2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
gaz sancısı aşağıda oluyor canım mide tarafında değil alt karın da oluyor. çok afedersin zaten gazın çıktıgında resmen için boşalıyor gibi oluyorsun:) bende de oluyor ama yediklerine biraz dikkat edersen azalıyor. bu haftalarda bende yediklerim geğirince geri gelio gibi oluyor. bebek sol tarafa tutundu sanırım hep sol kasıgım ve karşısına düşen belim agrıyor.uykularım gecen haftalar kadar youn değil

geçen haftalara göre hiçbir pantolonum olmuyor. iç çamaşırlarımın beli ve üst giyimde de sırtları dar geliyor. sanırım yeni bişiler alma zamanım geldi :) habire etek giyiyorum o da bol oldugu için daha geniş gösterebiliyor.

bugun muhabbet edesim var ama forumda kimse yok yenileyip duruyorum sayfayı hep aynı yazılar ...
Ara ara bakabiliyorum yemek hazirligi var
Insallah sağlıklı bir şekilde devam eder .haber ver mutlaka donunce

Benimde olmuyor artik cok sıkıyor dugmegi vurunca.bende aksam cikalim avm ye gidelimde bakalim dedim esime.oglumdab kalma hamilelik pantlon var ama kislik sicak oluyor .insallah kafama gore birşeyler bulurum

lcw de var canım genelde ben de gecen beli ayarlanır bir keten aldım lcw den ama sanırım yeni sezon almışım giydiğim gün bacaklarımı ısırıp durdu :))) eteğe devamm diyorum :))

lcw de var canım genelde ben de gecen beli ayarlanır bir keten aldım lcw den ama sanırım yeni sezon almışım giydiğim gün bacaklarımı ısırıp durdu :))) eteğe devamm diyorum :))

Geçen baktim yoktu pantolon kot kapri vardi rengini sevmedim.tulum gibi elbise almistik arkadasimda cok güzel di aynindan baktim yoktu .sanirim iller arasida farkediyor.bayrama Adanada olacam ordan bakarim ama oncesi en azindan bir pantolon sart .

Evet iller arasi farkediyor canim baska arkadaslardan da duydum bunu.

slm kızlar
bende iki gündür karnımın sağında seğirmeler hissediyorum pıt pıt ediyor arada hareketlerini hissetmek için daha çok erken ben oğluşumda 12.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım

Ayni pitpitlari ben de hissediyorum ama bebek değil de bebekten ötürü büyümeye bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü benim annem bile beni (ilk çocuğum ben ) 20. Haftadan snra hissetmis.

neyse kızlar en azından hepimizde aynı şeyler olunca rahatladım demekki normal bişey.ay iyiki bu forum var ya yoksa her an endişelenecektim.çevremdede benim gibi yeni hamile yokki sende bunları yaşıyo musun diye soriim.iyiki varsınız hamişlerrr

ay gözün aydın demek ikiz.bizim ailede çok ikiz var bende beta hcg yüksek çıkınca aha dedim bnm.kide ikiz.aslında isterdim ikiz ama iş ciddiye binince insan bi tırsıyo:18: ama olsun herkes nasıl büyütüyo,anneler yardım eder hem bir anda 2 çocuğun birden olacak.bu senin ilk hamileliğin mi?

mide bulantılarım arttı benim iyice hasta gibi yatar oldum ama yine de çok şükür halime kusma olayım olmuyor mide bulantısı yüzünden bişey yemek istemiyorum bu sefer de güçten düşüyorum iyiki annemin yanındayım bu dönem yoksa kendime hiç bakamazdım sıcaklar da artınca benim tansiyon yerlerde geziyor. bugün fenalaştım bir süre yattım bişeyler yedim ondan sonra ölçtüğümde 9 a 5ti tansiyonum demek ki fenalaştığımda iyice düşmüş. Allah'tan okullar tatil yoksa nasıl çalışırdım bilmiyorum. Çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zor valla

Gozun aydin canim kac haftaliksiniz peki?Allah daim etsin gozun aydinn.artik darisi bana olur ins
Canimm cok tesekkur ederim.insallah darisi basina olsun benim bugun 6+3

kızlaaarrrrr bugün benim doğum günüm:))) bebişlerle ilk doğum günüm :))seneye kucağımda olurlar umarımmm paylaşmak istedim.Rabbim hepimize evleatlarımızla sağlıklı uzun ömürler versin:)))
Canim dogum gunun kutlu olsun. Evlatlarinla nice yaslara insallah

Walla canim mecbur kalinca ole bi calisiosun ki ( bende bulanti yok ama gecen haftalarda insanlara bakarken uyuyordum. Bu haftalarda da elim karnimda surekli. Ve isim malesef surekli insanlarla gorusmemi gerektiriyor.

Kipirdasa da hissetsem yaaa annesinin balii. :) 1.5 cm hali ni gordugum gunden beri her gun merak ediyorum nasildir diye :))

kızlaaarrrrr bugün benim doğum günüm:))) bebişlerle ilk doğum günüm :))seneye kucağımda olurlar umarımmm paylaşmak istedim.Rabbim hepimize evleatlarımızla sağlıklı uzun ömürler versin:)))

İyi ki doğmuşsun, inşallah seneye bebişlerinle kutlarsın doğungününü :)
İlk hamileliğin miydi canım senin?

Evet canim yokum 2 kez yazdim ama eklemediler. 8+4 haftaligiz biz teyzesi :)

Çaktirma ama bulanti yaşamadim inş sen de yaşamazsin

Ayyy Allah cumle bulanti ceken arkadaslarima yardim etsin cok zorooole yatiorum hicbirsey yapamiorum hayirlisiyla gecirmek icin dua ediyorum.annenizin yaninda olmaniz buyuk bir sans insanin annesi gibisi yok gercekten.ogretmensiniz sanirim ben de ins atanmayi bekliorum.

Cok gecmis olsun canim aynen bende bulanti cok kötü. Dun yaylaya gittim cok soguktu mide bulantim azaldi orda.sabahta hafifti.eve geldik yaylafan midem bulanmaya basladi sanırım sicaklarda etkiliyor bulantilarimizi.yemekler bile agir kokuyor burda .umarim 12.haftamiza kalmaz

Evet iller arasi farkediyor canim baska arkadaslardan da duydum bunu.

Canin sen adanadami oturyorsun ne tarafta? Kayinvalidem barajyolunda .adanali bir kac arkadas daha var cankokum, loveli bir kisi daha vardida hatırlayamadım .ben Osmaniye'de yim.bugun burasi yandi resmen yayladan gelince birde cok sicak geldi.orasi dahada sicaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…