- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Ara ara bakabiliyorum yemek hazirligi varbugun muhabbet edesim var ama forumda kimse yok yenileyip duruyorum sayfayı hep aynı yazılar ...
Insallah sağlıklı bir şekilde devam eder .haber ver mutlaka donuncemerhaba hanımlar, nasılsınız? geçen hafta kalp atışlarını duymuştuk. yarın kontrolümüz var. güzel hamişler dua edin bize. bebişimin düşük tehlikesi var progestan kullanıyorum. inşallah düzelme olmuştur. çok heyecanlıyım:)
geçen haftalara göre hiçbir pantolonum olmuyor. iç çamaşırlarımın beli ve üst giyimde de sırtları dar geliyor. sanırım yeni bişiler alma zamanım geldi :) habire etek giyiyorum o da bol oldugu için daha geniş gösterebiliyor.
lcw de var canım genelde ben de gecen beli ayarlanır bir keten aldım lcw den ama sanırım yeni sezon almışım giydiğim gün bacaklarımı ısırıp durdu :))) eteğe devamm diyorum :))
slm kızlar
bende iki gündür karnımın sağında seğirmeler hissediyorum pıt pıt ediyor arada hareketlerini hissetmek için daha çok erken ben oğluşumda 12.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım
Ayni pitpitlari ben de hissediyorum ama bebek değil de bebekten ötürü büyümeye bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü benim annem bile beni (ilk çocuğum ben ) 20. Haftadan snra hissetmis.
Ayni seyi ben yazacaktim.doktorum en basta sol yumurtaligimdan yumurtladigimi soylemisti.simdi sol tarafimda biseyler pitpitliyo.boyle hani misir patlar ya birden pitliyo:)) ama arada oluyo.yani bu haftada bebek hissedilirmi dicem ama imkansiz acaba bu ne olaki.buyuyolar diyemiki..
selam kızlarrrr bende duydum cuma günü pıtpıtlarımucize bişey gerçekten.Asıl sürpriz bebek değil bebeklermiş şok olduk eşimle kesede görülmemişti diğer bebek dr.bayramdan sonra yine çağırdı.Şokla karışık tuhaf bir duygu hissettim.İkiz hiç düşünmemiştim.Çok zor olmalı bakımı ama olsun Allah nasip etmiş sağlıklı olsunlar yeter elbet büyütürüz:)Çok şükür iki bebişte çok sağlıklıymış.Umarım hep öyle olur.Hayat sürprizlerle dolu gerçekten
Canimm cok tesekkur ederim.insallah darisi basina olsun benim bugun 6+3Gozun aydin canim kac haftaliksiniz peki?Allah daim etsin gozun aydinn.artik darisi bana olur ins
Canim dogum gunun kutlu olsun. Evlatlarinla nice yaslara insallahkızlaaarrrrr bugün benim doğum günüm:))) bebişlerle ilk doğum günüm :))seneye kucağımda olurlar umarımmm paylaşmak istedim.Rabbim hepimize evleatlarımızla sağlıklı uzun ömürler versin:)))
mide bulantılarım arttı benim iyice hasta gibi yatar oldum ama yine de çok şükür halime kusma olayım olmuyor mide bulantısı yüzünden bişey yemek istemiyorum bu sefer de güçten düşüyorum iyiki annemin yanındayım bu dönem yoksa kendime hiç bakamazdım sıcaklar da artınca benim tansiyon yerlerde geziyor. bugün fenalaştım bir süre yattım bişeyler yedim ondan sonra ölçtüğümde 9 a 5ti tansiyonum demek ki fenalaştığımda iyice düşmüş. Allah'tan okullar tatil yoksa nasıl çalışırdım bilmiyorum. Çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zor valla
seninki kaç haftalık peki
kızlaaarrrrr bugün benim doğum günüm:))) bebişlerle ilk doğum günüm :))seneye kucağımda olurlar umarımmm paylaşmak istedim.Rabbim hepimize evleatlarımızla sağlıklı uzun ömürler versin:)))
Evet canim yokum 2 kez yazdim ama eklemediler. 8+4 haftaligiz biz teyzesi :)
mide bulantılarım arttı benim iyice hasta gibi yatar oldum ama yine de çok şükür halime kusma olayım olmuyor mide bulantısı yüzünden bişey yemek istemiyorum bu sefer de güçten düşüyorum iyiki annemin yanındayım bu dönem yoksa kendime hiç bakamazdım sıcaklar da artınca benim tansiyon yerlerde geziyor. bugün fenalaştım bir süre yattım bişeyler yedim ondan sonra ölçtüğümde 9 a 5ti tansiyonum demek ki fenalaştığımda iyice düşmüş. Allah'tan okullar tatil yoksa nasıl çalışırdım bilmiyorum. Çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çok zor valla
Evet iller arasi farkediyor canim baska arkadaslardan da duydum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?