2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım başka dotora gitmedim.doktorum hem karından baktı hemde vajinada.baktı karında duyulmuyor hemen vajinadan bakacağım dedi.ordanda baktı ama yok tık yok.bebek yok.kese var ama hiçbiri yok.haftaya tekrar gel ozaman bakacağız dedi.%20 şansın var dedi.kürtaj yapmaya gerek yok dedi doktorum zaten yoksa kendin düşükle sonlandıracaksın dedi.oyüzden biraz daha rahatım hiç olmazsa kendiliğinden düşecek zaten iyiyse bişey olmayacak ama değilse düşecektir dedi.bakalım bekliyorum.bu aralar kanaman görünede bilir dedi.görünmezse zaten vardır haftaya bakarız dedi.öyle işte tatlım oyüzden kürtaj olmadığım için başka doktorada gitmedim açıkçası.

çok geçmiş olsun, bekle bakalım, dediği gibi belki geç döllenmedir, kimyasal gebelik olabilir falan dedi mi doktor? yani öngörüsü ne? Allah sağlıklısını versin inşallah canım, üzülme, hayır bundadır.

hayırlı yolculuklar canım, serindir tabi oralar buraya göre, buralar 35-36 derece, 2 katı oraların kalınlaşma bende de var, dün bol gelen bir gömleğimi giyiştim, göbeğim yapıştı kaldı, şok oldum resmen bel ve göbek aldı başını gidiyor, ama çok şükür bacak kısmı aynı da pantolon sıkıntısı henüz yaşamıyorum

hadi bakalım, benim eşim de desteklemiyor normal doğumu, sen istesen bile ben izin vermem diyor, korkuyor

adet dönemlerinde yaşaman normal, bir de bebğin büyüdükçe kese genişledikçe rahim tabi büyüme hareketi yapıyor, o da adet ağrısına benzer bir ağrıya neden oluyor

bulantı bende de yok, her zaman hamile gibi hissetmezsin zaten, hissetmediğin daha iyi, relax oluyorsun

bulucaz artık yarayan bişey mecbur şimdiden 1,5-2 kilo gitti.böle giderse halim harap:18:

3 kilo gitti benden de ramazandan sonra, bakıcam hala devam ederse doktora gidip serum takmasını isteyeceğim artık. bir arkadaşımda bizim gibi doktor serum takmış ' bulantı falan kalmadı çok rahatım 1 hafta sonra bir adet daha takacak, sanırım b vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş ' dedi

arkadaşlar benim sorularıma nedennn kimse cevap vermiyoooo((

(arkadaşlar bende sadece folikasit kullanıyorum başka ilaç vermedi doktorum, ilacım 4 adet kaldı ve benim konrolüme daha 2 hafta var tekrar almam gerekiyomu ilacı yoksa bu kadar yeterli mi)

Mormenekse canim senin adina cok uzuldum ama neyin daha hayirli oldugunu bilemiyoruz biz
Rabbim insallh saglikli hayirli evlat nasip etsin hepimize
Fazla umitsiz olma bazen gec gorunebiliyor ama kotuyede hazirla
İnsallah vardr yoksada en kisa zamanda hayirli evlat dilerim
Bir dr a daha gitmenide tavsiye ederim belki bebis bu dr u sevmemistir :)

Olctuyse yaziyodur zaten :)sorun degil.gordugu halka gibi biseyse yolk kesesi demek.bebek orda demediyse .:)hayirli olsun.

