aynen bizde 12 hafta dolana kadar kimseye söylemiyoruz.bende martta düşük yaptım o zaman herkese sölemiştik sonra tek tek herkesle konuşmak teselli sözlerini dinlemek daha zor oluyo.bide dediğin gibi nazar olabilir..
15 hafta bitene kadar akrabalara arkadaslara aciklamayi dusunmuyoruz. Subatta gebeligim sonlanmisti. Hem insanlari uzduk hem de nazar degmis de olabilir :) bu sefer beklicem. Ama sonra katilirim bende mutlaka :)
Herkes ismini atsin sana sen ne tek tek ekle en iyisi
Ay ben iki gundur havuc yiyorum iki tane ondanmiki azaldi? Patateste rahatlatiyor beniSevgili bulantısı olan anne adayları, bugün okuduğum yazılara göre B6 vitamini bulantıya yardımcı olabilirmiş.
Günlük olarak 1.9mg ihtiyacımız varmış.
Hamileler için olan multivitaminlerin içinde bulunabilirmiş.
İsterseniz kendi doktorlarınıza bu konuyu danışın.
B6 Vitamini içeren besinler;
Muz
Patates
Havuç
Karnıbahar
Taze fasulye
Kırmızı et
Balık
Ok canim sen at bekliyirumevet daha iyi... canım seni bulamadım özelden mesaj hakkım yok yazamamıştım. hakkım olur bırazdan ben sana kendimi yollayacağım sen ekle beni ben de seni gruba ekliyim
kızlar, www'den sonraki boşluğu facebook com olarak doldurursanız acılıyor, sectuz ben istek gönderdim gruba az önce onaylaman gerekli sanırım:)
Sevgili bulantısı olan anne adayları, bugün okuduğum yazılara göre B6 vitamini bulantıya yardımcı olabilirmiş.
Günlük olarak 1.9mg ihtiyacımız varmış.
Hamileler için olan multivitaminlerin içinde bulunabilirmiş.
İsterseniz kendi doktorlarınıza bu konuyu danışın.
B6 Vitamini içeren besinler;
Muz
Patates
Havuç
Karnıbahar
Taze fasulye
Kırmızı et
Balık
Ben vuruyorum igneyi canim.bende 677 heterezigot mutant canim .igne gobekten ol once cok acimazdi oglumda artik bezemi oldu ne oldu yada catlaklarimdan dolayi cok acıyor. Ilk gunler ben vurdum ama bir haftadir esime gibekten vurduruyorum igneyi batiramaz oldum korkudan.hersey guzel olacak inan buna
Olmuyor evet beni ekle diyecem adimi yazdim ozeline ama aramada bende bulunamiyorum canim napcezz simdik :)
Canim dua et artik bekleyelim hep birlikte bir haftayi bayram telasiyla cabuk gecer insallah
Sanırım yakın zamanda bebek kaybedenler olarak aynı durumu yaşıyoruz. Ben de Mayıs ayında kalp durması sonucu kürtaj oldum. Şimdi kimseye söyleyemiyoruz. Allah kısmet ederse, bebeklerimizin sağlıklı olduğunu öğrenip, tehlikeli dönemi atlattıktan sonra söylemek nasip olur inşallah.
slm canımm o nedirr ben bilmiyorum ama bende bebek tedavisinde kendimm vuruyodum iğnemii mgöbeğimdennn insan kendii vurunca acımıyoo başkası vurunca dagha çok acıyoo sankii yada bana öylee geliyoo bilmem kii:26:bu dedğinn ne türr tahliler canım kanda mı bakıldıı yadaa rütinn ikilii testler mi bende bayramdan sonra gidicemm tahlill yapcaz dedii doktorr ne tahlilim dedim gebeliklee ilgili dedii ben de pek anlmadımm haftalarımız hemen hemen aynıı gibii ondann soruyorumm :26:
Schaga sen mayista kurtaj olup hemen gebe mi kaldin ?
Satin mayis olmali. Kurtajda mayis. Cok hizlisin masallah :))
Bu sefer Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah.
Sat 13 Haziran
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
kızlar, www'den sonraki boşluğu facebook com olarak doldurursanız acılıyor, sectuz ben istek gönderdim gruba az önce onaylaman gerekli sanırım:)
kızlar daha önce düşük yapanlardan yardım istiyorum.acaba mide bulantılarınız şak diye mi kesildi?bende daha önce düşük yaptım ama daha bulantılar başlamamıştı.şimdide sabahtan bulantım vardı ama düne göre çok çok iyiyim.korkuyorum.böyle bir belirti olabilir mi?
Yok canim.o bunye meselesi..yuregini curuk tutma.benim bulantim hic yok ona bakarsan.kasiklarimda dolgunluk ani bicak batmalari olmasa unutucam yani o derece.haa bide afedersiniz ikizler 90 beden oldu:))bu arada sabah bulantilari olur zaten gun icinde duzelirsin.bende oyle oluyodu oldugunda..
Ah kizlar ulastik esimin koyune ama ne ulasmak koy yoluna bir girdik tangur tungur esimle kavga ettim icim sisti agladim bide yol okadar kotuyduki dedim gitti bebis mahvoldum ya suan icin bi gelen giden yokama aklim cikti ya cok uzuldum
Dedim rahatiz relaxiz ama bukadarda degil yani cok sinirlendim esime sanki beni hic dusunmuyormus gibi hissettim.
Bende bulamadim haber bekliyom biri mesaj atsa eklesem onuda obeni griba dahil etse :))
Canim sectuzun verdigi linke www.dan sonra facebook.com yazin fazlalik noktalari silin.cikiyo.ben buldum grubu o sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?