2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Allaha şükür bende hafif bulantı var ama kusma olmadı olmasında zati iştahım yok ama benimde acaip midem kazınarak uyanıyorum hergün 2 dilim tam buğday ekmeği zor yiyorum hele yumurta varsa hiç ekmeğe yer kalmıyo. gerçi ben fazla kiloluyum iyi böyle ama bendeki sorunda yemek yemeyim ben sütlü tatlı yiyeyimyada çikolatalı fln ne biçim mide çözemedim ki

şimdi bir kısmını okudum da ne güzel bir heyecan. Allah hayırla sağlıkla kavuştursun bebeklerinize Mart anneleri

henüz 4 ay oldu doğum yapalı ama özledim mi ne bu heyecanlı günleri?

ben pastalara çikolatalara bakıyorum belki yesem bişey olmıycak ama korkumdan yiyemiyorum herkes bu güne kadar yediklerine say diyo :)

ben pastalara çikolatalara bakıyorum belki yesem bişey olmıycak ama korkumdan yiyemiyorum herkes bu güne kadar yediklerine say diyo :)

AAh ahh kilolu anne olmak benm suçum mu ya?? evet de bu zamana kadar yediysem şimdi bebeğim olunca kesmek saçma olmaz mı yazık ona:2:

canım ben aynı durumdayım ve aynıyız seninle aslında sata göre daha büyük olmalıyız ama daha sonra yakalar umarım bebişim şu an 7+5 im ve midem fena hiçbir şey görmeyeyim yemeyeyim istiyorum midem bulanıyor ama istifra olmadı hiç bende de ama istek çok azaldı yemeğe karşı tatlı birşeye benim de tahammülüm yok.diğer yemekleri de yemekte çok zorlanıyorum aynıyız yani

merhaba arkadaşlar
nasıl uyuyorsunuz ? ben ne tarafa dönsem ya batıyor ya ağrıyor, deliksiz uyku uyuyamıyorum
hayırlısıyla bebeklerimize kavuşsak değil mi

serebii merhaba ben özleden mesaj atamıyomuşum ama sana burdan da sorabilirim herhalde profil remini tam olarak göremesemde seni sanırım tanıyorum kartalda oturdunuzmu hiç

ah canım bunları başka birine yazıyor olmak gerçekten tuhaf bir duygu,demek bir yol katetmişim her ne kadar bulantılarım tamamen bitmemiş olsa da şuan en fazla bulantıların olduğu haftadasın ve 2-3 hafta daha böyle devam edebilir.doktorun doğru söylemiş zorlama kendini.halsiz kalman içinse maalesef bulantı olunca zaten bir şey yiyemiyor insan.haliyle halsiz geziniyorsun.iki gündür makarna yiyorum,yine makarna yapacağım iyi geldi gibi.bir de evde yapılmış su böreği de iyi gelmişti.incir,üzüm,salep,sıcak çikolata da iyi geliyor.ya da peynirle ekmek arası yemekte.ama öyle bir an geliyor ki bunlar bile hiçbir işe yaramıyor.işte o zaman Allahım yardım et diye bağıra bağıra dua eder buluyor insan kendini.uyumakta çözüm.ama uyandığında mideni bıraktığın gibi bulunca yine ağlamaklı oluyor insan.
bulantı varsa bunla bir süre yaşamaya alışmak zorundayız canım.şayet akrabalarınla aynı şehirdeysen onların evine gidip yemek yemeyi deneyebilirsin.bayram da farkettiğim buydu.evin dışında kendi evimdekine nazaran birazcık fazla bir şeyler yediğimdi.ama ne yersen ye yağsız olsun.yağlı da çok tiksindiriyor insanı.

Allahım en kısa zamanda bulantılarımız geçer inş.

Canım grıp ınsallah c vıtamını takvıyesıyle atlatırsın fmf ıcınde annem fmf hastası bırebır sahıt oldugum bı vaka yanı ılasını kesınlıkle bırakma kac tane doktor gezdk fmf kadar fena bı hastalık yok kardesım 2.5 yasında zehır gıbı hıperaktıf bır cocuk Allahım ınsallah saglıklı kucagımıza almayı nasıp etsın amın

merhaba arkadaşlar
nasıl uyuyorsunuz ? ben ne tarafa dönsem ya batıyor ya ağrıyor, deliksiz uyku uyuyamıyorum

amiiiiiin ecmain. sol taraf çok batıyo diye sağa dönüp yatıyorum ama büyüdükçe sola yatmamız gerekiyormuş bugün sabaha kadar bel ağrım çok oldu benim bide geceleri tuvalete kalkarken karnım patlayacak gibi oluyo

benim sat 21 haziran ayy peki bu yemek olayını ne yapıcaz biz yaa aç aç dolaşıyorum valla iş güç yapamıyorum herhalde açlıktanda bulanıyo mideler

benim sat 21 haziran ayy peki bu yemek olayını ne yapıcaz biz yaa aç aç dolaşıyorum valla iş güç yapamıyorum herhalde açlıktanda bulanıyo mideler

benim sat 11 haziran ayın 22 sinde gidicem inşallah net ölçüm olur karnımdan bu şekilde ölçüldü doktor büyüdükçe daha net çıkacağını söyledi bakalım karnım biraz yağlı kilom olduğu için.yemek konusunu ben de bilmiyorum bazen karpuz yiyebiliyorum dene canım istersen dün de zeytin ekmek yedim bastırsın diye ama şimdi sorsan onu da yemem

evet canım akrabalarla olmak iyi fikir bayramda bende denedim kalabalıkta azar azar da olsa yeniyo inş. bukadarla atlatırız

karpuz kavun yiyemedim ama zeytin iyi geliyo evet

merhaba arkadaşlar

bende yatamıyorum gece uykum yok yani yatağın bi ucundan bi ucuna geziyorum sabah eşim işe gittikten sonra uyuyabilirsem bi kaç saat uyuyorum ama benimde batmalarım oluyo yüz ustü yatmasam uyuyamam mesela ama yatamıyorum
zaman çabucacık geçsede hayırlısıyla alsak bebişlerimizi kucağımıza

serebii merhaba ben özleden mesaj atamıyomuşum ama sana burdan da sorabilirim herhalde profil remini tam olarak göremesemde seni sanırım tanıyorum kartalda oturdunuzmu hiç

şaşırdım böyle görünce :) evet 2 yıl bekarken, 1 yıl da evliyken oturduk kartalda :)

merhaba kızlarrrr:)ya benim bi kaç sorum var benim gibi olan varsa cvp versin lütfen.birincisi bi kaç gündür avuç içi ve ayak tabanımda yanma acı bi his var devamlı yanıyor soguk bir yerlere koyayım istiyorum neden oluyo acaba.ikincisi yemek yedikten sonra midem şişiyor daha onceden boyle degildi,yani midem yoktu şimdi otursam bile şiş gibi gazım falanda yok artık büyümeye mi başlıyor anlamadım 11+4oldum.bide belim çok agrıyor sabahları özellikle kalkamıyorum ani kalkmalarımda ise belime bıcak sokuyorlar gibi.lutfen varsa benim gibi yada bilgisi olan cvpsız bırakmasın.

özel değilse eğer sıkıntı nedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…