazamamıstım pazartesi 8+3 olcam dr a gtcm randevum war kalp atıslarını duyarım ınsallah drum bugun maıl atmıs mıneral bakımından zengın oldgundan gunde bır tane soda ıcmemın bebegım ıcın ıyı olacagını soledı sizinlede paylaşmak istedim opuorumm hepınızı allah yardımcımız olsun..
bende pazartesı 8+1 de duydum pıtpıtları canım sende gorursun ınsallah cok muthıs bır duygu gumbudu gumbudu dıye bır kalp ayıyor ıcınde esım aglayacaktı nerdeyse cok duygulandık:) allah duymayan herkese bunu yasatsın ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?