kızlar benim ultrason resimlerine göre bebeğim solda ve bugün biraz sol yumurtalığımı hissettim yani böle sanki bi damar atıyomuş gibi.sizdede oldu mu böle şeyler?
canım allah yardımcımız olsun bende günlerdir netten araştırıyorum.papatya çayı mideye iyi geliyormuş.sütün içine tarçın at iç.yalnız sütler yağlı olmasın.az yağlı olanlardan olsun. yağdan,ekşiden,acıdan,baharattan,şerbetli yiyeceklerden uzak dur.gerçi birşey yiyemiyoruz ama.sabahları corn flaks ye onuda az yağlı sütle tabi.grissini ,beyaz leblebi ye inşallah iyi gelir kuzum allah biran önce acılarımızı azaltsın inşallah.sağlıklı hamiş olalım
amin canım benimde 7. haftada başladı 15 gün hastanede yattım tansiyonum çok düşüyordu bayılıyordum artık mecburen doktor hastaneye yatırdı. dünden beri biraz iyiyim bide ben kum döküyormuşum ben o da bulantı yaparmış bol sıvı almaya çalışın kızlar
Canim cok üzüldüm insallah kisa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsınmrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...
Bendr eklenmedim bir turlu hala bekliyorumBen de listeye eklenmek icin yaziyorum ama eklenmiyor. Ozelden msj atin diyor. Ozelden msj atmaya calistim ama en az 50 yorum yapmadan ozel msj yazamazsiniz diyo
Canim ben de de var bagirsak harekerleri onlar .doktora oglumdayken sormustum oyle demişti .simdide yaşıyorum sabki kelebek segiriyor balik var gibi .ama gercek bebek hareketleri super bişiAyni seyi ben yazacaktim.doktorum en basta sol yumurtaligimdan yumurtladigimi soylemisti.simdi sol tarafimda biseyler pitpitliyo.boyle hani misir patlar ya birden pitliyo:)) ama arada oluyo.yani bu haftada bebek hissedilirmi dicem ama imkansiz acaba bu ne olaki.buyuyolar diyemiki..
Gözün aydin canimGunaydinnnn kizlarrr
Cuma gunu doktora gidecektim biliyorsunuz. Pitircigimin kalp atislarini gordumbayramdan sonrada dinlicez insallahhh.ama cok sukur okadar rahatladimki enazindan artik onceki gebligim gibi bos gebelik oladigini gormus olduk
selam kızlarrrr bende duydum cuma günü pıtpıtlarımucize bişey gerçekten.Asıl sürpriz bebek değil bebeklermiş şok olduk eşimle kesede görülmemişti diğer bebek dr.bayramdan sonra yine çağırdı.Şokla karışık tuhaf bir duygu hissettim.İkiz hiç düşünmemiştim.Çok zor olmalı bakımı ama olsun Allah nasip etmiş sağlıklı olsunlar yeter elbet büyütürüz:)Çok şükür iki bebişte çok sağlıklıymış.Umarım hep öyle olur.Hayat sürprizlerle dolu gerçekten
walla al benden de o kadar. rüyalarım çok enteresanlaştı sanırım hormonların etkisinden. dün ben de kasık ağrısından ayağa kalkamadım yani kalkınca agrıdıgı için hep yattım... bugun de biraz halsizlik var. her agrım olduğunda büyüdüğünü düşünüyorum ve katlanıyorum. bu arad kızlar dün gece hepimize dua ettim
selam kızlarrrr bende duydum cuma günü pıtpıtlarımucize bişey gerçekten.Asıl sürpriz bebek değil bebeklermiş şok olduk eşimle kesede görülmemişti diğer bebek dr.bayramdan sonra yine çağırdı.Şokla karışık tuhaf bir duygu hissettim.İkiz hiç düşünmemiştim.Çok zor olmalı bakımı ama olsun Allah nasip etmiş sağlıklı olsunlar yeter elbet büyütürüz:)Çok şükür iki bebişte çok sağlıklıymış.Umarım hep öyle olur.Hayat sürprizlerle dolu gerçekten
merhaba hanımlar, nasılsınız? geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk. yarın kontrolümüz var. güzel hamişler dua edin bize. bebişimin düşük tehlikesi var progestan kullanıyorum. inşallah düzelme olmuştur. çok heyecanlıyım:)
Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. bebişleri :)
Benimkinin de ikiz olma durumu var, doktor niye söylemedi bilmiyorum ama ultrasonda iki tane görünüyor....
seninki kaç haftalık peki
Gozun aydin canim kac haftaliksiniz peki?Allah daim etsin gozun aydinn.artik darisi bana olur insGunaydinnnn kizlarrr
Cuma gunu doktora gidecektim biliyorsunuz. Pitircigimin kalp atislarini gordumbayramdan sonrada dinlicez insallahhh.ama cok sukur okadar rahatladimki enazindan artik onceki gebligim gibi bos gebelik oladigini gormus olduk
canım selam mide bulantın var mı?Kasık ağrın falan?göbek var mı peki ?gaz sancısı?biraz fazla soru oldu ama :)bende bulantı yok 3-4 saatte bi acıkıyorum 1 kilo 200 gr aldım bebekler ikiz kasıklarım ani harekette acıyor sağdan.Gaz sancım oluyor göbek mi gaz şişkinliğimi anlayamıyorum doğrusu birazda halsizlik var bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?