evet bu yöntemi ve prensesin de bu yöntemle doğum yaptığını bu konuda öğrendim zaten.dün videolar da onunla ilgili videolar da izledim.etkileyiciydi.Türkiye de şuan tek bir isim yapıyormuş internette araştırınca öyle çıktı.ve bence fiyat olarakta bütçemizin çok üzerindedir.
yurtdışındaki doktor hemşireler daha sabırlı sanki yaa.izlediğim videolarda gülüyorlar,sohbet ediyorlar,rahatlıkları anneye de yansıyor sanki.:26:
Iyi yolculuklar. Degisiklik iyidir herzaman. :)Oofff 12 saat oldu yola cikali yorulduk ve sikildk kizimla
Esime diyorum millet tatilini iptal ediyor esi icin sen beni nerelere getriyorsun
Sen dayaniklisin diyor tovbw tovbe gicik
Daha 2 saat daha var((Almadigim kilolari bu 12 saatte alicam sabahtan beri yiyorum off
Oofff 12 saat oldu yola cikali yorulduk ve sikildk kizimla
Esime diyorum millet tatilini iptal ediyor esi icin sen beni nerelere getriyorsun
Sen dayaniklisin diyor tovbw tovbe gicik
Daha 2 saat daha var((Almadigim kilolari bu 12 saatte alicam sabahtan beri yiyorum off
15 hafta bitene kadar akrabalara arkadaslara aciklamayi dusunmuyoruz. Subatta gebeligim sonlanmisti. Hem insanlari uzduk hem de nazar degmis de olabilir :) bu sefer beklicem. Ama sonra katilirim bende mutlaka :)
Cok sevindim bende diyorum yokmu benim gibi ssvd l mart annesi
Canim birbieimize destek olalim
Nerdesin sen bwn ist avrupa yakasindayim son ay dilek hanima gidecegim ins.
Allah Allah neden olmuyor , linki kopyalıyorum cevap ver dedikten sonra link değişiyor... Bi çare bulucam ama...
Rabbim senin ve beegin hakkinda hayitlisini versin ins.dua et bol bol ins guzel haberler alirsn cnm.Allahimm cumlemize icinde de bizlere hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin ins.
İnşallah hayırlısı olur diye dua edelim.Allah'ın verdiği herşeyde bir hayır vardır.bunu bazen biz anlayabilirz bazende göremeyiz anlayamayız..Allah korusun ama engelli çocukta zor belkide Rabbim bunu kaldırıp kaldıramıyacağımıza göre bize bu bebekleri veriyor ya da vermiyor..ne gelirse Allah'tan.hakkında hayırlısı olur inşallah..
Canim Allah hayirlisini sagliklisini nasip etsin cumlemize. Benimde subatta kesenin icinde gelismemis bi gebeligim vardi. Ama 3.5 mm bile degildi. Gorunmuyordu bile. Kese gelisiyorken bebek yoktu. Eylul annesi olamadim ama Allah nasip ederse mart annesi olucam. Allah tan hayirlisini istemek lazim. Ama hayirlisiysa ve saglikliysa bebegin gelisir insallah. Allah kimseyi sagliksiz evlatla sinamasin.
Canim inşallah bebegin sasirtir seni ve gum gum kalp atislarinida duyarsin.yolk sac olayini bilemiyorum netten bir arastir istersen umarim bebegin sagliklidir tum dualarim seninle canim Allaha emanet olun ikinizde
Rabbim senin için ne hayırlıysa onu nasip etsin.
Ben vuruyorum igneyi canim.bende 677 heterezigot mutant canim .igne gobekten ol once cok acimazdi oglumda artik bezemi oldu ne oldu yada catlaklarimdan dolayi cok acıyor. Ilk gunler ben vurdum ama bir haftadir esime gibekten vurduruyorum igneyi batiramaz oldum korkudan.hersey guzel olacak inan bunaSelam kizlar tahlillerimin son part i bugun cikti.dunyanin tahlili yapildi her acidan.bi sorun yok.fakat hemotolojinin istedigi bi tahlilde heterezigot mutasyon cikti.hemetolog bunun dusuklerde onemli olmadigini soyledi ama.kadin dogumcuya tahlili gosterdigimde sebeb bu olabilir.hemen yarin rapor cikartin.clexan igneye basla dedi.yani artik hergun kendime igne yapicam sanirim.cok tirsiyrm nasil yapicam yaa.aranizda ayni sorunu yasayan oldumu..
Olmuyor evet beni ekle diyecem adimi yazdim ozeline ama aramada bende bulunamiyorum canim napcezz simdik :)Allah Allah neden olmuyor , linki kopyalıyorum cevap ver dedikten sonra link değişiyor... Bi çare bulucam ama...
arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin ve sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin.dua etmekten başka çare yok. Allahıma sığındım ve hayırlısını isityorum.sizin bebişlerinizde inş iyidir ve annesine babasına sağlıklı hayırlı birer evlat olarak gelirler.çok sağlun arkadaşlar.
Selam kizlar tahlillerimin son part i bugun cikti.dunyanin tahlili yapildi her acidan.bi sorun yok.fakat hemotolojinin istedigi bi tahlilde heterezigot mutasyon cikti.hemetolog bunun dusuklerde onemli olmadigini soyledi ama.kadin dogumcuya tahlili gosterdigimde sebeb bu olabilir.hemen yarin rapor cikartin.clexan igneye basla dedi.yani artik hergun kendime igne yapicam sanirim.cok tirsiyrm nasil yapicam yaa.aranizda ayni sorunu yasayan oldumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?