2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

selam. Valla herkeste farklı oluyormuş bende gün boyu oluyor yemek yesemde yemesem de çıkarma olayı yok ama rahatsızlık verici bir bulantı var sadece akşam yatma vakitlerinde geçiyor sadece. Bebeğim yeter bu kadar annecim rahat rahat uyusun diyor sanırım bi yerde okumuştum 10.haftaya kadar hormon yükselişi devam edermiş ondan artıyordur belki

ayy kızlar az önce bayramlık alışverişe çıktım, hiç bir şey bulamadım inanabiliyor musunuz giydiğim hiç bir şey yakışmadı kilo almadım almadım diyorum ama ben bir beden büyümüşüüm yahu çok sinir oldum, gelir gelmez hemen yine tartıldım, kilom aynı, tartı mı bozuk anlamadım bu işi, akşam akşam moralim yerlerde, belim acayip genişlemiş, pööff yaaaaa

bir se şu saatte mis gibi birşey koktu, pes yaaaaa, hala aklım yiyecekte

Allah sabır versin, yaşadıkların çok zor, ama bebeğin sağlıklı doğması senin için de toplum için de daha faydalı olacaktır, Allah yardımcın olsun, çok zor bir durum(

benimki mesela paso iptale bağladı o kadar bunaldım ki artık, yaylaya davet ediyor arkadaşlar, oraya bile çıkmıyor hanım hamile gelemeyiz diyor tövbe estağfurullah yarabbim

gidip yatsam iyi olacak, balkondayım, millet sahurluk hazırladıkça miss kokular yayılıyor, yayıldıkça dibim düşüyor birazdan midem döne döne kendini yiyeceek, en iyisi uyuyup şu anı unutmak

Off ayni dertten muzdaribim.bende de hafif hafif bulantilar arada yokluyo ama bu durum pisbogazliligimdan alikoymuyo beni:)).zaten kilolu basladim.umarim cok almam kilo.(

Kızlar yemekten söz açılmışken bir şey belirteyim canınız ın istediği şeyi mümkün olduğunca tüketmeye çalışın tabi aza r azar annem hic bekletmez canım ocaktaki yemekten cekse hemen pismemis bile olsa tattiriyor süt filan olması için sanırım göğüslerim şişmesin diye aklınızda bulunsun iyi geceler

gidip yatsam iyi olacak, balkondayım, millet sahurluk hazırladıkça miss kokular yayılıyor, yayıldıkça dibim düşüyor birazdan midem döne döne kendini yiyeceek, en iyisi uyuyup şu anı unutmak

ay canım ben de ilk defa Ramazan gidiyor diye seviniyorum.herkesin aynı vakitlerde yemek yapmaya başlaması,havasızlıktan bunalıp camı açtığım anda içeriye yemek kokularının dolması berbat ediyor beni.sahurda da keza öyle.dünden bu sabaha 7 kere istifra ettim.bir şey yemedim.sürekli ekşi ekşi su çıkarıyorum

eşim de geldi sensiz yaşamak çok kötüymüş,şu geçen sürede gülüşünü,konuşuşunu,birlikte oturmamızı,sarılmamızı o kadar özledim ki diyor.çok zormuş sensiz günler,yanımdasın ama o kadar hasretimki sana demesi iyice üzüyor beni

her gün dua ediyorum.Ya Rabbim ne olursun benim gibi bulantı çeken tüm hamilelerin tez zamanda bulantılarını geçir ve tüm hamilelere kolay hamilelik ve kolay,sağlıklı doğum nasip et ne olursun Rabbim diye yalvarıyorum eşimin hoşuna gidiyormuş benim tuvalette istifra etmem dün elini karnıma koydu minik kuşum anneciğin iyice kötü oldu.biraz anneciğinin canını yakmasan diyor yaa çocuğun ne suçu var minnacık.tekme atmıyor,belimi ağrıtmıyor.bu hamileliğe vücudumun verdiği bir tepki diyorum

bu arada dün eşimi Medipolde çalışan arkadaşı aradı su da doğum için.Kadın doğumcular suda doğum yaptırmak istemiyorlarmış eşim dedi iyi neden o zaman suda doğum ünitesi var hastanenizde dedi.var ama tercih etmiyor doktorlar,pek antremanlı değiller dedi başka hastanelerde suda doğum araştırıyorum.İstanbul Avrupa yakasında suda doğum yapan tanıdıklarınız varsa haber verirseniz çok memnun olurum annecikler

