- 6 Nisan 2013
- 189
- 4
- 46
Kizlar doktorum kusmadan dolayi seni hastaneye yatiralim diyor.
Bebegim iyi cok sukur. Sizce yatsammi yoksa acilde serum verseler yeter mi?
Ozel hastane olunca soru isaretleri oluyor kafada?????
yüreğini ferah tut birşey olmaz RAbbimin izniyle. Benim bir tanıdığım kanama yüzünden günlerce hastanede yattı hatta parça filan bile gelmiş herkes düşük yapıyorsun hazırla kendini dediği halde Rabbimin izniyle hiçbir şey olmadı doğum yaptı çocuğunu büyütüyor şimdi. Dua et bol bol. Ben her aklıma geldiğinde elimi karnıma koyup Ayetel Kürsi okuyorum bol bol oku inşallah bişey olmaz
cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. iyi ki bu forum var, şnsan kendini çok iyi hşssediyor, kimseye söyleyemediğini burada rahatlıkla paylaşabiliyor. o gün gördüüm minicik lekeden sonra hiç bişeycik olmadı. saat başı kontrol ettim ama ne devamı geldi ne de bi ağrım sancım oldu. hatta dün uçak yolculuğu bile yaptım. şu anda çok iyiyim. ben de anlamadım o çamaşırımdaki neydi. noktadan biraz daha büyük bişey, acaba diyorum cildimde minik bi yer mi tahriş oldu da kanadı. neyse bugün doktora gidecektim zaten onu da söylerim. kanama var mı diye alttan bakmıyor demi kızlar yaa ben gebeligimin başından beri hiç baktırmadım alttan...
Baska doktora git hadu bekliyoruz guzel haberler sendenvalla canım hiç kese aklıma gelmedi kaç mm ne kadar falan diye doktoru bile duymuyordum konuyşuyor ama ne diyor....oda söylemedi.hem bebeğim yok hem kalp atışı.hani diyeceğimki bebek görünse belki kalp atışını duyurmadı diyeceğim ama ikisi bi anda olunca hiç ümidim kalmıyor.ama başka bi doktora gideceğim bugün.göstereceğim bakalım o ne diyecek.
Canim acilde yaptir fayda etmesse hastanede yat .benim arkadas acilde yaptirdi hep.bosa yatis parasida vermessin .umarim gecer mide bulantin beb sukur dun bugun iyiyimKizlar doktorum kusmadan dolayi seni hastaneye yatiralim diyor.
10. hafta içindeyim sabah başladı hala devam ediyor, ara ara sancım var sanki doğum başladı bebek gelip vurup vurup gidiyor öyle bir sancı ve belimde çok ağrıyor normal mi acaba anlamadım ki 1. hamileliğimde bunları hiç yaşamadım sanki ilk defa anne oluyormuş gibiyim
Canim doktorunu ara ve git hemen canim hem bebegide gorursun .
Kizlar doktorum kusmadan dolayi seni hastaneye yatiralim diyor.
Kac haftalik sizin?kızlar bugün doktora gittim kontrole,bebiş hophop hareket ediyo elini falan kaldırdı doktor hopluyo dedi osıvının içinde çok garip bi duygu ya ufacık sey oynuyo tabii ben hissetmiyorum daha doktor daha okadar guçlu degil kasları senin hissdicegin kadar dedi.2hafta sonra 2li test için gelicen dedi.hayırlısı bakalım rabbim sizede nasip etsin:)
Ne guzellll :)
Darisi hayirlisiyla bana ..
Yazarken bile midem agzimda ...
Kac haftalik sizin?
kızlar ben kollarım için hamam tozu(otu) kullanıyodum acaba şimdide kullansam birşey olur mu?bilgisi olan yada doktoruna soran var mı?
Canim kusmalarin safra mi yoksa yediklerinmi cikiyor.onu merak ettim
cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. iyi ki bu forum var, şnsan kendini çok iyi hşssediyor, kimseye söyleyemediğini burada rahatlıkla paylaşabiliyor. o gün gördüüm minicik lekeden sonra hiç bişeycik olmadı. saat başı kontrol ettim ama ne devamı geldi ne de bi ağrım sancım oldu. hatta dün uçak yolculuğu bile yaptım. şu anda çok iyiyim. ben de anlamadım o çamaşırımdaki neydi. noktadan biraz daha büyük bişey, acaba diyorum cildimde minik bi yer mi tahriş oldu da kanadı. neyse bugün doktora gidecektim zaten onu da söylerim. kanama var mı diye alttan bakmıyor demi kızlar yaa ben gebeligimin başından beri hiç baktırmadım alttan...
Gece ve sabahlari safra kusuyorum. Arada bisey yiyebildiysem 5 dk sonra da onu kusuyorum. Sonra yine safra...
Midem bisey kabul etmez oldu.
Gece ve sabahlari safra kusuyorum. Arada bisey yiyebildiysem 5 dk sonra da onu kusuyorum. Sonra yine safra...
Midem bisey kabul etmez oldu.
kızlar ben kollarım için hamam tozu(otu) kullanıyodum acaba şimdide kullansam birşey olur mu?bilgisi olan yada doktoruna soran var mı?
Canim az az yiyerek denesen bir.corba cok iyi geldi bana .öğlen yemegi olarak.uff cok kotu ya kusma bulanti bir yana kusma bir yana.ben ogleden sonralarida iki gundur armut havuc elma ceviz her bir saatte yemeye basladim ondanmi bilmem ama daha iyiyim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?