2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar benim ultrason resimlerine göre bebeğim solda ve bugün biraz sol yumurtalığımı hissettim yani böle sanki bi damar atıyomuş gibi.sizdede oldu mu böle şeyler?

Bazen öyle seğirmeler ben de hissediyorum. Aslında 6. Haftadan sonra hareketleniyolarmış ama bizim hissetmemiz zormuş..

walla al benden de o kadar. rüyalarım çok enteresanlaştı sanırım hormonların etkisinden. dün ben de kasık ağrısından ayağa kalkamadım yani kalkınca agrıdıgı için hep yattım... bugun de biraz halsizlik var. her agrım olduğunda büyüdüğünü düşünüyorum ve katlanıyorum. bu arad kızlar dün gece hepimize dua ettim

aminn kızlarr saolun inşallahh...ama ben süt içemiyorumm annemdenn emdiğimm sütt ten itibarenn hiç ağzıma süremedim bünyem kabul etmiyor benim daha erken bailadıı nolcakk bilmiyorumm yemek istiyorummm yuutğum ann yukarı doğruu yanıyoo çıkçak gibi oluyoo allahım yardım etsinn reniee duoyuu düzenli kullanmayıı deniyorumm yemek yiyip hemen uyumaya çalışıyorum yoksaa çok zorrr

selam kızlarrrr bende duydum cuma günü pıtpıtlarımucize bişey gerçekten.Asıl sürpriz bebek değil bebeklermişşok olduk eşimle kesede görülmemişti diğer bebek dr.bayramdan sonra yine çağırdı.Şokla karışık tuhaf bir duygu hissettim.İkiz hiç düşünmemiştim.Çok zor olmalı bakımı ama olsun Allah nasip etmiş sağlıklı olsunlar yeter elbet büyütürüz:)Çok şükür iki bebişte çok sağlıklıymış.Umarım hep öyle olur.Hayat sürprizlerle dolu gerçekten

mrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...
Canim cok üzüldüm insallah kisa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın
Ben de listeye eklenmek icin yaziyorum ama eklenmiyor. Ozelden msj atin diyor. Ozelden msj atmaya calistim ama en az 50 yorum yapmadan ozel msj yazamazsiniz diyo
Bendr eklenmedim bir turlu hala bekliyorum
Canim ben de de var bagirsak harekerleri onlar .doktora oglumdayken sormustum oyle demişti .simdide yaşıyorum sabki kelebek segiriyor balik var gibi .ama gercek bebek hareketleri super bişi
Gunaydinnnn kizlarrr
Cuma gunu doktora gidecektim biliyorsunuz. Pitircigimin kalp atislarini gordum bayramdan sonrada dinlicez insallahhh.ama cok sukur okadar rahatladimki enazindan artik onceki gebligim gibi bos gebelik oladigini gormus olduk
Gözün aydin canim

Süper bir olay bende hep ikizim olsun isterdim .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

canım çok sağol Allah kabul etsin:)Rabbim hepimizin bebişlerini korusunBu arada benim rüyalarımda tam oscarlık olmaya başladı aynen ne garip.

Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. bebişleri :)
Benimkinin de ikiz olma durumu var, doktor niye söylemedi bilmiyorum ama ultrasonda iki tane görünüyor....

bugun muhabbet edesim var ama forumda kimse yok yenileyip duruyorum sayfayı hep aynı yazılar ...

benim eşimin de amcaları ikiz. her seferinde ikiz olacak bizimkisi deyip duruyordu. tabi ben 1 ine bakmaya cesaret edemiyorken onun 2 demesi beni korkutuyodu ama Allah kalbimi biliyor. 1 tane bizimki ikizi olanlara da Allah uzun ve güzel ömürler versin cnm:)

merhaba hanımlar, nasılsınız? geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk. yarın kontrolümüz var. güzel hamişler dua edin bize. bebişimin düşük tehlikesi var progestan kullanıyorum. inşallah düzelme olmuştur. çok heyecanlıyım:)

canımmm eminim bebeğin iyidir. progestan korumuştur bebişini. yarın büyük bir hayretle geleceksin buraya belki de bebişn hareketlenecek )

Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. bebişleri :)
Benimkinin de ikiz olma durumu var, doktor niye söylemedi bilmiyorum ama ultrasonda iki tane görünüyor....

benimkilerden biri saklanmış canım sağ alt taraftaymış ondan görülememiş seninkininde belki haftasının ilerlemesini bekliyordur dr.Doktoruna güven bitanem en iyisini onlar biliyorlar yıllardır kim bilir nelerle karşılaşıyorlar.Herşeyin hayırlısı tatlım.Haberlerini bekliyorum:))ikimizde ikiz annesi oluruz belki

seninki kaç haftalık peki

canım selam mide bulantın var mı?Kasık ağrın falan?göbek var mı peki ?gaz sancısı?biraz fazla soru oldu ama :)bende bulantı yok 3-4 saatte bi acıkıyorum 1 kilo 200 gr aldım bebekler ikiz kasıklarım ani harekette acıyor sağdan.Gaz sancım oluyor göbek mi gaz şişkinliğimi anlayamıyorum doğrusu birazda halsizlik var bende.

kızlaaarrrrr bugün benim doğum günüm:))) bebişlerle ilk doğum günüm :))seneye kucağımda olurlar umarımmm paylaşmak istedim.Rabbim hepimize evleatlarımızla sağlıklı uzun ömürler versin:)))

Gunaydinnnn kizlarrr
Cuma gunu doktora gidecektim biliyorsunuz. Pitircigimin kalp atislarini gordum bayramdan sonrada dinlicez insallahhh.ama cok sukur okadar rahatladimki enazindan artik onceki gebligim gibi bos gebelik oladigini gormus olduk
Gozun aydin canim kac haftaliksiniz peki?Allah daim etsin gozun aydinn.artik darisi bana olur ins

kasık agrım oluyor evet canım özellikle dün ve önceki gün fazlaydı bugun fena deil. dinlenince azalıyor.bulantım hiç olmamıştı ama çook acıktıgımda yemeğin ilk bikaç lokması bazen bulandırıyor düşünmemeye çalışıyorum geciyor.midem çıktı benim sanki göbek deil de. bi de alt karnım şişti sert baya gözle görülebiliyor. elim zaten hep orda. walla canım ben hamileliğimi ögrendiğimde bıraktım sigarayı. dolayısıyla iştah maaşallah. 2 veya 3 kg almşmdır :)) aynen ben de 3 saate bir acıkıyorum ama ara öğünlerde meyve yourt tarzı şeyler yemeye gayret ediyorum. sabahları 1 bardak süt ve haşlanmış yumurtamı ihmal etmiyorum cnm benden böle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…