kız canım hayırlısı tabı
Canim babasi 23 07 1984
İnşallah hayirlisi cok sevinirim kiz olursa, cin takvimide kiz diyor oglumda tuttu.kiz kardesimde kelle ayirmis benim icin iki tanr ikiside kiz cikmis.kelle:koyun kafasi paca yaparken ayirirlar.hayirlisi tabikikız canım hayırlısı tabı
Igneyi iyi yapmissin kullanmakla.onu nasil yapiyorsun gizli gizli :)) zor oluyodur.bende de var pihtilasma .clexane kullaniyirum bendeZehrayadecim yarin buyuk gun.genetik te dahil pihtilasma sle vs.tarzi dusuge olu doguma yol acan tum testlerim yapildi yarin sonuclari aliyrm.eger pihtilasma sorunum varsa yada baska bisey ona gore tedavi olucam.ama suanda tedbir olarak ecopirin kullaniyorum
Ben hep 3 valiz gider birini acmadan gelirim bizi goren tatile gidiyoz zanneder 2gunlukte bile iki valiz hazirlarim :))) iyi yolculuklar sanada dinlenerek gidinbız bu gece sabaha karsı yola cıkacagız
off evı oplucam daha ve canta hazırlıcam
yanıma ne alıcamı sasırdım karadenız olunca sıcakmı olur sogukmu nemlımı
bı uzun bıksa seyler kızıma
kendıme bı dıs kıyafet gerısı ev kıyafetı :) esımde bıkac sey yeter heralde erkeklere gerek yok
ama gel gorkı az alayım desemde bıssuru sey cıkıyor tek valız gıtmek ıstıyordum gene dolacak kızınkını ayırmaya karar verdım :)) amann kendı arabamızla gıdıyoruz nasılsa dımı? ay ben takıntılıyım ılla duzenlı olcak yok araba bos olcak zımbırtı ıstemıyorum dıye,ama yeter stres oldum
umarım 2014 mart ayı hepimize mutluluk getirir.
Gecmis olsun canim ben sukur bugun iyiydim insallah boyle giderKızlar midem çok kötüü bugün
Kızlar Dr bana folik plus verdi, midem acayip yanıyor o böyle bi etki yapıyor olabilir mi acaba
Gozun aydinnnnn saglikla gecsin hamileligin
Canim hali koyma kismi icin bir fikir vereyim.hali kalktiginda dolaptan rafli sekilde yaptirki hali koydugunda rafi kaldir haliyi cikardiginda kislik yazlik havlu nevresim vs bir cok kalabalik esyayi kayabilirsin.sekil cizmek isterdim olculerini yaz bir ara cizeyim sana resmini cekip yukleyebilirsem buraya yuklim
Canim hali koyma kismi icin bir fikir vereyim.hali kalktiginda dolaptan rafli sekilde yaptirki hali koydugunda rafi kaldir haliyi cikardiginda kislik yazlik havlu nevresim vs bir cok kalabalik esyayi kayabilirsin.sekil cizmek isterdim olculerini yaz bir ara cizeyim sana resmini cekip yukleyebilirsem buraya yuklim
bız bu gece sabaha karsı yola cıkacagız
off evı oplucam daha ve canta hazırlıcam
yanıma ne alıcamı sasırdım karadenız olunca sıcakmı olur sogukmu nemlımı
bı uzun bıksa seyler kızıma
kendıme bı dıs kıyafet gerısı ev kıyafetı :) esımde bıkac sey yeter heralde erkeklere gerek yok
ama gel gorkı az alayım desemde bıssuru sey cıkıyor tek valız gıtmek ıstıyordum gene dolacak kızınkını ayırmaya karar verdım :)) amann kendı arabamızla gıdıyoruz nasılsa dımı? ay ben takıntılıyım ılla duzenlı olcak yok araba bos olcak zımbırtı ıstemıyorum dıye,ama yeter stres oldum
canım babanın dogum yılı gerek sadece
Kızlar midem çok kötüü bugün
yazsaati bana da bakar mısın babanın doğum tarihi 22/08/1984
yaz saati banada bakarmısın dogum tarıhım 16.09.1988 eşiminki 26.11.1985 sat:16 hazıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?