https://www.facebook.com/227665510716983?__user=679778169
Üstteki hatalı olmuş bunu deneyin...
kızlar slm lar. ya benim bulantılarım gün geçtikçe azalacağına artıyo :S sizlerde de böyle bi durum var mı ? muz iyi gelir demişsiniz bulantı için ama ben bugün sabah bi muz yedim midemi bastırsın diye ters tepki yaptı !!!
arkadaşlar mrb.hastaneden geldim az önce bu sefer devlet hastanesine gittim.baktı vajinadan evet bebek var ama 3,5 mm dedi yani 2 hafta geri gibi.ama kalp atışı yok.bide yolk sac kesesi oldukça büyük dedi 7mm dedi bu risk taşır gebelikte diyor.sakat olma zeka geriliği dedi.sağlıksız bir gebelik inş.düşer dedi bana.gelişmemiş zaten kalp atışlarıda 4 mm geçtikten sonra atarmış.benimkisi 3,5 olduğu için görünmüyormuş.düşede bilir kalbi atadabilir belli olmaz dedi ama olursada %70 sağlıksız diyor.kürtaja aldırayım istersen dedi yok bekleyeyim ben 1 hafta sonra doktora gideceğim dedi. öyle işte kızlar moralim çok ama çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum ne olur dua edin hamişler hamilelirin duası kabul olurmuş benim için hayırlısını dileyin.ve inş.sizlerde sorunsuz bi hamilelik geçirir bebeğinizi sağ sağlim alırsınız kucağınıza...
Oofff 12 saat oldu yola cikali yorulduk ve sikildk kizimla
Esime diyorum millet tatilini iptal ediyor esi icin sen beni nerelere getriyorsun
Sen dayaniklisin diyor tovbw tovbe gicik
Daha 2 saat daha var((Almadigim kilolari bu 12 saatte alicam sabahtan beri yiyorum off
ayy kızlar az önce bayramlık alışverişe çıktım, hiç bir şey bulamadım inanabiliyor musunuzgiydiğim hiç bir şey yakışmadı kilo almadım almadım diyorum ama ben bir beden büyümüşüüm yahu çok sinir oldum, gelir gelmez hemen yine tartıldım, kilom aynı, tartı mı bozuk anlamadım bu işi, akşam akşam moralim yerlerde, belim acayip genişlemiş, pööff yaaaaa
bir se şu saatte mis gibi birşey koktu, pes yaaaaa, hala aklım yiyecekte
gidip yatsam iyi olacak, balkondayım, millet sahurluk hazırladıkça miss kokular yayılıyor, yayıldıkça dibim düşüyorbirazdan midem döne döne kendini yiyeceek, en iyisi uyuyup şu anı unutmak
gunaydn canimay canım ben de ilk defa Ramazan gidiyor diye seviniyorum.herkesin aynı vakitlerde yemek yapmaya başlaması,havasızlıktan bunalıp camı açtığım anda içeriye yemek kokularının dolması berbat ediyor beni.sahurda da keza öyle.dünden bu sabaha 7 kere istifra ettim.bir şey yemedim.sürekli ekşi ekşi su çıkarıyorum
eşim de geldi sensiz yaşamak çok kötüymüş,şu geçen sürede gülüşünü,konuşuşunu,birlikte oturmamızı,sarılmamızı o kadar özledim ki diyor.çok zormuş sensiz günler,yanımdasın ama o kadar hasretimki sana demesi iyice üzüyor beni
her gün dua ediyorum.Ya Rabbim ne olursun benim gibi bulantı çeken tüm hamilelerin tez zamanda bulantılarını geçir ve tüm hamilelere kolay hamilelik ve kolay,sağlıklı doğum nasip et ne olursun Rabbim diye yalvarıyorumeşimin hoşuna gidiyormuş benim tuvalette istifra etmem dün elini karnıma koydu minik kuşum anneciğin iyice kötü oldu.biraz anneciğinin canını yakmasan diyor yaa çocuğun ne suçu var minnacık.tekme atmıyor,belimi ağrıtmıyor.bu hamileliğe vücudumun verdiği bir tepki diyorum
bu arada dün eşimi Medipolde çalışan arkadaşı aradı su da doğum için.Kadın doğumcular suda doğum yaptırmak istemiyorlarmışeşim dedi iyi neden o zaman suda doğum ünitesi var hastanenizde dedi.var ama tercih etmiyor doktorlar,pek antremanlı değiller dedi başka hastanelerde suda doğum araştırıyorum.İstanbul Avrupa yakasında suda doğum yapan tanıdıklarınız varsa haber verirseniz çok memnun olurum annecikler
