2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben cinsiyetinden çok kendisini merak ediyorum ya
hatta cinsiyetini merak bile etmiyorum
yüzü gözü nasıl olacak kime benzeyecek
bunları merak ediyorum bunu söyleyebilecek bir tahmin şeysi var mı

canım senın kız benım gıbı :)
ya bu hesapta baba yası onemlı oyuzden aynı yastakı tum babalara aynı cınsıyette bebıs cıkıyor Benım esımde 76 lı

benm hesaplamayada cok güveniyorum yaww alla alla sende bende erkek cıktı du bakalım yanlış cıkarsa tabikide evlat bizim evlatlarımız ama silerim ben bu programı hiç yanılmadı şimdiye kadar ama du bakalım allah bilirrrrrrrrr tabikiiiiiii

valla ıkısıde evlat erkek olsa farklı olur daha ısıme elır :))
saglıklı olsunlarda ınsaallh

CANIM RANDEVUM 13.00 DAYDI BEBEISMIN KALP ATISLARINI DUYDUK ÇOK GUZELDIII ALLAH HERKESE YASATSINNNN

kızlar sonunda kesesini kendini ve kalp atısını gördüm darısı görmeyenlerin basına

Valla kızlar çok sevindim darısı başıma inşallah ben de arefe günü gidicem bakalım benim için de dua edin nolur

doğum tarihin ve son adet tarihinin ilk günü yaz sanada bakim benmkinde ne cıkıcak

Bana da bakın 10.07.1986 doğum tarihim
Sat 23 haziran çin takvimine göre kız çıkıyor bakalım bunda ne çıkıca

Konunuzu bolucem biraz ama :) doktora gittik kalp atisi icin yolk sac var.hatta ultrasonla dikkatle baktiginda bebegide gordu.kipirti vardi hatta esimde gordu ritmik kimildiyordu.ama doktor bu bebek bu da kalp atisi demedi.ses duymaya calisti ses gelmedi bi turlu.moralim cok bozuk haftaya gel dedi nasi bekluceksem.kalp attigi hald sesin gelmeme durumu oluyor mu offf (

kalp atıyordu ama sesini dinletmedi bize doktor çok küçükse duyulmayabiliyormuş kaç haftalıksın

Yaz saati bana da bakar misin sat 5 haziran dogum tarihim 22 10 1987

kalp atıyordu ama sesini dinletmedi bize doktor çok küçükse duyulmayabiliyormuş kaç haftalıksın

Sata gore 6t1 im ama bebek diye olctugu 5t6 yani orda kipirti vardi gorduk ama aha da bu kalp atisi diyemedi doktor.sese odaklandi duyamadik.kipirti ritmikti belliydi.

Aslında gönlümden geçen kız zaten ben ondan sordum kız çıkınca çok sevindiğimden..Hani 7 değil de 8 olunca değişir mi acaba değişmesin nolur diye canım :) Teşekkür ederim yine de Rabbim bilir tabi..

Daha cok ufak canim ya.daha net duyulmamis olabilir.yolk kesesi goruldukten 10 gun sonra kalp atisi net aliniyomus.once yolk sonra bebek sonra kalp atisi siralama buymus doktorum oyle demisti.

canım daha küçükse duyulmayabilir tabi. bende cuma gittiğimde kalp atışlarını gördük ama dinlemek için bayramdan sonraya randevu verdi.

Investigation
Yazsaati erkek dedi
Sende bakabilirmisIn
Dogum tarihi 6-4-1991
Sat 18 haziran 2013
Iliski tarihi 2 temmuz.

Ilk cocugumuda bak bakalim tutuyormu

Sat 23 haziran 2010

Simdiden tsk ederim

Sata gore 6t1 im ama bebek diye olctugu 5t6 yani orda kipirti vardi gorduk ama aha da bu kalp atisi diyemedi doktor.sese odaklandi duyamadik.kipirti ritmikti belliydi.

ee daha nolsun bundan iyisi şamda kayısı
biz kalp atışını teee 7+5 te gördük
gördük diyorum bak duyamadık
daha çok küçük dedi
hatta 5+5 te gittiğimde daha ortada bebek bile yoktu sadece kesesini görebilmiştik
seninki küçük ötesi daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…