2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çok geçmişş olsun canımmm merak ettim bende benimde ilk gebeliiğimm banadaa testler yapılıcakta o yüzdenn ikli tesler mi dedim:26:saoll cevabın içinn

canım benim de doktorum vermedi antibiyotik bol su iç dedi progestan içiyorum zaten düşük tehlikesi için ben de yurtta kalıyorken sirkeli suyla dezenfekte ediyordum elma sirkesi ve su iyi araaştırmak lazım ama hamileyken tehlikeli olmasın. araştırınca bana da yazar mısın?

arkadaslar sirkeli suyun gebelikte bir sakıncası yok dezekfente etmek için kullanmayı öneriyor doktorlar

arkadaslar sirkeli suyun gebelikte bir sakıncası yok dezekfente etmek için kullanmayı öneriyor doktorlar

o zaman çok iyi dışarda wc ihtiyacını karşıladığında çantada ufak bir şişede taşıyabiliriz ben sevdim bunu içim çok huzursuz giriyorum dışarıda mmümkün olduğunca girmiyorum zaten de bazen mecbur kalıyor insan.

iler ki haftalarda daha sık kullanmak zorunda kalıyosun tuvaleti bence şisede tasımak iyi fikir

hadi geçmiş olsun. ah bu erkekler hiç anlamıyorlar halden. Biz de yolculuk yaparken kötü bir yola girdik araba sarsılınca hiiiihh diye bi ses çıkardım eşim korkma ya bu çarpmayla arabaya bişey olmaz dedi sanki ben arabayı düşünüyorum. arabaya bişey olmaz ama bana olabilir unuttun sanırım ben hamileyim diyince daha dikkattli oldu maalesef unutuyorlar düşünemiyorlar bizim gibi. ağlama üzme tatlı canını bitmiş çok şükür bak. birde bebekler pamuk ipliğiyle bağlı değil rahatla sakinleş bi tutundu mu Rabbimin izniyle bişey olmaz

Bende yol sarsintilarinda cok kasiyorum kendimi bisey olcak diye hani Allah muhafaza yol bisey yapmasa bile okadar kasiyorumki kendi kendime zarar vericem nerdeyse:))

kızlar slm lar. ya benim bulantılarım gün geçtikçe azalacağına artıyo :S sizlerde de böyle bi durum var mı ? muz iyi gelir demişsiniz bulantı için ama ben bugün sabah bi muz yedim midemi bastırsın diye ters tepki yaptı !!!

Bende yol sarsintilarinda cok kasiyorum kendimi bisey olcak diye hani Allah muhafaza yol bisey yapmasa bile okadar kasiyorumki kendi kendime zarar vericem nerdeyse:))

bende öyleydim sonra bi arkadaş dedi bana öyle kolay hemen düşecek birşey değil diye eski insanlar ne işler yaparmışta o bebekler yine tutunurmuş. Ben artık daha rahat düşünüyorum geçen haftalarda en ufak bi akıntıda koşa koşa gidiyordum wc ye şimdi düşünmüyorum bile. En güzel zamanlarımızı endişeyle geçiriyoruz bişey anlamıyoruz hamilelikten. annem ve kız kardeşim ne kadar soğuksun biz senden daha heyecanlıyız diyorlar onlar bebek kıyafetlerine bakarken ben nete girip hangi belirti hangi soruna yol açar diye araştırıp kafa yoruyorum. ama bende bundan önce bir boş gebelik yaşayınca çok korkar olmuştum ama en son doktora giderken kendime söz verdim. Eğer bebeğimi sağlıkla görüp kalp atışını duyarsam bir daha herşeyden endişe duymayacağım diye. Ne zaman aklıma gelse elimi karnıma koyup Ayetel kürsi okuyorum la havle çekiyorum rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…