Gunaydin hamisler
bu sabah yine felakat bi bulantiyla karsinizdayimartik yemek falan da yapamiyorum annem dun geldi yemek yapti sagolsun
doktordan hayirli haberlerle gelirsek insallah 1 hafta annemlerde kalmayi dusunuyorumevimi b.k goturuyo
he bu arada ev yapimi limonata iciyorum dunden beri baya uzun sureli azaltiyo bulantimi tavsiye ederim
sizde durumlar nasil

gunaydn canimsuda dogum mu:18::18::18:ben korkarim ya cocuk bogulur falan
ben de normal dogum taraftariyim bu arada kizimi da normal yolla dogurdum cok kolay gecti benim icin o yuzden hic korkmuyorum

kızlar herkese bulantısız günler diliyorum. Akşam Dr. randevum vardı. Bebişimi tekrar görmek kalp atışlarını izlemek (dinletmiyolar ya neden acaba?) heyecan vericiydi. Açık kahverengi akıntıları sordum daha önceki aktif kanamanın kalıntıları bir süre daha devam edecek gibi görünüyor ama meraklanacak bişey yok dedi. Bizim için herşey yolundaymış Şükürler olsun Geçirdiğimiz kabus gibi günlerden sonra doktorun söyledikleri iyi geldi. Ama yinede çok dikkatli olmaya devam ilaçlara devam (progestan coraspin ve flc asit )tatile çıkabilirsin denize girebilirsin dedi çok sevindim. Keza denize girmeden sıcak kumda oturmak hiç işime gelmezdi. Hepinize böyle güzel haberler almanızı diliyorum.

gunaydn canimsuda dogum mu:18::18::18:ben korkarim ya cocuk bogulur falan
ben de normal dogum taraftariyim bu arada kizimi da normal yolla dogurdum cok kolay gecti benim icin o yuzden hic korkmuyorum
Masallah sana canim ne güzel
Hepimiz ayniyiz canim ayni telas.dun bas agrisiyla kalktim nette okumadigim yazi kalmadi.zaten biz k.dogumculardan daha iyi bilecegiz bu gidisle arastirma yapmaktan :)))
Ben hala almadim bisi adanaya gidecez ordan bakayom dedim.bugun yayalaya cikyoruz zaten oglumdan kalan kot hamileligim var onu giyecem kalin diye giyemiyordum.burda
Ben patates haslamasi yiyorum ya varmi böle bişi .uzerine tuz ve kirmizi biber döküp fozu donmus gibi yiyorum .bula bula patates mi cekti canim ya .

Limonata denemeli hem kan sivilasir iyi olur .dinlen annene birak kendini .bende evi b.k goturuyordu pazarresi ful temizlik yaptim tam uzandim komsular geldi iyikide temizlemisim

Gunaydin canim.hadi gozun aydin .deniz beni urkutuyor ya kiyida herkes suda pisleyen var mikrop kapma riski denizde de oluyor benim olmustu bir kere .uzun sure girememistim.dikkatli olmakta fayda var.

canım nasılsın? doktora gittin mi acaba? hala leke geliyor mu?
tesekkur ederim canim
ilaclarim serumum bitti,haplarimdan ikisi yarin bitiyo bi tanesi de 5 gune bitecek
11 agustosta gidicem insallah doktora
hayir lekelenmem yok bu arada
gozun aydin canim darisi basimiza
benim de kac gunudur canim patates cekiyo oglen hasliyim ben debi de kizlar su kurutulmus tuzlu baliklar var ya ondan yedim dun zarari olur mu acaba:26::26:

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaar daha 7 haftalıkım, bu ne kilo böyle artık dışarıdan anlaşılan ve hamile göbeğine benzeyen bir göbeğim var, mideden kasıklara.. onu geçtim de eski pantalonlara gömleklere sığamıyorum, kollarımda tombiklendi..çok çirkin oldum zaten saçlarım süpürge çöpü gibi

sanırım aşerdiğim şey patates benim 3 kere yaptım ,şimdi olsa yine yerim. B6 vitamini varmış canım bulantıya iyi geliyormuş dün bir arkadaş paylaşmış havuçtada varmış ,

bazılarında erken çıkıyor heleki kilo almışsan ,benim oğlumda 4.ayda belli olmaya başladı ama bu şimdiden belli göbeğimde vardı zaten tam oldu .gömleklerim genişti benim sorun yokta pantolonlar hep sıkan bel aldığımdan olmuyor yoksa kilo yarımla bir arası değişiyor aldım.gögüs tarafımız bile kalınlaşıyor canım .koll bacak zaten iri yapılıyım tam oluyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…