2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hayır duyamadım henüz sabahtan beri ben de herkese bunu soruyorum :) ben de 7.haftamdayım ctesi keseyi gördük fakat kalp atışları bayramdan sonra inşallah.Miniğim Rabbime emanet...Mide bulantın var mı??? Bende yok onu merak ediyorum

doğum tarihin ve son adet tarihinin ilk günü yaz sanada bakim benmkinde ne cıkıcak

Canim bu baktigin hani eslerle kendi yasin 4 yila bir hucrelerin yenileniyor ona gore olanmi.biz onda esede bakiyoruz sadece anneninkiyle degil ama o hesep benim tutmadi oglumda kiz cikiyordu.benimkinede bakiver hadi merak ettim seninki biraz farkli sanirim.17.06.1977 adetim 4 hazirandi

valla bende de yok..
Yani bu sabah çok hafif bulandı ama kusma raddesinde değildi.
İnşallah böyle de devam ederiz bence.

Allahıma bınlerce sukur kı pıt pıtları duyduk cok sukur..allahım tamamını erdırsın cumlemıze....🎉🎊👼👼👼👼
Gozun aydinnnnn saglikla gecsin hamileligin

Canim hali koyma kismi icin bir fikir vereyim.hali kalktiginda dolaptan rafli sekilde yaptirki hali koydugunda rafi kaldir haliyi cikardiginda kislik yazlik havlu nevresim vs bir cok kalabalik esyayi kayabilirsin.sekil cizmek isterdim olculerini yaz bir ara cizeyim sana resmini cekip yukleyebilirsem buraya yuklim

Sen neden soylemiyorsun birşey olur diyemi korkuyorsun yoksa .bence soyelmelisin oruc ta sakliyorum dedin ama bebeğinin beslenmesi lazim canim.sonra bisi olursa neden sakladin derler bence soyleeee
dünyanın en güzel sesini dinledim kızlar bebısımın kalp atıslarını duyduk çok şükür çok güzeldi hiç bıtmesın ıstedım

Oleyyyy guzel haber ben kameraya almadigima pismanim

Biz de duymadik bebegi gordun mu ya da kalp atisini?

Bi gorduk kipirtisini 6 t1im ama kalbi atiyo demedi illa dinletmek istedi ama ses bi turlu duyulmadi moralim bozuldu net bise demedi ve haftaya cagirdi.sende yolk sac var mi peki

canım sana tavsıyem once neyın var dolaba koyulaak bı bak ona gore onları koyacagın dolap gozlerını sayılarını olustur
hurcunmu var ona gore ustte hurc boyunda goz ayarla yastık yorganı ben ara dolaba vakumlu posetlerle koyuyorum yerden tasarruf oluyor
ayakkabıları kutularıylamı kaldıracaksın oylece mı ona gore raf boyutu dusun
halıyı koyacagın uzunlamasına bı bosluk dusun askı ıstıyorsan ona gore ayarla
toplam duvar boyunu ve kac kapak olacagını yapacak adamlarla konusuyorsun onlarda sana fıkır verıyor bu olur bu olmaz dıye

ınsallah guzel olur dolap cok ıı oluyor ya

Ne biliim canim yaa.biraz korkuyorum.iyice bi buyusun..bide psikolojik yani bilmiyrm.diger gebeligim husranla bittigi icin bi tek ben biliyim ben yasiyim istyrm.kimseyle bebek ve gebelik hakkinda konusmak istemiyrm cevremde.bi burda boyle konusarak rahatliyorum..[/QUOTE]
Olsun sen soyle soylemedikce onu icinde acisini yasiyorsun .benimde ilkim dusuktu ikincide desemmi demesemmi dedim ama soylemek iyi geldi herkes elbebek bakti iyi olur senin icinde .igne kullaniyormusin peki bunda pihtilasma ignesi
canım babanın dogum yılı gerek sadece
Esimin dogm tarihi
07/04/1976 canım baksen bana :))

canım erkek cıkıyor :)

teşekkür ederim canım , bu güne kadar 4-5 takvime baktırdım,baktırdığım her tahminde erkek çıktı, o kadar alıştım ki erkeğe ,kızım olsa çok şaşıracağım sanki

çook teşekkür ederim yatak yorgan battaniye koymaya ayrı bir bölüm yaptırıyorum, onun yeri ayrı bir bölümde hazır, sadece kıyafetlerimizi ve evdeki döküntüleri koycak bir dolap istiyorum

heeeyy bak bu süper bir fikirmiş yazın halıları kaldırıp kilim serdiğim için yazın rafları kaldırıp halı koyarım, kışın rafları koyup kilim koyarım, bu çok iyi oldu, çok teşşekkür ederim

valla bunu sormadım ama gozlemleyerek tespıt ettım dr hep ortadan baktı gercekten ultrasonda sagdaydı ama bebegım
işte bende sordum ne tarafta dıye cunku hep sol kasığım acıyo ben de solda sanıodum ama dr a sorunca oyle ddedı alet neerden göruntuyu ıyı alırsa ordan bakarım dedı ortada olur bebek ddedi ben drun yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…