insan gecenin şu saatinde bile istifra eder mi yaa
ben 7 haftalık hamileyim hiç midem bulanmıyor.....mide bulantısı geç başlayan arkadaşlar var mı?
benim 8. haftadan sonra basladi. oyle yogun degil ama gunun belli saatlerinde bulaniyor. bugunde ilk defa istifra ettim. aslinda bulanmamasi daha iyi bence bugunlerin kiymetini bil yoksa hic tadin tuzun olmuyo :)
Oyledir cok hemdeçok esprili bi doktormuş ya çok güldüm
insan gecenin şu saatinde bile istifra eder mi yaa
ya benim şu kabuslarım ne zaman son bulacak? dün gece evde pıt pıt yürüme sesi duydum, gözlerimi açtım, bir baktım yatak odasının kapısından birisi bizi izliyor, bakıp bakıp kafasını çekiyor, birden eşime bağırdım, kalk kalk evde birisi var dedim, eşim kim o diye bağırarak yataktan fırladı, ilk işimiz kızın yattığı odaya koşmak oldu, derken kapıyı kontol ettik, evde her yeri didik didik ettik, ama tabi bir şey çıkmadımeğerse ben yine hayal görmüşüm sabaha kadar uyuyamadım, sabah kalktım bir baktım, dudağımda kocaman bir uçuk çıkmış [/QUOTE
canım dua et..dularını oku öyle uyu.
ben 7 haftalık hamileyim hiç midem bulanmıyor.....mide bulantısı geç başlayan arkadaşlar var mı?
Gunaydiñnnnnnnn herkesler uyuyormune ?
Kizlar bahar85 .hsst ve ayangell dan haberi olan varmi gorunmuyolar.
bende 8 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı olacak mı
Olmasin olmasin ne guzel .hamilenin cani bir sey cekmezmi yok.camimda sunu cekiyor diyemiyorum t um yemeklerden tiksindim.zorluyorum yemek icin. her yedigimde kusacak gibi olmak mahvediyor midem eksi gece bile gecmeyen mide bulantisi cok zor
canımmmm hoşgeldin
özlettin kendini valla :) iyi olmana çok sevindim
canım bu banaydı heralde öyle olmasada üstüme aldım
hoşbulduk canım bende özledim sizi
çok şükür iyiyim sizlerde iyiysiniz topikte güzel haberler var sevindim...
evet sanaydı canım alıntı yapmayı unutmuşum :)
valla güzel haberler var.herkes pıtpıtları duyuyor maaşallah.bende bugün doktora gidicem bakalım ben neler duyucam
canım sen pıt pıtları duymamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum ben :44:
inş güzel haberler alırsın bebişindennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?