2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aynen bizde 12 hafta dolana kadar kimseye söylemiyoruz.bende martta düşük yaptım o zaman herkese sölemiştik sonra tek tek herkesle konuşmak teselli sözlerini dinlemek daha zor oluyo.bide dediğin gibi nazar olabilir..

15 hafta bitene kadar akrabalara arkadaslara aciklamayi dusunmuyoruz. Subatta gebeligim sonlanmisti. Hem insanlari uzduk hem de nazar degmis de olabilir :) bu sefer beklicem. Ama sonra katilirim bende mutlaka :)

Sanırım yakın zamanda bebek kaybedenler olarak aynı durumu yaşıyoruz. Ben de Mayıs ayında kalp durması sonucu kürtaj oldum. Şimdi kimseye söyleyemiyoruz. Allah kısmet ederse, bebeklerimizin sağlıklı olduğunu öğrenip, tehlikeli dönemi atlattıktan sonra söylemek nasip olur inşallah.

Sevgili bulantısı olan anne adayları, bugün okuduğum yazılara göre B6 vitamini bulantıya yardımcı olabilirmiş.
Günlük olarak 1.9mg ihtiyacımız varmış.
Hamileler için olan multivitaminlerin içinde bulunabilirmiş.
İsterseniz kendi doktorlarınıza bu konuyu danışın.

B6 Vitamini içeren besinler;
Muz
Patates
Havuç
Karnıbahar
Taze fasulye
Kırmızı et
Balık

Son düzenleme:
Ay ben iki gundur havuc yiyorum iki tane ondanmiki azaldi? Patateste rahatlatiyor beni
evet daha iyi... canım seni bulamadım özelden mesaj hakkım yok yazamamıştım. hakkım olur bırazdan ben sana kendimi yollayacağım sen ekle beni ben de seni gruba ekliyim
Ok canim sen at bekliyirum

Simdi muzlu sut ve havuc suyu icicem.
Sonuclarla ilgili yarin bilgi veririm size :)
Bilgilendirme icin tesekkurler :)

Canim bende yarin raporla alip kullanicam.insallah canim.insallah guzel olur.bende biraz tirsagim.olmadi esime vurdurturum.tabi alismam lazim:))

Schaga sen mayista kurtaj olup hemen gebe mi kaldin ?
Satin mayis olmali. Kurtajda mayis. Cok hizlisin masallah :))
Bu sefer Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.

Canim benim bes aylik bebegim karnimda kalbi durdu.daha onceki gebeligimdende preeklemsi oykum var.olumsuz oykulerim uzerine doktorum.benden bitakim testler istedi.vucudumda biseyin buna sebep olacagini dusunerek..ramotoloji ve hematoloji bolumlerinde yaptrdim testleri.gebelikle ilgili yada ikili testle ilgili degil.daha onceden yaptrmam gerekiyodu aslinda.hamile kalinca yaptrdim unv.arastrma hastaneleri yapiyo bu testleri

Schaga sen mayista kurtaj olup hemen gebe mi kaldin ?
Satin mayis olmali. Kurtajda mayis. Cok hizlisin masallah :))
Bu sefer Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.

Sat 13 Haziran
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

kızlar daha önce düşük yapanlardan yardım istiyorum.acaba mide bulantılarınız şak diye mi kesildi?bende daha önce düşük yaptım ama daha bulantılar başlamamıştı.şimdide sabahtan bulantım vardı ama düne göre çok çok iyiyim.korkuyorum.böyle bir belirti olabilir mi?

Son düzenleme:

Yok canim.o bunye meselesi..yuregini curuk tutma.benim bulantim hic yok ona bakarsan.kasiklarimda dolgunluk ani bicak batmalari olmasa unutucam yani o derece.haa bide afedersiniz ikizler 90 beden oldu:))bu arada sabah bulantilari olur zaten gun icinde duzelirsin.bende oyle oluyodu oldugunda..

ya be dün çok fenaydım.hiç bişey yiyemedim.bugünde sabahtan vardı ama düne göre daha çok yedim.bulantılar azaldı.heralde yedim diye..korkuyorum işte yaneyse iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun

Ah kizlar ulastik esimin koyune ama ne ulasmak koy yoluna bir girdik tangur tungur esimle kavga ettim icim sisti agladim bide yol okadar kotuyduki dedim gitti bebis mahvoldum ya suan icin bi gelen giden yokama aklim cikti ya cok uzuldum
Dedim rahatiz relaxiz ama bukadarda degil yani cok sinirlendim esime sanki beni hic dusunmuyormus gibi hissettim.

Kizlar ben normal yasantisinda gunde 1lt su icen biriyim.
Sudan tiksindigim icin 0 a indi.
Simdi kendi kendime soz veriyorum. Tiksintim gecip sagligima kavusunca gunde 3 lt icicemm :))
Su icemedigimden idrar yolu enfeksiyonumda gecmiyo (

Cnmm ins birsey olmamistir bebise.ah bu erkekler grcekten bazen dusuncesiz olabiliolar onlar bizim kadar ayrintili ince dusunemiyorlar napalim benimkide bulantidan oluorum annemleri iftara cagircam die tutturmustu deli etmisti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…