2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Yolda yaziyorum kizlar
Aybuke samsuna dogru gudiyoruz burasi 18 derece gunesli ama serin
Bende henuz kilo almadim su bayramdan almadan donersem super olacak
Yalniz bisey var kalinlastim belim falan ve karnim cikmaya basladi orucken ac karnina bile vardi yani
Kizimdada cok cabuk belli olmustu yine oyle olacak sanirim
Sizde kalinlastinizmi yoksa bi benmiyim?

canım tabi inş sürprüz yapar ama ben hissedemiyorum ki bebeğimi.ilk baştan beri diyordum herkese hiç hamile gibi değilim ne bulantım var ne ağrım oldu bunları hissetmedim.doktora giderken bile duymayacağımdan okadar çok emindimki hissettim yani.hani anneler hisseder bebeğini yada kötü bişeyi ben anneliği hissedemedimki.hayırlısı olsıun inş.haftaya tekrar gideceğiz bakalım.Allahtan ümit kesilmez tabii..

Yoldamisiniz siz ? Ilkin nasildi normal dogummuydu .ben sanci cektim sezeryan gunu ceke ceke sezeryana girdim doktorum cok ikna etmeye calisti ama ben korktum

Evet canim yoldayiz :)
Sezeryanim ama normal doguracam insallah dikissizinden hemde:) kendimi oyle adapte ediyorum
Ahh 11 saat cektim ama bosa kizimin basi lanala duzgun girmemisti imkansizdi normal ama ben yinede icimde kalmasin diye denedim iyikide denedim

selam arkadaşlar bi sorum olacak
eğer bebiş olmasaydı bugünlerde adet görmem gerekti
ve vücudum şu an da sanki adet görüyorum gibi tepki veriyor
dünden beri sancıdan kıvranıyorum bacaklarım sızlıyor
adet dönemlerim çok zorlu geçerdi zaten
günüm geçtiğinde de kasık ağrısından ölüyordum
sizde de var mı böyle bir durum dayanamazsam doktora gideceğim artık o derece

Gunaydin canlarrrrrr

Canim hemen kotu dusunme insallah haftaya kontrole gittiginde gorursun. Benim ilk gebeligim bos gebelikti ondan bu donemini cok iyi anliyorum canim. Allahtan dilegim senin icin hayirlisi ne ise o olsun

Merhaba arkadaşlar bende şu an 8+3 haftalık hamileyim geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını dinledik dr herşey normal güzel dedi.. Fakat ben şu son 4-5 gündür kendimi hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum. başlarda az bir şey bulantım vardı şimdi bulantımda yok ağrım sızımda yok.bu seferde acaba normalmi bir terslik mi var diye korkmaya başladım..hala nkotlarımı eski kıyafetlerimide çok rahat giyebiliyorum..umarım bir sorun yoktur...benimle aynı tarihte olan arkadaşlar acaba sizlerde kilo artışı oldumu yada göbekler belli olmaya başladımı?

Gunaydin canlarrrrrr

Canim hemen kotu dusunme insallah haftaya kontrole gittiginde gorursun. Benim ilk gebeligim bos gebelikti ondan bu donemini cok iyi anliyorum canim. Allahtan dilegim senin icin hayirlisi ne ise o olsun

Teşekkür ederim pinoshh Allah razı olsun bende hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun istiyorum.eğer sağlıklı ve hayırlı olacaksa kalp atışlarını duyayım ama iyi olmayacaksa duymayayım.Rabbim herşeyin en iyisini bilir kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.

Gunaydin kizlar :)

benimde kalınlaştı belim hafif alttan var göbek,ama midem kapatıyor bu açığı akşama kadar su iç iç davul gibi oluyor midemin orası ,pantolonlarım dar geliyor zaten hep sıkan alırdım belimi hiç olmuyor şimdi.alışverişe gidecem daha üşenmesem ah evden çıkasım gelmiyor akşam olunca .

hakkında hayırlısı ozaman canım ,ama yinede bir ümit taşı içinde ,bu düşük boşgebelik psikolojimizi okadar çok etkiliyorki bir türlü atamıyoruz.ben hala tuvalete gittiğimde acaba leke varmı kkorkusu yaşıyorum elimde değil.oğlumdada her randevuda acaba bişi oldumu yaşıyormu kalbi atıyormu diye düşünürdüm.hareket etmeye başladığında artık hissediyorsunda .inşallah canım hakkında hayırlısı olsun.moralini yüksek tutmaya çalış .

Canım tabi içimde yine bir ümit taşıyorum ama kaptırmak istemiyorum kötüsüne hazırlıyorum kendimi ama sürpriz yaparsa bu benim için mucize olur..bende en ufak bi kanama ve leke dahi olmadı.halada yok bende bunu anlamadım.şimdiye kadar çoktan lekelenme olmaz mıydı neden yok.8+3 haftalık hamileyim küçücükde olsa kahve leke bile gelmedi.ama yok bebeğim görünmüyor kalp atışı hiç duyulmadı.hayırlısı inş.

benim geçen haftaydı aynen dediğin gibi belim ağrıdı kasıklarımda ağrıdı ,normalde benim adet döneminde sadece belim ağrır.bacaklarıma vururdu aynen yaşadım canım.normalmiş bunlar

progestan kullanıyormuyduun peki

merhaba, bence sakın ümitsizliğe kapılma ve başka bir doktara daha git...

benim geçen haftaydı aynen dediğin gibi belim ağrıdı kasıklarımda ağrıdı ,normalde benim adet döneminde sadece belim ağrır.bacaklarıma vururdu aynen yaşadım canım.normalmiş bunlar

evet öyleymiş sanırım bi kaç yazı okudum konuyla ilgili
demekki benm vücudum alışmış bu sancıları her ay vermeye
heyyy bebek var hatırlatırım vücudum unut bu sancıları artık

vallahi bir bardak çayın bile ancak yarısını içebiliyorum ama denerim bir salkım üzüm yemeyi..midem "böle bişeyler yesende çıkarsam" diye uğraşıyo sanki

inan arkadaşım bende öyleyim bana da yeşil elma biraz mayahoş oluyo ya ama tatlıya da yakın işte o elma bana iyi geliyor bastırıyor mide mi

ay inşallah canım bende istiyorum normal doğum ama korkuyorum
hayır canım kullanmıyorum ben sadeec folik asit kullanıyorum başka bi ilaç kullanmıyorum..

oda ilginç canım ya bekle bakalım,ablamin eltiside boş gebelik geçirdi ama onda hem leke vardı hemde müthiş sancı bebeği hiç görmediler doktor 9 .hafta sonuna kadar bekletti belki görünür diye ama olmadı maalesef .sende ne sancı ne leke var merak ettim bende başka doktora gittinmi canım bir görün istersen hem için rahat eder.alttan baktır olmassa

arkadaşlar bende sadece folikasit kullanıyorum başka ilaç vermedi doktorum, ilacım 4 adet kaldı ve benim konrolüme daha 2 hafta var tekrar almam gerekiyomu ilacı yoksa bu kadar yeterli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…