gunaydn canimsuda dogum mu:18::18::18:ben korkarim ya cocuk bogulur falan
ben de normal dogum taraftariyim bu arada kizimi da normal yolla dogurdum cok kolay gecti benim icin o yuzden hic korkmuyorum
Masallah sana canim ne güzelgunaydn canimsuda dogum mu:18::18::18:ben korkarim ya cocuk bogulur falan
ben de normal dogum taraftariyim bu arada kizimi da normal yolla dogurdum cok kolay gecti benim icin o yuzden hic korkmuyorum
Hepimiz ayniyiz canim ayni telas.dun bas agrisiyla kalktim nette okumadigim yazi kalmadi.zaten biz k.dogumculardan daha iyi bilecegiz bu gidisle arastirma yapmaktan :)))bende öyleydim sonra bi arkadaş dedi bana öyle kolay hemen düşecek birşey değil diye eski insanlar ne işler yaparmışta o bebekler yine tutunurmuş. Ben artık daha rahat düşünüyorum geçen haftalarda en ufak bi akıntıda koşa koşa gidiyordum wc ye şimdi düşünmüyorum bile. En güzel zamanlarımızı endişeyle geçiriyoruz bişey anlamıyoruz hamilelikten. annem ve kız kardeşim ne kadar soğuksun biz senden daha heyecanlıyız diyorlar onlar bebek kıyafetlerine bakarken ben nete girip hangi belirti hangi soruna yol açar diye araştırıp kafa yoruyorum. ama bende bundan önce bir boş gebelik yaşayınca çok korkar olmuştum ama en son doktora giderken kendime söz verdim. Eğer bebeğimi sağlıkla görüp kalp atışını duyarsam bir daha herşeyden endişe duymayacağım diye. Ne zaman aklıma gelse elimi karnıma koyup Ayetel kürsi okuyorum la havle çekiyorum rahatlıyorum
Ben hala almadim bisi adanaya gidecez ordan bakayom dedim.bugun yayalaya cikyoruz zaten oglumdan kalan kot hamileligim var onu giyecem kalin diye giyemiyordum.burdaayy kızlar az önce bayramlık alışverişe çıktım, hiç bir şey bulamadım inanabiliyor musunuzgiydiğim hiç bir şey yakışmadı kilo almadım almadım diyorum ama ben bir beden büyümüşüüm yahu çok sinir oldum, gelir gelmez hemen yine tartıldım, kilom aynı, tartı mı bozuk anlamadım bu işi, akşam akşam moralim yerlerde, belim acayip genişlemiş, pööff yaaaaa
bir se şu saatte mis gibi birşey koktu, pes yaaaaa, hala aklım yiyecekte
Ben patates haslamasi yiyorum ya varmi böle bişi .uzerine tuz ve kirmizi biber döküp fozu donmus gibi yiyorum .bula bula patates mi cekti canim ya .Kızlar yemekten söz açılmışken bir şey belirteyim canınız ın istediği şeyi mümkün olduğunca tüketmeye çalışın tabi aza r azar annem hic bekletmez canım ocaktaki yemekten cekse hemen pismemis bile olsa tattiriyor süt filan olması için sanırım göğüslerim şişmesin diye aklınızda bulunsun iyi geceler
Gunaydin hamisler
bu sabah yine felakat bi bulantiyla karsinizdayimartik yemek falan da yapamiyorum annem dun geldi yemek yapti sagolsun
doktordan hayirli haberlerle gelirsek insallah 1 hafta annemlerde kalmayi dusunuyorumevimi b.k goturuyo
he bu arada ev yapimi limonata iciyorum dunden beri baya uzun sureli azaltiyo bulantimi tavsiye ederim
sizde durumlar nasil
kızlar herkese bulantısız günler diliyorum. Akşam Dr. randevum vardı. Bebişimi tekrar görmek kalp atışlarını izlemek (dinletmiyolar ya neden acaba?) heyecan vericiydi. Açık kahverengi akıntıları sordum daha önceki aktif kanamanın kalıntıları bir süre daha devam edecek gibi görünüyor ama meraklanacak bişey yok dedi. Bizim için herşey yolundaymış Şükürler olsunGeçirdiğimiz kabus gibi günlerden sonra doktorun söyledikleri iyi geldi. Ama yinede çok dikkatli olmaya devam ilaçlara devam (progestan coraspin ve flc asit )tatile çıkabilirsin denize girebilirsin dedi çok sevindim. Keza denize girmeden sıcak kumda oturmak hiç işime gelmezdi. Hepinize böyle güzel haberler almanızı diliyorum.
