2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bulantım var ve kusamıyorum yani sadece bulantı bazen ben kendim kusuyorum dayanamadığım da yani 2-3 kere yaptım bunu inanın sadece bulantı daha zor çünkü kusunca rahatlarım diye düşünüyorum belki de ikisi de zor. oruç tutmaya gelince tutmadığım zamanlarda da yemedim içemedim yani tutmamayıda denedim ama farkeden bişi olmadı tutmaya karar verdim akşama kadar yatıyorum çoğunlukla evet borçlarımızı tutmayı nasip etsin. çok araştırdım bu aylarda pek zararı yokmuş oruç tutmanın çünkü annenin depolarından besleniyormuş ve herkesin kendi seçimi eğer tutmakta zorlanılıyorsa bence de tutulmamalı

Cnm moral verdın valla ınsallh bnde duyarım cok tedırgın oluorumm oladar kndımı kptrdım heyecanlndımkıı ınsallh duyarım....

sen o tedırgınlıgı bana sor. dr ılk karnıma baktı bulamadı bebegı bı on sanıye orya buraya gezdırdı yanlıs jel mı surdum dıye jele falan baktı odum koptu aglayacaktım nerdeyse bebegıme bırsey oldu dıye. ultrasonun fısını yenı takmıstı sanırım ondan temessızlık oldu sonra dan net bı sekılde cıktı ortaya allahtan. esımde bende cok korktuk o ara nefes bıle almadım dusun gerısını... ama sonu guzel oldu Allaha sukur darısı sızlerın basına ınsallah :)

Kızlar ben bebeğim için günlük tutmak istiyorum ama internette bulamadim nereden bulabilirim bilgisi olan V ar mı

ay benımde aklıma gelmıstı ozellıkle kontrole gıttıgım gunler ultrason resmını yapıstırıp duygu ve heyecanımı yazmak ıstıyorum bulursan bana da heber ver cnm:)

Ay yine yedim dunyayi..yok ben sonunu iyi gormuyorum.valla hic garipsemeyin.kilo verenlere imreniyorum.bu istah acikligi simdiden boyle olursa ilerde ne yapicam((

Anaaam noldum ben. Ya fena gaz sancim var gok gurulduyo karnimda sistimmm

DUYHAS ses ver heyecanla bekliyorumm

Kizlar yaa kasik agrilari aksamlari artan var mii? 2 gundur aksamlari artiyor agrim. Uyku da cabasi...ozellikle bebegim solda sol tarafim agriyoe bel ve kasik napsam nasi yatsam gecmiyor buyuyo mu hareket mi ediiyooo anlayamadim keske evde usg olsaydi

hayırlı aksamlar kızlar
ne var ne yok bı kac saattır azcık baktım

aybuke canım kabuslarını okadar ıyı anlıyorumkı cunku ben normalde oyle seylerı yasayan bırıyım kpıya bakamam bıle gece kafamı cevırıp esıme gomulurum bol bol oku ufle basucuna kuran al gecer ınsallah bırde ısık ac arada bıyerde ben oyle yapıyorum

bız kızımla bas basa dısarda ıftar yaptık eve geldık sımdı bırazda ramazan eglencelerı var onlara bakmaya dısarı cıkcaz babamızla bulusucaz

buarada subat annelerıne bı baktımda hemen 12-13 haftadan dr ları cınsıyet solemeye baslamısy ne kadar erken ya!! benım dr hayatta soylemez

iştahım benim de açık maşallah, bugün bir kaç kez öğürdüm, sonrasında akşama ne yapsam diye sesli düşününce ablam hem miden bulanıyor hem yemeği nasıl düşünebiliyorsun anlamıyorum diyor

erkek bebeklerin 12. haftadan sonra belli olacağını duymuştum kızlar saklıyormuş cinsiyetini

dua edip yatıyorum, kabus gördüğümde de mutlaka okurum ayetel kürsiyi, öncesinde olmazdı bence hamilelik kabusu bunlar, bu devirde kurşun dökeni bulmak ta zor, hiç öyle bir tanıdığım yok malesef

Ah bi yapabilsem memleketteyiz ve cok kalabalik burasi inanin kendi ailemi cekemez oldum.istanbula kendi evime gitmek yanliz kalmak istyrm.

yani çok şanslısın aslında ben kaç ay oldu göremedim ailemi, burnumda tütüyor özlemleri, ayrılık çok zor, içim acıyor, şimdi bu bayramda gidemeyeceğim ( çok fena çok...

Kızlar ben bebeğim için günlük tutmak istiyorum ama internette bulamadim nereden bulabilirim bilgisi olan V ar mı
D&R da ya da n&t de var, ancak 100 Tl civarında onlar, benim istediğim tarzda da olmadıkları için ben ajandaya yazmıştım kızıma günlüğü, bunda da ajanda alacağım.

okuyorum okumaz mıyım,eşim sahur yapıyor, geç yatağa geliyor, o yatağa girerken her defasında kimin sen be, defol git diye bağurıyomuşum adamı ne olarak görüyorsam artık

Benim oglanda 14.haftamda ddemisti doktor malzemeye bak malzemeye diye :) nasil utanmistim

ben de kızımı 16. haftada görmüştüm, bulunduğumuz topikte en son öğrenenlerdendim bakalım şimdikinin cinsiyetini de çok merak ediyorum, daha öğrenmemize çok var

hamişler heralde herkesin midesi bulanıyo,yiyememekten tansiyon yerlerde ve uyku modunda .sayfa çok durgun..hadi hepinize iyi geceler rüyalarımızda bebişlerimizi görelimmmm

Annecikler nerdesiniz yahu?bugün de ben geldim siz yoksunuz.ben sürekli girip okuyorum ama tel.dan okuduğum için yazması kolay olmuyor.dün eşimin ailesine söyledik daha doğrusu ultrason resmini bi hediye kutusuna koyup kayınvalideme verdim gözlei doldu ikisinin de tabi dolayısıyla bizim de çok duygusal bir andı.çok mutlu oldular.umarım herşey yolunda gider de kimse üzülmez

bende bebek patiğini hediye paketi yapıp annemlere vermiştim:))çok güzel oluyo bu tarz şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…