arkadaşlar benim sorularıma nedennn kimse cevap vermiyoooo((
(arkadaşlar bende sadece folikasit kullanıyorum başka ilaç vermedi doktorum, ilacım 4 adet kaldı ve benim konrolüme daha 2 hafta var tekrar almam gerekiyomu ilacı yoksa bu kadar yeterli mi)
Ben bıraktım dayanamadım çünkü normal hayatıma devam edemeyecek kadar kötü oldum. İşten erken çıkıp uyumaya eve koştum düşünün. Çok şükür lekelenme de devam etmedi zaten.
Mormenekse canim senin adina cok uzuldum ama neyin daha hayirli oldugunu bilemiyoruz biz
Rabbim insallh saglikli hayirli evlat nasip etsin hepimize
Fazla umitsiz olma bazen gec gorunebiliyor ama kotuyede hazirla
İnsallah vardr yoksada en kisa zamanda hayirli evlat dilerim
Bir dr a daha gitmenide tavsiye ederim belki bebis bu dr u sevmemistir :)
neden kararsızsın ?
tşk ederim yazsaati.valla ben kendimi kötüye hazırladı.eğer haftaya gözükürse zaten sürpriz olacak.hayırlı evlat istiyorum rabbimden değilse vermez hayırlıysa bebeğimi bana verir.başka doktora gitmek istmedim çünkü doktorum tanıdık ve iyi bir uzman.hem karından hem vajinadan baktı.bayağada baktı ama yok.en ufak bir kalp atışı bile yok.bebğim yok kesede.hayırlısı inş.[/QUOT
mormenekşe, doktor tanıdık olsa da başka birine görün bence, hani doktordan değilde belki ultrasondan görünmüyor. bu arada kesesine kaç mm dedi? birde geç döllenme olunca 2 hafta değişiyormuş. yani bebeğin 8-9 haftalık değil de 6 haftalık civarıysa görünmemesi çok normal.
Rabbim hepimize hayırlısını versin önümüzde uzun bir yol var.
Bi gorduk kipirtisini 6 t1im ama kalbi atiyo demedi illa dinletmek istedi ama ses bi turlu duyulmadi moralim bozuldu net bise demedi ve haftaya cagirdi.sende yolk sac var mi peki
kızlar ben folik plus kullanıyorum doktor yazınca bu ilacın fiyatı düşüyomu?
Ne guzellll :)bulantısız bi güne uyanmak ne güzelmişşşş
tşk ederim yazsaati.valla ben kendimi kötüye hazırladı.eğer haftaya gözükürse zaten sürpriz olacak.hayırlı evlat istiyorum rabbimden değilse vermez hayırlıysa bebeğimi bana verir.başka doktora gitmek istmedim çünkü doktorum tanıdık ve iyi bir uzman.hem karından hem vajinadan baktı.bayağada baktı ama yok.en ufak bir kalp atışı bile yok.bebğim yok kesede.hayırlısı inş.
kilo artışı henüz olmadı. göbek de yok gibi yani şöyle gündüzleri kot pantolonlarımı giyebiliyorum ama akşam düğmesiini açmam gerekiyor karnım daha bi belli oluyor
bir de sabahla akşam arasında 2 kg fark oluyor benim
herkese iyi günler bayanlar ben ilk zamanlarda yazmıştım ama o zamn karısıktı ortalık lısteye eklenmedım benıde lısteye ekler mısınız bende heyecanımı sızlerle paylaşmak ıstıyorum... yasım 26 ilk bebegım Bursa da yaşıyorum... umarım hepiniz çok çok ıyısınızdır...
o day ok bende dahaay düşünmiyim diyorum ama endişeleniyorum sende var mı?
tşk ederim yazsaati.valla ben kendimi kötüye hazırladı.eğer haftaya gözükürse zaten sürpriz olacak.hayırlı evlat istiyorum rabbimden değilse vermez hayırlıysa bebeğimi bana verir.başka doktora gitmek istmedim çünkü doktorum tanıdık ve iyi bir uzman.hem karından hem vajinadan baktı.bayağada baktı ama yok.en ufak bir kalp atışı bile yok.bebğim yok kesede.hayırlısı inş.[/QUOT
mormenekşe, doktor tanıdık olsa da başka birine görün bence, hani doktordan değilde belki ultrasondan görünmüyor. bu arada kesesine kaç mm dedi? birde geç döllenme olunca 2 hafta değişiyormuş. yani bebeğin 8-9 haftalık değil de 6 haftalık civarıysa görünmemesi çok normal.
Rabbim hepimize hayırlısını versin önümüzde uzun bir yol var.
valla canım hiç kese aklıma gelmedi kaç mm ne kadar falan diye doktoru bile duymuyordum konuyşuyor ama ne diyor....oda söylemedi.hem bebeğim yok hem kalp atışı.hani diyeceğimki bebek görünse belki kalp atışını duyurmadı diyeceğim ama ikisi bi anda olunca hiç ümidim kalmıyor.ama başka bi doktora gideceğim bugün.göstereceğim bakalım o ne diyecek.
canım meraba umarım kötü bi sey yoktur... ben basımdan gecenı anlatmak istedim sana bende 7+2 de ilk kontrolüme gittim doktor usten baktı yok alttan baktı yok 1 hafta sonra gel dedi tabi ben perişan oldum ağla ağla hatta kürtaj olmaktan korktugum için hep düşmesini bekledim 2 gün boyunca sonra eşim beni baska doktora goturdu oda usten tam olarak goremedı alttan bır baktı melegım orda kalbının atıslarını gosterdı bana gordum ... inşallah senninkide boyle olacak baska bır doktora daha gorun ıstersen... seni çok çok ıyı anlıyorum emın ol... allah yardımcın olsun...
Hormonlar bizi etkiliyor canim ama kocalarimizda bi zahmet alisacaklar:)) merak etme eger plansizsa gebeligin iki tarafta bocalamis olabilir.sat in kac canim?bende dun evimin yakinina bi dr a gittim.bariz bebegin kipirtisini gorduk bebek minnacik zaten.adam bi turlu emin olamadi.illa ses dinletmek istedi.ama ses duyulmadi moralun bozukseninki dinletti de mi duyulmadi??
bende kotlarımı çok rahat giyebiliyorum henüz ama bende akşam yemeğinden sonra çok şişiyorum ve rahatsız oluyorum...
aramıza hoş geldin...bende Bursalıyım...hangi dr a gidiyorsun?
ama canım seninkisi daha erkenmiş ben 8+2 de gittim hem bebek görünmüyor hem kalp atışı görünmüyor bebeğimde yok yani.hani desemki bebeğim var ama kalp atışı yok tamam diyeceğim belki geç duyulur ama her ikisi olmayınca daha bi umutsuzluğa düştüm haftaya terar gideceğiz bakalım hayırlısıyla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?