doğum tarihin ve son adet tarihinin ilk günü yaz sanada bakim benmkinde ne cıkıcak
canım yontemı anlatsana uzun degılse senı yormucaksa cevreme yaparım bende
benımde bı yontemım var cogunda tutuyor tuttu ama suan bana kız dıyor baklım erkek olursa senın yonteme geccem bende
Ay kizlar bulantim falan yok diyodum ya.bugun sabahtan beri.midem bulaniyo.ama kusma yok.cok gicik bisey bu durum.bide kafami kaldiramiyorum.cik halsizim.kaldirdigim an midem bulaniyo.bide kaynananmdayim.hamile olduhumu da bilmiyolar daha.boyle yatiyrm avare gbi kimbilir icinden ne haylaz gelin diyodur:)))
Gozun aydin peki bebegi ve kalp atisini gormedin mi?kesede neyi gordun.bende 6t1im telas mi yaptim ben acaba?Bugün gittim doktora. Baktı ve hemen keseyi gördü. Ama serbest dolaşan bi sıvı var karnında hemen telaşlandırmak istemem ama dış gebelik filan olabilir dedi. Eğer müsade edersen alttan ultrasonla bakabilirim dedi. Tabiki dedim hemen bakın. Baktı büyüttü ekranı. Tamam sorun yok kesenin içi dolu. Dış gebelik filan değil normal bir gebeliğin var dedi. İçime su serpildi bi anda. Keseyi filan ölçtü 4 hafta 5 gün dedi. Ama SAT'a göre 6 hafta 5 gün olması gerekiyor bende anlamadım. Sonra aile hekimine geçtim oda dedi 6 hafta 5 gün olması gerekiyor normalde dedi. Sonra ultrason resimlerine baktı. Evet bak burdada yazıyor 6 + 5 diye dedi. Sanırım doktor yanlış söyledi. 10 gün sonra kontrol var. Kalp atışlarını dinleriz dedi. Bol bol süt iç yoğurt ve peynir ye dedi. Çiğ etten uzak dur dedi. Herşey yolunda dedi.
Allah tamamina erdirsin hosgeldin aramiza
Kasiktaki agrilar oluyor zamanla geciyor.kalp icin erken telas yapma 8.haftamda gittim ben
Erken gibi ama bazilari tutturuyor hafi bakalim ilk seninki mi belli olacak simde benimki 29 Ağustos'ta
Birak o doktoru progesteron kullanman gerek hemen baska doktora git
Hadi insallah bakalim bende seni merak etmistim insallah guzel haberler verirsin hep
Hadi bakalim bekliyoruz guzel haberlerini
Gozun aydin peki bebegi ve kalp atisini gormedin mi?kesede neyi gordun.bende 6t1im telas mi yaptim ben acaba?kesen kac mm?Bugün gittim doktora. Baktı ve hemen keseyi gördü. Ama serbest dolaşan bi sıvı var karnında hemen telaşlandırmak istemem ama dış gebelik filan olabilir dedi. Eğer müsade edersen alttan ultrasonla bakabilirim dedi. Tabiki dedim hemen bakın. Baktı büyüttü ekranı. Tamam sorun yok kesenin içi dolu. Dış gebelik filan değil normal bir gebeliğin var dedi. İçime su serpildi bi anda. Keseyi filan ölçtü 4 hafta 5 gün dedi. Ama SAT'a göre 6 hafta 5 gün olması gerekiyor bende anlamadım. Sonra aile hekimine geçtim oda dedi 6 hafta 5 gün olması gerekiyor normalde dedi. Sonra ultrason resimlerine baktı. Evet bak burdada yazıyor 6 + 5 diye dedi. Sanırım doktor yanlış söyledi. 10 gün sonra kontrol var. Kalp atışlarını dinleriz dedi. Bol bol süt iç yoğurt ve peynir ye dedi. Çiğ etten uzak dur dedi. Herşey yolunda dedi.
Walla canim mecbur kalinca ole bi calisiosun ki( bende bulanti yok ama gecen haftalarda insanlara bakarken uyuyordum. Bu haftalarda da elim karnimda surekli. Ve isim malesef surekli insanlarla gorusmemi gerektiriyor.
Gozun aydin peki bebegi ve kalp atisini gormedin mi?kesede neyi gordun.bende 6t1im telas mi yaptim ben acaba?kesen kac mm?
Ayyy Allah cumle bulanti ceken arkadaslarima yardim etsin cok zorooole yatiorum hicbirsey yapamiorum hayirlisiyla gecirmek icin dua ediyorum.annenizin yaninda olmaniz buyuk bir sans insanin annesi gibisi yok gercekten.ogretmensiniz sanirim ben de ins atanmayi bekliorum.
Önce keseyi gördü ama içini tam göremedi karından bakılan ultrasonlar. Sonra alttan başka bi aletle baktı. O zaman eksenin içininde dolu olduğunu gördü. Kesenin kaç mm. olduğunu bilmiyorum. Sormam mı gerekiyodu ki. İlk hamileliğim o yüzdende çok acemiyim.
selam kızlar,
çok korku ve endişe içindeyim. az önce tuvalete gittigimde çamaşırımda minicik, noktadan azcık daha büyük kahverengi leke gördüm. tuvalet kağıdına hiç bişi gelmedi. ağrım falan da yok ama çok korkuyorum kızlar. bişey mi oldu acaba diye. şimdi memleketteyim, anneme burda çok canım sıkıldı, 2 gündür böbrek sancısı çekiyor, kadıncağız karşımda eriyor ama ben hiç bişi yapamıyorum, çok üzülüyorum. neyse ki kardeşlerm yanında. yarın ist a gidecem, ertesi gün de kontrolm var ama ben çok korkuyorum kızlar lütfen böyle bişi yaşayan var mı lütfen bana yardım edin(((
günaydın kızlar... kalp atışı sonrasındaki randevunuz ne zamn? yani bir dahakine kaç haftalıken gideceksiniz? benim dr.um 7 haftaslıken gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi.erken değil mi? bir de test faln mı olcak yine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?