2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
MormenEkse canim stres olma bekle bakalim canim gun dogmsdan neler dogar
Rabbim insallh saglikli evlat nasip etsin sana cani gonulden diliyorum bu ramazan gunu bak bide yolcuyum insallh rabbim kabul eder.
Bu dr lari anlamiyorum niye yorum yapiyorsun egonu tatmin ediyorsun bi bekle de sanki allah hasa cocugun nolcani nerden biliyorsun
Boyutu boyle de kes ne yani

Canim drun bu yintemi uygulamasi gerekmiyor kitapta nefes alma teknikleri agriyla basa cikma yontemleri var gebeyi egitiyor
Ben bayramdan somra siparis verecegim mutlaka okumaliyim

Iyi yolculuklar. Degisiklik iyidir herzaman. :)
Cinsiyetle ilgili tahmin mi yurutuyorsun tam okuyamadim ama ne gerekiyor?

Ayy ayaklarin sismedimi 12 saatte benimkiler davul oluyor uzatsamda .

Selam kizlar tahlillerimin son part i bugun cikti.dunyanin tahlili yapildi her acidan.bi sorun yok.fakat hemotolojinin istedigi bi tahlilde heterezigot mutasyon cikti.hemetolog bunun dusuklerde onemli olmadigini soyledi ama.kadin dogumcuya tahlili gosterdigimde sebeb bu olabilir.hemen yarin rapor cikartin.clexan igneye basla dedi.yani artik hergun kendime igne yapicam sanirim.cok tirsiyrm nasil yapicam yaa.aranizda ayni sorunu yasayan oldumu..

15 hafta bitene kadar akrabalara arkadaslara aciklamayi dusunmuyoruz. Subatta gebeligim sonlanmisti. Hem insanlari uzduk hem de nazar degmis de olabilir :) bu sefer beklicem. Ama sonra katilirim bende mutlaka :)

Canım grup kapalı olduğu için arkadas akraba göremicek zaten böyle bi üyeliği :) herkes üye olunca da gizli yaparız daha iyi olur

Cok sevindim bende diyorum yokmu benim gibi ssvd l mart annesi
Canim birbieimize destek olalim
Nerdesin sen bwn ist avrupa yakasindayim son ay dilek hanima gidecegim ins.

Ben Anadolu yakasındayım canım
Grubu sürekli takip ediyorum temmuz ayında 5 ssvd okudum çok motive ediyor beni
Ben de Dilek hanıma gideceğim inşallah 15 gün sonra randevu alıp bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Allah Allah neden olmuyor , linki kopyalıyorum cevap ver dedikten sonra link değişiyor... Bi çare bulucam ama...

Rabbim senin ve beegin hakkinda hayitlisini versin ins.dua et bol bol ins guzel haberler alirsn cnm.Allahimm cumlemize icinde de bizlere hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin ins.

Canim inşallah bebegin sasirtir seni ve gum gum kalp atislarinida duyarsin.yolk sac olayini bilemiyorum netten bir arastir istersen umarim bebegin sagliklidir tum dualarim seninle canim Allaha emanet olun ikinizde

Rabbim senin için ne hayırlıysa onu nasip etsin.

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin.dua etmekten başka çare yok. Allahıma sığındım ve hayırlısını isityorum.sizin bebişlerinizde inş iyidir ve annesine babasına sağlıklı hayırlı birer evlat olarak gelirler.çok sağlun arkadaşlar.

Ben vuruyorum igneyi canim.bende 677 heterezigot mutant canim .igne gobekten ol once cok acimazdi oglumda artik bezemi oldu ne oldu yada catlaklarimdan dolayi cok acıyor. Ilk gunler ben vurdum ama bir haftadir esime gibekten vurduruyorum igneyi batiramaz oldum korkudan.hersey guzel olacak inan buna
Allah Allah neden olmuyor , linki kopyalıyorum cevap ver dedikten sonra link değişiyor... Bi çare bulucam ama...
Olmuyor evet beni ekle diyecem adimi yazdim ozeline ama aramada bende bulunamiyorum canim napcezz simdik :)

Canim dua et artik bekleyelim hep birlikte bir haftayi bayram telasiyla cabuk gecer insallah

slm canımm o nedirr ben bilmiyorum ama bende bebek tedavisinde kendimm vuruyodum iğnemii mgöbeğimdennn insan kendii vurunca acımıyoo başkası vurunca dagha çok acıyoo sankii yada bana öylee geliyoo bilmem kii:26:bu dedğinn ne türr tahliler canım kanda mı bakıldıı yadaa rütinn ikilii testler mi bende bayramdan sonra gidicemm tahlill yapcaz dedii doktorr ne tahlilim dedim gebeliklee ilgili dedii ben de pek anlmadımm haftalarımız hemen hemen aynıı gibii ondann soruyorumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…