Allaha şükür bende hafif bulantı var ama kusma olmadı olmasında zatiiştahım yok ama benimde acaip midem kazınarak uyanıyorum hergün 2 dilim tam buğday ekmeği zor yiyorum hele yumurta varsa hiç ekmeğe yer kalmıyo. gerçi ben fazla kiloluyum iyi böyle ama bendeki sorunda yemek yemeyim ben sütlü tatlı yiyeyim yada çikolatalı fln ne biçim mide çözemedim ki
ben pastalara çikolatalara bakıyorum belki yesem bişey olmıycak ama korkumdan yiyemiyorum herkes bu güne kadar yediklerine say diyo :)
merhaba kızlar ben 7 hafta 5 günlük hamileyim ama son iki haftadır hiç iştahım yok kahvaltımı zor ediyorum bayramdan beri 2 kilo vermişim tatlıyı gözüm göresi yok kesme şekere bile bakamıyorum mide bulantılarım çok oluyo ama daha hiç kusmadım. doktoruma sordum yemek için kendini zorlama şimdilerde depodan alıyo dedi ama ben halsiz kalıyorum benim gibi olan varmı??
az az da olsa bişeyler yemek lazımmış, 1 bardak süt, 1 avuç fındık, badem falan bile olsa öğün sayılırmış, bebiş her türlü ihtiyacını bizden karşılayacak o yüzden mümkün olduğunca kendi ihtiyacımız için yememiz gerekiyo... bide o doktorları ben kesin yolcam, bugün ben de benzer şeyler yaşadım, yarım saat falan bekledim ama azarlar berbattı :/
merhaba kızlar ben 7 hafta 5 günlük hamileyim ama son iki haftadır hiç iştahım yok kahvaltımı zor ediyorum bayramdan beri 2 kilo vermişim tatlıyı gözüm göresi yok kesme şekere bile bakamıyorum mide bulantılarım çok oluyo ama daha hiç kusmadım. doktoruma sordum yemek için kendini zorlama şimdilerde depodan alıyo dedi ama ben halsiz kalıyorum benim gibi olan varmı??
Kızlar yaa çok fena grip oldum. Başımın sağ tarafı felçli gibi uyuşuk ve sürekli burnum akıyo :2: Bişey olur diye korkudan ilaçta içemiyorum. Bide bende FMF var bilmiyorum bileniniz varmı. Doktor ille bi romatolojiye görünmen lazım dedi ama her hastanede romatoloji yok. Dahiliyeye gitmiştim bi kere. Ordanda atağın tuttuğu zaman gel demişlerdi. Ben atağım tuttuğu zaman ayağa kalkamıyorumki hastaneye gidebiliiiim. Anca ambulansla giderim. İlacı bıraktığım anda atak tutuyor. Napcam bilmiyorum
merhaba arkadaşlar
nasıl uyuyorsunuz ? ben ne tarafa dönsem ya batıyor ya ağrıyor, deliksiz uyku uyuyamıyorum
hayırlısıyla bebeklerimize kavuşsak değil mi
canım ben aynı durumdayım ve aynıyız seninle aslında sata göre daha büyük olmalıyız ama daha sonra yakalar umarım bebişim şu an 7+5 im ve midem fena hiçbir şey görmeyeyim yemeyeyim istiyorum midem bulanıyor ama istifra olmadı hiç bende de ama istek çok azaldı yemeğe karşı tatlı birşeye benim de tahammülüm yok.diğer yemekleri de yemekte çok zorlanıyorum aynıyız yani
benim sat 21 haziran ayy peki bu yemek olayını ne yapıcaz biz yaa aç aç dolaşıyorum valla iş güç yapamıyorum herhalde açlıktanda bulanıyo mideler
ah canım bunları başka birine yazıyor olmak gerçekten tuhaf bir duygu,demek bir yol katetmişimher ne kadar bulantılarım tamamen bitmemiş olsa da şuan en fazla bulantıların olduğu haftadasın ve 2-3 hafta daha böyle devam edebilir.doktorun doğru söylemiş zorlama kendini.halsiz kalman içinse maalesef bulantı olunca zaten bir şey yiyemiyor insan.haliyle halsiz geziniyorsun.iki gündür makarna yiyorum,yine makarna yapacağım iyi geldi gibi.bir de evde yapılmış su böreği de iyi gelmişti.incir,üzüm,salep,sıcak çikolata da iyi geliyor.ya da peynirle ekmek arası yemekte.ama öyle bir an geliyor ki bunlar bile hiçbir işe yaramıyor.işte o zaman Allahım yardım et diye bağıra bağıra dua eder buluyor insan kendini.uyumakta çözüm.ama uyandığında mideni bıraktığın gibi bulunca yine ağlamaklı oluyor insan.
bulantı varsa bunla bir süre yaşamaya alışmak zorundayız canım.şayet akrabalarınla aynı şehirdeysen onların evine gidip yemek yemeyi deneyebilirsin.bayram da farkettiğim buydu.evin dışında kendi evimdekine nazaran birazcık fazla bir şeyler yediğimdi.ama ne yersen ye yağsız olsun.yağlı da çok tiksindiriyor insanı.
Allahım en kısa zamanda bulantılarımız geçer inş.
benim sat 11 haziran ayın 22 sinde gidicem inşallah net ölçüm olur karnımdan bu şekilde ölçüldü doktor büyüdükçe daha net çıkacağını söyledi bakalım karnım biraz yağlı kilom olduğu için.yemek konusunu ben de bilmiyorum bazen karpuz yiyebiliyorum dene canım istersen dün de zeytin ekmek yedim bastırsın diye ama şimdi sorsan onu da yemem
merhaba arkadaşlar
nasıl uyuyorsunuz ? ben ne tarafa dönsem ya batıyor ya ağrıyor, deliksiz uyku uyuyamıyorum
hayırlısıyla bebeklerimize kavuşsak değil mi
serebii merhaba ben özleden mesaj atamıyomuşum ama sana burdan da sorabilirim herhalde profil remini tam olarak göremesemde seni sanırım tanıyorum kartalda oturdunuzmu hiç
şaşırdım böyle görünce :) evet 2 yıl bekarken, 1 yıl da evliyken oturduk kartalda :)
Şöyle oldu bebegimin karnimda kalbi durunca normal yolla dogurtup ardindan rahmi temizlemek icin kurtaj yaptilar.bebek 5 aylik oldugu icin normal dogum oldu tabi once.ve 4 ay sonra hamile kaldim hic beklemiyordum.ve kolay hamile kalabilen biri degildim o yuzden dedim.umarim 4 ay yeterli bi suredir ve sorun yasamam.gerci sorun benden kaynakli simdi unv hastanesinde testlerimi yaptryrm.hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?