yok ya zin vermiyo malesef
tesekkur ederim canimcanım nasılsın? doktora gittin mi acaba? hala leke geliyor mu?
kızlar herkese bulantısız günler diliyorum. Akşam Dr. randevum vardı. Bebişimi tekrar görmek kalp atışlarını izlemek (dinletmiyolar ya neden acaba?) heyecan vericiydi. Açık kahverengi akıntıları sordum daha önceki aktif kanamanın kalıntıları bir süre daha devam edecek gibi görünüyor ama meraklanacak bişey yok dedi. Bizim için herşey yolundaymış Şükürler olsunGeçirdiğimiz kabus gibi günlerden sonra doktorun söyledikleri iyi geldi. Ama yinede çok dikkatli olmaya devam ilaçlara devam (progestan coraspin ve flc asit )tatile çıkabilirsin denize girebilirsin dedi çok sevindim. Keza denize girmeden sıcak kumda oturmak hiç işime gelmezdi. Hepinize böyle güzel haberler almanızı diliyorum.
benim de kac gunudur canim patates cekiyo oglen hasliyim ben deMasallah sana canim ne güzel
Hepimiz ayniyiz canim ayni telas.dun bas agrisiyla kalktim nette okumadigim yazi kalmadi.zaten biz k.dogumculardan daha iyi bilecegiz bu gidisle arastirma yapmaktan :)))
Ben hala almadim bisi adanaya gidecez ordan bakayom dedim.bugun yayalaya cikyoruz zaten oglumdan kalan kot hamileligim var onu giyecem kalin diye giyemiyordum.burda
Ben patates haslamasi yiyorum ya varmi böle bişi .uzerine tuz ve kirmizi biber döküp fozu donmus gibi yiyorum .bula bula patates mi cekti canim ya .
Limonata denemeli hem kan sivilasir iyi olur .dinlen annene birak kendini .bende evi b.k goturuyordu pazarresi ful temizlik yaptim tam uzandim komsular geldi iyikide temizlemisim
https://www...................../227...16983/?fref=ts
kızlar yukardaki noktalı yere facebook.com yazıp /227 den devam edin
öyle çıkıyor
tesekkur ederim canim
ilaclarim serumum bitti,haplarimdan ikisi yarin bitiyo bi tanesi de 5 gune bitecek
11 agustosta gidicem insallah doktora
hayir lekelenmem yok bu arada
gozun aydin canim darisi basimiza
benim de kac gunudur canim patates cekiyo oglen hasliyim ben debi de kizlar su kurutulmus tuzlu baliklar var ya ondan yedim dun zarari olur mu acaba:26::26:
kızlaaaaaaaaaaaaar daha 7 haftalıkım, bu ne kilo böyle artık dışarıdan anlaşılan ve hamile göbeğine benzeyen bir göbeğim var, mideden kasıklara.. onu geçtim de eski pantalonlara gömleklere sığamıyorum, kollarımda tombiklendi..çok çirkin oldum zaten saçlarım süpürge çöpü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?