2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kıslar ben bugün gidip sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.sizlerde yaptırmadıysanız yaptırın ben fazla önemsemiyodum ama iyi oluyo dedi arkadaşlar.doktorunun yanında biri daha seni takip etmiş oluyo dediler.17.haftada hemogram testi yapılıyomuş sanırım 20.haftada da tetanoz iğnesi yapılıyomuş.ihmal etmeyelim arkadaşlar..

canım yontemı anlatsana uzun degılse senı yormucaksa cevreme yaparım bende
benımde bı yontemım var cogunda tutuyor tuttu ama suan bana kız dıyor baklım erkek olursa senın yonteme geccem bende

yaz saati bana sen de bakar mısın canım, çok merak ediyorum

babamız 1978 doğumlu, haziran ayında gebe kaldım

kızlar kızımın odasını genişlettik sayılır artık, bugün laminant parke de döşendi ve bitti, tek iş büyük bir gardolap yaptırmak istiyorum oraya boylu boyunca, böyle içine tüm yazlık-kışlıkları, ayakkabıları, çantaları koyabileceğim, çarşafları havluları vs. hepsini bir düzen içinde yerleştirebileceğim , elektirik süpürgesi, halılar, kilimleri de koyabileceğim, leğenler, işte evdeki ıvır zıvırları toparlayacak bölümleri olan çok fonksiyonlu bir dolap yaptırmak istiyorum. evinizde bu tip dolap kullananlar var mı? fikir verebilirler mi? ya da bir yerde raslayıp çok beğenenler fikir istiyorum hepinizden lütfeeen bana yardımcı olun

Ay kizlar bulantim falan yok diyodum ya.bugun sabahtan beri.midem bulaniyo.ama kusma yok.cok gicik bisey bu durum.bide kafami kaldiramiyorum.cik halsizim.kaldirdigim an midem bulaniyo.bide kaynananmdayim.hamile olduhumu da bilmiyolar daha.boyle yatiyrm avare gbi kimbilir icinden ne haylaz gelin diyodur:)))

Bugün gittim doktora. Baktı ve hemen keseyi gördü. Ama serbest dolaşan bi sıvı var karnında hemen telaşlandırmak istemem ama dış gebelik filan olabilir dedi. Eğer müsade edersen alttan ultrasonla bakabilirim dedi. Tabiki dedim hemen bakın. Baktı büyüttü ekranı. Tamam sorun yok kesenin içi dolu. Dış gebelik filan değil normal bir gebeliğin var dedi. İçime su serpildi bi anda. Keseyi filan ölçtü 4 hafta 5 gün dedi. Ama SAT'a göre 6 hafta 5 gün olması gerekiyor bende anlamadım. Sonra aile hekimine geçtim oda dedi 6 hafta 5 gün olması gerekiyor normalde dedi. Sonra ultrason resimlerine baktı. Evet bak burdada yazıyor 6 + 5 diye dedi. Sanırım doktor yanlış söyledi. 10 gün sonra kontrol var. Kalp atışlarını dinleriz dedi. Bol bol süt iç yoğurt ve peynir ye dedi. Çiğ etten uzak dur dedi. Herşey yolunda dedi.

6+1 İM BULANTIM YOK DİYE SEVİNİYORDUM GEÇ Mİ OLUCAK NE :s allah kolaylık versin canım benim de kaynanam bizde şu an bilmiyor henüz ve ben de paso yatıştayım :)

Gozun aydin peki bebegi ve kalp atisini gormedin mi?kesede neyi gordun.bende 6t1im telas mi yaptim ben acaba?

dünyanın en güzel sesini dinledim kızlar bebısımın kalp atıslarını duyduk çok şükür çok güzeldi hiç bıtmesın ıstedım

Gozun aydin peki bebegi ve kalp atisini gormedin mi?kesede neyi gordun.bende 6t1im telas mi yaptim ben acaba?kesen kac mm?

merhaba mart anneleri İstanbul Avrupa yakasında olup doktor tavsiyesi olan var mı acaba .şimdiden teşekkürler.şu an tam hız sizlerle olamıyorum bir kanama alnım oluşmuş düzeldi gibi ama hala dinlenmedeyim sonra hep yanınızda olucam inşallah

Walla canim mecbur kalinca ole bi calisiosun ki ( bende bulanti yok ama gecen haftalarda insanlara bakarken uyuyordum. Bu haftalarda da elim karnimda surekli. Ve isim malesef surekli insanlarla gorusmemi gerektiriyor.

Allah dayanma gücü versin sıcaklarda zor valla

Gozun aydin peki bebegi ve kalp atisini gormedin mi?kesede neyi gordun.bende 6t1im telas mi yaptim ben acaba?kesen kac mm?

Önce keseyi gördü ama içini tam göremedi karından bakılan ultrasonlar. Sonra alttan başka bi aletle baktı. O zaman eksenin içininde dolu olduğunu gördü. Kesenin kaç mm. olduğunu bilmiyorum. Sormam mı gerekiyodu ki. İlk hamileliğim o yüzdende çok acemiyim.

amin arkadaşım yürekten amin çok fena valla bende öyle yatıyorum. Evet öğretmenim inşallah sizde hayırlısıyla atanırsınız

Olctuyse yaziyodur zaten :)sorun degil.gordugu halka gibi biseyse yolk kesesi demek.bebek orda demediyse .:)hayirli olsun.

Allahıma bınlerce sukur kı pıt pıtları duyduk cok sukur..allahım tamamını erdırsın cumlemıze....🎉🎊👼👼👼👼

yüreğini ferah tut birşey olmaz RAbbimin izniyle. Benim bir tanıdığım kanama yüzünden günlerce hastanede yattı hatta parça filan bile gelmiş herkes düşük yapıyorsun hazırla kendini dediği halde Rabbimin izniyle hiçbir şey olmadı doğum yaptı çocuğunu büyütüyor şimdi. Dua et bol bol. Ben her aklıma geldiğinde elimi karnıma koyup Ayetel Kürsi okuyorum bol bol oku inşallah bişey olmaz

kızlar selam ,
2 gün önce ilk muayenemizi olduk.
Keseyi de gördük ama kalp atışlarını duyamadık. 10 gün sonra yine gel dedi, bayramdan sonra tekrar gidicem.
Sizler kalp atışlarını ne zaman duydunuz ilk ?

ben 6+4 te gitmiştim 15gün sonra gel dedi gittim hiçbir test olmadı bebeğe baktı sadece 11. haftada tekrar gel dedi ikili test yapılacakmış. gidince soracağım yaptırıp yaptırmamakta kararsızım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…