kızlarr kadir gecenizz mübarekk olsunnn ...
buu midedelerr nolcakkk allah rızasıı içinn bişilerr bilenn paylaşsınn benn çok kötüyüümm yaşayan ölüye döndümm midemm çok fazla yanıyoooo her dakikaa yanıyooo bulanıyooo hep çıkarıyorummm ne zmna kadarr sürerr acabaa allahımm yardım etsinn çok zorr bişeyyy iştahh yokk keyiflee bişi yemekk yokk 1 aydırr krakerrr suu sadecee yakında krakerden dee tiksinicemmm allahımm yardım et
kızlar tatile gidip denize girecek olan varmı doktora sormayı unuttum ama sakıncalımıdır.
ben 4-5 haftayken havuza gırdım 3 kere denız dalgalıydı gırmedım kı denız daha saglıklı bısı olmaz korkma havuzda bı bastan bı basada yuzdum
ya bu kadar pımpırık yapmayın televızyonlşarda gormuyormusunuz unluler zengın hamısler yaz boyu suyun ıcınde bı olcak olsa onlar gırmez adamlar 9 ay sudan cıkmıyor.
senın lekelenmen agrın yoksa normal hayatına devam et
kızlar tatile gidip denize girecek olan varmı doktora sormayı unuttum ama sakıncalımıdır.
Ayni seyi ben yazacaktim.doktorum en basta sol yumurtaligimdan yumurtladigimi soylemisti.simdi sol tarafimda biseyler pitpitliyo.boyle hani misir patlar ya birden pitliyo:)) ama arada oluyo.yani bu haftada bebek hissedilirmi dicem ama imkansiz acaba bu ne olaki.buyuyolar diyemiki..
kızlar sizde kabus görüyo musunuz çok tuhaf rüyalar görür oldum ya ben uykudan soğudum
herkese günaydııııııınohh ne kadar serin bir geceydi, doymuşum uykuya, erkenden kalktım
Gunaydinnnn kizlarrr
Cuma gunu doktora gidecektim biliyorsunuz. Pitircigimin kalp atislarini gordumbayramdan sonrada dinlicez insallahhh.ama cok sukur okadar rahatladimki enazindan artik onceki gebligim gibi bos gebelik oladigini gormus olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?