Allah kolaylık versın cnm senın durumun cok zor benım annemde senın gıbıydı ben Allaha sukur o kadar degılım ama yıne de mıde bulantısı ve kusma belımı bukmus durumda. serum yıyenler dogumdan sonra bırden sısıyorlar genelde cnm dıkkat et mumkun oldugunca az serum taktırmaya calıs gerekırse yedıkten 5 dk snra gıt kus ama yıne de ye bebegın alsın vıtamınını serumla beslenmek durumunda kalmasın.
hadı mıdesı bulanmayan kusmayanlar oruc tutuyorlar tamam da mıde bulantısı varken nasıl oruc tutuyorlar bravo valla. ben bulantı ılacı ıcmeden duramıyorum cok fecı oldugum zamanlar ve ılacın tesırı gecınce de dırek berbat bı hale gırıyorum zaten. Allah borclarımızı kolaylıkla tutmak nasıp etsın ne dıyelım...
selam kızlarrrrrr
bugün beşte ilk doktor randevum var çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
Cnm moral verdın valla ınsallh bnde duyarım cok tedırgın oluorumm oladar kndımı kptrdım heyecanlndımkıı ınsallh duyarım....
Kızlar ben bebeğim için günlük tutmak istiyorum ama internette bulamadim nereden bulabilirim bilgisi olan V ar mı
Anaaam noldum ben. Ya fena gaz sancim var gok gurulduyo karnimda sistimmm
DUYHAS ses ver heyecanla bekliyorumm
erkek bebeklerin 12. haftadan sonra belli olacağını duymuştum kızlar saklıyormuş cinsiyetinihayırlı aksamlar kızlar
ne var ne yok bı kac saattır azcık baktım
aybuke canım kabuslarını okadar ıyı anlıyorumkı cunku ben normalde oyle seylerı yasayan bırıyım kpıya bakamam bıle gece kafamı cevırıp esıme gomulurumbol bol oku ufle basucuna kuran al gecer ınsallah bırde ısık ac arada bıyerde ben oyle yapıyorum
bız kızımla bas basa dısarda ıftar yaptık eve geldık sımdı bırazda ramazan eglencelerı var onlara bakmaya dısarı cıkcaz babamızla bulusucaz
buarada subat annelerıne bı baktımda hemen 12-13 haftadan dr ları cınsıyet solemeye baslamısy ne kadar erken ya!! benım dr hayatta soylemez
erkek bebeklerin 12. haftadan sonra belli olacağını duymuştum kızlar saklıyormuş cinsiyetini
cnm sen kendine bir kursun doktursene.... bende bir donem olmustu eskiden geceleri uyuyamazdim sicrayarak uyanirdim fln babaannem bir hoca vardi ona kursun dokturmustu... ondan sonra uykularim duzene girdi... pek oyle seylere inanmam ama insani basta psikolijik olarak rahatlatiyor. bide bazi dualar vardi... anneannem hep okurdu gece yataga girince...
bence endiselisin hamilelik fln etkiliyordur seni... bende geceleri cok sIk uyaniyorum... hep yatak odasinin kapisina bakiyorum birimi var diye
kalkip bir tur atiyorum su icip yatiyorum sonra... yada koridorda fln isigi acik birak bir sure...
Ah bi yapabilsem memleketteyiz ve cok kalabalik burasi inanin kendi ailemi cekemez oldum.istanbula kendi evime gitmek yanliz kalmak istyrm.
D&R da ya da n&t de var, ancak 100 Tl civarında onlar, benim istediğim tarzda da olmadıkları için ben ajandaya yazmıştım kızıma günlüğü, bunda da ajanda alacağım.Kızlar ben bebeğim için günlük tutmak istiyorum ama internette bulamadim nereden bulabilirim bilgisi olan V ar mı
aybuke canım kabuslarını okadar ıyı anlıyorumkı cunku ben normalde oyle seylerı yasayan bırıyım kpıya bakamam bıle gece kafamı cevırıp esıme gomulurumbol bol oku ufle basucuna kuran al gecer ınsallah bırde ısık ac arada bıyerde ben oyle yapıyorum
Benim oglanda 14.haftamda ddemisti doktor malzemeye bak malzemeye diye :) nasil utanmistim
Benim oglanda 14.haftamda ddemisti doktor malzemeye bak malzemeye diye :) nasil utanmistim
Annecikler nerdesiniz yahu?bugün de ben geldim siz yoksunuz.ben sürekli girip okuyorum ama tel.dan okuduğum için yazması kolay olmuyor.dün eşimin ailesine söyledik daha doğrusu ultrason resmini bi hediye kutusuna koyup kayınvalideme verdimgözlei doldu ikisinin de tabi dolayısıyla bizim de çok duygusal bir andı.çok mutlu oldular.umarım herşey yolunda gider de kimse üzülmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?