Benimde verdiği resimlerde gördüğüm bi tane yuvarlak var o kese oluyo doktorun söylediğine göre, içindede başka bi nokta var beyaz o beyaz noktada benim minik kuşmuş öyle dedi İlk başta doktorda endişelendi kesenin içini göremeyince ama alttan baktığı ultrasonla hemen kesenin içindeki dolulukta göründü. O anı anlatamam yaa öldüm öldüm dirildim resmen...

bunu biz bilemeyiz doktorun karar verecek
bazı makalelerde gerekli olmadığı bazılarında ise devam edilmesi gerektiği yazıyor
2 hafta sonra doktoruna gittiğinde o seni zaten yönlendirecektir
büyük ihtimal folik asiti kesip artık eksikse demir ilaçlarına başlayacaktır

teşekkürler evet demir de baya bir düşük çıktı 10.9 hayırlısı bakalım

Benim dr 12 haftada gelene kadar ic demisti ama ben yola ciktim ve bulamadim hspi nolduysa
Kardesim tipci son sinif folik asirin bebwfin ilk olusum aninda ve oncesinde onemli oldugunu suan pek biseye yaramiyor diyor
Bende kararsizim tekrar bi psket alayimmi birakmismi olayim
Ayni durumdayiz

kızlar gunaydınnn. Bende 2014 martta anne olucam. Baskarda cok seviniyordum. Ama şimdi karısıgım biraz. Cok yorgunum cok halsızım. Hiç bişey yapmak istemiyorum. Hatta yemek yemekde istemiyorum ama yiyorum tabikide. Eşimlede aramız limonii. Beni anlamıyo oda benim hazır olmadıgımı pişman oldugumu dusunuyo. Oyle değil ama işte. Ben bebeğimöi istiyorum ama hamile olmak cok zormus yaa. Bide surekli ayaktayım. Oda sancılarımı artırıyo tabi dogal olarak.28 mart bi gelseydide bebeğime kavussaydım. DÜn akşam kontrolum vardı. hersey yolunda bebeğin kalbi atıyo gorunuyo hareket ettiği ama duyamadık maalesef. O kadar kucuk ki. Ben onu nasıl koruyacagm.. Offf offf. Bugun bi garip oldum ben yaa

Yabancı kaynakların neredeyse hepsinde; eger planlı bir gebelikse hamile kalmadan üç ay önce başlayıp, hamile kaldıktan sonra en azından ilk trimester bitene kadar, yani 12 hafta, mutlaka kullanmak gerektiği belirtiliyor.

canım benim idrar tahlillerim de ve vajinal akıntımdan alınan kültür sonuçlarında maalesef mantar ,enfeksiyon çıktı :18: doktor fitil ve krem verdi.umarım çok uzamaz.bebek büyümeden hallolur

umarım canım fitil ve krem antibiyotikten iyidir sanırım bugün doktor görecek sonuçları bakalım herşeyin hayırlısı Allah bebeklerimizi de bizi de korusun.

Merhaba sıtede yenıyım keşif halındeyimm .Özel mesaj gonderemedim listeye eklenmek isterim.

yas :29 kocaeli - 25haziran- 25 mart2014 inşallahhhhh :)

Ben bıraktım dayanamadım çünkü normal hayatıma devam edemeyecek kadar kötü oldum. İşten erken çıkıp uyumaya eve koştum düşünün. Çok şükür lekelenme de devam etmedi zaten.

Progestani vajinal kullanirsaniz daha faydali oluyor ve yan etkilerini hissetmiyorsunuz.ayrica folik asit kesinlikle kullanilmali zaten vitamin ve zarari yok vucud fazlasini cisle atiyor zaten bebegin nöral gelisimi icin cok onemli.kullanin derim ben :)

kilo artışı henüz olmadı. göbek de yok gibi yani şöyle gündüzleri kot pantolonlarımı giyebiliyorum ama akşam düğmesiini açmam gerekiyor karnım daha bi belli oluyor
bir de sabahla akşam arasında 2 kg fark oluyor benim

Hormonlar bizi etkiliyor canim ama kocalarimizda bi zahmet alisacaklar:)) merak etme eger plansizsa gebeligin iki tarafta bocalamis olabilir.sat in kac canim?bende dun evimin yakinina bi dr a gittim.bariz bebegin kipirtisini gorduk bebek minnacik zaten.adam bi turlu emin olamadi.illa ses dinletmek istedi.ama ses duyulmadi moralun bozuk seninki dinletti de mi duyulmadi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…