2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
gunaydın herkeslere
benım bugun bıraz bogazım agrıyor yutkunurken falanda ınsallah artmaz ılerlemez hıc antıbıyotık ıcecek psıkolojıye gıremem su durumda
artık 9 haftamızda bıttı teyzeler 10 haftaya gırıyoruz dana gıbı oldu kuzum

217 gunum kalmıs gune bakınca cok az gelıyor ya :) sımdı bız salı yola cıkacagız ayın 14 une kadar yokuz telden gırerım muhtemelen ama 10 gun daha gececek
ay benım cok gun sayma huyum vardr kızlar esımle evlenmeden sayardım sınava sayardım okul bıterken sayardım hala sayarım bı bahaneyle sımdı en buyuk sebep saymak ıcın daha ne olsun :)))

canım allah yardımcımız olsun bende günlerdir netten araştırıyorum.papatya çayı mideye iyi geliyormuş.sütün içine tarçın at iç.yalnız sütler yağlı olmasın.az yağlı olanlardan olsun. yağdan,ekşiden,acıdan,baharattan,şerbetli yiyeceklerden uzak dur.gerçi birşey yiyemiyoruz ama.sabahları corn flaks ye onuda az yağlı sütle tabi.grissini ,beyaz leblebi ye inşallah iyi gelir kuzum allah biran önce acılarımızı azaltsın inşallah.sağlıklı hamiş olalım

kızlar tatile gidip denize girecek olan varmı doktora sormayı unuttum ama sakıncalımıdır.

ben 4-5 haftayken havuza gırdım 3 kere denız dalgalıydı gırmedım kı denız daha saglıklı bısı olmaz korkma havuzda bı bastan bı basada yuzdum

ya bu kadar pımpırık yapmayın televızyonlşarda gormuyormusunuz unluler zengın hamısler yaz boyu suyun ıcınde bı olcak olsa onlar gırmez adamlar 9 ay sudan cıkmıyor.

senın lekelenmen agrın yoksa normal hayatına devam et

deniz daha sağlıklı canım biliyorum onun için denize girmek istiyorum .doğru söylüyorsun herkez giriyor da korkum iltihaplanma felan olması.allaha şükür lekelenme felan yok

Günaydınlaaar,
Bulantısı başlayanlara Allah sabır versin, ben de daha bişi yok yavaştan başlar...
Kızlar bişi sorcam , benim ultrasonda iki bebek var gibi görünüyor doktor bakarken hiç bişi söylemedi ben de eve gelince farkettim var mı böyle olan hiç?

Gunaydinnnn kizlarrr
Cuma gunu doktora gidecektim biliyorsunuz. Pitircigimin kalp atislarini gordum bayramdan sonrada dinlicez insallahhh.ama cok sukur okadar rahatladimki enazindan artik onceki gebligim gibi bos gebelik oladigini gormus olduk

hanımlar ben bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gitmedim ayın 27.de ikili teste çğırdılar ona gidicem birsey olurmu sizce ramazanda gitmek istemedim oruçta tutyorum:18:

inş öledir.herşeyden korkar oldum valla:)

Walla ben nerden yumurtlagimi bilmiyorum ama en baştan beri solda ağrı hissediyorum ve usg ile bakınca da hep soldan görünüyor:)

Ayni pitpitlari ben de hissediyorum ama bebek değil de bebekten ötürü büyümeye bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü benim annem bile beni (ilk çocuğum ben ) 20. Haftadan snra hissetmis.

Kimsecikler yok mu ne çok sakin burası bugün

yarın dr a gidicem 6+5ken kalp atışları görünürmü bilmiyorum ama çook merak ediyorum heyecanlıyım. 2 gün önceye kadar bulantımda vardı baş dönmemde bütün belirtilerim uçtu gittii dünden beri

kızlar sizde kabus görüyo musunuz çok tuhaf rüyalar görür oldum ya ben uykudan soğudum

hemen hergün görüyorum, kabus görüyorum, hayal görüyorum, ben de daraldım artık, kızıma hamileyken ne kadar sakindim ben yaa, bu çok fena, hergün aksiyon yaşıyorum

Merhabalarrrrr

Bugün halsizlikten bayılmak üzereyim. Yataktan kalkamıyorum hiç. Ev iğrenç ama temizlik yapmak ölüm gibi geliyo

Dünden beri kasıklarımda belimde çok ağrı var neden acaba :44:

slm kızlar
bende iki gündür karnımın sağında seğirmeler hissediyorum pıt pıt ediyor arada hareketlerini hissetmek için daha çok erken ben oğluşumda 12.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım

Gunaydinnnn kizlarrr
Cuma gunu doktora gidecektim biliyorsunuz. Pitircigimin kalp atislarini gordum bayramdan sonrada dinlicez insallahhh.ama cok sukur okadar rahatladimki enazindan artik onceki gebligim gibi bos gebelik oladigini gormus olduk

Gözünüz aydın inşallah hep güzel gider hamileliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…