kızlar selam ,
2 gün önce ilk muayenemizi olduk.
Keseyi de gördük ama kalp atışlarını duyamadık. 10 gün sonra yine gel dedi, bayramdan sonra tekrar gidicem.
Sizler kalp atışlarını ne zaman duydunuz ilk ?
doğum tarihin ve son adet tarihinin ilk günü yaz sanada bakim benmkinde ne cıkıcak
hayır duyamadım henüz sabahtan beri ben de herkese bunu soruyorum :) ben de 7.haftamdayım ctesi keseyi gördük fakat kalp atışları bayramdan sonra inşallah.Miniğim Rabbime emanet...Mide bulantın var mı??? Bende yok onu merak ediyorum
valla bende de yok..
Yani bu sabah çok hafif bulandı ama kusma raddesinde değildi.
İnşallah böyle de devam ederiz bence.
Gozun aydinnnnn saglikla gecsin hamileliginAllahıma bınlerce sukur kı pıt pıtları duyduk cok sukur..allahım tamamını erdırsın cumlemıze....🎉🎊👼👼👼👼
kızlar kızımın odasını genişlettik sayılır artık, bugün laminant parke de döşendi ve bitti, tek iş büyük bir gardolap yaptırmak istiyorum oraya boylu boyunca, böyle içine tüm yazlık-kışlıkları, ayakkabıları, çantaları koyabileceğim, çarşafları havluları vs. hepsini bir düzen içinde yerleştirebileceğim , elektirik süpürgesi, halılar, kilimleri de koyabileceğim, leğenler, işte evdeki ıvır zıvırları toparlayacak bölümleri olan çok fonksiyonlu bir dolap yaptırmak istiyorum. evinizde bu tip dolap kullananlar var mı? fikir verebilirler mi? ya da bir yerde raslayıp çok beğenenler fikir istiyorum hepinizden lütfeeen bana yardımcı olun
Sen neden soylemiyorsun birşey olur diyemi korkuyorsun yoksa .bence soyelmelisin oruc ta sakliyorum dedin ama bebeğinin beslenmesi lazim canim.sonra bisi olursa neden sakladin derler bence soyleeeeAy kizlar bulantim falan yok diyodum ya.bugun sabahtan beri.midem bulaniyo.ama kusma yok.cok gicik bisey bu durum.bide kafami kaldiramiyorum.cik halsizim.kaldirdigim an midem bulaniyo.bide kaynananmdayim.hamile olduhumu da bilmiyolar daha.boyle yatiyrm avare gbi kimbilir icinden ne haylaz gelin diyodur:)))
dünyanın en güzel sesini dinledim kızlar bebısımın kalp atıslarını duyduk çok şükür çok güzeldi hiç bıtmesın ıstedım
sizin doğum tarihiniz ve son adet tarihinizin ilk günü kızlaryanlış yazmışsınız muhtemel doğum tarihinizi sormadım
hayır duyamadım henüz sabahtan beri ben de herkese bunu soruyorum :) ben de 7.haftamdayım ctesi keseyi gördük fakat kalp atışları bayramdan sonra inşallah.Miniğim Rabbime emanet...Mide bulantın var mı??? Bende yok onu merak ediyorum
Biz de duymadikbebegi gordun mu ya da kalp atisini?
YOK CANIM NE DUYDUM NE DE GÖRDÜM ÖYLE SÖYLİYİM.aMA KESEYİ GÖRDÜK İKİ KEZ VE SON GÖRDÜĞÜMDE İLKİNE GÖRE 3 KAT BÜYÜMÜŞTÜ İÇİMİ BU RAHATLATIYOR ŞÜKÜR Kİ..SENİN KAÇ HAFTALIK
yaz saati bana sen de bakar mısın canım, çok merak ediyorum
babamız 1978 doğumlu, haziran ayında gebe kaldım
kızlar kızımın odasını genişlettik sayılır artık, bugün laminant parke de döşendi ve bitti, tek iş büyük bir gardolap yaptırmak istiyorum oraya boylu boyunca, böyle içine tüm yazlık-kışlıkları, ayakkabıları, çantaları koyabileceğim, çarşafları havluları vs. hepsini bir düzen içinde yerleştirebileceğim , elektirik süpürgesi, halılar, kilimleri de koyabileceğim, leğenler, işte evdeki ıvır zıvırları toparlayacak bölümleri olan çok fonksiyonlu bir dolap yaptırmak istiyorum. evinizde bu tip dolap kullananlar var mı? fikir verebilirler mi? ya da bir yerde raslayıp çok beğenenler fikir istiyorum hepinizden lütfeeen bana yardımcı olun
Yaz saati bana da bakar misin sat 5 haziran dogum tarihim 22 10 1987
Sen neden soylemiyorsun birşey olur diyemi korkuyorsun yoksa .bence soyelmelisin oruc ta sakliyorum dedin ama bebeğinin beslenmesi lazim canim.sonra bisi olursa neden sakladin derler bence soyleeee
Ne biliim canim yaa.biraz korkuyorum.iyice bi buyusun..bide psikolojik yani bilmiyrm.diger gebeligim husranla bittigi icin bi tek ben biliyim ben yasiyim istyrm.kimseyle bebek ve gebelik hakkinda konusmak istemiyrm cevremde.bi burda boyle konusarak rahatliyorum..
Esimin dogm tarihicanım babanın dogum yılı gerek sadece
canım erkek cıkıyor :)
canım sana tavsıyem once neyın var dolaba koyulaak bı bak ona gore onları koyacagın dolap gozlerını sayılarını olustur
hurcunmu var ona gore ustte hurc boyunda goz ayarla yastık yorganı ben ara dolaba vakumlu posetlerle koyuyorum yerden tasarruf oluyor
ayakkabıları kutularıylamı kaldıracaksın oylece mı ona gore raf boyutu dusun
halıyı koyacagın uzunlamasına bı bosluk dusun askı ıstıyorsan ona gore ayarla
toplam duvar boyunu ve kac kapak olacagını yapacak adamlarla konusuyorsun onlarda sana fıkır verıyor bu olur bu olmaz dıye
ınsallah guzel olur dolap cok ıı oluyor ya
Canim hali koyma kismi icin bir fikir vereyim.hali kalktiginda dolaptan rafli sekilde yaptirki hali koydugunda rafi kaldir haliyi cikardiginda kislik yazlik havlu nevresim vs bir cok kalabalik esyayi kayabilirsin.sekil cizmek isterdim olculerini yaz bir ara cizeyim sana resmini cekip yukleyebilirsem buraya yuklim
Canim babasi 23 07 1984canım babanın dogum yılı gerek sadece
işte bende sordum ne tarafta dıye cunku hep sol kasığım acıyo ben de solda sanıodum ama dr a sorunca oyle ddedı alet neerden göruntuyu ıyı alırsa ordan bakarım dedı ortada olur bebek ddedi ben drun yalancısıyımvalla bunu sormadım ama gozlemleyerek tespıt ettım dr hep ortadan baktı gercekten ultrasonda sagdaydı ama bebegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?