2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar doktorum kusmadan dolayi seni hastaneye yatiralim diyor.
Bebegim iyi cok sukur. Sizce yatsammi yoksa acilde serum verseler yeter mi?
Ozel hastane olunca soru isaretleri oluyor kafada?????

canım merhaba çok geçmiş olsun...doktor tabiyki daha iyisini bilir ama serum takılsa sonra evine gelsen olmazmıymış?? ben şahsen hastane ortamında daha kotu oldugum için kalmak pek cazip gelmiyor...umarım biranönce geçer bulantın...

cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. iyi ki bu forum var, şnsan kendini çok iyi hşssediyor, kimseye söyleyemediğini burada rahatlıkla paylaşabiliyor. o gün gördüüm minicik lekeden sonra hiç bişeycik olmadı. saat başı kontrol ettim ama ne devamı geldi ne de bi ağrım sancım oldu. hatta dün uçak yolculuğu bile yaptım. şu anda çok iyiyim. ben de anlamadım o çamaşırımdaki neydi. noktadan biraz daha büyük bişey, acaba diyorum cildimde minik bi yer mi tahriş oldu da kanadı. neyse bugün doktora gidecektim zaten onu da söylerim. kanama var mı diye alttan bakmıyor demi kızlar yaa ben gebeligimin başından beri hiç baktırmadım alttan...

10. hafta içindeyim sabah başladı hala devam ediyor, ara ara sancım var sanki doğum başladı bebek gelip vurup vurup gidiyor öyle bir sancı ve belimde çok ağrıyor normal mi acaba anlamadım ki 1. hamileliğimde bunları hiç yaşamadım sanki ilk defa anne oluyormuş gibiyim

canım merhaba.benim 1ay önce lekem geldi kahverengi aynı ilk adet lekesi gibi doktora gittim 3hafta boyunca igne oldum ama sukur ogunden sonra daha hiç gelmedi bana dusuk tehliken olmus ama atlatmak uzeresin eski bi kanama dedi.ama alt tarafatan baktı o kanamaya bakmak için usten bakmadı.insallah daha olmaz

kızlar bugün doktora gittim kontrole,bebiş hophop hareket ediyo elini falan kaldırdı doktor hopluyo dedi osıvının içinde çok garip bi duygu ya ufacık sey oynuyo tabii ben hissetmiyorum daha doktor daha okadar guçlu degil kasları senin hissdicegin kadar dedi.2hafta sonra 2li test için gelicen dedi.hayırlısı bakalım rabbim sizede nasip etsin:)

Kac haftalik sizin?

kızlar ben kollarım için hamam tozu(otu) kullanıyodum acaba şimdide kullansam birşey olur mu?bilgisi olan yada doktoruna soran var mı?

sanmıyorum alttan kontrol edeceğini üstelik devam da etmemiş çok şükür çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın

Gece ve sabahlari safra kusuyorum. Arada bisey yiyebildiysem 5 dk sonra da onu kusuyorum. Sonra yine safra...
Midem bisey kabul etmez oldu.

Canim az az yiyerek denesen bir.corba cok iyi geldi bana .öğlen yemegi olarak.uff cok kotu ya kusma bulanti bir yana kusma bir yana.ben ogleden sonralarida iki gundur armut havuc elma ceviz her bir saatte yemeye basladim ondanmi bilmem ama daha iyiyim cok sukur

Seftali biraz rahatlatti ama kusmama engel olmadi. Gunde 2 ya da 3 kez seftali yiyebiliyorum sadece. Baska hicbisey yok. Acaba ac mi kaliyorum ondan mi bu kadar cok kusuyorum.
Esim sagolsun ceviz findik leblebi cubuk kraker tost muzlu sut portakal suyu hepsini okumus bi yerlerden. Getirdi hergeldiginde biseyler... ama ne care (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…