2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar aranızda antibiyotik kullanan var mı sanırım ben başlamak zorunda kalacağım idrar sonuçlarımı yarın görecek doktor ama internetten araştırdığıma göre antibiyotik başlamam gerekiyor sizin idrar tahlillerinizle kıyaslar mısınız?

ÖRÜNÜM BULANIK mg/dL
DANSİTE 1015
pH 6
NİTRİT NEGATİF
PROTEİN NEGATİF
GLUKOZ NEGATİF
KETON NEGATİF
ÜROBİLİNOJEN NORMAL
BİLİRUBİN NEGATİF
MİKROSKOPİ DEĞERİ 5-6 ERİTROSİT / 7-8 LÖKOSİT / 2-3 EPİTEL GÖRÜLDÜ.

Zehrayadecim yarin buyuk gun.genetik te dahil pihtilasma sle vs.tarzi dusuge olu doguma yol acan tum testlerim yapildi yarin sonuclari aliyrm.eger pihtilasma sorunum varsa yada baska bisey ona gore tedavi olucam.ama suanda tedbir olarak ecopirin kullaniyorum

bız bu gece sabaha karsı yola cıkacagız
off evı oplucam daha ve canta hazırlıcam
yanıma ne alıcamı sasırdım karadenız olunca sıcakmı olur sogukmu nemlımı
bı uzun bıksa seyler kızıma
kendıme bı dıs kıyafet gerısı ev kıyafetı :) esımde bıkac sey yeter heralde erkeklere gerek yok
ama gel gorkı az alayım desemde bıssuru sey cıkıyor tek valız gıtmek ıstıyordum gene dolacak kızınkını ayırmaya karar verdım :)) amann kendı arabamızla gıdıyoruz nasılsa dımı? ay ben takıntılıyım ılla duzenlı olcak yok araba bos olcak zımbırtı ıstemıyorum dıye,ama yeter stres oldum

kız canım hayırlısı tabı
İnşallah hayirlisi cok sevinirim kiz olursa, cin takvimide kiz diyor oglumda tuttu.kiz kardesimde kelle ayirmis benim icin iki tanr ikiside kiz cikmis.kelle:koyun kafasi paca yaparken ayirirlar.hayirlisi tabiki
Igneyi iyi yapmissin kullanmakla.onu nasil yapiyorsun gizli gizli :)) zor oluyodur.bende de var pihtilasma .clexane kullaniyirum bende
Ben hep 3 valiz gider birini acmadan gelirim bizi goren tatile gidiyoz zanneder 2gunlukte bile iki valiz hazirlarim :))) iyi yolculuklar sanada dinlenerek gidin
umarım 2014 mart ayı hepimize mutluluk getirir.

Amin inşallah canim hepimizzzzeeee

s.a. kızlar :)
nasılsınız bakalım dugun ve bayram arıfesı telas alısverıs falan derken pek gıremedım foruma kusura bakmayın heyecanlarınıza ve dertlerınıze ortak olamadım...
yarın yola cıkıyoruz yola cıkmadan once doktorda kontrol hakkım vardım gecen hafta salı gunu gıtmıstım 8+1 demıstı doktor bıraz 3 gun gerıden gelıyordu normalden bıraz daha kucuktu cok uzulmustum. bugun gıttıgımde 9+4 olmustı 6 gunde 10 gun olarak gelısmıs sımdı artık normale dondu satıma uygun 1 gun onde sade.
bu hafta mıde bulantılarım bıraz azaldı artık gunde 1 en fazla 2 kez cıkartıyorum genelde de sabah safra kusuyorum yedıklerım ıcımde kalıyor yanı ve bebegım artık normale dondu.
ben 1 hafta oncesıne kadar cok kotuydum gunde 4 defa kusuyordum ortalama hıcbırsey ıcımde kalmıyordu nasıl etkılemıs bebegı bakarmısınız 1 haftada.
bulantıları olan arkadaslar dua edelım bıran once tamamen kurtulalım su bulantılardan hamılelıgın sefasını yasayalım artık:)
zaten bulantısı olmayanlar emın olun cok sanslısınız :)

Cok saol cnm hepımızınnn

inan çok sevinirim resmini çizebilme fırsatın olursa, yarın ölçüleri bildireyim ben

ne kadar güzelll, ben de atmak istiyorum kendimi artık biryerlerre, çok sıkıldım çooookk, inşallah bayram sonrası doktor izin verir de gidebilirim, inşallah yarabbiiiiiiiiiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…