2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

merhaba butt yanma sorunu bende de var bildiğin kavruluyorum
ellerim ayaklarım daha kötü artık eşim dokunma gülüm çok sıcaksın yakıyon diyo
doktora sordum daha 9 ay yanacaksın dedi sanırım normal bir durum
benimde koca bir karnım oldu. normalde adet dönemlerimde şişerdi bu kadar
bel ağrısıda ara sıra oluyo ama hafif dayanılmaz değil
bi çok arkadaş ta bunlardan şikayetçi zaten

anladım sagol cnm normalse yapacak bişey yok napalım 9ay cekecez.allah yardımcımız olsun

canım o saydığın mide problemi 8. haftamda başladı hala devam ediyor artık bigün dayanamadım gece yarısı doktorumu aradım ben nefes alamıyorum midem çok kötü dedim lansor verdi mg. bu gayet normal bu haftalarda dedi dr'una danışıp kullanabilirsin sende biraz rahatlatıyor iyi doğumlar diliyorum

reflüm var zaten ondan mı oluyor doktoruma 2li testimi yaptırıp öyle gidicem hamile kalmadan once famoser kullanıyordum bende bi ilaç versin 3aylıkken başlanabiliyormuş.artık şu renni şuruplardan mı verir ne verir bilmem amin rabbim herekese hayırlı kolay dogum versin

ben bu başlığı nasıl kaçırmışım :) son adetim 26 mayıs allah nasip ederse mart başında anne olacağım.herkesin bebeklerine sağlıkla kavusması dileğiyle

Kızlar delirdim galiba :) doğmamış bebeğe don biçmekle kalmadım set aldım hemde pembe ama şöyleki indirim sitesinden 125 ten 80 ne düşmüş bunun üstünüde benim + indirim kuponum vardı 50 tl bana 37liraya geldi başka bi üründe alabilirdim aslında ama uzun zamandır takipteydim artık kime kısmetse göbişteki kızsa onun değilse hediye edecek çok hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 778538 Eki Görüntüle 778538

insan dayanamıyor maalesef bende alıp duruyorum Nerden aldınız bunları?

Kızlar nasılsınız?ben de bayadır yoktum hem bulantılardan hem de sehir dışındaym o yüzden.umarım herkes iyidir...
Ben çok hastayım bir grip oldum ki sormayın tabi kusmalarım da cabası.ama boğazım çok kötü ateş de var sizce ne yapabilirim bi fikri olan var mı???

tuğbacım canım merhaba uzun zaman oldu görüşmeyeli nassılsın iyisindir inşallah geçmiş olsun bu arada tatllım duphaston düşük ilacı canım dr un sana hamile kalırsan bebişin tutunsun die vermiştir bende kullandım ama sonuçunu göremedim inşallah sen görürsün talım

Ay senin istedigin yer tam annemlerin yaylasi canım cam agaclarinin icinde 1600 metre yükseklikte. Ahsap evler .ama cok soguk ben gitmiyorum oyuzden donuyorum resmen gidince.wc ihtiyaci zamanı gelince heleki su buzz gibi .ben dayanamıyorum soğuğa.
Geri geliyor o bulantilar ikiye kadar rahattim basladi şimdi kusamiyomm ogurup duruyom uffff
Gunaydin kizlarrEvimdeyim nihayet

Oh bitti yolculuk.dinlen şimdi

arkadaşlar bunun ıcın ayrı konu mu açmak lazım bılmıyorum baktığım konularda hep eskı. hangı hastaneye hangı doktora gıdyosunuz? İstanbul avrupadayım medıpole gıdıyordum, doktorum hastaneden ayrılıyormuş kafam karıştı önerınız varmı? bu konuyla ılgılı açılmış güncel konu varsa benı yönlendırırmısınız?

haşlanmış patates ye canım hem ateşine hem de bulantına iyi gelirmiş
boğazın için de ılık su iç bol bol

bu arada arkadaşlar ben çok kötüyüm ya
doktora mı gitsem
açken midem bulanıyo bişey yiyince midem bulanıyo su içsem midem bulanıyor napsam ki

ayy bugün bende fenayım yaaa ilk defa, yoksa daha yenimi başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…