2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

eczaneden al yada aile hekimine yazdır canım.en azından 12. haftana kadar içmelisin
Ben bıraktım dayanamadım çünkü normal hayatıma devam edemeyecek kadar kötü oldum. İşten erken çıkıp uyumaya eve koştum düşünün. Çok şükür lekelenme de devam etmedi zaten.

benimde başdönmem çok oluyordu günde 3 defa alıyordum dün 2 ye düşürdüm ne yapayım resmen sarhoş gibi oluyorum gözüm bile kayıyordu resmen .doktor değişeceğim içinde sormadan yaptım .tedbir amaçlı kullanıyordum zaten .inşallah bişi olmaz

tşk ederim yazsaati.valla ben kendimi kötüye hazırladı.eğer haftaya gözükürse zaten sürpriz olacak.hayırlı evlat istiyorum rabbimden değilse vermez hayırlıysa bebeğimi bana verir.başka doktora gitmek istmedim çünkü doktorum tanıdık ve iyi bir uzman.hem karından hem vajinadan baktı.bayağada baktı ama yok.en ufak bir kalp atışı bile yok.bebğim yok kesede.hayırlısı inş.

neden kararsızsın ?

ya sonuçta bu testler bebekte bir sorun olup olmadığıyla ilgili Allah korusun bebeğimde herhangi bir özür çıksada aldırmayı düşünmüyorum Rabbim göstermesin öyle bir acı tabi ama düşüncem bu yönde onun için teste gerek var mı yok mu emin olamadım

kızlar ben folik plus kullanıyorum doktor yazınca bu ilacın fiyatı düşüyomu?

canım meraba umarım kötü bi sey yoktur... ben basımdan gecenı anlatmak istedim sana bende 7+2 de ilk kontrolüme gittim doktor usten baktı yok alttan baktı yok 1 hafta sonra gel dedi tabi ben perişan oldum ağla ağla hatta kürtaj olmaktan korktugum için hep düşmesini bekledim 2 gün boyunca sonra eşim beni baska doktora goturdu oda usten tam olarak goremedı alttan bır baktı melegım orda kalbının atıslarını gosterdı bana gordum ... inşallah senninkide boyle olacak baska bır doktora daha gorun ıstersen... seni çok çok ıyı anlıyorum emın ol... allah yardımcın olsun...

herkese iyi günler bayanlar ben ilk zamanlarda yazmıştım ama o zamn karısıktı ortalık lısteye eklenmedım benıde lısteye ekler mısınız bende heyecanımı sızlerle paylaşmak ıstıyorum... yasım 26 ilk bebegım Bursa da yaşıyorum... umarım hepiniz çok çok ıyısınızdır...

bende kotlarımı çok rahat giyebiliyorum henüz ama bende akşam yemeğinden sonra çok şişiyorum ve rahatsız oluyorum...

aramıza hoş geldin...bende Bursalıyım...hangi dr a gidiyorsun?

ama canım seninkisi daha erkenmiş ben 8+2 de gittim hem bebek görünmüyor hem kalp atışı görünmüyor bebeğimde yok yani.hani desemki bebeğim var ama kalp atışı yok tamam diyeceğim belki geç duyulur ama her ikisi olmayınca daha bi umutsuzluğa düştüm haftaya terar gideceğiz bakalım hayırlısıyla inş.

planlıydı canım . Ama ya yapsak mı dedik. Hadi yapalım dedik. Hemen oldu Bekliyomusum hazırda heraldebenim sat 21 haziran. Benim doktorumda aynen kıpırtıyı gordu illa dinlemek istedi. Dinleyemedik. Olmadı. Ama canımı sıkmamada izin vermedi. Çok normal dedi. Bi hafta sonra yine gidecegiz. Ya kızlar bide benim doktorum hiç kantahlili idrar tahlili falan isteedi. Gerci bana sordu kansızlık idrar yaparken yanma falan varmı diye ama yok dedim. Bİde bu folik asitin yan etkisi mi acaba bu kıadar cok yorgun olmak ve mide bulantısı.

Kizlar doktorum kusmadan dolayi seni hastaneye yatiralim diyor.
Bebegim iyi cok sukur. Sizce yatsammi yoksa acilde serum verseler yeter mi?
Ozel hastane olunca soru isaretleri oluyor kafada?????

bende kotlarımı çok rahat giyebiliyorum henüz ama bende akşam yemeğinden sonra çok şişiyorum ve rahatsız oluyorum...

Benim en az 3 kilo fark ediyo. Kot giyenmiyorum. Rahatsız ediyo beni. Bide doktoruma soyledim, magnezyum yazdı bana. Ona kullanırsan şikayetlerin azalır dedi. Önceden göbeğim vardı benim zaten ama içime çekebiliyordum. Artık çekemiyorum. 600 gr kadar da kilo aldım bile maalesef.

İnşallah kötü bi şey yaşanmaz inşallah saklanmıştır...Allahtan umut kesilmez ama kendini üzme lütfen biliyorum şuan eler yaşadığını anlıyorum seni... herşeyde vardır bir hayır... bu hafta çabuk bitsin o zamn senin için hızlı hızlı geçsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…