Canim benim bes aylik bebegim karnimda kalbi durdu.daha onceki gebeligimdende preeklemsi oykum var.olumsuz oykulerim uzerine doktorum.benden bitakim testler istedi.vucudumda biseyin buna sebep olacagini dusunerek..ramotoloji ve hematoloji bolumlerinde yaptrdim testleri.gebelikle ilgili yada ikili testle ilgili degil.daha onceden yaptrmam gerekiyodu aslinda.hamile kalinca yaptrdim unv.arastrma hastaneleri yapiyo bu testleri
Bende bulamadim haber bekliyom biri mesaj atsa eklesem onuda obeni griba dahil etse :))
Canim sectuzun verdigi linke www.dan sonra facebook.com yazin fazlalik noktalari silin.cikiyo.ben buldum grubu o sekilde
Evet kızlar şuan 3 kişi olduk bu tarifle bi arayın bakalım.. Grubun adı 2014 Mart anneleri
bencede açık yap hemen geleyimSectuz acik yapicak grubu hemen kisa bi sure bence cozum bu hemen arayip dalin hadi.geri kapanir sonra gizliye:))
ollleeyy mide bulantılarım geri geldi..ay kızlar küt diye kesilince bunada seviniliyomuş valla
amin inş. canım.antibiyotik vermemesi iyi oldu.içemiyorum hap.folikasiti içerken artık eşime burnumu sıktırıp içiyorum :44: bir de canım aile hekimim sirkeli su ile taharetlen demişti.denemedim ama.internetten araştırıp bunu da yapmak istiyorum.dezenfekte ediyor demişti.
canım benim de doktorum vermedi antibiyotik bol su iç dedi progestan içiyorum zaten düşük tehlikesi için ben de yurtta kalıyorken sirkeli suyla dezenfekte ediyordum elma sirkesi ve su iyi araaştırmak lazım ama hamileyken tehlikeli olmasın. araştırınca bana da yazar mısın?
arkadaslar sirkeli suyun gebelikte bir sakıncası yok dezekfente etmek için kullanmayı öneriyor doktorlar
o zaman çok iyi dışarda wc ihtiyacını karşıladığında çantada ufak bir şişede taşıyabiliriz ben sevdim bunu içim çok huzursuz giriyorum dışarıda mmümkün olduğunca girmiyorum zaten de bazen mecbur kalıyor insan.
arkadaslar bu facebook a nasıl kayıt yapcaz
Ah kizlar ulastik esimin koyune ama ne ulasmak koy yoluna bir girdik tangur tungur esimle kavga ettim icim sisti agladim bide yol okadar kotuyduki dedim gitti bebis mahvoldum ya suan icin bi gelen giden yokama aklim cikti ya cok uzuldum
Dedim rahatiz relaxiz ama bukadarda degil yani cok sinirlendim esime sanki beni hic dusunmuyormus gibi hissettim.
hadi geçmiş olsun. ah bu erkekler hiç anlamıyorlar halden. Biz de yolculuk yaparken kötü bir yola girdik araba sarsılınca hiiiihh diye bi ses çıkardım eşim korkma ya bu çarpmayla arabaya bişey olmaz dedi sanki ben arabayı düşünüyorum. arabaya bişey olmaz ama bana olabilir unuttun sanırım ben hamileyim diyince daha dikkattli oldu maalesef unutuyorlar düşünemiyorlar bizim gibi. ağlama üzme tatlı canını bitmiş çok şükür bak. birde bebekler pamuk ipliğiyle bağlı değil rahatla sakinleş bi tutundu mu Rabbimin izniyle bişey olmaz
Bende yol sarsintilarinda cok kasiyorum kendimi bisey olcak diye hani Allah muhafaza yol bisey yapmasa bile okadar kasiyorumki kendi kendime zarar vericem nerdeyse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?