canım senın kız benım gıbı :)
ya bu hesapta baba yası onemlı oyuzden aynı yastakı tum babalara aynı cınsıyette bebıs cıkıyorBenım esımde 76 lı
benm hesaplamayada cok güveniyorum yaww alla alla sende bende erkek cıktı du bakalım yanlış cıkarsa tabikide evlat bizim evlatlarımız ama silerim ben bu programı hiç yanılmadı şimdiye kadar ama du bakalım allah bilirrrrrrrrr tabikiiiiiii
melekcim 5 nisan 1986 cumartesi günü dogmussun son adet tarihin 11 haziransa 25 haziranda gebe kalmışsın ve KIZ ÇIKIYOR yinede ALLAH bilir tabiki
banada lutfen.tesekkurler:)
benim dog tar 15.12.1983
esimin dog tar 10.05.1981
son adet tar 26 mayis
gebe kaldigim ay haziran
tekrar tesekkurler...
CANIM RANDEVUM 13.00 DAYDI BEBEISMIN KALP ATISLARINI DUYDUK ÇOK GUZELDIII ALLAH HERKESE YASATSINNNN
kızlar sonunda kesesini kendini ve kalp atısını gördüm darısı görmeyenlerin basına
doğum tarihin ve son adet tarihinin ilk günü yaz sanada bakim benmkinde ne cıkıcak
canim banada bakarmisin.29 haziran1982 dogumluyum.sat 11 haziran 2013
tek istediğimiz o zaten kuzum ne güzel ifede etmişsin onlar sağlıklı doğsunlarda çekeriz biz annelik zooooorrmuş bee
banada bakar mısın canım.06/04/1987 sat 07/06/2013
Konunuzu bolucem biraz ama :) doktora gittik kalp atisi icin yolk sac var.hatta ultrasonla dikkatle baktiginda bebegide gordu.kipirti vardi hatta esimde gordu ritmik kimildiyordu.ama doktor bu bebek bu da kalp atisi demedi.ses duymaya calisti ses gelmedi bi turlu.moralim cok bozuk haftaya gel dedi nasi bekluceksem.kalp attigi hald sesin gelmeme durumu oluyor mu offf(
tek istediğimiz o zaten kuzum ne güzel ifede etmişsin onlar sağlıklı doğsunlarda çekeriz biz annelik zooooorrmuş bee
banada bakar mısın canım.06/04/1987 sat 07/06/2013
6 NİSAN 1987 PAZARTESİ DOGMUSSUN .SAT 7 HAZİRAN İSE 21 HAZİRAN GİBİ GEBE KALMIŞSIN KIZ CIKIYOR
kalp atıyordu ama sesini dinletmedi bize doktor çok küçükse duyulmayabiliyormuş kaç haftalıksın
29 haziran 1982 salı dogmussun sat 11 haziransa 25 haziran gibi gebe kalmışsın kız cıkıyor tabi allah bilir
onu ALLAH BİLİR AMA bana sorarsan ilk çocuğunun kız olması kadar güzel bişi yok benm kızım 8 yasında bide oğlum var 14 aylık benden iyi bakıyor cok merhametli oluıyorlar ben olsa bidaha kız isterim bnm bu 3. sürpriz yumurtabakalım erkek cıktı benm ama dediğim gibi ALLAH bilir ancak ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Konunuzu bolucem biraz ama :) doktora gittik kalp atisi icin yolk sac var.hatta ultrasonla dikkatle baktiginda bebegide gordu.kipirti vardi hatta esimde gordu ritmik kimildiyordu.ama doktor bu bebek bu da kalp atisi demedi.ses duymaya calisti ses gelmedi bi turlu.moralim cok bozuk haftaya gel dedi nasi bekluceksem.kalp attigi hald sesin gelmeme durumu oluyor mu offf(
Sata gore 6t1 im ama bebek diye olctugu 5t6 yani orda kipirti vardi gorduk ama aha da bu kalp atisi diyemedi doktor.sese odaklandi duyamadik.kipirti ritmikti belliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?